Πρώτη φορά αλλά όχι η τελευταία (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από elblaxos
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.71 (7 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Πρώτη φορά αλλά όχι τελευταία (2ο μέρος)

Πέρασαν κάποιοι μήνες και η σχέση μου με το Βαγγέλη γινόταν όλο και καλύτερη. Όποτε κατέβαινα Αθήνα έμενα κανένα διήμερο στο σπίτι του όπου με ξέσκιζε. Και όχι μόνο εκεί. Όπου μας δινόταν ευκαιρία γαμιόμασταν, δοκιμάζοντας καινούρια μέρη. Μου είχε βγάλει τελείως την γυναικεία πλευρά του εαυτού μου. Πάντα μέσα στο σπίτι κυκλοφορούσα ντυμένος με γυναικεία ρούχα, ενώ όταν κυκλοφορούσαμε έξω τα εσώρουχα ήταν γυναικεία. Είχα γνωρίσει και τους κολλητούς του. Δύο κύριοι… ο ένας, ο Γιάννης, στην ίδια ηλικία με τον Βαγγέλη και ο Κώστας πολύ πιο νέος, 2 χρόνια μεγαλύτερος από μένα. Ήταν και οι δύο ευπαρουσίαστοι και γνώριζαν για την σχέση μας και τι ρόλο βαρούσα οπότε και συμπεριφερόμουν άνετα. Είχαμε βγει και για καφέ και για ποτό έξω αλλά και στο σπίτι έχουν έρθει. Μου είχε εξηγήσει ο Βαγγέλης ότι είναι τα δυο αυτά άτομα που μου είχε πει ότι αν ήθελα να κάνουμε τρίο ή παρτούζα και ότι είναι εμπιστοσύνης. Έτσι την τελευταία φορά που είχαμε βρεθεί του ζήτησα την επόμενη να έρθουνε σπίτι για ποτό και ότι προκύψει. Αν μας βγει έχει καλώς.

Είναι περιττό να αναφέρω πιστεύω ότι ο γαμιάς μου με πρόσεχε αρκετά μπορώ να πω, το ίδιο κι εγώ. Πάντα φρόντιζε να με έχει ξυρισμένο σε όλο το σώμα και ειδικά στο κωλαράκι μου, ενώ δεν παρέλειπε να μου αγοράζει πρόστυχα εσώρουχα.

Πήρα λοιπόν μια βδομάδα άδεια και κατέβηκα Αθήνα στο μωρό μου. Δυστυχώς αυτός δε μπορούσε να πάρει άδεια και τα πρωινά δούλευε αλλά τα βράδια ήταν δικός μου. Αφού είχαν περάσει τρεις μέρες, τρεις μέρες που με άνοιγε κάθε βράδυ, κανόνισε ένα απογευματάκι να έρθουν τα φιλαράκια του για καφέ στο σπίτι. Επειδή το είχαμε συζητήσει νωρίτερα και ξέραμε τι θα γίνει φρόντισα να είμαι καλά ντυμένη. Έτσι φόρεσα ένα στρινγκάκι κόκκινο με τις ανάλογες ζαρτιέρες και από πάνω ένα κοντό και σχεδόν ημιδιάφανο φορεματάκι. Ήταν τόσο κοντό που αν καθόμουν μαζευόταν μέχρι ψηλά στο ύψος του κώλου μου. Φανταστείτε αν καθόμουν σταυροπόδι τι γινόταν. Φαίνονταν τα πάντα, όχι πως έκρυβε και τίποτα. Απλά τα άφηνε λίγο στη φαντασία. Έβαλα και κάτι γοβίτσες με ελαφρό τακουνάκι που μου πήρε ο Βαγγέλης για να σηκώσω λίγο το κωλαράκι μου.

Τα παιδιά ήρθαν ακριβώς την ώρα που είχαμε κανονίσει. Ήπιαμε το καφεδάκι μας κι εγώ σαν καλή νοικοκυρά φρόντιζα να μην τους λείπει τίποτα. Καθόμουν μαζί με το Βαγγέλη και σχεδόν απέναντί μου ο Γιάννης με τον Κώστα. Βέβαια είχα παρατηρήσει πως με κοίταγαν κάθε φορά που καθόμουν αλλά και πόσες φορές κόντευαν να πνιγούν όταν έσκυβα και καλά για να τακτοποιήσω τα πράγματα στο τραπεζάκι ή καθόμουν σταυροπόδι. Φυσικά ο Βαγγέλης όλο καμάρι που ξέρανε οι φίλοι του τι κώλο γαμάει δε σταματούσε να με κολακεύει ή να με χαϊδεύει όταν καθόμουν και αυτό τόνωνε την αυτοπεποίθησή μου. Η ώρα πλέον είχε περάσει και ενώ οι παρέα ήταν έτοιμη να το διαλύσει τους είπα:

- Βρε παιδιά που θα πάτε; Νωρίς είναι ακόμα. Καθίστε θα φέρω ποτάκια.

