Πρώτη φορά παθητικός ενός άντρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.43 (7 Votes)
Η ιστορία εκτυλίχθηκε το περασμένο καλοκαίρι. Μια νύχτα λοιπόν που είχα καύλες μπήκα στο site για να χαζέψω. Η ώρα είχε πάει 4 και πίστευα ότι δε θα βρω τίποτα ενδιαφέρον ούτε για κουβέντα κι εκεί που ήμουν έτοιμος να το κλείσω λαμβάνω ένα μήνυμα από ένα τύπο που αρχικά δεν μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Αφού δεν είχα τίποτα καλύτερο να κάνω όμως αποφάσισα να του απαντήσω. Με τα πολλά μου είπε ότι έψαχνε για φάση κι επειδή όπως προείπα οι καύλες ήταν στο θεό αποφάσισα να δεχτώ.

Κανονίσαμε λοιπόν να έρθει να με πάρει με το αυτοκίνητο να πάμε σπίτι του που ήταν σχετικά κοντά. Σ' αυτό το σημείο να πω ότι εγώ είμαι 21 χρονών, ψηλός και σχετικά αδύνατος. Φτάνει λοιπόν με το αυτοκίνητο ανοίγω την πόρτα και μπαίνω μέσα. Από τις φωτογραφίες που είχα δει είχα καταλάβει ότι δεν ήταν πολύ του γούστου μου εμφανισιακά, αλλά από κοντά ήταν πιο ωραίος. Σχετικά γυμνασμένο σώμα, γύρω στο 1.80, καυλόφατσα και 35 χρονών. Ξεκινήσαμε λοιπόν και άναψα ένα τσιγάρο για να μου φύγει το άγχος.

Δειλά-δειλά αρχίσαμε την κουβέντα. Είδε ότι ήμουν αρκετά μαγκωμένος και μου συνέστησε να χαλαρώσω. Καθώς φτάναμε προς το σπίτι του πιάνει το χέρι μου και το βάζει πάνω στον πούτσο του. Το φούσκωμα που έπιασα δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητο. Η πούτσα του φαινόταν να έχει καλό μέγεθος και κυρίως καλό πάχος. Το ίδιο έκανε κι αυτός που άρχισε να χαϊδεύει τη δική μου η οποία ήταν από ώρα καυλωμένη, 17 εκατοστά και επίσης με καλό πάχος.

Φτάνοντας στο σπίτι ανεβαίνουμε πάνω και ανάβουμε άλλο ένα τσιγάρο.

-    Για πες μικρέ τι γουστάρεις να κάνουμε;… μου λέει.

-    Καμιά φάση, του λέω εγώ, να καυλώσουμε.

-    Ωραία… κι εγώ το ίδιο, απάντησε. Χαλάρωσε λοιπόν να το απολαύσουμε.

Έτσι ξεκινήσαμε να φιλιόμαστε. Ο τύπος το είχε και φαινόταν ακόμα κι από κει. Σιγά-σιγά άρχισε να μου πιάνει ξανά τον πούτσο που δεν είχε πέσει ούτε στιγμή και το ίδιο έκανα κι εγώ, που ήθελα να του ανοίξω τη βερμούδα. Αυτός ήταν που έκανε την πρώτη κίνηση, καθώς μου ξεκούμπωσε το παντελόνι, μου κατέβασε το μποξεράκι και άρχισε να μου την παίζει σιγά-σιγά.

Λίγο μετά κατέβηκε σιγά-σιγά και με πήρε στο στόμα του. Η πίπα που έκανε ήταν πολύ καλή κι εγώ ήδη βογκούσα και ξεροέχυνα. Μετά από λίγο τον σταμάτησα, του ξεκούμπωσα κι εγώ το παντελόνι και είδα μια υπέροχη ψωλή, 18 εκατοστά και χοντρή. Ξεκίνησα να τον τσιμπουκώνω όσο καλύτερα μπορούσα, ενώ τον έβλεπα να το απολαμβάνει και τον έπαιρνα όσο πιο βαθιά μπορούσα. Αυτός μου μουρμούριζε:

-    Έτσι καύλα μου, παρ' το όλο στο στοματάκι σου θέλω να στο γαμήσω.

Σε κάποια φάση τον πήρα όλο μέσα και τον ένιωσα να σπαρταράει. Με σταμάτησε για να μη χύσει και με πήρε να πάμε στο κρεβάτι.

Εκεί βγάλαμε όλα τα ρούχα και συνεχίσαμε τα τσιμπούκια εναλλάξ. Μετά περάσαμε σε 69, αυτός από κάτω κι εγώ από πάνω. Ξαφνικά νιώθω ένα δαχτυλάκι να παίζει με την τρύπα μου. Δεν έδωσα πολύ σημασία γιατί ήταν ευχάριστο και το ίδιο έκανα κι εγώ με τη δική του, κάτι που φάνηκε να του αρέσει. Λίγο αργότερα έχωσε ένα δάχτυλο μέσα κι εγώ καύλωσα περισσότερο. Αυτό φάνηκε καθώς άρχισε να κουνάω τον κώλο μου πάνω του και να γαμιέμαι μόνος μου. Συνεχίσαμε έτσι για 2-3 λεπτά και αφού εγώ συνέχισα να βογκάω και να δείχνω πως γουστάρω με ρωτάει με καυλωτική φωνή:

-    Θες να μπω μέσα μικρέ;

Του απάντησα με ένα νάζι που δεν πίστευα ότι είχα ποτέ:

-    Ναι. Θέλω!

