Στις τουαλέτες των ΚΤΕΛ

Δημοσιεύθηκε από aquariusnlo
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.40 (10 Votes)
Ζω σε μια μικρή πόλη της κεντρικής Μακεδονίας. Όποτε κατεβαίνω στο κέντρο της πόλης περνάω πάντα μια βόλτα από τα ΚΤΕΛ της περιοχής για να πάρω μάτι κανένα πουλί. Χτες λοιπόν φτάνω εκεί, πατάω ένα κατούρημα στις όρθιες τουαλέτες, αλλά δεν ήταν κανείς δίπλα. Ξενέρωσα, αλλά παρατήρησα ότι κάποιος είχε αφήσει ένα σακίδιο στο κενό της πόρτας που έχουν οι καμπίνες. Έφυγα σκεπτόμενος ότι κάποιος προσπαθεί να κρυφτεί. Οι δουλειές μου δε διήρκησαν πάνω από 5 λεπτά και γύρισα πάλι στις ίδιες τουαλέτες, μπας και άλλαζε η τύχη μου. Πάω πάλι στις όρθιες αλλά κανείς. Τότε βλέπω ότι η κατάσταση με το σακίδιο στην πρώτη πόρτα είναι η ίδια. Έτσι μπήκα στην δίπλα τουαλέτα που δεν είχα μπει ποτέ και βλέπω ότι έχει μια μικρή τρύπα για να παίρνεις μάτι την δίπλα καμπίνα. Ξενέρωσα γιατί σκέφτηκα ότι έχασα πάρα πολλά καυλιά τόσο καιρό.

Σκύβω και βλέπω έναν τύπο, καθισμένο πάνω στη λεκάνη να τον παίζει. Ένα κανονικό και πολύ καυλωμένο πουλί. Χωρίς δεύτερη σκέψη περνάω το πόδι μου κάτω από το κενό και χτυπάω "συνθηματικά" το διαχωριστικό. Εκείνος άρχισε να ντύνεται στα γρήγορα. Δεν ήξερα αν τον τρόμαξα ή απλώς γούσταρε φάση και ήθελε να βγει.

Εγώ βγήκα και έπλενα τα χέρια μου περιμένοντας τον να βγει. Με το που βγαίνει βλέπω έναν τύπο καυλόφατσα, μάλλον φαντάρο κάπου στα 20 με μουστάκι, γύρω στο 1.70 και σχετικά σφιχτό. Του κάνω νόημα να με ακολουθήσει κι αυτός το κάνει. Τον πάω στο αυτοκίνητο και βάζω αμέσως μπρος για να βρω κάποιο απόμερο μέρος. Του λέω πως δε θέλω πολλές κουβέντες, αλλά μπορεί άνετα να μου τον βγάλει και να μου τον παίζει όσο οδηγάω.

Μετά από κανένα δεκάλεπτο φτάσαμε σε ένα απόμερο χωράφι, ελαφρύ σκοτάδι. Βγαίνουμε έξω και κατευθείαν αρχίζει να μου γλείφει τον πούτσο. Έγλειφε τέλεια. Που και που του τραβούσα πίσω το κεφάλι και τον έφτυνα. Ήρθε η σειρά μου να τον γλείψω, του κάνω μια γρήγορη πίπα και τον γυρνάω πίσω. Άνοιξα τα κωλομάγουλα του και του έριχνα τρελές χλέπες. Μετά ξεκίνησα να του γαμάω την τρύπα με την γλώσσα μου και αυτός να αρχίζει να ουρλιάζει σα γκόμενα που της γλείφεις την κλειτορίδα. Βάζω καπότα και μπήκα μονομιάς, ενώ ξεκίνησα να τον γαμάω με πολύ γρήγορο ρυθμό και δύναμη. Μετά ξαπλώνω πάνω στο αυτοκίνητο και έρχεται από πάνω μου για να μου δείξει πόσο καλά γουστάρει να γαμιέται. Ύστερα από κανένα τριαντάλεπτο περίπου, είχαμε φτάσει σε τρελό επίπεδο καύλας και δεν αντέχαμε άλλο. Βγήκα... τον έβαλα κάτω και άρχισα να του χύνω τη μούρη και μερικά από αυτά τα κράτησε μέσα στο στόμα. Αυτός με έχυσε στο στόμα και πατήσαμε ένα τέλειο γλωσσόφιλο. Μάζεψα τα χύσια όλα και του τα έφτυσα στην κωλοτρυπίδα.

Τον γύρισα χωρίς να πούμε κουβέντα στην επιστροφή και χωρίς να ανταλλάξουμε κάποιον τρόπο επικοινωνίας. Ίσως τον ξαναπετύχω να παίζει την ψωλή του πάλι στις τουαλέτες. Πάντως και οι δύο το ευχαριστηθήκαμε πολύ.
Copyright protected OW ref: 158224