Άλλο που δε θέλανε και αυτοί και μου είπανε τι να τους βάλω. Αφού ήπιανε κάμποσα, τους έβαλα κι άλλα. Σηκώθηκα από τον καναπέ και κουνώντας καλά το κωλαράκι μου πήγα προς την κουζίνα να ετοιμάσω τίποτα να τσιμπάμε γιατί είδα ότι τους είχε ζαλίσει το ποτό. Περνώντας μπροστά από τον Βαγγέλη μου έριξε ένα χαστουκάκι στο κωλομάγουλο. Έσκυψα και του έδωσα ένα γλωσσόφιλο όλο πάθος και όπως έσκυψα το φορεματάκι μου κόλλησε στα κωλομάγουλα αφήνοντας να διαγραφεί από μέσα το κόκκινο στρινγκάκι που μου έμπαινε στον κώλο. Ένιωσα δυο χέρια να μου χουφτώνουν τα κωλομέρια. Ήταν τα χέρια των φίλων του. Σηκώθηκα και τους χαμογέλασα και φεύγοντας τους είπα:

- Θα περάσουμε καλά παλικάρια μου αρκεί να είστε φρόνιμα παιδάκια.

Πήγα μέσα στην κουζίνα και ετοίμαζα κάτι τοστάκια κάτι ξηροκάρπια, φρουτάκια κτλ. Όποτε τελείωνε ένα πιάτο το πήγαινα μέσα και φεύγοντας καταλάβαινα ότι όλοι κοίταγαν το κωλαράκι μου. Άρχισα να καυλώνω καθώς σκεφτόμουν ότι σε λίγη ώρα αυτοί οι τρείς άντρες θα με έχουν από κάτω τους και θα είμαι έρμαιο στις ορέξεις τους.

Πηγαίνοντας προς την πόρτα κοντοστάθηκα ακούγοντας να λένε ότι είχαν ξετρελαθεί με το κωλαράκι μου, πόσο τυχερός είναι ο φίλος τους που το γαμάει και ότι με έκανε σωστό πουτανάκι. Αυτό με ευχαριστούσε που τους άρεσα τόσο πολύ. Κάποια στιγμή ήρθε ο Γιάννης μέσα στην κουζίνα και καλά να βάλει νερό και να μου πει πόσο τους περιποιούμαι και μου έσκασε ένα φιλί στο μάγουλο με το χέρι του ελαφρά λίγο πάνω από το κωλομέρι μου. Αμέσως σκίρτησα.

Μόλις τελείωσα την ετοιμασία πήγα και έκατσα δίπλα στο Βαγγέλη. Είχα ψιλοζαλιστεί κι εγώ από το ποτό αλλά ένιωθα πολύ άνετα και ωραία με όλη την παρέα και την κουβέντα. Κάποια στιγμή ο Βαγγέλης όπως καθόμασταν μου δίνει ένα γλωσσόφιλο όλο πάθος ενώ το χέρι του ήταν ανάμεσα στα μπούτια μου και ανέβαινε αργά-αργά προς τα πάνω. Ενστικτωδώς το δικό μου πάει στο καβάλο του και τον χάιδευα. Άρχισε να γίνεται πιο τολμηρός και πλέον είχε ανεβάσει το φόρεμα μου, που δεν ήθελε και πολύ, στο στομάχι μου και μου χάιδευε την επιφάνεια πάνω από το στρινγκάκι εκεί που θα έπρεπε να ήταν ο πούτσος μου καθώς αυτός ήταν διπλωμένος ανάμεσα στα μπούτια μου. Με την άκρη του ματιού μου είδα τους φίλους του να μας κοιτάνε και να χαϊδεύουν τα καβλιά τους πάνω από τα παντελόνια τους. Έβγαλα τη μπλούζα του Βαγγέλη λέγοντας του:

- Βρε μωρό μου οι φίλοι σου εκεί θα την βγάλουν; Ή να έρθουν εδώ στην παρέα μας ή να πάνε σπίτι για νανάκια. Εκτός αν δεν τους αρέσω. Γούστα είναι αυτά…

και άρχισα να φιλάω το λαιμό του Βαγγέλη ενώ με τα χέρια μου του ξεκούμπωνα το παντελόνι.

- Τι λες καυλίτσα τώρα; Μας έκανες τούρμπο και θα φύγουμε;…

είπε ο Κώστας και έκατσε από δίπλα μου χαϊδεύοντας το μπούτι μου μέχρι το κωλομέρι μου.

