Ο καύλαρος κολλητός (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Tophorse
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.42 (6 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Ο καύλαρος κολλητός (1ο μέρος)

Ας συνεχίσω και εγώ την ιστορία μου. Με τη γεύση από τα φλόκια του έπεσα για ύπνο δίπλα του στο διπλό κρεβάτι. Αυτός άρχισε αμέσως να ροχαλίζει. Συχνά τύχαινε να κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι, πρώτη φορά όμως εντελώς γυμνοί. Εγώ επίτηδες δεν είχα σκεπάσματα και κάθισα και τον χάζευα καθώς κοιμόταν.
Τον είχα δει πολλές φορές γυμνό αλλά πρώτη φορά μου είχε δοθεί η ευκαιρία να τον παρατηρήσω, το σώμα του τρελά γυμνασμένο, λίγες τρίχες περιποιημένες, τα μπράτσα του τεράστια, τα δύο του τατουάζ στα πλευρά, τα πόδια του σφιχτά και οι πατούσες του 46 νούμερο. Ένας άντρακλας στο κρεβάτι μου που πριν λίγο ήπιε τα χύσια μου και το γούσταρε. Παρατηρούσα για ώρα το καυλί του πεσμένο στο πλάι με αρκετές κοντές τρίχες να τονίζουν τη βάση του και ένα τεράστιο αρχίδι να έχει γύρει και αυτό στο πλάι ξυρισμένο ώστε να μπορείς να το γευτείς. Το άλλο αρχίδι στη θέση του να γεμίζει χύσι.


Βάζω το χέρι μου και πιάνω τα αρχίδια του, τα χαϊδεύω το καθένα ξεχωριστά πιάνω το καυλί του και χαϊδεύω τις φλέβες, τα θαυμάζω. Αρχίζω να νυστάζω, θεωρώ ότι αύριο που θα ξυπνήσουμε θα έχει περάσει η καύλα του και η μέθη και απλά θα σφαχτούμε. Γυρίζω στο πλάι, τον αφήνω όταν ξυπνήσει να έχει θέα τον κώλο μου και πέφτω για ύπνο.

Το πρωί καθώς προσπαθούσα να ξυπνήσω, νοιώθω μια ζέστη από πίσω μου και δυο χέρια να με χαϊδεύουν. Ήταν ο Θάνος. Είχε κολλήσει το καυλί του στον κώλο μου, με χάιδευε και μου ρουφούσε το λαιμό.

- Καλημέρα, μου λέει.

- Καλημέρα καύλα, του λέω.

Μου ρίχνει γλωσσόφιλο, με καβαλάει και φεύγει προς την κουζίνα, αφήνοντας με να χαζεύω τον κώλο του. Σηκώνομαι κι εγώ και γυμνός κατευθύνομαι προς την κουζίνα. Πριν την κουζίνα βλέπω στο μπάνιο την πόρτα ανοικτή, ένα θεσπέσιο κώλο και ένα τεράστιο καυλί να κατουράει. Μας ετοιμάζω να φάμε κάτι και καφέ και έρχεται κι αυτός. Καθόμαστε και αρχίζουμε να τρώμε.

- Μαλάκα το ξεχνάμε, του λέω.

- Αυτό θέλεις ρε συ;… μου λέει.

- Δε θέλω αυτό, αλλά προτιμώ να σε έχω κολλητό παρά να σφαχτούμε.

- Αν θες το ξεχνάω, μου λέει.

- Συνεχίζουμε όπως ήμασταν και αν κάποιος γουστάρει κάτι παραπάνω το λέει και βλέπουμε.

- Έγινε ρε συ, πάω για μπάνιο να συνέλθω man.

