Παθιασμένο ξεπαρθένιασμα από τον αντίζηλο

Δημοσιεύθηκε από Noelina
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.05 (10 Votes)
Στα τέλη της δεκαετίας του '90 πήγα για μεταπτυχιακά στην Αγγλία, επέμενε ο μπαμπάς βλέπετε… και αν και βρισκόμουν στη χώρα των γκέι εγώ ήμουν ένας κανονικός straight. Άρχισα ξανά να έχω τρελή επιτυχία στα κορίτσια και να πηδάω δεξιά κι αριστερά, Αγγλίδες, Ελληνίδες και διάφορες άλλες εθνικότητες. Ήμουνα στο απόγειο του ανδρισμού μου, όμως τα βράδια με τη φαντασία μου γινόμουν όλο και πιο συχνά πουτανίτσα φανταστικών και πραγματικών αντρών. Τότε έγινε ένα περιστατικό που άλλαξε τα πάντα.

Ήταν ένας τύπος, Έλληνας, 45άρης, μάλλον γοητευτικός και λίγο αληταράς που σύχναζε στις ελληνικές φοιτητοπαρές για να πηδάει γκόμενες. Είχε επιτυχίες αλλά πολλές εκνευριζόντουσαν που το έπαιζε πολύ άντρας και το δήλωνε, ότι δεν γούσταρε δεσμεύσεις. Ένα βράδυ σε ένα ελληνικό μαγαζί, ενώ δεν είχαμε πολλά-πολλά, ο Παύλος, έτσι τον έλεγαν, άρχισε να τα βάζει μαζί μου χωρίς λόγο. Τον εκνεύριζε που άρεσα σε πολλές που τις γούσταρε κι αυτός κι άρχισε να με ειρωνεύεται. Εγώ τον ψιλοέγραφα. Καλά-καλά δεν τον ήξερα, δεν είχαμε συστηθεί κι αυτός με ειρωνευόταν. Με τα πολλά έγινε και ένα σκηνικό που την έπεφτε άγρια σε μια γκόμενα που τη γούσταρα κι εγώ κι αυτή για να τον ξεφορτωθεί ήρθε και μου κόλλησε. Αυτό φάνηκε ότι τον εξαγρίωσε.

Όπως φεύγαμε, όλη μαζί η ελληνοπαρέα, να πάμε σε ένα πιο νυχτερινό κλαμπάκι-σκυλάδικο, μπαίναμε σε διάφορα αμάξια και η γκόμενα είπε ότι θα περπατήσει "με το Χάρη", δηλαδή με εμένα, Χάρη με λένε. Τότε ο Παύλος άρχισε να ειρωνεύεται σε σημείο που να σκεφτώ μήπως πρέπει να τον αρχίσω στις μπουνιές. "Αχ με τον Χάρη καλέ θες να πας;… καλά τότε! Γεια σου Χάααρη" (σαν να έλεγε και καλά "με αυτό το πουστάκι;"). Έδωσα τόπο στην οργή, αυτός μετά δε φάνηκε στο κλαμπ και δε δόθηκε συνέχεια.

Λίγο καιρό μετά έγινε ένα παράξενο σκηνικό. Σε μια γνωστή pub που σύχναζαν Έλληνες εμφανίζεται ένας άγνωστος σε μένα Άγγλος που τον έλεγαν Όλυ και αρχίζει να μου λέει ότι με έχει δει σε πάρτι (εγώ δεν τον θυμόμουνα) κι ότι από τότε ονειρεύεται να με ξεσκίσει. Εγώ κράτησα την ψυχραιμία μου, ο τύπος ήταν φανερό ότι κάποιο παιχνίδι έπαιζε, ήταν και πολύ γυναικωτός στους τρόπους. Η ιστορία μύριζε φάρσα, από το ύφος του κατάλαβα ότι ήταν κάπου στημένος, σαν να είχε βάλει στοίχημα με κάποιον. Του απάντησα ευγενικά και ψύχραιμα ότι εγώ δεν είμαι γκέι, αυτός με ειρωνευόταν, επιθετικά στο στυλ… είσαι και δεν το ξέρεις. Εγώ δεν είχα ψαρώσει, κάθε άλλο, είχα εκνευριστεί αλλά συνέχισα να είμαι ευγενικός μαζί του και να προσπαθώ να καταλάβω τι έπαιζε από πίσω γιατί δεν πίστευα το παραμύθι ότι με είχε ερωτευτεί. Αυτός αφού επέμεινε για κάμποσο (και μάλλον είχε βάλει σε λειτουργία το gaydar για να καταλάβει τι παίζει) μάλλον πείστηκε ότι δεν ήμουν, αλλά κυρίως πείστηκε όπως μου είπε ότι δεν είμαι μαλάκας όπως νόμιζε. Μου ζήτησε λοιπόν συγγνώμη για την ενόχληση κι ότι ήταν ένα λάθος.