- Είσαι χαζή; Γιατί ήρθαμε εδώ;… είπε ο Γιάννης και έκατσε μπροστά μου. Για να σε δούμε τι κάνεις;

- Α δε σας νοιάζει δηλαδή τι κάνω ε; Μόνο στο γαμήσι το έχετε το μυαλό σας…

του απάντησα και καλά παραπονιάρικα και του έδωσα ένα φιλί στο στόμα. Ο Βαγγέλης σηκώθηκε για να βγάλει το παντελόνι του έτσι εγώ γύρισα στον Κώστα και άρχισα να τον φιλάω στο στόμα ενώ με το χέρι μου του πασπάτευα τον καβάλο και άρχισα να τον ξεκουμπώνω κι αυτόν. Πλέον ο Βαγγέλης είχε βγάλει όλα τα ρούχα του και έμεινε με το μποξεράκι του και στήθηκε μπροστά μου. Ο Γιάννης είχε σηκωθεί και μου τράβηξε το φόρεμα πάνω από το κεφάλι. Τότε φάνηκε όλο το σώμα μου. Στήθος ξυρισμένο, το κόκκινο κιλοτάκι με ένα πρήξιμο ανάμεσα στα μπούτια μου σαν πρησμένα μουνόχειλα και οι οι ασορτί ζαρτιέρες.

- Πω ρε φίλε, τι παιδάκι θα γαμήσουμε

Είχα σηκωθεί και είχα καθίσει στην θέση μου το Βαγγέλη του οποίου είχα βγάλει ήδη το μποξεράκι και ήταν με το παλούκι του σηκωμένο σαν κοντάρι σημαίας. Έσκυψα και άρχισα να τον γλείφω στα αρχίδια ενώ με το χέρι μου μαλάκιζα ελαφρώς τον πούτσο. Από πίσω μου ένιωσα κάποιον να μου κατεβάζει το στρινγκάκι. Επιτέλους κάποιος το έκανε γιατί με τον πούτσο μου σκληρό από την καύλα άρχισε να με ενοχλεί. Ο Κώστας αμέσως στήθηκε από πίσω μου και άρχισε να μου γλείφει τον κώλο, ενώ ο Γιάννης έκατσε από κάτω και μου έγλειφε τον πούτσο. Ένιωθα υπέροχα. Άρχισα να τσιμπουκώνω το Βαγγέλη ενώ πλέον ο Κώστας μου έγλειφε την καλοξυρισμένη καφέ τρυπούλα μου. Όπως ήταν φυσικό άρχισα να χύνω μέσα στο στόμα του Γιάννη που τα ρουφούσε όλα χωρίς παράπονο.

- Ρε συ το γκομενάκι έχυσε κιόλας… είπε ο Γιάννης. Μας χαλάει;

"Καθόλου" είπαν και οι δύο. Έβγαλε ο Βαγγέλης την πούτσα του από το στόμα μου και σηκώθηκε.

- Μωρό μου συνέχισε με τους άλλους, πάω να ετοιμάσω τη γαμιστρώνα μας…

είπε χαμογελώντας και πήγε στο δωμάτιο. Καθισμένος στον καναπέ πλέον ήρθαν μπροστά μου οι δυο φίλοι του. Τότε τους κατέβασα τα μποξεράκια αφού ακόμα τα φόραγαν. Ο Κώστας είχε ένα όχι και τόσο χοντρό καυλί γύρω στους 15 πόντους και αξύριστο αλλά με αυτό που είδα στο Γιάννη τρόμαξα. Ένα στειλιάρι 21, 22 πόντους και πιο χοντρό από του Βαγγέλη και με δυο τεράστιες αρχιδόμπαλες.

- Παναγία μου του λέω. Τι είναι αυτό;

- Τι θες να κάνω να το κόψω? Και γέλασε.

- Ναι και να το βάλεις στο μουσείο. Αυτό θα με ξεσκίσει ψωλαρά μου!

Άπλωσα το χέρι και τον έπιασα. Τι να πιάσεις με το ένα χέρι, ή μάλλον τι να πρωτοπιάσεις. Την πούτσα ή τα αρχίδια του; Έσκυψα στον πούτσο του Κώστα και άρχισα να τον τσιμπουκώνω σιγά-σιγά. Ήταν πιο άνετα καθότι ο μικρότερος, έμπαινε άνετα στο στόμα μου που έφτανα μέχρι τη ρίζα της ενώ μια έντονη μυρωδιά πουτσίλας μου ερχόταν στα ρουθούνια από τις τρίχες του. Με το άλλο μου χέρι χάιδευα τα αρχίδια του Γιάννη. Άφησα κατόπιν την πούτσα του Κώστα που πλέον τη χάιδευα και προσπάθησα να βάλω όλη την πούτσα του Γιάννη στο στόμα μου. Με τίποτα. Όσο και να προσπαθούσα δε μπορούσα να τη βάλω όλη. Πνιγόμουν. Ο Κώστας με πίεζε με το χέρι να πάω πιο βαθιά αλλά μάταια.

Σηκώνομαι πλέον από τον καναπέ και πιάνοντας τους φίλους μας από τις πούτσες τους πηγαίνω στο δωμάτιο. Το μόνο που είχε μείνει πάνω μου ήταν το καλτσόν με τις ζαρτιέρες.

- Μωρό μου ήρθαμε. Τους έκανα τούρμπο.

