Μόνος στο χωριό

Δημοσιεύθηκε από lampros18
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.86 (11 Votes)
Πέρσι το καλοκαίρι, μόλις τελείωσα το λύκειο δεν τα είχα πάει καθόλου καλά στις εξετάσεις και στεναχωρημένος όπως ήμουνα δεν είχα καθόλου όρεξη για διακοπές Έτσι αποφάσισα να πάω λίγο καιρό να μείνω στο χωριό που είναι το παλιό σπίτι του παππού μου. Δεν έμενε κανένας τα τελευταία χρόνια εκεί αλλά το είχαμε καλοδιατηρημένο. Είναι ένα χωριό στην ορεινή Χαλκιδική, με λίγους κατοίκους και καθόλου τουρισμό. Χτισμένο στη άκρη του χωριού, με μεγάλο κήπο και δέντρα τριγύρω. Έχει ελάχιστα σπίτια τριγύρω, αλλά τα περισσότερα γέμιζαν μόνο το καλοκαίρι. Γενικά πρέπει να σας πω ότι είμαι ένα συνεσταλμένο παιδί που δεν μου αρέσουν οι κοινωνικότητες και η πολυκοσμία. Αν και 18 χρονών ακόμα δεν είχα καμία σεξουαλική επαφή, αλλά ούτε καν σχέση. Για να πω την αλήθεια, δεν ένιωθα και πολύ άνετα με τον εαυτό μου γιατί είμαι γεματούλης με χοντρά μπούτια, μεγάλο κώλο και έχω μεγάλο στήθος, κάτι που με ενοχλεί πάντα γιατί με πείραζαν πολύ στο σχολείο για αυτό.

Φυσικά και καμία κοπέλα δε γυρνούσε να με κοιτάξει Είχα συμφιλιωθεί με το όλο σκηνικό και δε με πείραζε που δεν είχα κοπέλα. Έτσι ξεκίνησα και πήγα στο χωριό να ηρεμήσω και να σκεφτώ λίγο για το μέλλον μου. Δεν είχα ξαναπάει μόνος μου, αλλά έπεισα τους δικούς μου ότι θα περνούσα καλά, θα έκανα και καμιά δουλειά στο σπίτι και στον κήπο για να το βρούνε έτοιμο τον Αύγουστο πού θα πήγαιναν αυτοί. Φτάνοντας στο χωριό απογοητεύτηκα λίγο με την κατάσταση που βρήκα στον κήπο και στο σπίτι τόσους μήνες κλειστό. Ήταν γεμάτο φύλλα, κλαδιά και το σπίτι μέσα μύριζε κλεισούρα. Έτσι από την πρώτη μέρα κιόλας ξεκίνησα να καθαρίζω την αυλή έχοντας το σπίτι ανοιχτό να ξεμυρίσει. Τριγύρω δεν είχε πολλά σπίτια και ζήτημα αν έβλεπα 2-3 άτομα κάθε μέρα. Όλοι με ξέρανε αν κι εγώ δεν τους θυμόμουν. Νέο άνθρωπο δεν έβλεπες, στο χωριό ήταν όλοι αρκετά μεγάλοι, οπότε για παρέες ούτε λόγος. Δε με ένοιαζε καθόλου. Ίσα-ίσα καλύτερα για να είμαι συνέχεια μόνος.

Την τρίτη μέρα το πρωί ήμουν στην αυλή και την καθάριζα, είχα το στερεοφωνικό ανοιχτό, άκουγα πολύ δυνατά τη μουσική και ήμουν αφοσιωμένος στη δουλειά μου. Φορούσα ένα σορτάκι και αμάνικη μπλούζα, την οποία έβγαλα όταν ίδρωσα. Ξαφνικά τρόμαξα και πετάχτηκα μέχρι πάνω όταν άκουσα μία δυνατή φωνή από πίσω μου.

- Γεια σου Λάμπρο δουλευταρά!

