Το πάρτι που κατέληξε σε όργιο

Δημοσιεύθηκε από nicosia-cy
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.56 (16 Votes)
- Ρε συ Νίκο, δεν σε πειράζει αν μας πάρει ο δικός σου κανένα τσιμπουκάκι, δεν είναι;…

είπε ο Γιάννης και αρπάζοντας με από το σβέρκο με ανάγκασε να σκύψω χώνοντάς μου τον καυλωμένο πούτσο του στο στόμα μου.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Νίκος - και εμένα Νίκο με λένε - είναι ο εξάδελφός μου. Σας έχω ξανά μιλήσει γι’ αυτόν. Είναι ο πρώτος που με γάμησε όταν ήμουν ακόμα πιτσιρίκος. Αυτός αρκετά χρόνια μεγαλύτερός μου, με γαμούσε μέχρι τα δεκαοκτώ μου που πήγα στρατό. Και μετά όποτε βολευόταν γιατί μέχρι να αποστρατευτώ, παντρεύτηκε. Αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε κάθε τόσο να με επισκέπτεται για καμιά πίπα ή ένα γαμήσι στα γρήγορα. Μαζί με το Νίκο με γαμούσαν και κάποια φιλαράκια του.

Μόλις είχα σχολάσει από το σχολείο και ενώ ήμουν στον δρόμο για το σπίτι μου, βρίσκω μπροστά μου τον Νίκο. Προφανώς με περίμενε.

- Που πας;… με ρώτησε.

- Στο σπίτι να αφήσω την σάκα μου, απάντησα. Γιατί ρωτάς; Θες κάτι;

- Αύριο ο Γιάννης κάνει ένα παρτάκι στο σπίτι του γιατί μεθαύριο φεύγει για Γερμανία για το μεταπτυχιακό του και μας κάλεσε. Θα έρθεις δεν είναι;

- Θα ρωτήσω τους γονείς μου και θα σου πω… του απάντησα και συνέχισα το δρόμο μου.

Φυσικά ο εξάδελφός μου δε δεχόταν το όχι σαν απάντηση. Χρόνια τώρα, μετά την πρώτη μας φορά φρόντισε να μου δείξει ποιος είναι το αφεντικό και ποιος κάνει κουμάντο σ’ αυτή τη σχέση. Εκείνος ήταν ο αφέντης κι εγώ ο υποτακτικός σκλάβος του που έκανα ότι μα ότι μου έλεγε. Έτσι και τώρα έπρεπε να πείσω τους γονείς μου να με αφήσουν να πάω σ’ αυτό το πάρτι. Η αλήθεια είναι ότι δε δυσκολεύτηκα και πολύ να τους πείσω. Κατ’ αρχήν ήμουν πια δεκαεπτά χρονών. Αρκετά μεγάλος. Εξάλλου, δε θα πήγαινα μόνος μου. Θα ήταν μαζί μου ο μεγαλύτερος εξάδελφός μου που του είχαν εμπιστοσύνη. Άσε που ήταν Σάββατο και την επομένη δεν είχα σχολείο.

Σάββατο βράδυ λοιπόν, ο εξάδελφός μου ο Νίκος πέρασε από το σπίτι μας για να με πάρει. Διαβεβαίωσε τους γονείς μου και δικούς του θείους ότι θα με προσέχει και ότι θα κοιμόμουνα το βράδυ στο σπίτι του, γι’ αυτό να μη με περιμένουν. Πήγαμε στο σπίτι του Γιάννη με το αυτοκίνητό του. Τον Γιάννη τον ήξερα. Ήταν από τα φιλαράκια του εξάδελφού μου που φρόντισε να μου γνωρίσει. Ήταν όμως από τους λίγους που συμπαθούσα γιατί μου φερόταν - τουλάχιστον όταν δεν είχε άλλους μπροστά - με τρυφερότητα.

