Βιασμός από τσιγγάνους

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.65 (13 Votes)
Είμαι ο Γιάννης, 22 χρονών και θα σας μιλήσω για την πρώτη μου εμπειρία με άντρα. Ήμουν 17 και ακόμα δεν είχα καταλάβει τη φύση μου μέχρι το βράδυ που όλα άλλαξαν.

Ήταν άνοιξη και γυρνούσα στο σπίτι αργά το βράδυ από ένα κλαμπάκι κοντά στο σπίτι μου. Η διαδρομή ήταν μικρή αν περνούσα από το παρκάκι της γειτονιάς και τεράστια αν έκανα τον κύκλο. Επειδή η ώρα είχε περάσει αποφάσισα να κόψω δρόμο. Καθώς περπατούσα στο παρκάκι βλέπω περίπου στα 100 μέτρα 3 άτομα να κάθονται σε ένα παγκάκι και να πίνουν μπύρες. Ξαφνικά ο ένας φωνάζει.

- Ε… μικρέ ξέρεις τι ώρα είναι;

Εγώ σαστισμένος απάντησα 3:30. Τότε μου λέει:

- Έλα εδώ να κεράσουμε μια μπύρα!

Εγώ φυσικά είπα είναι αργά και ότι πρέπει να γυρίσω σπίτι γιατί ήμουν κουρασμένος. Τότε σηκώνονται οι δύο και άρχισαν να με κυνηγάνε. Έτρεχα να ξεφύγω και ξαφνικά σκόνταψα σε μια λακκούβα και έπεσα κάτω δυνατά, χάνοντας τις αισθήσεις μου. Νιώθω κάτι να με καταβρέχει και ξαφνικά ανοίγω τα μάτια και βλέπω τον τύπο που με ρώτησε τι ώρα είναι να με κατουράει στο κεφάλι. Προσπάθησα να σηκωθώ και τότε οι άλλοι δύο με κράτησαν σφιχτά κάτω.

- Αν καθόσουν να σε κεράσουμε δε θα γινόταν τίποτα, τώρα με νευρίασες…

λέει ο τύπος. Ξαφνικά με σκύβουν μπροστά και μου τραβάνε το παντελόνι. Όλος ο κώλος είναι εκτεθειμένος κι εγώ κατουρημένος. Τότε ακούω ένα σχόλιο που πρώτη φορά άκουσα:

- Αυτός ρε Θανάση έχει κωλάρα… ευτυχώς που πέρασε από εδώ.

Με σηκώνουν και με έσυραν μερικά μέτρα πιο κάτω που είχαν παρκαρισμένο ένα αγροτικό. Προσπάθησα να φωνάξω αλλά μου είχαν κλείσει το στόμα. Με βάζουν στην καρότσα και βγάζουν ένα σκοινί από την θέση του συνοδηγού και με δένουν. Τότε έρχεται μπροστά μου ο Θανάσης που με κατούρησε και μου λέει:

- Θα γίνεις υπάκουος και θα φύγεις από εδώ ήρεμος. Άνοιξε το στόμα!

Υπάκουσα γιατί πλέον είχα φοβηθεί πάρα πολύ. Τότε μου χώνει την πούτσα του και κόντεψα να πνιγώ. Άρχισε να μου γαμάει δυνατά το στόμα, ενώ ταυτόχρονα οι άλλοι δύο άρχισαν να μου βάζουν δάχτυλα και να με κατουράνε ένας-ένας. Είχα καυλώσει και το κατάλαβαν.

- Πουτανάκι είδες που σου αρέσει;

Μάνο έλα να του τη δώσεις στο στόμα εσύ και άσε με να δω τι αξίζει. Έρχεται ο δεύτερος και αρχίζω να του γλείφω την πούτσα. Ξαφνικά νιώθω ένα κεφαλάκι να είναι έτοιμο να χωθεί στην παρθένα μου τρύπα. Ένα σπρώξιμο και άρχισε πλέον να με γαμάει ο Θανάσης. Η πούτσα του, 17 εκατοστά περίπου, αρκετά χοντρή, ένιωθα να με σκίζει κι έτσουζε, αλλά λίγο-λίγο ο πόνος γίνονταν γλυκός. Άρχισε να με γαμάει γρήγορα και δυνατά και έλεγε στους φίλους του ότι δεν έχει ξαναγαμήσει τόσο ωραίο κώλο.

Ο Μάνος άρχισε να χύνει στο στόμα μου και επειδή κόντεψα να πνιγώ τα κατάπια. Η πούτσα μου είχε μαζευτεί, έμοιαζε πιο πολύ με κλειτορίδα και έχυνε μόνη της. Ο Μάνος πήγε κι αυτός από πίσω και ο τρίτος της παρέας πήρε θέση για πίπα. Πλέον ήταν συνήθεια και άρχισα και σε αυτόν το ίδιο.

Ξαφνικά νιώθω άλλο ένα κεφαλάκι δίπλα στην πούτσα του Θανάση και αμέσως φοβήθηκα. Με μία κίνηση μπαίνει απότομα και νιώθω να σκίζεται ο κώλος μου. Δύο πούτσες ήταν ταυτόχρονα μέσα! Με γαμούσαν δυνατά και ξαφνικά έχυσαν και οι δύο. Μόλις έβγαλαν τις πούτσες τους ένιωσα πολύ άδειος και να τρέχουν χύσια. Ο τρίτος της παρέας έχυσε κι αυτός. Με έβαλαν να τον καθαρίσω καλά, μου σήκωσαν το παντελόνι, με κατέβασαν από την καρότσα με κατούρησαν ξανά όλοι. Μου έλυσαν τα χέρια και τα πόδια, μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν.

Εγώ είχα μείνει στο χώμα για λίγα λεπτά, σκεφτόμουν ότι έγινε και έχυνα ασταμάτητα χωρίς να κάνω κάτι. Έβαλα το χέρι μου στην τρύπα μου και κατάλαβα ότι είχε ανοίξει τόσο που χωρούσε όλο το χέρι μου σχεδόν. Όταν το έβγαλα είδα αίμα. Με είχαν σκίσει πραγματικά. Σηκώθηκα και πήγα όσο πιο γρήγορα σπίτι. Δε μπορούσα να περπατήσω η αλήθεια είναι.

Μόλις μπήκα στο σπίτι έτρεξα στο μπάνιο, μπήκα στην ντουζιέρα και έκανα ένα ντους. Βγήκα, πήρα όλα τα ρούχα και τα πέταξα για να μην τα δει η μάνα μου κατουρημένα και πήγα στο κρεβάτι μου

Έβαλα να δω πολλές γκέι τσόντες και καύλωνα τρελά με ότι είχε γίνει. Εξέταζα την τρύπα μου ξανά και ξανά.

Αυτήν είναι η παρθενική μου εμπειρία και ακολούθησαν κι άλλες μέχρι σήμερα. Ξαναπήγα βράδυ στο παρκάκι. Αν θέλετε να μάθετε τι έγινε αφήστε σχόλιο.
Copyright protected OW ref: 157056