Γύρισα απότομα ξαφνιασμένος και είδα τον κύριο Σταύρο το γείτονα. Είναι συνταξιούχος στρατιωτικός και μένει στο χωριό με τη γυναίκα του. Σχεδόν δύο μέτρα, ψηλός, επιβλητικός, με κοιλίτσα, μεγάλα μπράτσα και βαριά φωνή.

- Συγνώμη κύριε Σταύρο, του είπα, δε σας κατάλαβα.

- Εγώ συγνώμη βρε Λάμπρο που σε τρόμαξα, τι κάνεις; Που είναι οι δικοί σου; Σε χάζευα τόση ώρα και είπα να έρθω να σε χαιρετήσω.

Του εξήγησα πως είχα έρθει μόνος μου για να κάνω τις δουλειές. Έδειξε ενδιαφέρον και προσφέρθηκε να βοηθήσει σε ότι ήθελα.

- Αν χρειαστώ κάτι θα σας το πω κύριε Σταυρό, έτσι κι αλλιώς τις δουλειές τις κάνω για να περνάει η ώρα.

Ο κύριος Σταύρος είχε το σπίτι του σε ένα διπλανό οικόπεδο και δεν τον είχα δει από τότε που είχα έρθει στο χωριό. Μου είπε ότι πήγε τη γυναίκα του σε κάτι συγγενείς στην Αθήνα και αυτός επειδή δε μπορούσε να κάτσει εκεί γύρισε μόνος του.

- Έχω να τελειώσω κάτι δουλειές τώρα, μου είπε, τα λέμε αργότερα.

Έτσι με άφησε να συνεχίσω. Μετά από κάνα δυο ώρες, ενώ εγώ ακόμα καθάριζα, τον είδα να κάθεται στο μπαλκόνι του σπιτιού του και να με κοιτάζει. Δεν έδωσα σημασία στην αρχή, αλλά όσο περνούσε η ώρα ένιωθα το βλέμμα του καρφωμένο πάνω μου. Είχα συνηθίσει την ερημιά και την ησυχία των προηγούμενων ημερών και χαλάστηκα λίγο με την εμφάνιση του γείτονα. Συνέχισα να κάνω όμως ότι έκανα μέχρι που βράδιασε και άραξα στην αυλή σε μία καρέκλα να ξεκουραστώ. Τον κύριο Σταύρο τον είχα ξεχάσει κιόλας, είχε φύγει και από το μπαλκόνι. Το σπίτι του ήταν σκοτεινό αλλά όλα τα παράθυρα ανοιχτά σημάδι του ήτανε μέσα. Κάποια στιγμή άναψε ένα φως και εμφανίστηκε. Μάλλον κοιμότανε γιατί έκανε και κάτι τεντώματα σαν αγουροξυπνημένος. Φορούσε μόνο ένα μποξεράκι. Το σώμα του, γεμάτο τρίχες, ήταν καλοδιατηρημένο για την ηλικία του. Χάθηκε για λίγη ώρα ώσπου ξαναεμφανίστηκε με ένα μπουρνούζι .Μάλλον είχε κάνει μπάνιο και συνηθισμένος από την ερημιά της γειτονιάς δε φαινόταν να τον ενοχλεί το ανοιχτό παράθυρο. Έμεινα λοιπόν να χαζεύω να σκουπίζετε και να μένει για λίγη ώρα γυμνός και να περιφέρεται μέσα στο σπίτι.

Σε κανένα πεντάλεπτο φόρεσε ένα σορτσάκι χωρίς εσώρουχο και βγήκε με μία μπύρα στο μπαλκόνι. Όπως καθόμουν εγώ στην αυλή δε φαινόμουν γιατί είχε πέσει και το σκοτάδι. Χωρίς να κάνω φασαρία σηκώθηκα και μπήκα και εγώ μέσα στο σπίτι μου. Ένιωθα μία παράξενη αναστάτωση που δε μπορούσα να την εξηγήσω. Μπήκα να κάνω και εγώ ένα ντους για να χαλαρώσω και να ξεμυρίσω από τον ιδρώτα. Ήθελα κι εγώ να μιμηθώ το γείτονα. Έτσι πήρα μία μπύρα και βγήκα και εγώ στο μπαλκόνι άναψα και το φως και άραξα στην ησυχία. Τον άκουσα τότε να με φωνάζει:

- Ρε Λαμπρό έλα από δω να μην είσαι μόνος σου. Έλα να κάνουμε λίγο παρέα.