Μας άνοιξε ο ίδιος. Έκανε χειραψία με τον Νίκο και με φίλησε στο μάγουλο. Μας οδήγησε στο σαλόνι και εκεί ήταν καμιά δεκαριά άτομα. Δεν ήξερα κανέναν, αλλά από ότι κατάλαβα ήταν φίλοι και συμφοιτητές του Γιάννη. Στην πορεία ήρθαν κι άλλοι. Όλοι καμιά δεκαπενταριά άτομα. Χαμηλός φωτισμός, τα παιδιά μιλούσαν μεταξύ τους πότε με σοβαρό ύφος και πότε ποιο ανάλαφρα, πίνοντας γιατί το αλκοόλ ήταν άφθονο. Η μυρωδιά στο αέρα ήταν γνώριμη. Κάπνιζαν αλλά προφανώς δεν τους αρκούσε μόνο αυτό. Η συμπεριφορά τους όσο περνούσε η ώρα ήταν όλο και πιο παράξενη. Όλο και πιο αλλόκοτη. Είχα καταλάβει ότι όσο προχωρούσε η νύκτα, εκτός από μεθυσμένοι ήταν και φτιαγμένοι. Κορίτσια δεν υπήρχαν. Αυτό ήταν παράξενο και όταν το ανάφερα στον εξάδελφό μου, μου είπε ότι κάλεσε μόνο τους κολλητούς του. Η βραδιά προχωρούσε και οι καλεσμένοι του Γιάννη, πίνανε πολύ, καπνίζανε και το κέφι άρχισε να ανεβαίνει με φωνές, αστεία και γέλια. Πολλά γέλια. Ο εξάδελφός μου αποφάσισε να το παίξει και καλά κηδεμόνας μου και δεν με άφησε να πιω αλκοόλ αλλά και ούτε να καπνίσω ή να πάρω οτιδήποτε άλλο. Καθόμουνα λοιπόν στον καναπέ ανάμεσα στον εξάδελφό μου και τον Γιάννη και βαριόμουν του θανατά. Κανείς δεν μου έδιδε σημασία, ήμουν κι ο μικρότερος εκεί κι έτσι δεν είχαν να μου πουν τίποτα. Και ξαφνικά τα πράγματα άρχισα να ξεφεύγουν.

Τα αστεία έγιναν πιο τολμηρά, οι συμπεριφορές πιο πρόστυχες. Άρχισαν όλοι να χαλαρώνουν. Υπερβολικά ίσως. Τότε άρχισε μια συζήτηση για το αν είναι καλύτερα ο κώλος ή το μουνί. Προφανώς μιλούσαν για γυναικείο κώλο. Άρχισα να περιγράφουν γλαφυρά μάλιστα και με λεπτομέρειες για τις εμπειρίες τους και λίγο το ποτό λίγο αυτά που κάπνιζαν όλο το βράδυ άρχισαν κάποιοι να καυλώνουν. Δίπλα μου, στα αριστερά μου άρχισε να καυλώνει και ο Γιάννης ο οποίος σίγουρα ήταν μεθυσμένος.

- Ρε συ Νίκο, δε σε πειράζει αν μας πάρει ο δικός σου κανένα τσιμπουκάκι δεν είναι;…

είπε ο Γιάννης και αρπάζοντας με από το σβέρκο με ανάγκασε να σκύψω χώνοντάς μου τον καυλωμένο πούτσο του στο στόμα μου.

- Όχι. Κάντε τον ότι θέλετε. Τι με ρωτάς; Μήπως και θα είναι η πρώτη φορά που θα τον γαμήσεις;…


απάντησε ο εξάδελφός μου και τότε όλοι γυρίσανε έκπληκτοι και μας κοιτούσανε. Δε με ένοιαζε. Δεν τους έχω ξαναδεί και πιθανόν δε θα τους ξανάβλεπα, οπότε άρχισα να τσιμπουκώνω το Γιάννη ενώ αυτός μου πίεζε το κεφάλι στο καυλί του. Και αφού ξεπεράστηκε γρήγορα η στιγμή της αμηχανίας, άρχισαν να γελάνε, να σχολιάζουν, να ρωτούν το Γιάννη διάφορα και να καυλώνουν. Σιγά-σιγά άρχισαν να απελευθερώνουν τους σκληρούς πούτσους τους και να μαζεύονται γύρω μας. Ενώ έγλειφα τον πούτσο του Γιάννη, κάποιος με άρπαξε από τα μαλλιά και με γύρισε προς το μέρος του.