Παραξενεύτηκα, τα είπα στους φίλους μου γελάσαμε, όμως όσο το σκεφτόμασταν τόσο έβγαινε το συμπέρασμα ότι ο μόνος που τα είχε πάρει μαζί μου και που ήταν αρκετά αληταράς για να κάνει τέτοια πλάκα ήταν ο Παύλος. Ήθελα να τον εκδικηθώ το μαλάκα και την επόμενη εβδομάδα σε ένα πάρτι είχα την ευκαιρία μου. Τον πλησιάζω δήθεν αδιάφορα και του λέω:

- Όλυ δε σε λένε;

Αυτός ταράχτηκε.

- Όχι, Παύλο με λένε.

- Α ναι μωρέ Παύλο, κι εγώ σε είχα μπερδέψει με έναν Άγγλο.

Αυτός κατάπιε τη γλώσσα του δεν είπε τίποτα κι εγώ άρχισα να διηγούμαι το κατόρθωμά μου σε κάτι φίλους και σε κάτι γκόμενες να τον ξεφτιλίσω. Λίγες μέρες μετά έγινε όμως ένα περιστατικό που από τη μια επιβεβαίωσε τις υποψίες μου από την άλλη τα ανέτρεψε όλα. Είπαμε την ιστορία σε έναν κοινό φίλο που τον ήξερε καλά ενώ τα πίναμε για να του πάρουμε λόγια κι αυτός μας επιβεβαίωσε ότι σίγουρα τη δουλειά την είχε κάνει ο Παύλος που είχε έναν Άγγλο γκέι φίλο που τον έλεγαν Όλυ. Οπότε ήταν φανερό τι είχε γίνει, είπα στους κολλητούς. Τσαντισμένος επειδή τον ανταγωνιζόμουνα στις γκόμενες είπε στον φίλο του τον γκέι θέλω να κάνουμε πλάκα σε έναν μαλάκα κτλ. Ο Όλυ αφού είδε ότι ήμουνα εντάξει κι ότι δεν τσίμπησα στο πέσιμο που μου έκανε μου ζήτησε συγγνώμη κι έφυγε. Καλά του έκανα και τον έκανα ρόμπα τον καργιόλη.

Ένα άλλο βράδυ, ο κοινός μας φίλος, Γιάννη τον έλεγαν, που είχε έρθει στο κέφι από τα πολλά ξύδια που είχαμε πιει ξανάφερε την κουβέντα και μου λέει:

- Καλά, μην είσαι και τόσο σίγουρος για ποιους λόγους το έκανε. Ο Παύλος είναι ξέρεις κι αυτός μερακλής, μπορεί να σε είχε βάλει αυτός στο μάτι και να έστειλε τον Όλυ να σε ψαρέψει.

- Είναι πούστης δηλαδή; Α το πουλάκι μου!

- Όχι ρε... μερακλής κωλομπαράς είναι και πού και πού βολεύει και κανένα αγοράκι. Με τους γκέι καλλιτέχνες φίλους του οργανώνουν συχνά παρτούζες αλλά αυτός πάει μόνο με γκόμενες, έχει όμως αδυναμία στα αγοράκια μιας ειδικής κατηγορίας.

- Χτες κωλομπαράς αύριο πούστης λέει η παροιμία να του πεις!

- Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωσή του, είναι εκ πεποιθήσεως κωλομπαράς. Μια μέρα που είχαμε πιει κάτι "μαύρα" μας είπε ποιο είναι το βίτσιο του.

- Ποιο δηλαδή;

- Δε γαμάει τους φίλους του τους γκέι ας πούμε. Γουστάρει μόνο να πηδάει είτε πιτσιρικάδες είτε μεγαλύτερους που είναι καθαροί straight και να τους βγάζει τη θηλυκή πλευρά. Έχει μάτι λέει και βλέπει ποιοι έχουν την τάση κι αυτός απλώς τους βοηθάει να ανακαλύψουν τον εαυτό τους ξεπαρθενιάζοντας τους από την κωλοτρυπίδα.

