Παιδικες αναμνησεις

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.64 (14 Votes)
Γεια σας, με λένε Αλέξανδρο 54 ετών παντρεμένος και είμαι ένα νέο μέλος της κοινότητας. Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σας μεταφέρω κάποιες εμπειρίες από την εφηβική μου ηλικία που διαμόρφωσαν το σεξουαλικό μου προφίλ. Είναι γεγονός ότι από παιδί ήμουν αρκετά ανήσυχος σεξουαλικά και τις όποιες αναζητήσεις μου τις καλλιεργούσα με μια ξαδέλφη μου που είχαμε την ίδια ηλικία. Αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο το οποίο θα σας διηγηθώ την επόμενη φορά.

Από μικρός έδειχνα ένα ενδιαφέρον για τα αντρικά μόρια χωρίς να μπορώ να το ερμηνεύσω. Όποτε είχα την ευκαιρία τα κοιτούσα με ενδιαφέρον θα ήθελα να τα πιάσω να τα περιεργαστώ και να τα συγκρίνω με το δικό μου. Δεν ήταν και λίγες οι φορές που παίζαμε με συνομήλικους με τα πουλάκια μας, αλλά μέχρι εκεί.

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα σε κάποιο ανατολικό προάστιο. Σαν παιδί κυκλοφορούσα στην ευρύτερη περιοχή του προαστίου. Τότε δεν είχαμε συχνά την δυνατότητα να κατεβαίνουμε Αθήνα όπως σήμερα. Ο κόσμος μου όλος ήταν η γειτονιά μου και μεγάλο μέρος της διασκέδασης τα καλοκαίρια ο υπαίθριος κινηματογράφος στον οποίο πηγαίναμε σχεδόν κάθε βράδυ. Τα πρόσωπα όλα σχεδόν γνωστά, κάποιοι έρχονταν αραιά κάποιοι περισσότερο συχνά. Μέσα σε αυτούς ήταν και ένας κύριος ηλικίας 40 με 45 χρονών ο οποίος πάντοτε ήταν φιλικός και πολύ οικείος μαζί μας. Εμείς, μαρίδα, 16 ετών κάναμε τη σχετική φασαρία και αυτός με τρόπο μας επανέφερε στην τάξη. Αργότερα έμαθα ότι ήταν αστυνομικός και τον έλεγαν Νίκο. Σχεδόν πάντοτε καθόταν δίπλα μου δείχνοντας μου μια ιδιαίτερη συμπάθεια.

Μια μέρα που είχα πάει στις τουαλέτες για κατούρημα ήρθε και αυτός και κατουρούσαμε δίπλα-δίπλα χωρίς να είναι άλλος μαζί μας. Ασυναίσθητα πήγε το μάτι μου στον πούτσο του τον οποίο ενώ κατουρούσε, με ιδιαίτερη φροντίδα τον μάλαζε. Φαίνεται ότι το μάτι μου έμεινε πολύ ώρα εκεί γιατί με ρώτησε αν μου αρέσει. Εγώ ψέλλισα ένα αδύναμο "ναι" και με προέτρεψε να το πιάσω αν θέλω. Το ακούμπησα λίγο και ένοιωσα ένα ηλεκτρικό ρεύμα να με διαπερνά. Στιγμές κράτησε αυτό… και γυρίσαμε για το έργο. Μετά από κάποια λεπτά έβαλε την ζακέτα του επάνω στα πόδια του και με το χέρι του μαλακά οδήγησε το δικό μου κάτω από την ζακέτα . Με το άλλο του χέρι ξεκούμπωσε το παντελόνι του τον έβγαλε έξω και έβαλε το χέρι μου να τον αγκαλιάσει με τα δάχτυλα. Στην αρχή είχε το χέρι του από πάνω από το δικό μου για να μου δώσει ρυθμό μετά το τράβηξε και με άφησε μόνο μου να του τον παίζω. Εγώ είχα παγώσει αλλά έκανα ότι με έβαζε να κάνω. Φοβόμουν μη μας δουν αλλά μου άρεσε πολύ η αίσθηση αυτού του σκληρού πούτσου στο χέρι μου.