Το μάτι μου έπεσε πάνω στο κομοδίνο, στο λιπαντικό, τα προφυλακτικά και το δονητή.

- Καλά αγόρι μου το λιπαντικό θα το χρειαστούμε και πολύ μάλιστα… αλλά το δονητή τι να τον κάνω; Δεν βλέπεις εδώ;…

και του δείχνω το παλούκι του Γιάννη.

- Γέλασε ο Βαγγέλης. Καυλίτσα μπορεί να μην σου φτάνουν τρεις πούτσες και να θες κι άλλη τόσο λαίμαργη που είσαι.

Λέγοντας αυτά με γραπώνει από τα κωλομάγουλα, μου δίνει ένα γλωσσόφιλο και με πετάει στο κρεβάτι με το κωλαράκι μου προς τα πάνω. Δεν προλαβαίνω να κουνηθώ και νιώθω δυο χέρια να μου τραβάνε τον κώλο σε ορθή γωνία και να μου ανοίγουν τα κωλομάγουλα. Μπροστά μου βλέπω δυο πούτσες του Γιάννη και του Κώστα. Αμέσως άρχισα να τις τσιμπουκώνω εναλλάξ ενώ αυτοί έπαιζαν με τις ρώγες μου που είχαν πρηστεί και σκληρύνει. Ο Βαγγέλης από πίσω άρχισε να προετοιμάζει το κωλαράκι μου για τη μεγάλη είσοδο. Έγλειφε τη σουφρίτσα προσπαθώντας να την μαλακώσει ενώ έβαζε και τη γλωσσίτσα του μέσα. Στο μεταξύ το τσιμπούκι μου συνεχιζόταν στους άλλους δύο. Μάλιστα όταν τσιμπούκωνα τον Γιάννη πιάνοντάς τον από τα γυμνασμένα κωλομέρια του χάιδευα την κωλοτρυπίδα και την τρυπούλα του και με μαλακές και αργές κινήσεις έσπρωξα το δακτυλάκι μου μέσα της. Ένα "αχ…" ακούστηκε και μου πίεσε το κεφάλι πιο βαθιά πνίγοντας με.

- Πω, πω τι τσιμπούκι κάνει η πουτάνα… γυρνάει στον Κώστα.

- Σε σένα, εμένα με ξέχασε είπε.

- Έλα δω παραπονιάρη μου εσύ…

και χώνω την πούτσα του στο στόμα χωρίς να βγάλω το δακτυλάκι από το κωλαράκι του Γιάννη, κουνώντας το μάλιστα μέσα του. Καταλάβαινα ότι του άρεσε από τον τρόπο που με χάιδευε.

- Αχ…

ακούστηκε από τα χείλια μου καθώς ο Βαγγέλης είχε βάλει το δάκτυλο του στο κωλαράκι μου. Το έβγαζε και το έβαζε πιο βαθιά. Κάποια στιγμή έβαλε λιπαντικό και μου έχωσε τρία δάχτυλα με τημία.

- Ναι άνοιξέ τον μωρό μου, άνοιξέ τον καλά για να σας πάρει όλους…

και συνέχισα το τσιμπούκι στον Κώστα πιο άγρια. Πλέον η πούτσα του Κώστα είχε σφίξει τελείως και ο Βαγγέλης το είδε.

- Κωστάκη έλα αγόρι μου κάνε την αρχή. Άνοιξε μας το δρόμο.

Άλλαξε θέσεις με τον Κώστα ο οποίος έβαλε το προφυλακτικό στον πούτσο του και στήθηκε από πίσω μου. Εγώ άρχισα να πιπώνω το μωρό μου ενώ ο Γιάννης έβαλε το κεφάλι από κάτω από την πούτσα μου και άρχισε να τη γλειφει αλλά και να έχει καλύτερη θέα στην πούτσα του Κώστα που θα κάνει την είσοδο.

Ο Κώστας έβαλε λίγο λιπαντικό στη σούφρα μου και ακούμπησε στον πουτσοκέφαλο πάνω της. Ο Βαγγέλης όπως τον τσιμπούκωνα μου έπιασε τα κωλομάγουλα και μου τα άνοιξε. Με ένα ελαφρύ σπρώξιμο ένιωσα τον σφιγκτήρα μου να υποχωρεί και να εισέρχεται μέσα του η πούτσα του Κώστα.

- Αχ ναι αυτό είναι αγόρι μου τόση ώρα με παιδεύετε για μια πούτσα.

- Πω, πω μαλάκα τι σφικτό κωλαράκι έχει η καριόλα. Παρόλο που την έχεις ξεκολιάσει όπως μας λες το κωλαράκι της παραμένει σφικτό. Και έσπρωξε λίγο ακόμα και μπήκε όλο μέσα μου. Το ένιωθα να ανοίγει την τρύπα μου αλλά δεν ήταν σαν του Βαγγέλη οπότε και ήταν πιο υποφερτό το ξέσκισμα.