- Τι λες πιτσιρικά;… θα μου τον γλείψεις κι εμένα;…

είπε και μου έχωσε τον πούτσο του στο στόμα. Μου γάμησε το στόμα και μετά κάποιος άλλος με άρπαξε από τα μαλλιά και με ανάγκασε να τον γλείψω. Από κάποιο σημείο και μετά δεν ήξερα ποιού τον πούτσο είχα στο στόμα μου. Έγλειφα πούτσους σκληρούς και βαριά αρχίδια, μου έσπρωχναν το κεφάλι για να μου τον χώσουν όλο, γελούσαν και μου έδιδαν διαταγές τι να κάνω. Ανάμεσα σ’ αυτούς κι ο Γιάννης. Ο μόνος που έμεινε κάπως μακριά και απλά παρακολουθούσε ήταν ο εξάδελφός μου. Αυτό κράτησε για ώρες.

- Ρε Γιάννη, που το είχες κρυμμένο αυτό το αγόρι;

- Δεν είναι δικός μου. Του Νίκου είναι. Προσεχτικά όμως ρε το παιδάκι. Μην του κάνουμε και κακό… απάντησε ο Γιάννης.

- Του αρέσει ρε. Είναι καθηγητής στο γλείψιμο. Έχει αχόρταγο στοματάκι και εκπαιδευμένο λαρύγγι. Τον παίρνει όλο μέχρι τέρμα.

Όσο περνούσε η ώρα τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν. Με άρπαζαν με το έτσι θέλω για να μου γαμήσου το στόμα άγρια. Μου τραβούσαν τα ρούχα μέχρι που τα ξέσκισαν. Με έστησαν στα τέσσερα για να εξετάσουν τον τρυπούλα μου ενώ είχα χάσει πια λογαριασμός για το ποιος μου γαμούσε το στόμα και ποιος έχυνε λέγοντάς μου να τα καταπιώ όλα. Έμεινα γυμνός εντελώς. Τα ρούχα μου έγιναν κουρέλια. Τα χέρια τους ήταν παντού. Με χάιδευαν άγρια, που έπιανα τον κώλο, μου τραβούσαν τα κωλομέρια για να δούνε την τρυπούλα μου, μου άρπαζαν τα βυζιά μου… ένοιωθα πια ότι με βίαζαν. Κάποιος πλησίασε τη γλώσσα του στην τρυπούλα μου και άρχισε να την γλείφει. Κάποιος άλλος μου δάγκωνε τις ρώγες και κάποιος άλλος με τραβούσε από τα μαλλιά για να μου χώσει τον καυλωμένο πούτσο του στο στόμα. Δάκτυλα αντικατάστησαν την γλώσσα και τα χάδια έγιναν σκαμπίλια στα κωλομέρια, στην πλάτη, στο πρόσωπο. Τα σχόλια πρόστυχα και ντροπιαστικά.

- Τι ωραίο σφικτό κωλαράκι που έχει… Μικρό, στρογγυλό. Η τρυπούλα του είναι στενή αλλά θα την περιποιηθούμε.

Τα δάκτυλα έγιναν περισσότερα και μάλιστα όχι ενός ατόμου. Όλοι θέλανε να μου βάλουν δάκτυλο αλλά κανείς δεν περίμενε να βγάλει πρώτα τα δικά του ο προηγούμενος. Κάποιος άλλος πήρε ένα κερί αναμμένο και άρχισε να χύνει ζεστό λιωμένο κερί στην πλάτη μου. Άλλος προτίμησε να μου χώσει ένα κερί στο κωλαράκι. Ήθελα να φύγω. Άρχισα να αντιδρώ, να παλεύω, να φωνάζω και να κλαίω. Αυτοί όλοι όμως γελούσανε αρπάζοντάς με γερά για να μη φύγω. Και τότε ένοιωσα τον πούτσο κάποιου να προσπαθεί να μπει μέσα μου. Βίαια με μια μόνο σπρωξιά κατάφερε να μπει μέσα μου και εγώ ούρλιαξα από τον πόνο, αλλά δε μπορούσα να κινηθώ. Δεν ξέρω ποιος ήταν αλλά πονούσα φρικτά. Με γαμούσε άγρια θέλοντας προφανώς να δείξει πόσο άντρας ήταν.

