Ο Κυριος Τακης (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από GoustaGiaOla
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.55 (11 Votes)

Μετά την αναγκαστική πίπα ήρθε η ώρα της παράδοσης...


Προηγούμενο μέρος: Αναγκάστηκα να το κάνω

Έχουν περάσει 6 μήνες περίπου από τη βόλτα μου με τον Τάκη (αναγκάστηκα να το κάνω) κι ενώ η ζωή μου έχει μπει στους κλασικούς βαρετούς ρυθμούς της με τη γκόμενα και τους φίλους, έρχεται πάλι ο Τάκης να μου ταράξει την ησυχία. Ευχάριστα!

Άλλο ένα κλασικό βραδάκι με την παρέα μου στο στέκι μας να τα πίνουμε και να μαλακιζόμαστε, ώσπου μπαίνει μια παρέα 4-5 ατόμων και ένας από αυτούς ο Τάκης. Μόλις τον είδα μου κόπηκε η λαλιά. Περνάνε από μπροστά μας χωρίς να μιλήσει και πάνε και κάθονται λίγο πιο πίσω από εμάς. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Συνέχισα με την παρέα μου το ποτό χωρίς να δίνω δικαιώματα αλλά οι ματιές συναντιόνταν συνεχώς. Οι παρέες μας άρχισαν να σπανέ σιγά-σιγά ώσπου έμεινα εγώ μονός κι αυτός στη μεριά του το ίδιο. Ζήτησα λογαριασμό μιας και οι περισσότεροι φεύγοντας είχαν πληρώσει τα δικά τους και το παιδί μου είπε πως το υπόλοιπο έχει καλυφθεί από τον κύριο απέναντι. Πήρα το ποτήρι μου και πήγα στο τραπέζι του να τον ευχαριστήσω και να του πω υγειά

- Καλώς το παιδί, κάθισε.

- Κ. Τάκη σας ευχαριστώ αν και δεν έπρεπε.

- Στο χρωστούσα από την προηγουμένη φορά. Και μου κλείνει το μάτι.

- Είδα η παρέα σου έφυγε, έχεις αμάξι;

- Όχι θα περπατήσω σήμερα, δεν έχω πιει όπως την άλλη φορά, αλλά εσείς πως και πάλι στην πόλη μας;

- Αν θες σε πάω εγώ να μην περπατάς και σου εξηγώ στο δρόμο.

- Σίγουρα; Μη σας βγάζω από το δρόμο σας;

- Δε θα στο πρότεινα αλλιώς.

Στο δρόμο τελικά μου είπε πως δεν είναι από Αθήνα, είναι γιατρός παντρεμένος αλλά μένει σε ένα χωριό κοντά και πως έχει νοικιάσει ένα διαμέρισμα στην πόλη για να μένει όταν έχει εφημερίες κλπ. Αφού κάναμε βόλτες αποδώ κι εκεί, πήγε πάλι στο ίδιο σημείο

- Τι κάνουμε πάλι εδώ;… του λέω.

- Δε μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου από εκείνο το βραδύ. Πήγαινα κάθε βδομάδα σε εκείνο το μαγαζί μήπως και σε πετύχω, σκέφτομαι συνεχεία τα βυζάκια σου και την απαλή σου τρυπά.

- Δεν είναι σωστό αλλά κι εγώ σκέφτομαι την πίπα που σας πήρα και καυλώνω ώρες

- Θα ήθελες να το ξανακάνεις τώρα;

Και πριν προλάβω να απαντήσω μου τσιμπάει τις ρώγες. Αυτό ήταν, έλιωσα έκλεισα τα ματιά και το μονό που κατάφερα ήταν να ψελλίσω ένα "ναι". Ανοίγει το φερμουάρ και τον βγάζει έξω, χωρίς να αφήσει τις ρώγες μου ζήτησε να του τον πάρω κι εγώ απλά κατέβασα το κεφάλι και τον πήρα στο στόμα μου. Τον ρουφούσα και τον έγλειφα όσο γδυνόταν. Μου έβγαλε τη μπλούζα και μου είπε να βγάλω μονός μου και το παντελόνι αν θέλω, ενώ έπαιζε με τις ρώγες μου. Το έκανα, ήμασταν κι οι 2 εντελώς γυμνοί.

- Θέλω να γλείψω κι εγώ την απαλή σου τρυπούλα… θα με αφήσεις;

- Ναι, θέλω!

Σπρώχνει το κάθισμα μου τέρμα πίσω και έρχεται στη μεριά μου, με γυρνάει μπρούμυτα και γονατίζει, μου ανοίγει τα μαγουλά και βουτάει το κεφάλι του μέσα. Μόλις η γλώσσα του άγγιξε την τρυπά μου δεν κρατήθηκα και αναστέναξα. Κατάλαβε ότι μου αρέσει και συνέχισε να γλείφει κυκλικά και να την σπρώχνει απαλά μέσα. Τα χέρια του έφυγαν από τον κώλο μου και ήρθαν στα βυζιά μου που λόγω στάσης ψιλοκρεμόταν. Άρχισε να τα πιάνει και να τσιμπάει τις ρώγες. Εγώ αναστέναζα και νόμιζα ότι θα χύσω.