- Έτσι μωρό μου ε; Τα λες όλα στα φιλαράκια σου. Τους καρφώνεις ότι κάνουμε στο κρεβάτι ε;

- Για αυτό τους έφερα εδώ μωρό μου σήμερα. Για να σε καρφώσουν κι αυτοί για να μην έχεις παράπονο.

Το τσιμπούκι του Γιάννη συνεχιζόταν από κάτω μου ενώ πλέον η πούτσα μου άρχισε πάλι να σηκώνεται. Ο Κώστας από πίσω με γαμούσε κανονικά χωρίς σταματημό. Κάποια στιγμή φεύγει από κάτω μου ο Γιάννης και μπαίνει ο Βαγγέλης. Ο πούτσος του ακουμπάει στην κωλοχαραμάδα μου ενώ ταυτόχρονα ο Κώστας συνεχίζει να με σφυροκοπάει και εγώ πλέον παιδευόμουν να βάλω όλο το παλούκι του Γιάννη στο στόμα μου αλλά μάταια. Τα βογκητά μας να πηγαινοέρχονται. Κάποια στιγμή βλέπω το Βαγγέλη να βάζει λιπαντικό στον πούτσο του.

- Κάτσε ρε παπάρα να γαμήσει και κανένας άλλος. Την πήρες μονότερμα.

Έβγαλε το παλούκι του ο Κώστας και ένιωσα τον γνωστό πουτσοκέφαλο του Βαγγέλη στην άκρη του κώλου μου.

- Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα… και χαμογελάω.

Τον είχε πιάσει ο Κώστας και με αυτόν χάιδευε όλη την κωλοχαραμάδα μου. Τον νιώθω στην άκρη της τρυπούλας μου και με λίγο σπρώξιμο μπήκε αφού ήταν ήδη ανοιχτή.

- Ω… καλώς την είπα. Α… πιο βαθιά μωρό μου. Τώρα σε πιάσανε οι ντροπές;

Λέγοντας αυτά είναι σαν να τον προκάλεσα και με μία βίαιη κίνηση μπήκε όλος μέσα μου. Μούγκρισα καθώς από το σπρώξιμο μπήκε και ο πούτσος του Γιάννη πιο βαθιά στο στόμα φτάνοντας σχεδόν στο λαρύγγι μου.

- Σιγά κωλομπαράδες μου πως κάνετε έτσι; Δε φεύγει ο κώλος από εκεί.

Ένιωθα το γνώριμο παλούκι του Βαγγέλη να με σκίζει στα δύο ενώ ο Κώστας πλέον μου άνοιγε τα κωλομάγουλα για να το νιώσω πιο βαθιά ενώ μου φίλαγε την πλάτη. Συνέχιζα το τσιμπούκι μου στο Γιάννη παίζοντας με την τρυπούλα του κάνοντας έτσι το παλούκι ακόμα πιο σκληρό. Κάποια στιγμή ενώ ο Βαγγέλης συνέχιζε την ανασκαφή από πίσω, ο Κώστας έβαλε λίγο λιπαντικό στο κωλοδάχτυλο του και το ακούμπησε στην τρύπα μου δίπλα στην πούτσα του Βαγγέλη που μπαινοέβγαινε. Με λίγη πίεση μπήκε μέσα στον κώλο μου μαζί με τον πούτσο του μωρού μου.

- Τι είναι αυτό; Ωχ τι πουστάρα έγινα. Πόσο ωραίο είναι!

Ένιωσα σα να πάχυνε ο πούτσος του Βαγγέλη. Μετά από λίγο αφού είχε ανοίξει λίγο ο σφιγκτήρας μου ο Κώστας έβγαλε το δάχτυλο και πήρε θέση από πίσω λιπαίνοντας το εργαλείο του.

- Τι πας να κάνεις εκεί βρε Κώστα; Βαγγέλη μου;

- Γιατί μωρό μου δεν το θες; Η κωλάρα σου άλλα μας δείχνει. Εξάλλου πουτανάκι θα σε ανοίξουμε για να μπει ο πούτσος του Γιάννη. Για σένα δουλεύουμε.

Κατάλαβα ότι δεν το γλιτώνω, όχι πως δεν το ήθελα αλλά φοβόμουν. Ο Γιάννης έφυγε από μπροστά μου, οπότε έσκυψα πιο πολύ για να το κάνω όσο πιο ανώδυνο γίνεται. Ένιωσα το Βαγγέλη να βγαίνει λίγο έξω και την άκρη της πούτσας του Κώστα ακριβώς στο πάνω μέρος της σούφρας μου και περίμενα απλά να μπει. Στο μεταξύ άκουσα ένα κλικ και γυρνώντας να δω είδα το Γιάννη να τραβάει φωτογραφία με το κινητό του.