- Γαμώ το. Πάρε τον όλο αγόρι μου. Τη ωραία στενή τρυπούλα έχεις. Δεν έχω ξανά γαμήσει μια τέτοια σφικτή τρυπούλα. Ωχ πουστράκι θα σε γαμώ όλο το βράδυ αγορίνα μου…

Μόνο ο Γιάννης διαμαρτυρόταν να είναι πιο τρυφεροί και όχι τόσο βίαιοι, αλλά κανείς δεν άκουγε. Όλοι θέλανε πια να αποδείξουν ότι ήταν άγριοι γαμιάδες. Ότι ήταν επιβήτορες. Ότι ήταν οι άντρες που έπρεπε να υπηρετώ. Δεν ξέρω πόσοι με γάμησαν και ποιοι. Μου τον έχωνε ο ένας και πριν καν τελειώσει κάποιος άλλος τον έσπρωχνε και έμπαινε αυτός μέσα μου. Η τρυπούλα μου έκαιγε και πονούσα παντού. Μπαίνανε μέσα μου χωρίς δισταγμό. Με την πρώτη. Άλλος τον έβγαζε από τον κώλο μου για να έρθει να σταθεί μπροστά μου και να μου τον χώσει στο στόμα. Ένοιωθα τα αρχίδια τους να χτυπούν στον κώλο μου, στο πηγούνι μου, παντού. Αλαλάζανε και ουρλιάζανε για να καταλάβουν οι άλλοι πόσο άντρες είναι. Με βρίζανε, με φτύνανε, μου ρίχνανε σκαμπίλια και με γαμούσαν σε όλες τις στάσεις ασταμάτητα. Υπάρχουν άντρες που έχυσαν αλλά ξανά επέστρεφαν για να γαμήσουν κι άλλο. Ο εξάδελφός μου απλά παρακολουθούσε με το ποτό του στο ένα χέρι και το τσιγάρο στο άλλο χαμογελώντας. Ακόμα κι όταν είδα το Γιάννη να του λέει ότι πρέπει να με αρπάξει από εκεί, αυτός δεν έκανε τίποτα.

Αυτή η κατάσταση κράτησε για ώρες. Μετά απλά βρισκόμουνα εκεί για όσους είχαν ακόμα καύλες ή θέλανε ακόμα να γαμήσουν ή να χύσουν κάνοντάς τους πίπα. Κάθονταν χαλαρά στο καναπέ εγώ στα τέσσερα να τους πιπάρω και κάποιος να με γαμάει από πίσω ενώ πίνανε το ποτό τους, καπνίζοντας το τσιγάρο τους και κάνοντας κουβεντούλα. Γύρω οι άλλοι καλεσμένοι δε μας έδιδαν πια σημασία. Εξουθενωμένος εγώ έκανα ότι μου ζητούσαν. Όταν έχυσε κάποιος από τους καλεσμένους στο στόμα μου και σηκώθηκε από τον καναπέ, ήρθε και κάθισε ο Νίκος - ο εξάδελφός μου - στην θέση του. Τον έβγαλε έξω και μου τον έχωσε στο στόμα χωρίς να μου πει λέξη. Του έκανα το καλύτερο τσιμπούκι που του έκανα ποτέ. Του έγλειψα και τα βαριά κρεμαστά του αρχίδια με λαιμαργία. Έχυνε για ώρες στο στόμα μου βογκώντας και πιέζοντας το πρόσωπό μου στον πούτσο του για να τον έχει όλο στο στόμα μου. Όταν τελείωσε και ηρέμησε, έσκυψε στο αυτί μου και μου είπε ότι θα φύγει και θα γυρίσει αργότερα να με πάρει.

- Να είσαι φρόνιμος και να κάνεις ότι σου λένε… μου είπε. Θα σε προσέχει ο Γιάννης...

και έφυγε. Έμεινα εκεί για να υπηρετώ όλους αυτούς που δεν ήξερα και που δεν τους ένοιαζε και καθόλου για μένα. Όλο τα βράδυ μου συμπεριφέρονταν σα σκουπίδι. Με γαμούσαν όποτε ήθελα να χύσουν, με κακομεταχειρίζονταν, και επιδείκνυαν πόσο αρσενικά είναι. Μέχρι τα ξημερώματα.