Σηκώνεται πάει στο κομοδίνο και βγάζει λιπαντικό και προφυλακτικά. Ήξερε ήδη από την κουβέντα μας ότι ήμουν παρθένος από πίσω, αλλά μου είχε πει ότι δεν τον ένοιαζε. Βάζει λοιπόν το προφυλακτικό και αρχίζει να βάζει μπόλικο λιπαντικό πάνω του καθώς και στην τρυπούλα μου η οποία είναι αρκετά τριχωτή, αλλά μου είχε πει ότι τον καύλωνε αυτό.  Είχα κάτσει λοιπόν ανάσκελα με ανοιχτά τα πόδια στον αέρα και περίμενα αυτό το μεγάλο και χοντρό εργαλείο να με ανοίξει.

Όταν μου τον ακούμπησε ένιωσα την τρύπα μου να ανοίγει από την καύλα, κάτι που φάνηκε να κατάλαβε και να του άρεσε. Σιγά-σιγά έσπρωξε την ψωλή του μέσα μου και ενώ περίμενα ότι θα πονέσει και θα πάρει ώρα, σε 1 λεπτό είχε μπει όλο μέσα. Εγώ καθ' όλη τη διάρκεια ζοριζόμουν και σφιγγόμουν, αλλά μόλις τον είδα να έχει πιάσει πάτο, η καύλα επέστρεψε. Ξεκίνησε να με γαμάει αργά μέχρι να συνηθίσει η τρύπα μου και αργά αλλά σταθερά ο πόνος υποχωρούσε. Παράλληλα προσπαθούσα να μην του δείχνω πόσο το απολαμβάνω, αφού κι εγώ ο ίδιος δεν το πίστευα. Ενώ με γαμούσε μου ψιθύριζε:

-    Μπράβο καύλα μου, εύκολα άνοιξες, παρ' τη τώρα…

κι εγώ κρατιόμουν για να μην του ζητήσω να γαμήσει πιο δυνατά. Μπορεί να προσπαθούσα να το κρύψω, η καύλα μου όμως φαινόταν από τις κινήσεις μου, καθώς λίγο αργότερα γύρισα και του στήθηκα στα 4. Ήρθε πάλι από πίσω μου και μπήκε χωρίς μεγάλη αντίσταση και χωρίς να με πονέσει αυτή τη φορά καθώς είχα ανοίξει αρκετά. Τότε άρχισε τα δυνατά καρφώματα κι ένιωθα τα αρχίδια του να χτυπάνε στα δικά μου. Καύλωνα και μούγκριζα περισσότερο με κάθε κάρφωμα που έκανε.

Με γύρισε ξανά ανάσκελα, έβαλε τα πόδια μου στο στήθος του και συνέχισε το σφυροκόπημα, ενώ με κοιτούσε που ζοριζόμουν και γούσταρα παράλληλα. Ξαφνικά χωρίς να το καταλάβω με καρφώνει όσο πάει και βλέπω την πούτσα μου να χύνει και νιώθω την τρύπα μου να συσπάται και να σφίγγει την ψωλή του μέσα μου. Τότε βγαίνει κι αυτός, πετάει το προφυλακτικό και γεμίζει το στήθος μου πηχτά και λευκά χύσια σε μια ποσότητα που δεν είχα ξαναδεί ποτέ, ούτε φανταζόμουν ότι μπορεί να βγάλει άνθρωπος.

Αφού τελείωσε και είχε γεμίσει σχεδόν όλη την κοιλιά και το στήθος μου με χύσια, πήγε μέσα, έφερε χαρτί και μου έδωσε να σκουπιστώ.  Ντύθηκα γρήγορα το ίδιο και αυτός και πήγαμε μέσα για τσιγάρο.

-    Πως σου φάνηκε;… με ρώτησε.

-    Εντάξει, δεν ξετρελάθηκα…

του απάντησα, πράγμα που εκείνη τη στιγμή πίστευα, αν και αργότερα κατάλαβα ότι ήταν μια πολύ καλή πρώτη φορά.

-    Κατάλαβα πως νιώθουν οι άλλοι όταν τους σφυροκοπάω εγώ τουλάχιστον…

του είπα και γελάσαμε. Όταν τελειώσαμε το τσιγάρο, με γύρισε πίσω. Βγήκα από το αμάξι και μου είπε:

-    Θα τα ξαναπούμε…

κλείνοντας το μάτι. Γυρνώντας σπίτι έκανα μπάνιο και ένιωθα το λιπαντικό ακόμα στον κώλο μου. Τον έπιασα και ένιωσα την τρύπα μου απίστευτα ανοιχτή. Βγήκα έξω, ξάπλωσα στο κρεβάτι, την έβγαλα μια φωτογραφία και αυτό που είδα ήταν ένα ανοιχτό κόκκινο κωλαράκι. Με είχε ξεσκίσει!Copyright protected OW ref: 154065