Δεν είχα και πολύ όρεξη αλλά τελικά πήγα απέναντι.

- Κάτσε βρε να πούμε καμία κουβέντα καθόμαστε σαν τα μπακούρια στα μπαλκόνια μας.

Γελάσαμε. Σιγά-σιγά η ατμόσφαιρα έγινε πιο φιλική. Του είπα για τις εξετάσεις και ότι σκέφτομαι το μέλλον μου και έδειξε ενδιαφέρον. Με ρωτούσε για τα ενδιαφέροντά μου, τις συνήθειές μου. Μέχρι που έφτασε σε πιο προσωπικές ερωτήσεις.

- Καμία κοπελίτσα παίζει βρε μπαγάσα;

Ντράπηκα. Κατέβασα το κεφάλι και είπα ένα ξεψυχισμένο όχι. Άρχισε τότε να μου μιλάει για τα δικά του, πόσο πολύ του έλειπε η γυναικεία συντροφιά, αφού με τη σύζυγό του δεν έκαναν και πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια. Όση ώρα μιλούσε με κοιτούσε συνέχεια από πάνω μέχρι κάτω, με ένα παράξενο βλέμμα. Είχα ντραπεί λίγο και δε μπορούσα να τον κοιτάξω.

- Σας ζηλεύω εσάς τους νέους, μου λέει, γιατί έχετε συνέχεια όρεξη και δύναμη για σεξ. Και εμένα το μυαλό μου είναι εκεί συνέχεια, αλλά η γυναίκα μου έχει μεγαλώσει και με αποφεύγει.

Προχωρούσε την κουβέντα πολύ γρήγορα και είχα καταντραπεί. Μου έλεγε για διάφορες περιπέτειες που είχε κατά καιρούς αλλά δεν του έφτανε. Ξαφνικά το μάτι μου έπεσε στο σορτάκι του και στο μακρύ φούσκωμα που είχε σχηματιστεί. Έμεινα έκπληκτος από το μέγεθος και το μάτι κόλλησε εκεί. Αυτός το κατάλαβε και σαν να χαμογέλασε λίγο.

- Μπορεί να είμαι παππούς αλλά νιώθω ακόμα σαν μικρό παιδί. Νομίζεις ότι άμα περάσει ηλικία δεν σηκώνεται στον άντρα;…

και έπιασε με το χέρι το μπουκάλι και άρχισε το κουνάει πάνω κάτω σα να παίζει με την ψωλή του.

- Έτσι γίνεται ακόμα, μου είπε, σκληρό και στητό…

και άρχισε να γελάει δυνατά.

- Δεν πάμε να αράξουμε μέσα; Σα να δρόσισε εδώ έξω.

Σαν υπνωτισμένος του είπα ναι. Γυρνούσαν όλα τόσο γρήγορα μέσα στο κεφάλι μου, που είχα ζαλιστεί. Τι γινόταν; Τι σκεφτόμουνα; Μία η αναστάτωση όταν τον είχα δει γυμνό και μία τώρα με τη συζήτηση. Μπήκαμε στο σπίτι και έκλεισε τις πόρτες, γιατί είχαμε ψιλοκρυώσει.

- Θες άλλη μπύρα ή να βάλω κάτι πιο βαρύ να ζεσταθούμε;

Ήδη ήμουν ζαλισμένος και δε συνέχισα το ποτό, μόνο έκατσα στον καναπέ και τον περίμενα να ετοιμάσει το δικό του. Άναψε ένα μικρό λαμπατέρ στην άκρη του δωματίου και έσβησε τα μεγάλα φώτα. Ήρθε έκατσε δίπλα μου. Το βλέμμα του είχε σοβαρέψει και η φωνή του είχε αλλάξει. Ήπιε δυο γουλιές από το ουίσκι που έβαλε και με κοίταξε στα μάτια.