Μπαίνει στο μπάνιο και αφήνει μισάνοιχτη την πόρτα. Εγώ μένω με τις σκέψεις τις τύψεις και την καύλα να περιμένω. Ξαφνικά αρχίζω να τον σκέφτομαι να κάνει μπάνιο και καυλώνω. Σε συνδυασμό με τα χθεσινά έχω γίνει τούρμπο. Πάω προς το μπάνιο και τον κρυφοκοιτάζω να κάνει μπάνιο. Αρχίζω να τον παίζω. Το νερό γλείφει το σώμα του και το καυλί του είναι μισοκαυλωμένο. Σκέφτηκα "έστω μια ακόμα φορά, τώρα που τον έχω έτοιμο γιατί μπορεί να μην ξαναγίνει τίποτα. Ανοίγω την πόρτα και μπαίνω μέσα. Χάρηκε που μπήκα, σα να το περίμενε. Μπαίνω μέσα στη ντουζιέρα και τον κοιτάω. Με κοιτάει με καύλα και απορία για τη συνέχεια.

Τον πιάνω από το λαιμό τον κολλάω στο τοίχο και αρχίζω να τον φιλάω. Του δαγκώνω τα χείλη, του χαϊδεύω τα μαλλιά, αυτός μου πιάνει το σβέρκο και με σπρώχνει προς τα πάνω του. Αρχίζω να κατεβαίνω προς τα κάτω του γλείφω το λαιμό, του δαγκώνω της ρώγες τις πιπιλάω. Έχει παραδοθεί στη καύλα. Πάω κατευθείαν στα αρχίδια του, τα ρουφάω αργά τα βάζω εναλλάξ στον στόμα μου και με τη γλώσσα μου παίζω μαζί τους. Με προσπάθεια τα βάζω και τα δύο στο στόμα και τα ρουφάω. Βογκητά βγαίνουν από το στόμα του και μου χαϊδεύει τα μαλλιά. Πάω στο πουτσοκέφαλο του, το ρουφώ, το πιπιλώ και με μία απότομη κίνηση χώνω όλο το καυλί του στο στόμα μου, μέχρι εκεί που με έπνιξε. Άρχισε να βογκάει και να μου λέει "μη σταματάς, μη σταματάς, σε θέλω". Νιώθω τα προσπερματικά υγρά να βγαίνουν από τη σχισμή του, βάζω τη γλώσσα μου εκεί και τον παίζω με τα χέρια μου.

Με πιάνει από τους ώμους με σηκώνει με κολλάει στο τοίχο και σκύβει μπροστά μου. Παίζει με τα αρχίδια μου και τα βάζει εναλλάξ στο στόμα του.

- Αχ ναι γαμιά μου ναι μη σταματάς, του λέω.

Παίρνει φόρα, βάζει το καυλί μου στο στόμα του και αρχίζει να με τσιμπουκώνει αργά και βαθιά. Βάζει δόντια, μπερδεύεται, κάτι που με κάνει να τρελαίνομαι. Το καταλαβαίνει και μου τον δαγκώνει ελαφριά. Ένα "αχ…" βγαίνει από το στόμα μου και αυτός επιταχύνει. Τον πιάνω από τα μαλλιά και αρχίζω να του γαμάω το στόμα. Βογκάει κι αυτός από ευχαρίστηση. Τον σηκώνω, τον φιλάω στο στόμα, πάω στο αυτί του και του λέω.

- Θέλω να με σκίσεις με τον ψώλαρο σου!

Στα μάτια του φάνηκε η καύλα όταν του το είπα. Με γυρνάει, σκύβω και ακουμπάω τον τοίχο. Αυτός αρχίζει να με γλείφει από την πλάτη και φτάνει στον κώλο μου. Ανοίγει τα κωλομέρια με βαράει μια σφαλίαρα και με τη γλώσσα του αρχίζει να με βιάζει. Τα πόδια μου τρέμουν καθώς μου γλείφει την κωλοτρυπίδα που αν και παρθένα ανοιγοκλείνει σα μουνί. Έμπειρος γλείφτης και γαμιάς, βάζει όλη του τη τέχνη που έλεγε ότι είχε στο γλείψιμο μουνιών και νιώθω να τρέμω από καύλα. Με δυσκολία χώνει ένα δάχτυλο μέσα μου και βογκάω από πόνο. Με γαμάει με το δάχτυλο και μου γλείφει την αρχή του κώλου. Βάζει και δεύτερο δάχτυλο, τα πόδια λυγίζουν. Το νοιώθω ότι δυσκολεύεται και νοιώθω ότι η τρύπα μου σκίζεται. Με πλησιάζει και μου λέει:

- Πολύ δύσκολο σήμερα μωρό μου είσαι πολύ παρθένος ακόμα.