Ξύπνησα στο πάτωμα με το κεφάλι μου να ακουμπά σε ένα μισοκαυλωμένο πούτσο που μύριζε χύσια. Πονούσα παντού. Πήγα να σηκώσω το κεφάλι μου αλλά ένα χέρι πίεσε το κεφάλι μου πάνω στον πούτσο.

- Γλείψε τον…

μου είπε και δε με άφησε να σηκωθώ. Πήρα τον πούτσο στο στόμα μου και άρχισα να τον πιπιλώ, να τον ρουφώ και να τον γλείφω. Ήξερα ότι ήταν του Γιάννη. Από ότι μπορούσα να δω, όλοι είχανε φύγει, το σπίτι ήταν ακατάστατο, φανερά ότι εκεί έγινε ένα άγριο πάρτι και εγώ ήμουν γεμάτος με σπέρμα και κάτουρα. Στον κώλο μου είχαν σφηνώσει μία μπουκάλα από βότκα. Ο Γιάννης έχυσε στο στόμα μου. Με βοήθησε να βγάλω την μπουκάλα από το κωλαράκι μου και με έστειλε να κάνω ένα μπάνιο. Μπήκα κάτω από το χλιαρό νερό κλαίγοντας. Έκλαιγα για το ότι τον εξάδελφό μου και αφέντη μου δεν τον ένοιαζε καθόλου για μένα και με άφησε να με γαμάει ο ένας κι’ ο άλλος χωρίς να αντιδρά.

Όταν τέλειωσα, ο Γιάννης μου έδωσε μια φόρμα και ένα φανελάκι από τα δικά του να φορέσω γιατί τα δικά μου ρούχα ήταν κομμάτια. Ήμουν όμως ακόμα γυμνός όταν με πήρε στην αγκαλιά του και καθίσαμε στον καναπέ. Στον ίδιο εκείνο καναπέ που πριν λίγο με γαμούσαν και μου έχυναν στο στόμα. Με αγκάλιασε και μου ζητούσε συγνώμη σκουπίζοντάς μου τα δάκρυά μου.

- Λυπάμαι Νικόλα μου. Δεν ήξερα ότι θα ξέφευγε τόσο. Δεν ήθελα να πάθεις κακό αλλά δεν μπορούσα πια να το ελέγξω. Ξέρεις ότι εγώ το προκάλεσα. Ήθελα να σε εκδικηθώ αλλά τώρα το μετάνιωσα.

- Να με εκδικηθείς; Γιατί; Του σου έκανα; Πάντα έκανα ότι ήθελες γιατί είσαι φίλος του Νίκου.

- Το ξέρω. Έκανες σεξ μαζί μου γιατί είμαι φίλος του εξάδελφού σου. Όπως έκανες και με άλλους γιατί είναι φίλοι του Νίκου. Όχι γιατί πραγματικά το ήθελες. Ήθελα να πονέσεις, να σε εξευτελίσω, να υποφέρεις.

- Δεν καταλαβαίνω. Γιατί όλα αυτά;

- Γιατί σε αγαπώ. Γιατί είσαι ένα μικρό αθώο αγόρι και εγώ σε συμπάθησα. Ήθελα να κάνεις σεξ μαζί μου γιατί το θες και εσύ. Γιατί κάτι αισθάνεσαι για μένα. Έστω κι αν είναι μόνο συμπάθεια και όχι γιατί σε αναγκάζει ο εξάδελφός σου να το κάνεις.