- Θέλω να νιώθεις άνετα μαζί μου όταν μιλάμε και δε θέλω να σε φέρνω σε δύσκολη θέση. Κατάλαβα ότι ντράπηκες με αυτά που λέγαμε πριν και δεν το θέλω.

Πήγα να ψελλίζω ότι δεν με πειράζει τίποτα όταν ξαφνικά μου έβαλε το δάχτυλο στο στόμα για να σταματήσω να μιλάω.

- Ξαφνιάστηκα κι εγώ για αυτά που σου έλεγα πριν, είπε ο κύριος Σταύρος, αλλά από τη στιγμή που σε είδα δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου. Πάντα όταν ερχόσουν διακοπές με τους γονείς σου στο χωριό, σε χάζευα και μου άρεσες. Αλλά μέχρι εκεί. Το απόγευμα όμως σε πήρα μάτι που με κοίταζες όταν ξύπνησα. Απλά συνέχισα να κυκλοφορώ με το γυμνός, για να σιγουρευτώ ότι με κοιτάς.

Πάλι πήγα να ανοίξω το στόμα μου και να το αρνηθώ αλλά μου έπιασε ξαφνικά τα χέρια και τα έσφιξε επάνω στα γόνατά μου.

- Μη νιώθεις ενοχές αν κοιτάζεις κάτι του σ’ αρέσει. Κι εσύ μου αρέσεις και από το πρωί σε κοιτάζω συνέχεια και έχω αναστατωθεί.

Άρχισε τότε να γλιστράει το χέρι του πάνω στο πόδι μου και να μου χαϊδεύει το μπούτι ελαφριά στην αρχή στο επάνω μέρος, μέχρι που άρχισε να γίνεται πιο έντονο σε όλο το μήκος όσο δεν αντιδρούσα. Το χάδι γινόταν χούφτωμα και το χέρι είχε ανέβει ψηλά κοντά στο σορτσάκι. Σκύβει τότε κοντά στο αυτί μου και ψιθυρίζει:

- Με έχεις καυλώσει και είμαι έτοιμος να εκραγώ!

Αρχίζει τότε να μου γλείφει το αυτί και να κατεβαίνει στο λαιμό. Ένιωθα κατακόκκινος, αλλά δεν ήξερα αν ήταν από ντροπή ή έξαψη. Συνέχισε να με φιλάει στο λαιμό ενώ τα χέρια του άρχισαν να ανεβαίνουν στο σώμα.

- Αν θες να σταματήσω πες το τώρα.

Δεν τον άφησα να τελειώσει την κουβέντα του και του έδωσα ένα φιλί στο στόμα. Αυτό ήταν και το πράσινο φως για να συνεχίσει. Δεν έδειξε να ξαφνιάζεται και κόλλησε το στόμα του στο δικό μου. Η γλώσσα του προσπαθούσε να βρει τη δική μου ενώ με έχει αγκαλιάσει πολύ σφιχτά. Φιλιόμασταν έτσι για δύο-τρία λεπτά. Είχε πάρει αυτός την πρωτοβουλία και εγώ καθόμουν απλώς να απολαμβάνω τα φιλιά του. Ήταν πολύ παράξενη η αίσθηση αλλά ξαφνικά ο φόβος είχε χαθεί. Τα χέρια του με χάιδευαν παντού. Είχα καυλώσει και έβγαζα βογγητά ευχαρίστησης.

- Το ήξερα ότι θα περνούσαμε καλά τα δύο μας…

μου είπε και άρχισε να μου βγάζει τα ρούχα. Άρχισε να μου φιλάει το ένα βυζί ενώ με τη χερούκλα του είχε αρπάξει το άλλο και το έσφιγγε και το έτριβε.