- Τι κάνετε εκεί ρε σεις; Πάτε καλά;

Θα δεις σε λίγο μωρό μου λέει ο Βαγγέλης. Μην αγχώνεσαι και κάτσε να το απολαύσεις. Νιώθω την πίεση της πούτσας του Κώστα στη σούφρα μου. Δευτερόλεπτα μετά ο σφιγκτήρας υποχώρησε και άλλο και μπήκε ίσα-ίσα το κεφαλάκι.

Πήγα να σηκωθώ, αλλά ένα χέρι με κράτησε κάτω.

- Βγείτε από μέσα μου μαλάκες με σκίσατε. Πονάω…

αλλά αντί να με ακούσουν ένιωσα και άλλο σπρώξιμο από πίσω. Πλέον είχε μπει όλο το κεφαλάκι του Κώστα στη σούφρα μου.

- Πονάω ρε…

και τα μάτια μου δάκρυσαν. Ο Βαγγέλης έχωσε την πούτσα του πιο βαθιά μέχρι που έπιασε πάτο, ενώ ο Κώστας βγήκε λίγο κάνοντας με προς στιγμή να πιστέψω ότι θα βγάλει την πούτσα του από τον κώλο μου, αλλά με μία κίνηση την ξαναέχωσε σχεδόν όλη πλέον μέσα μου.

- Με σκίσατε μαλάκες. Είπαμε να περάσουμε καλά όχι αυτό…

έλεγα μέσα στα δάκρυά μου. Πλέον ο Βαγγέλης έκανε πολύ μικρές κινήσεις μέσα μου ενώ ο Κώστα άρχισε να μπαινοβγαίνει με λίγο πιο γρήγορους ρυθμούς. Την έβγαζε τελείως έξω και μετά ξανά μέσα στον πάτο μου. Ο πόνος υποχώρησε και τη θέση του πήρε μια ηδονή μια ικανοποίηση, μια ευχαρίστηση. Με τα πρώτα σπρωξίματα του Κώστα έχυσα πάνω στην κοιλιά του Βαγγέλη. Από πίσω τα γεωτρύπανα είχαν πάρει φωτιά. Ευτυχώς ο Γιάννης έβαζε λίγο λιπαντικό κατά διαστήματα για να μην πάθω καμιά ανεπανόρθωτη ζημιά.

- Γαμήστε με πουτσαράδες μου, ξεσκίστε με. Θέλω πούτσες πολλές πούτσες. Τι ξεκώλιασμα είναι αυτό;

Εκεί που φοβόμουν πλέον δεν έλεγχα την ηδονή.

- Παίζει και άλλη πούτσα που είναι;

Το στόμα μου είναι άδειο. Και έψαχνα να δω το Γιάννη και τότε κατάλαβα ότι ο Γιάννης τραβούσε βίντεο πως με γαμούσαν οι άλλοι δύο.

- Άσε το βίντεο βρε Γιάννη. Τι πιστεύεις ό τι δε θα με ξαναγαμήσετε; Πλέον πουτσαράδες μου όποτε έρχομαι Αθήνα αν θέλει και το μωρό μου θα με περνάτε και οι τρεις από ένα χέρι τουλάχιστον.

Το σφυροκόπημα από πίσω συνεχιζόταν ενώ ο κώλος μου είχε ανοίξει για τα καλά. Κάποια στιγμή είδα την πούτσα του Γιάννη μπροστά μου. Αμέσως την άρπαξα και την έβαλα στο στόμα μου. Πλέον ο Κώστας έπιασε "τελική". Κατάλαβα ότι είναι έτοιμος.

- Έλα πουτσαρά μου ξέσκισε με, χύσε για να πάρει και άλλος σειρά…

και ξανάχωσα την πούτσα του Γιάννη στο στόμα μου.

- Χύνω ξεκωλιάρα, χύνω…

είπε και ένιωσα τις συσπάσεις της πούτσας του μέσα στο κωλαράκι μου. Μόλις τελείωσε βγήκε από τον κώλο μου τον οποίο και ένιωσα να χαλαρώνει λίγο και βγάζοντας την καπότα που ήταν γεμάτη χύσια μου την δείχνει λέγοντας.

- Παλιοπουτάνα ορίστε τι έκανες. Η ζημιά σου.

Άφησα την πούτσα του Γιάννη και γυρνώντας στον Κώστα του λέω:

- Έλα να στην γυαλίσω γαμιά μου. Μη μας πεις και βρωμιάρες. Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά…

και αρχίζω να τον τσιμπουκώνω σκουπίζοντας με τη γλώσσα μου ότι από τα ψωλοχύματα μείνανε πάνω της. Οι τρίχες του πλέον είχαν μια ανάμικτη μυρωδιά από πουτσίλας, σπέρματος, ιδρωτίλας και από τη μυρωδιά του κώλου μου. Στο μεταξύ ο Βαγγέλης πλέον συνέχισε να σφυροκοπάει το κωλαράκι μου. Αφού είχα σκουπίσει πλέον τον πούτσο του Κώστα αυτός τον έβγαλε από το στόμα μου και κάθισε σε μια καρέκλα που ήταν απέναντι από το κρεβάτι και απλά παρακολουθούσε το γαμήσι του φίλου του χαϊδεύοντας το πεσμένο παλούκι του. Ένιωθα τα τοιχώματα του κώλου μου να αγκαλιάζουν το παλούκι του Βαγγέλη ο οποίος πλέον άρχισε να τρέμει.