- Α είναι και αλτρουιστής! Πάλι καλά… ειρωνεύτηκα.

- Α όχι, το κάνει από απόλυτο αντρικό εγωισμό, έτσι μας είπε! Λέει ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβεβαίωση για έναν άντρα από το να κάνει γυναίκα έναν άλλον άντρα, αυτή η ιδέα τον φτιάχνει. Κι έπειτα έλεγε ότι πολλές γκόμενες φοβούνται την ψωλή του λόγω μεγέθους, ενώ ένας άντρας που πουστεύει, ξέρει πάντα να εκτιμάει και να τιμάει το μέγεθος του γαμιά του. Εγώ τι μας έλεγε σας λέω, έτσι όπως είχαμε κάνει κεφάλι. Εγώ νόμιζα στην αρχή ότι έκανε πλάκα αλλά μετά μας έδειξε και βίντεο που είχε τραβήξει με έναν πουστάκο πιτσιρικά που είχε γαμήσει. Ήταν όντως καβλωτικό γιατί ο πιτσιρικάς όντως είχε τρελαθεί από το γαμήσι και έσκουζε σα γκόμενα. Κι ο Παύλος του έλεγε ότι έκανε τον κώλο του αντρικό μουνί.

- Τέλος πάντων, είπα εκνευρισμένα, από πού κι ως πού δηλαδή έβαλε εμένα στο μάτι; Πού το ξέρεις;

- Ρε συ λογικά το λέω, ο Παύλος δεν θα σκάρωνε τέτοια πλάκα μόνο και μόνο για να σου μπει στο μάτι. Θα έστειλε τον Όλυ να ψαρέψει αν την κουνάς την αχλαδιά, αυτός γύρισε και του είπε ότι είσαι straight και τέλειωσε εκεί η υπόθεση. Αν και ο Παυλάκης δεν βγάζει τόσο εύκολα από το κεφάλι του μια ιδέα αν του μπει.

Το βράδυ που γύρισα σπίτι ήμουν πολύ προβληματισμένος και ταραγμένος από τα λόγια του Γιάννη. Με είχε ταράξει η ιδέα ότι ο Παύλος ήταν κωλομπαράς κι ότι μπορεί να του είχε περάσει από το μυαλό να με πηδήξει. Μπα, είπα από μέσα μου, να μου τη σπάσει ήθελε και έστειλε τον πούστη φίλο του. Αλλά πάλι ήταν κωλομπαράς! Και μόνο αυτή η ιδέα έκανε άθελά μου το πουλάκι μου να κουνηθεί από τη θέση του και να σπαρταρήσει σαν ψαράκι. Καύλωνα!

Μέχρι στιγμής όλες μου οι φαντασιώσεις που είχα από μικρός με εμένα να γαμιέμαι από έναν άντρα, αν και τις είχα διαρκώς, ήταν εντελώς θεωρητικές. Ποτέ δεν είχα διανοηθεί ότι στην πραγματική ζωή θα έκανα κάτι με έναν άντρα. Μόνο γυναίκες φλέρταρα και με απασχολούσαν. Και να που ξαφνικά τα όσα μας είχε πει εκείνο το βράδυ ο κοινός μας φίλος είχαν ανοίξει μια εντελώς νέα διάσταση.

Όλες οι φαντασιώσεις που είχα παλιότερα ότι με γαμούσαν ήταν με τύπους που δεν τους χώνευα, μερικοί ήταν κάπου αντίζηλοί μου, αυτό ίσχυε και σε αυτή την περίπτωση. Όλοι τους ήταν ασχημάντρες. Τον Παύλο όμως δεν τον έλεγες ασχημάντρα, ήταν γοητευτικός είχε όμως αυτή την ιδιαίτερη βαρβατίλα και ξιπασιά στους τρόπους του, που αν είσαι straight και αντίζηλός σε τσαντίζει και θέλεις να του σπάσεις τα μούτρα. Aν είσαι όμως γκέι θέλεις να υποταχτείς στη βαρβατίλα του σαν καυλιάρα γκόμενα. Κι εγώ τώρα αυτό είχα πάθει. Κάβλωνα τρελά μαζί του στη φαντασία μου, γδύθηκα εντελώς κι άρχισα να φαντασιώνομαι ότι με παίρνει και με σκίζει. Δεν άργησα να χύσω με βιαιότητα.