- Τι μωρό είσαι εσύ…

μου έλεγε. Χούφτωνε το βυζί μου, με τα δάχτυλα έπαιζε τις ρώγες που είχαν σηκωθεί, τις έτριβε πάνω στο πρόσωπό του.

- Από το πρωί που σε είδα στην αυλή ήθελα να σε χουφτώσω και καύλωνα για πάρτη σου. Τι έγινε μικρέ;… κι εσύ καύλωσες;…

και έβαλε το χέρι του πάνω από το σηκωμένο καυλί μου. Μόνο που με ακούμπησε πετάχτηκα σαν να με χτύπησε ρεύμα.

- Μη, θα χύσω…

του είπα. Γέλασε και με άφησε. Ακούμπησε την πλάτη του στον καναπέ και μου λέει:

- Είμαι όλος δικός σου μωρό μου.

Άπλωσα το χέρι μου στο τριχωτό του στήθος και άρχισα να τον χαϊδεύω. Έβαλα το πρόσωπό μου κοντά και η μυρωδιά του με τρέλαινε. Άρχισα να τον φιλάω παντού κι αυτός άρχισε σιγά-σιγά να σπρώχνει το κεφάλι μου προς τα κάτω. Είχε μείνει μόνο με το μποξεράκι και φαινόταν πάλι το σηκωμένο εργαλείο του. Άρχισα να το φιλάω πάνω από το ύφασμα ενώ με το ένα χέρι χάιδευα τα πόδια του. Ξαφνικά ανασηκώνεται και κατεβάζει το εσώρουχο. Ένα τεράστιο εργαλείο ξεπετάχτηκε από μέσα και κουνιόταν καμαρωτό μπροστά μου. Με το ένα χέρι μου χαϊδεύει το σβέρκο και με έσπρωχνε μέχρι που με κόλλησε στον πούτσο του.

- Αυτό δεν ήθελες από την αρχή μικρέ;…

με ρώτησε, και άρχισε να γελάει. Άρχισα τότε να τη φιλάω αρχίζοντας από κάτω μέχρι πάνω στο κεφαλάκι. Το χέρι του είχε σταματήσει να με πιέζει και με άφηνε να κάνω ότι θέλω. Έβγαλα έξω τη γλώσσα και άρχισα να γλείφω το εργαλείο του. Μακρύ, σκληρό και γεμάτο φλέβες.

- Βάλτο μέσα στο στόμα σου μωρό μου.

Είχε καταλάβει ότι δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω και μου έδινε οδηγίες. Άρχισα να γλείφω με τη γλώσσα το κεφαλάκι και σιγά-σιγά να το βάζω μέσα στο στόμα.

- Έτσι καύλα μου, μου λέει, σιγά-σιγά μέχρι να το πάρεις όλο.

Είχα αρχίσει να συνηθίζω το μέγεθος και ξεκίνησα να κουνάω το κεφάλι πάνω κάτω. Ήταν μεγάλο και με τρόμαζε. Ο κύριος Σταύρος είχε περάσει το χέρι του στην πλάτη μου και με χάιδευε κατεβαίνοντας χαμηλά. Όσο τον άκουγα να βογκάει από ευχαρίστηση έπαιρνα θάρρος και συνέχιζα στον ίδιο ρυθμό. Ρουφούσα τη πούτσα του και έσφιγγα τα χείλη τριγύρω της. Την έβγαζε έξω και έτσι όπως ήταν σαλιωμένη, τη χτυπούσε επάνω στο πρόσωπο μου. Τα μεγάλα αρχίδια του κρεμόντουσαν και κουνιόταν πέρα δώθε.

- Ανέβα γονάτισε πάνω στον καναπέ, μου λέει, για να είσαι πιο άνετα.

