Η πρώτη μου εμπειρία

Δημοσιεύθηκε από bocacio
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.22 (9 Votes)
Η διήγηση μου ξεκινάει από το χειμώνα του 1990. Όπως καταλαβαίνετε μόλις ξεκινούσε για εμένα η εφηβεία. Βοηθός ή ας πούμε αυτός που με μύησε σε όλο αυτό ήταν ο αδελφός μου, 3 χρόνια μεγαλύτερος από εμένα, 1.80, περίπου στα 100 κιλά τότε και μέσα στις καύλες του εκείνον τον καιρό.

Εγώ γενικότερα είχα μια κλίση στο να αρέσκομαι στο να βλέπω καυλιά. Όταν βρισκόταν κάποιος στο μπάνιο, έτρεχα να προλάβω να του «κάνω παρέα». Δεν με απασχολούσε ποιος θα ήταν, ο πατέρας μας, ο αδελφός μου, παππούς που έμενε μαζί μας, ο θειος, ο άλλος ο παππούς…

Ένα βράδυ βγήκαν οι γονείς μας και μας άφησαν οδηγίες πριν κοιμηθούμε να κάνουμε μπάνιο. Μπήκε λοιπόν ο αδελφός μου και όπως ήταν φυσικό βρέθηκα κι εγώ στο μπάνιο να κοιτάζω το καυλί του. Ήταν καλοσχηματισμένο, αρκετά μεγάλο για την ηλικία του, με πολλές τρίχες γύρω-γύρω και κατακόκκινο πουτσοκέφαλο που ξεπρόβαλε ολόκληρο. Φυσικά και τα μάτια μου είχαν καρφωθεί σε εκείνο το σημείο. Εκείνος το κατάλαβε και όλο το σήκωνε το έπλενε από κάτω ώστε να φαίνονται τα τεράστια αρχίδια του και ανεβοκατέβαζε το πουτσοκέφαλο του.

Ξεκίνησε να πετάει υπονοούμενα… "γιατί το κοιτάς έτσι, δεν είναι καλό, κλπ". Εγώ με την αθωότητα αλλά και την πονηριά της ηλικίας κατάλαβα που το πήγαινε εκείνος. Αφού λοιπόν είδε πως επέμενα και δεν ξεκολλούσα μου λεει κάποια στιγμή.

- Έλα, βγάλε τα ρούχα σου και μπες μέσα να τελειώνουμε γρηγορότερα.

Δεν το σκέφτηκα καθόλου, αμέσως ξεβρακώθηκα και μπήκα στη μπανιέρα. Πήρα το σφουγγάρι μου και άρχισα να σαπουνίζομαι με την πλάτη γυρισμένη προς εκείνον. Βέβαια λόγω της στενότητας του χώρου ένιωθα το καυλί του να με ακουμπάει στην πλάτη ώσπου γύρισα και το είδα όρθιο. Ήταν πραγματικά μεγαλύτερο από τόσο κοντινή απόσταση.

- Λοιπόν, μου λέει ο αδερφός μου, κι αυτό σαπούνισμα χρειάζεται, τι λες;

Δεν μίλησα, το έπιασα με το ένα μου χέρι από χαμηλά και άρχισα να το σαπουνίζω. Το σαπούνιζα παντού, από κάτω στα αρχίδια μέχρι την κορυφή του και ο αδερφός μου έριχνε συνέχεια νερό για να φύγουν οι αφροί.

- Εντάξει, μου λέει είναι αρκετά καθαρό τώρα, ένα μένει να κάνεις.

- Τι θέλεις;… τον ρωτάω.

- Βάλτο στο στόμα σου για να χύσω και να ηρεμήσω.

Άνοιξα το στόμα και το έβαλα μέσα σαν ένα τεράστιο παγωτό. Ο αδερφός μου, μου έπιασε το κεφάλι από πίσω και το έσπρωχνε πάνω στο καυλί του. Αυτό κράτησε για λίγη ώρα ώσπου εκείνος άρχισε να σπρώχνει πιο δυνατά και ένα ζεστό και παχύ υγρό γέμισε το μικρό μου στόμα. Δεν ήξερα τι να τα κάνω. Εκείνα έβγαιναν από τον πούτσο του κι εγώ τα κατάπινα.

- Έτσι, μου λέει, κατέβασέ τα όλα, έχουν ωραία γεύση;

- Ναι… ωραία είναι.

Αφού λοιπόν τελείωσε μου ζήτησε να του ξανασαπουνίσω τον πούτσο κι εκείνος, μου έπιανε το κωλαράκι και προσπαθούσε με τα δάχτυλά του, ενώ ήμουν σκυμμένος, να ανοίξει την τρυπούλα μου. Εκείνη την ώρα ανοίγει η πόρτα του μπάνιου και εμφανίζεται ο παππούς, που έμενε μαζί μας.

- Τι θα γίνει με εσάς τους δύο θα βγείτε από εκεί μέσα; Μουλιάσατε.

Ο αδερφός μου γύρισε την πλάτη του αμέσως προς την πόρτα αλλά εγώ έμεινα σκυμμένος στο καυλί του μπροστά. Η ντροπή μου ήταν μεγάλη αλλά ο παππούς δεν είπε τίποτε. Βγήκα όσο μπορούσα πιο γρήγορα από το μπάνιο και έτρεξα στο δωμάτιό μας.

Το τι έγινε μετά από εκεί θα το γράψω στην επόμενη διήγησή μου για αυτές τις όμορφες στιγμές που έζησα τότε.Copyright protected OW ref: 153057