Το σκέφτομαι για λίγο αλλά η καύλα μου δύσκολα έπεφτε και λέω κάτι που ίσως θα το μετάνιωνα:

- Σκίσε με ρε μαλάκα, λούγκρα είσαι και φοβάσαι;… σκίσε με!

Ανοίγει πιάνει μια βαζελίνη που είχα στο ντουλάπι την αλείφει στη πούτσα του και μου τον ακουμπάει ακάποτο. Αρχίζει να προσπαθεί να μπει και βλέπει ότι είναι δύσκολο.

- Σίγουρα;… μου λέει.

- Σκίσε με, του απαντάω

Με πιάνει από το στήθος και με δύναμη χώνει μέσα μου το πουτσοκέφαλο. Ένα βαρύ "αχ…" βγήκε από το στόμα μου κι αυτός καυλωμένος συνέχισε να με καρφώνει. Με κάρφωσε 5 φορές και το καυλί του κατάφερε να μπει μέχρι τη μέση. Βγάζοντας το ήταν κόκκινο από τα αίματα. Φοβήθηκε ο μαλάκας μην έπαθα τίποτα γιατί δε μιλούσα. Όρθιος κοιτάω την πούτσα μου. Είχα χύσει και όλη η ντουζιέρα ήταν γεμάτη με τα χύσια μου και τα αίματα μου. Πλησιάζει μου δίνει ένα βαθύ γλωσσόφιλο ανοίγει τη ντουζιέρα και αφού πλύνει τη πούτσα του αρχίζει να με πλένει στο κώλο και να μου λέει συγγνώμη. Αν και καύλαρος είναι αρκετά ευαίσθητος πολλές φορές με τους ανθρώπους του.

Βγαίνουμε από το μπάνιο και πάμε πάλι στο κρεβάτι, με σκουπίζει και με ρωτάει αν είμαι καλά. Συνέρχομαι και του απαντάω:

- Γιατί σταμάτησες μωρό μου;

- Τι γιατί σταμάτησα ρε Κώστα;… εσύ λιποθύμησες, μου λέει.

- Έτσι έπρεπε να γίνει για να τον απολαύσω την επόμενη φορά τον πούτσο σου ρε man.

- Ρε πουστράκο φοβήθηκα, τι να κάνωq

- Ναι αλλά δεν έχυσες όμως, του λέω.

- Μόνο, πιάσε τα αρχίδια μου να δεις πώς έγιναν. Πονάνε για την κολάρα σου ρε καύλα!

- Για να δω…

Σκύβω και τον παίρνω στο στόμα μου. Αρχίζω να τον τσιμπουκώνω γρήγορα και βαθιά. Σε 1 λεπτό τον νιώθω να φουσκώνει και να φωνάζει:

- Χύνω, Χύνω γαμημένη πουστάρα…

και 10 ριπές από χύσια έρχονται στο στόμα μου. Προσπαθώ να τα καταπιώ αλλά χύνονται στα μούσια μου τα περισσότερα. Τον κρατάω στο στόμα μου μέχρι να πέσει. Με σηκώνει, παίρνει με τη γλώσσα του τα χύσια που έπεσαν στα μούσια μου, έρχεται στο στόμα μου και φασωνόμαστε για κανένα 5 λεπτό.

Συμφωνήσαμε κάθε φορά που θα έχουμε καύλες ο ένας για τον άλλον, απλά να το λέμε και τα υπόλοιπα έρχονται. Αυτό ήταν πριν 2 χρόνια. Μέχρι σήμερα το κάνουμε 2,3 φορές το μήνα, ασχέτως αν βρισκόμαστε σε άλλες σχέσεις. Τώρα που σας ανακάλυψα, ώρα να σας διηγηθώ ανώνυμα κάθε παρτούζωμα ή παιχνίδι που έχουμε κάνει και κάνουμε με τον αδερφό μου και καύλαρο με άλλους… γονείς, Θάνο… και να σκέφτομαι ότι χύνετε για πάρτη μας.Copyright protected OW ref: 153759