Πράγματι ήταν καλύτερη αυτή η στάση γιατί δεν στράβωνα ολόκληρος και να ανεβοκατέβαζα το κεφάλι πιο άνετα. Το χέρι του πια είχε μπει μέσα από το μποξεράκι και μου χάιδευε τον κώλο. Πρώτα μου χούφτωσε τα μάγουλα και μετά άρχισε το δάχτυλό του να πηγαίνει πάνω κάτω στη χαράδρα. Τελικά για αυτόν ήταν πιο άνετη αυτή η στάση. Γιατί μπορούσε να παίζει με τον κώλο μου ενώ το δάχτυλό του πια είχε αρχίσει να παίζει με την τρυπούλα μου και είχε πάρει το ρυθμό που ανεβοκατέβαζα το κεφάλι. Τα σάλια μου έτρεχαν πάνω στις τρίχες του. Μου πίεσε το κεφάλι μέχρι που πνίγηκα, αφού η πούτσα του ακουμπούσε στο λαρύγγι μου. Ανασήκωνε τη λεκάνη του, σα να μου γαμούσε το στόμα. Με το ένα χέρι πίεζε το κεφάλι μου ενώ το άλλο είχε χωθεί βαθύτερα μέσα μου.

- Τι κωλάρα είναι αυτή μανάρι μου; Θέλω πολύ να τη γαμήσω.

- Δεν το έχω ξανακάνει κύριε Σταυρό, φοβάμαι μην πονέσω.

- Μη στεναχωριέσαι. Έλα πάμε στην κρεβατοκάμαρα να είμαστε πιο άνετα.

Σηκωθήκαμε, με πήρε από το χέρι και με τράβηξε στο μέσα δωμάτιο. Είχε ένα πολύ μεγάλο διπλό κρεβάτι και αρκετά ψηλό, γιατί είχε διπλό στρώμα. Μόλις μπήκαμε μέσα ήρθε κόλλησε πίσω μου και άρχισε να με φιλάει στο σβέρκο. Τα χέρια του είχαν αρπάξει τα δύο βυζιά μου και τα έσφιγγε με τα μεγάλα του δάχτυλα. Ένιωθα την πούτσα του σκληρή και στητή ανάμεσα στα κωλομάγουλα μου. Άρχισε να κουνιέται και να μουγκρίζει από ευχαρίστηση. Ξαφνικά με έσπρωξε πάνω στο κρεβάτι ενώ τα πόδια μου ήταν στο πάτωμα.. Ήρθε από πίσω, άνοιξε τα κωλομάγουλα και έχωσε το πρόσωπό του μέσα. Άρχισε να με γλείφει και να με φιλάει, ενώ προσπαθούσε να βάλει περισσότερα δάχτυλα στην τρύπα. Είχα αφεθεί πια στις ορέξεις του και αυτός είχε αφήσει το τρυφερό στυλάκι που ξεκίνησε και ενεργούσε πιο άγρια. Ακόμα και κουβέντες του άρχισαν να γίνονται πιο πρόστυχες, αλλά δε με ένοιαζε πια. Με έγλειφε και έφτυνε μέσα στη τρύπα μου, ενώ με τα δάκτυλα συνέχισε να με γαμάει.

- Ανέβα πάνω στο κρεβάτι και κάτσε στα τέσσερα. Θέλω να σκίσω τη χοντρή κωλάρα σου!