Σε μια φάση το δεξί του χέρι φεύγει από το βυζάκι μου αλλά το αριστερό έγινε πιο βίαιο και καύλωνα. Είχα κλείσει τα ματιά και το απολάμβανα. Νιώθω το πουτσοκέφαλο του να τρίβεται στην τρύπα μου και δεν αντιδρώ, με είχε καυλώσει με τη γλωσσά του.

Το σπρώχνει απαλά και περνάει το κεφάλι μέσα. Με έτσουξε και τον παρακάλεσα να βγει. Αυτός έσκυψε στο αυτί μου και μου είπε:

- Ηρέμησε μωρό μου, σε 1 λεπτό θα το συνηθίσεις…

κι έμεινε ακίνητος βάζοντας συνεχεία σάλιο στο καυλί του γύρω από την τρύπα μου. Μόλις κατάλαβε ότι η τρύπα μου χαλάρωσε άρχισε να μπαίνει αργά κάνοντας στάσεις για να βάζει σάλιο. Τα χέρια του ήταν και τα 2 πλέον στα βυζιά μου και ο πούτσος του μισός μέσα μου και καυτός, ένιωθα την ανάσα του στο αυτί μου και να μου λέει ποσό ωραία είναι η ζεστή φωλίτσα μου. Αφού τον έβαλε όλο, έβγαλα μια κραυγή κι έκανα να φύγω μπροστά. Με κράτησε από τη μέση κι έμεινε όλος μέσα μου ακίνητος.

- Θέλω να ρουφάω τα βυζιά σου όσο είμαι μέσα σου, θες να γυρίσεις αλλιώς;

- Ότι θέλετε κύριε Τάκη

Βγαίνει αργά από μέσα μου και γυρνάω ανάσκελα. Ο πούτσος μου κάγκελο, αλλά κι ο δικός του ήταν πέτρα και γυάλιζε στο φως από το σάλιο που έβαζε και τον ετοίμαζε. Με τραβάει πιο κάτω και μου βάζει ένα πόδι στο τιμόνι και το άλλο στο ταμπλό. Σκύβει πάνω στα βυζιά μου κι αρχίζει να τα ρουφάει ενώ νιώθω τα υγρά από το καυλί του στ' αρχίδια μου. Με πιάνει από τη μέση με το ένα χέρι και με το άλλο φέρνει το καυλί του στην τρυπά μου και μπαίνει απαλά. Αρχίζει να κουνιέται ρυθμικά και πιο γρήγορα τώρα, πέφτει πάνω μου κι αρχίζει να με ρουφάει στο λαιμό και τις ρώγες.

- Σου αρέσει μωρό μου;

- Πολύ κύριε Τάκη

- Αχ καυλάκι με καυλώνει που με λες έτσι. Ειδές τι έχασες την προηγουμένη φορά;

- Αχ… δε το ξανακάνω αυτό το λάθος κύριε Τάκη.

- Θες να γίνεις η γκόμενα μου εδώ στην πόλη;

- Θέλω κύριε Τάκη… ναι!

- Ωραία… θα κανείς ότι σου λέω χωρίς όχι και μη;

- Θα κάνω τα πάντα κύριε Τάκη.

Όσο του μιλούσα έτσι τόσο καύλωνε και ανέβαζε ρυθμό. Κάθε φορά που έπιανε πάτο ήθελα να χύσω. Πέφτει πάνω μου κι αρχίζει να με δαγκώνει στα βυζιά και να πηγαίνει γρήγορα.

- Είσαι η γκόμενα μου;

- Είμαι κύριε Τάκη

- Ετοιμάσου να σε γκαστρώσω.

- Όχι… όχι μέσα μου κύριε Τάκη.

Σαν να μην με άκουγε καν τραβιέται πίσω και καρφώνεται 3 φορές δυνατά. Στην τρίτη άρχισε ο πούτσος μου να κάνει σπασμούς στον αέρα όπως ήταν και να χύνει μονός του και τότε νιώθω το καυλί του Τάκη να κάνει σπασμούς στην τρυπά μου και κάτι να με καίει σχεδόν ως το στομάχι.

- Παρ' τα παύλα μου όλα δικά σου… σε γκαστρώνω!

- Αχ… καίνε κύριε Τάκη είναι τέλεια.

Μου φάνηκε λες κι έχυνε 5 λεπτά, έμεινε μέσα μου μέχρι να του πέσει. Ντύθηκε, κατέβηκε, πήγε στο πορτ-μπαγκάζ και μου έφερε νερό και χαρτί να βγω έξω να πλυθώ. Όταν με άφησε σπίτι μου έδωσε το κινητό να τον πάρω εγώ τηλέφωνο την επόμενη φορά που θα θελήσω.

Άργησα λίγο αλλά του τηλεφώνησα και με περίμενε μια έκπληξη!
Copyright protected OW ref: 158210