- Μωρό μου φτάνω.

- Χύσε μέσα μου αγόρι μου. Γέμισέ με με το σπέρμα σου. Φουλάρισε την ξεσκισμένη τρυπούλα μου.

Στο μεταξύ έβλεπα το Γιάννη να βάζει το προφυλακτικό στο παλούκι του. Πρώτη φορά έβλεπα τέτοιο μέγεθος προφυλακτικού. Κατάλαβα ότι θα ήταν ο επόμενος.

- Χύνω μέσα στην κωλάρα σου…

και με τις ανάλογες συσπάσεις κύματα ζεστού σπέρματος τινάχτηκαν στο κωλάντερο μου. Ο πούτσος του ήταν σφηνωμένος στο βάθος της κωλάρας μου και με κάθε σύσπαση που έκανε για να τον στραγγίξει τελείως, τον πίεζε πιο βαθιά σα να προσπαθούσε να βάλει και τα αρχίδια του μέσα. Έβγαλε την πούτσα από τον κώλο μου και αμέσως άρχισαν να βγαίνουν τα χύσια από μέσα του. Αμέσως ένιωσα το παλούκι του Γιάννη στην άκρη της σούφρας μου, ο οποίος είχε πάρει ήδη θέση από πίσω μου, και με ένα ελαφρύ σπρώξιμο μπήκε το κεφαλάκι μέσα της. Η διαφορά ήταν αισθητή σε σχέση με τον πούτσο του Βαγγέλη αλλά επειδή πριν ο κώλος μου είχε ανοίξει από τις δύο πούτσες που είχε μέσα του έμπαινε πιο άνετα.

- Πιο βαθιά πουτσαρά μου, χωσ' τον πιο βαθιά. Μη το λυπάσαι το κωλαράκι μου γαμήσι θέλει…

και άρχισα να τσιμπουκώνω για να καθαρίσω τον πούτσο του Βαγγέλη. Έγλειφα με μανία ότι είχε απομείνει πάνω του ακόμα και στα αρχίδια του. Μόλις πλησίασε για να μου δώσει ένα γλωσσόφιλο του ψιθύρισα στο αυτί:

- Ευχαριστώ πολύ μωρό για τις ευτυχισμένες στιγμές που μου χαρίζεις. Για τις πούτσες που μου κάνεις δώρο. Στο είχα πει θυμάσαι καύλα μου; Ο κώλος μου είναι δικός, τον κάνεις ότι θες, αρκεί να μη σταματήσεις να το ποτίζεις εσύ.

Πήρε και αυτός θέση δίπλα στον Κώστα που συνέχισε τη δουλειά του Γιάννη, να τραβάει βίντεο πως με γαμούσε ο Γιάννης. Πλέον είχα κουραστεί στα τέσσερα όπως ήμουν και ο Γιάννης που το κατάλαβε έβγαλε το παλούκι του από μέσα μου και με ξάπλωσε. Έπιασε τα πόδια μου από τους αστραγάλους και τα λύγισε πάνω στο στήθος μου. Το κωλαράκι μου είχε τουρλώσει απίστευτα. Στη συνέχεια έχωσε την ψωλή του μέσα μου. Μπήκε άνετα καθώς ο σφιγκτήρας μου ήταν χαλαρός αλλά και υγρός από τα χύσια του Βαγγέλη που βγαίνανε από μέσα από το κωλαράκι κάθε φορά που έβγαζε την πούτσα του ο Γιάννης αλλά και από το λιπαντικό. Πλέον άφησε το μαλακό ρυθμό και άρχισε να με γαμάει πιο βίαια χώνοντας το παλούκι του όλο και πιο βαθιά χωρίς όμως να το βάλει ακόμα όλο μέσα μου. Σε κάθε βύθισμα βόγκαγα από καύλα.

- Ναι, πιο βαθιά Γιάννη ψωλαρά μου, πιο βαθιά, βαλ' τον όλο μέσα μέχρι τα τεράστια αρχίδια σου. Ξέσκισέ με. Μωρό μου σου αρέσει να με ξεσκίζει τέτοια πούτσα κι εσύ να κοιτάς. Καυλώνεις ε; Καμάρωσε πως γαμιέται η πουτάνα σου.

Πλέον ο Γιάννης άρχισε σχεδόν να με βιάζει. Τον έχωνε όλο και πιο βαθιά αλλά έβρισκε μια μικρή αντίσταση. Βγήκε έξω σχεδόν μέχρι το κεφαλάκι και με μία απότομη κίνηση τον κάρφωσε όλο το παλούκι του μέσα μου μέχρι που τα αρχίδια του χτύπησαν στα κωλομέρια μου.