Στήθηκα και τον περίμενα. Αυτός έβγαλε από ένα συρτάρι δίπλα ένα σωληνάριο και ήρθε από πίσω. Άρχισε πάλι με τα δάχτυλα με ετοιμάζει την τρύπα μου ενώ έριχνε αρκετή κρέμα μέσα μου αλλά και στην πούτσα του. Άρχισε να τη βαράει πάνω μου, ενώ δε σταμάτησαν τα χυδαία σχόλια. Ήμουν πια το τσουλάκι του. Ακούμπησε το κεφαλάκι επάνω τρύπα ενώ με το χοντρό δάχτυλό του προσπαθούσε να την ανοίξει για να χωρέσει μέσα. Μπήκε πάρα πολύ σιγά και με πολύ ήρεμες κινήσεις, ενώ συνέχεια μου έλεγε να χαλαρώσω και να το ευχαριστηθώ. Ήταν τη μία στιγμή γλυκός και τρυφερός και με καθησυχάζει, ενώ ξαφνικά με βαρούσε μία δυνατή μπάτσα στο κωλομέρι. Αυτό συνεχίστηκε λίγη ώρα όταν ξαφνικά ένιωσα τα αρχίδια του πάνω μου. Είχε μπει ολόκληρος μέσα. Έμεινε ακίνητος, έριξε όλο το βάρος του πάνω μου και άρχισε να με φιλάει και να μου λέει πόσο με θέλει. Είχε μπει χωρίς να πονέσω καθόλου και το μόνο που ένιωθα ήταν το σκληρό όργανο του μέσα μου. Άρχισε τότε να κάνει σιγανές κυκλικές κινήσεις, ενώ δεν είχε ξεκολλήσει από πάνω μου. Έβγαζα βογκητά ευχαρίστησης. Του άρεσε αυτό και άρχισε να κουνιέται μπρος πίσω κρατώντας με από τη λεκάνη. Έβγαινε λίγο έξω μέχρι τη μέση και ξαναέμπαινε απότομα μέχρι μέσα. Ένα «Αχ…» ακουγόταν από το στόμα μου κάθε φορά που τα αρχίδια του χτυπούσαν πάνω μου. Έγειρε πάνω μου, άρπαξε τα βυζιά μου και άρχισε να με γαμάει πιο γρήγορα. Μου τσιμπούσε τις ρώγες πολύ δυνατά, τις έσφιγγε, τις έτριβε και της έστριβε. Φώναζα από τον πόνο αλλά αυτός καύλωνε περισσότερο.

- Είσαι η καλύτερη γκόμενα που είχα. Το κορμί σου με τρελαίνει.

Ξαφνικά κατάλαβα ότι η φωνή μου είχε αλλάξει, το βογγητό μου έβγαινε κοριτσίστικο. Μου άρεσε όμως η όλη αίσθηση και συνέχιζα να παίζω το ρόλο που ήθελε ο κύριος Σταύρος. Τώρα πια είχε ακουμπήσει τα χέρια του πάνω στη μέση μου και την έσπρωχνε προς τα κάτω ενώ δεν είχε σταματήσει να μπαινοβγαίνει μέσα μου. Ξαφνικά τη βγάζει ολόκληρη έξω, ανοίγει με τα χέρια τα κωλομάγουλα και λέει:

- Πηγάδι στο έκανα!

Σκύβει, φτύνει μέσα και χωρίς προειδοποίηση με καρφώνει απότομα μέχρι που τερμάτισε. Τσίριξα από τον πόνο, αλλά αυτός συνέχισε να το κάνει. Το έβγαζε έξω και με ξανακάρφωσε με φόρα.

- Έτσι θα σε γαμάω και θα έρχεσαι να μου το ζητάς!

Απανωτά σφυροκοπήματα, πολλές φορές. Έχασα το μέτρημα. Κάθε φορά που έβγαινε ένιωθα ένα τεράστιο κενό. Όταν όμως έμπαινε, ένιωθα μεγάλη ευχαρίστηση, παρά τον πόνο. Με τράβηξε τότε από τη μέση με σήκωσε λίγο και άρχισε να με γαμάει πιο γρήγορα. Άκουγα την ανάσα του λαχανιασμένη, ο ιδρώτας έτρεχε και δε σταματούσε να βογκάει. Ένιωθα την πούτσα του πρησμένη και κατάλαβα ότι θα έχυνε σε λίγο. Τότε του είπα μία κουβέντα που δεν περίμενα ότι θα έβγαινα από το στόμα μου.

- Γκάστρωσε με πουτσαρά μου, χύσε μέσα μου.

Είχε καρφωθεί μέσα μου και απλώς κουνούσε τη λεκάνη με πολύ δύναμη. Το μόνο που ακουγόταν ήταν τα ιδρωμένα σώματα που χτυπούσαν μεταξύ τους. Ξαφνικά βγαίνει από μέσα μου και με γυρνάει ανάσκελα.