Από τότε και για λίγο καιρό ο Παύλος μονοπωλούσε τις μοναχικές μου φαντασιώσεις, έφτιαχνα σενάρια πως με ξέσκιζε. Ειδικά μετά από καμιά δυο εβδομάδες, όταν μια γκόμενα που την ήθελα πολύ και δήλωνα ερωτευμένος, με παράτησε απότομα κι έπεσα σε κατάθλιψη, οι φαντασιώσεις μου μαζί του εντάθηκαν.

Η βασική διαφορά του Παύλου από όλους τους ως τότε πρωταγωνιστές των φαντασιώσεών μου κι αυτό που με τρέλαινε ήταν ότι αυτός σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις… ΗΤΑΝ κωλομπαράς. Ποτέ δεν θα τολμούσα να κάνω το βήμα με τους προηγούμενους, γιατί και γι' αυτούς που υποψιαζόμουν ότι ήταν κρυφό-κωλομπαράδες (ή ότι θα μπορούσαν να είναι) δε μπορούσα να είμαι σίγουρος και δεν θα μπορούσα να εκτεθώ (πολύ περισσότερο που ήμουν straight και γαμίκος με τα κορίτσια). Αν όμως αυτός ο Παύλος ήταν πράγματι κωλομπαράς εκ πεποιθήσεως και μάλιστα αν πραγματικά με είχε βάλει στο μάτι, αυτό σήμαινε ότι για πρώτη φορά στη ζωή μου είχα μια πραγματική δυνατότητα να περάσω στην πράξη και να γαμηθώ κι αυτό με τάραζε, αλλά και με εξίταρε μαζί.

Μέσα στις φαντασιώσεις και στο κλείσιμο της περιόδου εκείνης, μια τρελή ιδέα άρχισε να μου στριφογυρνάει στο μυαλό: Τί θα γινόταν αν; Φούντωνα μέσα μου έτσι όπως μαλακιζόμουν για την πάρτη του, είχα παρατηρήσει ότι είχα αρχίσει να τον σκέφτομαι και τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας όταν δε μαλακιζόμουν. Ήθελα ξαφνικά να του προσφέρω την παρθενιά μου. Η λέξη "αντρικό μουνί" που είχα ακούσει ότι έλεγε μου έκαιγε το μυαλό, ήθελα να αποκτήσω κι εγώ αυτό το αντρικό μουνί αν υπήρχε κι αυτός ο άνθρωπος μάλλον θα ήξερε πώς να μετατρέψει την κωλότρυπα μου σε τέτοιο αντρικό μουνάκι.

Είχα αρχίσει μάλιστα να φτιάχνω σενάρια πώς να ξεπεράσω το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί: Ο Παύλος πολύ δύσκολα θα μου την έπεφτε πια, πρώτον γιατί ο Όλυ θα τον είχε διαβεβαιώσει πως δεν είμαι γκέι (κούνια που τον κούναγε κι αυτόν... χι χι), δεύτερον γιατί τον είχα αποπάρει σε εκείνο το πάρτι και θα με είχε πάρει κάπως από φόβο. Αν ήθελα να μου την πέσει θα έπρεπε να του κουνήσω την ουρίτσα μου εγώ κι αυτό ήταν τόσο δύσκολο για μένα. Πόσο δύσκολο είναι να κάνεις το βήμα και να αρχίσεις να φλερτάρεις πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άντρα όταν στη ζωή σου μόνο με γυναίκες έχεις φλερτάρει και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία;