Εγώ έκλαιγα - αν και δεν περίμενα τέτοια εξομολόγηση - και του έλεγα αγκαλιάζοντάς τον και φιλώντας τον ότι τον συμπαθώ και πάντα μ’ άρεσε το σεξ μαζί του. Καθώς με κρατούσε σφικτά στην αγκαλιά του, με έβαλε απαλά στον καναπέ και μπήκε μέσα μου εξίσου απαλά. Το σκληρό καυλί του γλίστρησε μέσα μου και για πρώτη φορά δεν ένοιωσα καθόλου πόνο. Μόνο καύλα. Λες και η θέση του ήταν πάντα εκεί. Ταίριαξε μέσα μου απόλυτα. Με κοιτούσε στα μάτια ενώ έμπαινε εκατοστό-εκατοστό μέσα μου μέχρι που μπήκαν και τα 19 εκατοστά του. Πρώτη φορά πρόσεξα πόσο όμορφα ήταν τα μελισσιά (το χρώμα του μελιού) του μάτια. Πρώτη φορά πρόσεξα πόσο όμορφο ήταν το χαμόγελό του. Και για πρώτη φορά μετά από χρόνια δε με γάμησε απλά. Μου έκανε έρωτα απαλά, τρυφερά, με χάδια και φιλιά λέγοντας πόσο μ’ αγαπά, χωρίς να βιάζεται να χύσει, χωρίς να θέλει να με πληγώσει. Και όταν έχυσε ήταν μια έκρηξη μέσα μου λες και με γαμούσε πρώτη φορά.

Τότε κάποιος χειροκρότησε! Αργά, σαρκαστικά. Ήταν ο Νίκος που μπήκε στο σπίτι, προφανώς ήρθε να με πάρει και κάθισε ήσυχα μέχρι να τελειώσουμε και παρακολουθούσε χωρίς να τον πάρουμε είδηση.

- Τι έγινε Γιαννάκη; Αποφάσισες να αποπλανήσεις το αγόρι μου; Ευτυχώς που φεύγεις αλλιώς θα ανησυχούσα. Ξεχνάς ότι το πουτανάκι μου ανήκει. Ξεχνάς ότι εγώ στον δάνεισα για να τον γαμήσεις;

- Δεν το ξεχνώ ρε Νίκο. Αλλά είναι μικρό αγόρι και εμείς δεν του φερθήκαμε καλά.

- Τώρα το θυμήθηκες; Όταν σε πίπωνε και τον γαμούσες ήταν καλά. Όταν ψες έκανες το μικρό σου όργιο για τους φίλους σου δεν είχες ενδοιασμούς. Κι αν τον άφησα για να γαμηθεί από τους φίλους σου ήταν γιατί νόμιζα ότι ήσουν φίλος μου και αυτό ήταν το αποχαιρετιστήριο δώρο σου από μένα. Που να ήξερα ότι ήθελες να μου φας το πουτανάκι μου;

Δεν ήταν θυμωμένος. Μάλλον πικραμένος ήταν γιατί πραγματικά ο Νίκος και ο Γιάννης ήταν φίλοι από πολύ μικροί. Και τώρα ένοιωθε προδομένος.

- Κι εσύ… γύρισε και μου είπε. Ντύσου να φεύγουμε. Αρκετά κράτησε αυτό.

Πήρα τα ρούχα που μου έδωσε ο Γιάννης, τα φόρεσα, τον αποχαιρέτησα με μια αγκαλιά και βγήκαμε έξω. Ο Νίκος δεν του είπε τίποτα. Απλά γύρισε την πλάτη και έφυγε.

Στο αυτοκίνητο ήταν θυμωμένος.

- Θέλω να καταλάβεις ότι είσαι δικός μου…

μου είπε και με ανάγκασε να του κάνω πίπα ενώ οδηγούσε. Όταν φτάσαμε στο σπίτι του με γάμησε άγρια, σχεδόν βάναυσα.

- Καύλωσα πολύ όταν σε γαμούσαν άλλοι…

δικαιολογήθηκε, αλλά εγώ ήξερα ότι απλά ήθελε να με κάνει να πονέσω και να με κάνει να μην το ξεχνώ ότι είμαι δικός του. Με επέστρεψε στους γονείς μου χωρίς αυτοί να καταλάβουν τι γινόταν. Τον ευγνωμονούσαν κιόλας που πρόσεχε τον μικρό του εξάδελφο. Κι εγώ με την πρώτη ευκαιρία μόλις τελείωσα το σχολείο πήγα για λίγους μήνες στη Γερμανία να επισκεφτώ το Γιάννη. Για αυτή την επίσκεψη θα σας πω άλλη φορά αν το θέλετε.Copyright protected OW ref: 146778