Με πήδηξε το Πακιστανάκι

Δημοσιεύθηκε από 8anos84
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.13 (8 Votes)
Γεια σας, η ιστορία που θα σας πω έγινε πριν ένα χρόνο. Από μικρός είχα τρέλα με τα κολάν. Πάντα όταν έβρισκα ευκαιρία και έμενα μόνος στο σπίτι τα φόραγα.

Ήταν Σαββάτο βράδυ, μόνος στο σπίτι, με είχαν πιάσει οι καύλες μου. Ήθελα πάρα πολύ να βγω έξω φορώντας κολάν και έτσι έκανα. Αφού έβαλα ένα μαύρο κολάν και ένα μαύρο στενό μπλουζάκι (πάνω απ’ το κολάν φόρεσα μια αθλητική φόρμα για να μη δώσω στόχο στην γειτονιά), πήρα το αμάξι και ξεκίνησα μια βόλτα στης 01:00 χωρίς κάποιο συγκεκριμένο προορισμό.

Καθώς πέρναγα από τα κτελ του Κηφισού με έπιασε φανάρι. Στο φανάρι ήταν ένα πακιστανάκι (απόρησα τέτοια ώρα πακιστανός στα φανάρια). Πρέπει να ήταν περίπου στα 20. Με πλησίασε για να μου καθαρίσει το παρμπρίζ (ήμουν το μόνο αυτοκίνητο που υπήρχε εκείνη την ώρα εκεί). Αφού καθάρισε το παρμπρίζ του έπιασα την κουβέντα, ανάβει το φανάρι και κάνω στην άκρη για να συνεχίσουμε την κουβέντα μας. Μου έλεγε για την οικογένεια του και για την πατρίδα του ποσό φτωχή είναι. Εγώ εν τω μεταξύ τον κοίταζα από πάνω μέχρι κάτω. Ήταν περίπου στο 1.60 αδύνατος. Παίρνω το θάρρος και του λέω αν θέλει σήμερα να βγάλει ένα έχτρα μπουρμπουάρ. Αυτός με ρώτησε πως. Του λέω μπες στο αμάξι και θα δεις. Καθώς πηγαίναμε σ' ένα ερημικό μέρος που έχει πίσω από τα κτελ, τον είδα που με κοίταζε συνεχώς. Τότε τον ρώτησα αν θέλει να του πάρω πίπα. Αυτός με άνεση χωρίς να το περιμένω μου λέει "ναι".

Αφού φτάσαμε σε μια ερημία είχε μια μισό γκρεμισμένη κατοικία, βγήκαμε από το αυτοκίνητο κι εγώ έβγαλα τη φόρμα και έμεινα με το κολάν. Όταν με είδε ο Πάκι τρελάθηκε (είμαι 1,84 με ωραίο σώμα). Μου λέει "αυτός είναι κώλος ίδιος με γυναίκα μου". Ορμάει και αρχίζει τα χουφτώματα στον κώλο. Τον σταματώ και του κάνω εξήγηση. Μόνο πίπα και τίποτα άλλο. Πριν καν τελειώσω τη φράση μου, με έπιασε από το κεφάλι και με γονάτισε. Είχα το πρόσωπο μου μπροστά στην τεραστία ψωλή του. Με μια βίαια κίνηση μου χώνει την ψωλή του στο στόμα, χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι γιατί μου είχε πιάσει το κεφάλι και το έκανε αυτός ότι ήθελε. Σε λίγα λεπτά ήταν έτοιμος να χύσει.

Τότε μου πίεσε το κεφάλι να την πάρω όλη μέσα. Τα μάτια μου είχαν βουρκώσει και αισθάνομαι το ζεστό υγρό να ρέει σαν ποτάμι. Δεν μπόρεσα, κόντεψα να πνίγω! Του έπιασα τα χεριά για να ελευθερωθώ. Αφού σηκώθηκα, προσπάθησα να συνέρθω από το βήχα που είχα από τα υγρά του. Έρχεται και μου πιάνει τα χεριά από πίσω. Έτσι όπως με έπιασε δε μπορούσα να αντιδράσω. Είχε πολύ δύναμη για το μπόι του. Μου λέει "θα σε γαμήσω θες δε θες". Εγώ δίχως να μπορώ να κάνω κάτι έτσι όπως με είχε πιάσει, τον παρακάλεσα να πάρει από το αυτοκίνητο προφυλαχτικά που είχα. Αφού με ξάπλωσε κάτω και μου έδεσε τα χεριά πίσω για να μη μπορώ να κάνω κάτι, πήρε τα προφυλαχτικά και ήρθε. Το φόρεσε και κάτι είπε στη γλώσσα του. Μου κατεβάζει το κολάν και άρχισε με δύναμη να μου το χώνει. Εκείνη την στιγμή ήθελα να φωνάξω από καύλα, αλλά και από πόνο.

Αφού έχυσε δυο φορές δεν τον έβγαζε καθόλου από μέσα μου. Κάποια στιγμή σηκώνεται, με γονατίζει και μου την ξανά βάζει στο στόμα για τα τελευταία. Φεύγοντας μου λέει πως ήταν το καλύτερο γαμήσι που έχει κάνει ποτέ.Copyright protected OW ref: 149415