Τσοντοσινεμά με το θείο

Δημοσιεύθηκε από bigamer
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.19 (8 Votes)
Πριν λίγο καιρό με επισκέφθηκε ο θείος μου, που ήταν και η αφορμή της bi σεξουαλικότητας μου όπως έχω γράψει και στην πρώτη μου ιστορία.

Είχαμε καιρό να βρεθούμε και έτσι είπα να του κάνω μία ωραία έκπληξη. Του είπα πως το βράδυ θα βγούμε αλλά να ντυθεί χαλαρά και του έκλεισα το μάτι. Το έπιασε το υπονοούμενο αλλά δεν ήξερε που θα πηγαίναμε. Το βράδυ ετοιμαστήκαμε, μπήκαμε στο αυτοκίνητο πηγαίνοντας στον προορισμό μας. Παρκάρω, περπατάμε λίγο και βρισκόμαστε έξω από γνωστό τσοντοσινεμά της πόλης.

- Ρε μικρέ; Τι διάολο είναι αυτό; (Όντας από επαρχία δεν ήξερε τη φάση)

- Τσοντοσινεμά ... πάμε και θα καταλάβεις.

Προχωράω μπροστά, πληρώνω, μπαίνουμε μέσα στον προθάλαμο, βγάζω καπότες από το μπουφάν και του τις δίνω.

- Εδώ γαμιούνται αβέρτα θείο... θέλει προσοχή!

- Πλάκα μου κάνεις ρε; Που γαμιούνται;

- Ακολούθησέ με, αν βρεις τίποτα καλό και θες να μπω και εγώ στο παιχνίδι, κάνε μου νόημα, αλλιώς κάνε ότι γουστάρεις.

Μπαίνουμε μέσα και τον βλέπω να σαστίζει. Κοιτούσε την τσόντα και με απορία τον κόσμο που φαινόταν ίσα-ίσα στο σκοτάδι.

- Λοιπόν έλα να αράξουμε αλλά όχι δίπλα-δίπλα... στην ίδια σειρά για να βλέπουμε τι παίζεται, άλλα σα να μην γνωριζόμαστε.

- Οκ ρε μικρέ... θα μας τρελάνεις απόψε!

Αράζουμε... εγώ τέρμα καυλωμένος κατευθείαν, αυτός να τρίβει τον πούτσο του πάνω από το τζιν και να κοιτάει γύρω λίγο αγχωμένος. Δεν είχε πολύ κόσμο, 2-3 άτομα. Σηκώθηκα και πήγα να τσεκάρω τις καμπίνες αλλά δυστυχώς κανένας. Περνάει λίγη ώρα και ένας νεαρός πλησιάζει στο θείο. Τον γουστάρει. Το βλέμμα του διψούσε για πούτσο. Ο θείος μπήκε σύντομα στο νόημα. Τον κοιτούσε στα μάτια και τριβόταν. Ο νεαρός πάει και γονατίζει μπροστά του. Δεν μιλάνε. Ο νεαρός του βγάζει τον πούτσο και αρχίζει να τον τσιμπουκώνει άγρια. Εγώ πέταξα την ψωλή μου έξω και άρχισα να παρακολουθώ τη φάση και να τρελαίνομαι ώσπου ένα χέρι μου έπιασε τον πούτσο. Ένας τύπος ήρθε να περιποιηθεί και εμένα. Πάνω στην καύλα τους φώναξα να έρθουν πιο κοντά.

Εγώ και ο θείος αραγμένοι με δύο αντράκια στα πόδια μας να μας κάνουν τσιμπούκι .... είχαμε γίνει τούρμπο από την καύλα ώσπου αρχίσαμε να τους πηδάμε εναλλάξ, μία τον ένα, μία τον άλλο. Μαζεύτηκαν και 2 άτομα που μας κοιτούσαν. Από την καύλα μας δε μας ενδιέφερε τίποτα. Μέχρι που τους χύσαμε στη μάπα.

Μαζευτήκαμε να φαινόμαστε κυριλέ και βγήκαμε από το σινεμά. Ο θείος μου ήταν ενθουσιασμένος! Όταν γυρίσαμε σπίτι, βάλαμε τσοντούλα και ποτάκι, μιλούσαμε για το φρέσκο γαμήσι που κάναμε και τραβήξαμε μία καλή αλληλομαλακία.Copyright protected OW ref: 149815