Δεν ξέρω για πόση ώρα το έκανα, μου φάνηκε αιώνας αλλά δε σταμάτησα μέχρι που τον έβαλε μέσα στο παντελόνι του. Η ταινία τελείωσε και σηκωθήκαμε να φύγουμε. Ο κ. Νίκος είπε ένα καληνύχτα παιδιά και άρχισε να περπατά παράλληλα με μένα που έφευγα με ένα φίλο μου. Λίγο παρακάτω χώρισα με το φίλο μου και προχωρούσα για το σπίτι. Ο κ. Νίκος ήρθε κοντά και με ρώτησε αν μου αρέσουν τα Mikey maus. Σε πιο παιδί της ηλικίας μου δεν αρέσουν. Έλα μαζί μου είπε έχω πολλά να σου δώσω. Πήγαμε σε μια πολυκατοικία που έμενε, όχι μακριά από το σπίτι μου και κατεβήκαμε στο υπόγειο που ήταν η αποθήκη. Μπήκαμε μέσα και μου έδειξε μια στοίβα με περιοδικά και μου είπε να διαλέξω όσα θέλω. Εγώ προχώρησα, έσκυψα και άρχισα να τα ξεδιαλέγω. Ένοιωσα τον κ. Νίκο πίσω μου να μου χαϊδεύει τον κώλο πάνω από το κοντό παντελόνι που φορούσα. Νέο πάγωμα, ακίνητος ο Αλέξανδρος ούτε να σκεφτεί μπορούσε. Παράλληλα είχε βγάλει τον πούτσο του έξω και τον έπαιζε. Με την άκρη του ματιού μου φάνταζε τεράστιος με κάτι φλέβες να εξέχουν. Σε λίγο το χέρι του μπήκε μες από το παντελονάκι και το βρακί και με το μεγάλο δάχτυλο άρχισε να μου χαϊδεύει την κωλότρυπα. Ένοιωθα την παλάμη του να έχει αδράξει όλο τον κώλο μου και να τον ζουλάει. Ηλεκτρικά κύματα αισθανόμουν σε όλο μου το κορμί και ένα όμορφο τρεμούλιασμα στην τρυπούλα μου.

Ο κ. Νίκος πλησίασε πιο κοντά μου και πλέον το χέρι του που κρατούσε αυτό το καυλί ήταν δίπλα μου στο ύψος του κεφαλιού μου έτσι που ήμουν σκυμμένος. Ο κ. Νίκος χωρίς να σταματήσει το χάιδεμα του κώλου μου άφησε τον πούτσο του έπιασε το χέρι μου και με έβαλε να συνεχίσω αυτό που δεν ολοκλήρωσα στον κινηματογράφο. Έκαιγε το καυλί του και εγώ από την ταραχή που ένοιωθα. Το επόμενο βήμα ήταν να μου κατεβάσει το σορτς με το βρακί και συνεχίζοντας το χάιδεμα με ρώτησε αν θέλω να μου τον ακουμπήσει λίγο στον κώλο. Το μόνο που κατάφερα να πω ήταν ότι δεν θέλω να πονέσω. Μου είπε ότι αυτό που κάνουμε δεν είναι κακό και το κάνουν πολλοί.