- Έτσι θέλω να σε χύσω. Να βλέπω το πρόσωπό σου. Να με κοιτάς στα μάτια τσουλάκι μου!

Μου σηκώνει τα πόδια, τα στηρίζει στους ώμους του και καρφώνεται πάλι με δύναμη μέσα μου. Αρχίζει πάλι να παίρνει ρυθμό. Έχει κοκκινίσει, έχει ιδρώσει, οι φλέβες του είχαν πεταχτεί και ένα χαμόγελο έχει σχηματιστεί στο πρόσωπό του. Αρχίζει να μουγκρίζει και ένα πρωτόγνωρο ζεστό κύμα γεμίζει τον κώλο μου, ενώ συνεχίζει να με γαμάει. Όταν τα έχυσε όλα, σταμάτησε να κουνιέται και έμεινε να με κοιτάζει. Ένιωθα την πούτσα του ακόμα μέσα μου. Ακούμπησε τα χέρια του πάνω στο στήθος μου και έπαιξε λίγο με τις ρώγες.

- Τύφλα να χουν οι γκόμενες…

μου είπε και γέλασε. Τραβήχτηκε από μέσα μου και κατέβηκε από το κρεβάτι. Μου σήκωσε πάλι τα πόδια και κοιτούσε τα χύσια του που έτρεχαν σιγά-σιγά έξω. Με τα δάχτυλα άρχισε να τα απλώνει παντού. Εγώ από ευχαρίστηση άρχισα να χαϊδεύομαι. Τότε μόνο κατάλαβα ότι πρέπει να είχα χύσει όση ώρα με γαμούσε ο κύριος Σταύρος. Ήμουνα κι εγώ γεμάτος χύσια αλλά δεν κατάλαβα πότε έγινε αυτό.

- Μικρέ έχεις να μάθεις πολλά και να γνωρίσεις ακόμα περισσότερα μαζί μου αν το θέλεις. Πάμε να κάνουμε ένα ντουζάκι και μετά να πέσουμε να ξεκουραστούμε.

Στο μπάνιο με περιποιήθηκε πάρα πολύ, με σαπούνισε παντού και σχολαστικά. Μου άρεσε πάρα πολύ να νιώθω τα μεγάλα χέρια του να ασχολούνται μαζί μου. Αν και δεν το περίμενα, ασχολήθηκε πάρα πολύ με το πουλί μου και τα αρχίδια μου. Κατάλαβε ότι μου άρεσε και συνέχισε χαμογελώντας.

- Σου είπα από την αρχή ότι θα περάσεις καλά μαζί μου μικρέ!

Τελειώσαμε το μπάνιο και γυρίσαμε στην κρεβατοκάμαρα.

- Κοιμήσου εδώ αν θες, μου αρέσει πολύ η παρέα σου.

Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και χώθηκα στην αγκαλιά του. Χαϊδευόμασταν μέχρι να μας πάρει ο ύπνος. Πρώτος αποκοιμήθηκε ο κύριος Σταύρος. Εμένα γυρνούσανε πολλές σκέψεις στο μυαλό. Δεν είχα δει ποτέ μέχρι τότε κάποιον άντρα ερωτικά και τώρα ήμουνα χωμένος στο δασύτριχο στήθος αυτού του άντρα. Τη μία στιγμή ήταν γλυκός και τρυφερός και ξαφνικά γινόταν σκληρός και χυδαίος γαμιάς. Σκεφτόμουν τις βρισιές που μου έλεγε και κατάλαβα ότι δε με είχαν πειράξει καθόλου. Αντιθέτως με εξίταραν και με καύλωναν. Τον κοίταζα ξαπλωμένο γυμνό δίπλα μου και δε μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από τη χοντρή ψωλή του, που με είχε ξεσκίσει πριν. Θαύμαζα το τριχωτό σώμα του και τα μεγάλα μπράτσα. Κάπως έτσι με πήρε ο ύπνος ανυπομονώντας για τις επόμενες ημέρες.Copyright protected OW ref: 149200