- Ωχ… με ξέσκισες καργιόλη. Πάει το κωλαράκι μου. Βαγγέλη μου αν τρώω κάθε μέρα από μία τέτοια πούτσα εσένα δε θα σε χαμπαριάζω καθόλου.

Το ξέσκισμα από τον Βαγγέλη συνεχίστηκε για πολύ ώρα. Με γαμούσε αλύπητα και μου άρεσε. Όλος ο κώλος μου έτσουζε αλλά δεν ήθελα να σταματήσει.

- Σε παρακαλώ άνοιξε και άλλο το κωλί μου…

και έπιασα τα πόδια μου… και τα τράβηξα προς το κεφάλι μου όσο μπορούσα για να το ανοίξω πιο πολύ. Ξέσκισέ το. Κανείς άλλος δε θέλει να μπει να κάνει παρέα στην πούτσα του Γιάννη;

Τους παρακαλούσα να μου βάλουν και άλλη πούτσα μέσα μου. Στο παραλήρημα της καύλας μου δεν ήξερα τι έλεγα. Ευτυχώς δεν έκανε την κίνηση κανένας από τους άλλους δύο γιατί δεν ξέρω που θα βρισκόμουν μετά. Ο Γιάννης πλέον άρχισε να βαριανασαίνει. Κατάλαβα ότι πλησιάζει η ώρα να τελειώσει. Στο μεταξύ οι άλλοι δύο πλέον μαλάκιζαν τις πούτσες τους με το θέαμα που έβλεπαν οι οποίες είχαν γίνει και πάλι ντούρες.

- Χύνω μωρή, ξεσκισμένο πουτανί…

και με ένα μεγάλο αναστεναγμό ξάπλωσε πάνω στα πόδια καθώς η πούτσα του έκανε συσπάσεις μέσα στην κωλάρα μου. Μόλις τελείωσε βγήκε από μέσα μου αφήνοντας ένα τεράστιο κενό που φρόντισα να το καλύψω αμέσως. Είχα γίνει πλέον αχόρταγη. Αυτό το βράδυ θα ξεσκιζόμουν στο γαμήσι. Το είχα πάρει απόφαση.

Μόλις ξάπλωσε δίπλα μου καταϊδρωμένος τον φίλησα στο στόμα και σηκώθηκα και πήγα στο Βαγγέλη ο οποίος καθόταν σε μια καρέκλα. Με κοίταξε όλος απορία καθώς έκατσα πάνω του φροντίζοντας να μπει ο πούτσος του μέσα μου.

- Μωρό μου τι έπαθες; Είσαι καλά;

- Εσύ τι λες να έπαθα; Δε χορταίνω πούτσα, θέλω πούτσες θέλω να με ξεκωλιάζετε…

και άρχισα το ανεβοκατέβασμα πάνω στο παλαμάρι του. Έκανα νόημα στον Κώστα.

- Εσύ τι κοιτάς; Ανοίξαμε και σας περιμένουμε.

Αμέσως αυτός σηκώθηκε και πήγε να φορέσει καπότα.

- Ασ' την καπότα και έλα γάμησε με, απλά να τελειώσεις έξω.

Όπως καθόμουν πάνω στο Βαγγέλη μου, έχωσε και ο Κώστας το δικό του παλούκι μέσα μου. Πλέον δεν πονούσα. Ο Γιάννης με είχε ανοίξει πολύ καλά. Μετά από λίγη ώρα ο Κώστας βγήκε από την κωλάρα μου και μ' έχυσε στο πρόσωπο, ενώ ακολούθησε ο Βαγγέλης μέσα στο κωλαράκι μου. Ήταν υπέροχο. Όσο ξεκουραζόμουν με το παλούκι του Βαγγέλη ακόμα μέσα μο, μου δείξανε το βίντεο και τις φωτογραφίες πως ήταν ο κώλος μου πριν και μετά. Δεν υπήρχε τρυπούλα. Μου τον κάνανε πηγάδι, που λέει ο λόγος.

Σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο να πλυθώ ενώ τα χύσια που βγαίνανε από το κωλαράκι μου τρέχανε στα μπούτια μου. Το καλσόν, όπου υπήρχε δηλαδή, είχε άσπρες στάμπες. Από το μπάνιο μετά από λίγη ώρα τους φώναξα να έρθουν μέσα.

- Τι θα κάνετε πουτσαράδες μου; Θα έρθετε να με ξαναγαμήσετε ή με βαρεθήκατε. Χορτάσατε κώλο γιατί εγώ δεν χόρτασα πούτσα.

Εκείνο το βράδυ δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές γαμήθηκα, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι την άλλη μέρα έτσουζε πάρα πολύ το κωλαράκι μου και δεν ξαναγαμήθηκα μέχρι την παραμονή πριν φύγω.

Έπεται η συνέχεια.
Copyright protected OW ref: 158842