Όπως ήμασταν, με ξάπλωσε κάτω και ένοιωσα αυτό το καυλί να χώνεται ανάμεσα στα δυο κωλομάγουλα. Λίγο σάλιο από τον κ. Νίκο και κάθε φορά που έμπαινε προς τα μέσα αισθανόμουν το κεφαλάκι να ανοίγει λίγο την τρυπούλα μου. Ακόμη έχω την αίσθηση να μου ανοίγει τα κωλομάγουλα και να αφήνει να τρέξει σάλιο από το στόμα του μέσα στον κώλο μου. Δεν επιχείρησε να μου τον βάλει μέσα παρά μόνον να ακουμπάει το κεφαλάκι την κωλότρυπα και να την ανοίγει μια ιδέα. Κάποια στιγμή αυτή η τριβή της ψωλής με τον κώλο μου με απογείωσε, έχασα τον κόσμο, αισθανόμουν τον κώλο μου χωρίς να το θέλω να σφίγγει τον πούτσο του και μια γλυκιά ανατριχίλα να απλώνεται παντού. Ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα, κατι το μαγικά όμορφο. Να θέλω να τουρλώσω τον κώλο μου και να τον ρουφήξω όλον μέσα. Την ίδια στιγμή κάτι υγρό και ζεστό ένοιωσα να με πλημυρίζει από πίσω και τον κ. Νίκο να βογκάει και να σιγοφωνάζει ότι χύνει. Αυτή ήταν η αρχή. Όταν γύρισα στο σπίτι ξάπλωσα και την έπαιξα με μανία και τελείωσα απίστευτα. Δεν είχα αρχίσει να χύνω βέβαια ακόμη.

Με τον κ. Νίκο αρχίσαμε να βλεπόμαστε τακτικά στην αρχή και μετά το καλοκαίρι που άρχισαν τα σχολεία κάθε 10 με 15 μέρες. Το σύνηθες μέρος η γνωστή αποθήκη, αλλά και κάποιες οικοδομές στην περιοχή. Δεν υπήρχε ποικιλία στις στάσεις. Πάντοτε με γαμούσε με εμένα ξαπλωμένο μπρούμυτα και αυτός από πάνω μου. Τον πρώτο καιρό ξεκινούσαμε να του τον παίζω και αυτός να μου μαλακώνει την κωλότρυπα σαλιώνοντας την και με κωλοδάχτυλο. Μετά μπήκε στο πρόγραμμα και η πίπα. Τα φιλιά στο στόμα ήρθαν αργότερα. Ήταν απίστευτα τρυφερός και υπομονετικός και εγώ πολύ δοτικός. Ολοκληρωμένα κατάφερε να μου τον χώσει και να μείνει εκεί με την τρίτη η την τέταρτη φορά που βρεθήκαμε. Στο τέλος μου τον έβαζε μέχρι να ακουμπήσουν τα αρχίδια του σχετικά άνετα και χωρίς πόνο διαρκείας. Πονούσα μόνο όταν μου τον έβαζε πριν κάνει κάποια προεργασία με σάλιο και δάχτυλο. Το ήθελα πάρα πολύ αλλά πονούσα και δεν το άντεχα. Κάθε επόμενη φορά ήταν καλύτερη από την προηγούμενη. Εγώ περίμενα πως και πως την συνάντηση γιατί συνοδευόταν με αυτό το απίθανο μυρμήγκιασμα του κώλου, αυτή τη γλυκιά ανατριχίλα που διαπερνούσε όλο μου το κορμί και την ζεστασιά που με πλημύριζε το σπέρμα του το οποίο από όταν μου τον κάρφωνε μέσα έχυνε και μέσα. Δεν υπήρχαν τότε οι σημερινοί κίνδυνοι. Αρκετά αργότερα αρχίσαμε να του τον γλείφω και να του τον παίρνω πίπα.

Δυστυχώς κάποια στιγμή ο κ. Νίκος μας τελείωσε γιατί εγώ μεγάλωσα αρκετά (έγινα 17 χρονών) και δεν ήμουν μέσα στα γούστα του. Δεν πειράζει γιατί μετά από λίγο καιρό στην τελευταία τάξη του λυκείου γνώρισα τον κ. Θανάση ο οποίος ήταν οδηγός ταξί 55 χρονών, παντρεμένος , διέθετε και διαμέρισμα κοντά και βολεύτηκα με αυτόν. Με αυτόν το γαμήσι απέκτησε μια άλλη ποιότητα και μια μεγαλύτερη διάρκεια η κάθε φορά διότι υπήρχε διαθέσιμος ασφαλής χώρος. Αυτή είναι όμως μια άλλη ιστορία την όποια θα σας πω σε δεύτερο χρόνο.
Copyright protected OW ref: 156805