Το θέμα είναι ότι και μόνο που τον σκεφτόμουνα άρχισα να συμπεριφέρομαι πιο θηλυκά από ποτέ. Άρχισα να κυκλοφορώ όλο και περισσότερη ώρα γυμνός μέσα στο μικρό μου στούντιο, απολαμβάνοντας τη δροσερή αίσθηση της γύμνιας στο σώμα μου και ειδικά στο απαλό κωλαράκι μου, να φορώ κάτι ξεχασμένα γυναικεία εσώρουχα από γκόμενες που είχα, να απολαμβάνω γενικά το σχεδόν γυναικείο δέρμα μου χαϊδεύοντάς το. Ξύρισα μάλιστα για πρώτη φορά στη ζωή μου τις λίγες χνουδάτες τριχούλες που είχα στο στήθος μου καθώς και τις μασχάλες μου. Κι όλα αυτά ενώ σκεπτόμουν πώς θα άδραχνα την ευκαιρία που μου πρόσφερε η παρουσία του Παύλου. Να γαμηθώ επιτέλους από έναν άντρα, έναν άντρα που όπως είχα μάθει από τόσο έγκυρες πληροφορίες ανταποκρινόταν ακριβώς σε αυτό που είχα στο μυαλό μου όλα αυτά τα χρόνια όταν φανταζόμουν πώς θα ήθελα να είναι ο γαμιάς που θα με ξεπαρθένευε. Δεν ήθελα ένα γκέι αλλά έναν straight και μάτσο τύπο που θα απολαμβάνει όμως να μετατρέπει αγοράκια και άντρες σε γυναίκες πεινασμένες για τον πούτσο, που γουστάρει αυτόν τον ρόλο. Κι επίσης έναν τύπο που έχει τόση φιληδονία και τόλμη για να αποκαλεί μια κωλοτρυπίδα που πηδάει "αντρικό μουνί" και - last but not least που λένε και οι Άγγλοι - ένα τύπο με τόσο μεγάλα προσόντα ώστε να προκαλούν έναν μικρό φόβο στις θηλυκές του γκόμενες.

Το γεγονός επίσης ότι εξαρχής με είχε "καταλάβει", έστω και ως αντίζηλος είχε εντοπίσει τις πιο κρυφές μου τάσεις με ξετρέλαινε ακόμα περισσότερο, τον έκανε να φαίνεται στα μάτια μου ένας μυθικός, ο πιο απόλυτος εραστής που μπορούσα να έχω, αυτός που θα μου γαμούσε το μυαλό παράλληλα με τον κώλο μου και το στόμα μου. Ο Παύλος ήταν λοιπόν αυτός που περίμενα εδώ και χρόνια, και καταλάβαινα, παρά τον φόβο και την ταραχή μου, ότι δεν έπρεπε να αφήσω αυτή την ευκαιρία να χαθεί, έπρεπε να βρω τρόπο να μου την πέσει και να του δοθώ.

Το πάρτιi…

Μια μέρα παίρνω τηλέφωνο το Γιάννη για να κανονίσουμε έξοδο για το Σαββατόβραδο με την παρέα κι αυτός μου λέει…

- έχω κανονίσει βρε Χάρη, θα πάω στου Παύλου αυτό το Σάββατο, κάνει πάρτι στο σπίτι του για τη γιορτή του και δεν μπορώ να μην πάω.

Αν και αυτό που μου είπε με συντάραξε, κράτησα την ψυχραιμία μου και άρχισα να τον ρωτάω διάφορα στο άσχετο γι αυτό το πάρτι. Έμαθα έτσι ότι ο Παύλος -αν και απροσδιορίστου επαγγέλματος- ήταν αρκετά ευκατάστατος κι ότι είχε ένα μεγάλο λοφτ για σπίτι κληρονομιά από έναν παππού του καπνέμπορα, όπου έκανε τα όργιά του. Κάποια στιγμή, δεν ξέρω πως και μου ήρθε και του είπα:

- Γιάννη, ξέρεις τι, να 'ρθω κι εγώ στο πάρτυ;

Ο Γιάννης κόμπιασε γιατί νόμιζε ότι ήθελα να συνεχίσω την κόντρα με τον Παύλο, αλλά εγώ τον καθησύχασα και του είπα ότι ήθελα ειλικρινά να συμφιλιωθώ με τον άνθρωπο και βασικά δεν θα ήθελα να χάσω ένα τόσο μεγάλο πάρτι όσο μου το περιέγραφε.

- Ναι μωρέ, ανοιχτό πάρτι είναι σιγά, έλα, μόνο μη κάνεις καμιά μαλακία.

- Να μην ανησυχείς καθόλου…

του είπα και το έκλεισα. Όταν τέλειωσε το τηλεφώνημα ήμουν σε τρομερή αναστάτωση. Τι κάνω;… σκεφτόμουνα. Τώρα σοβαρά θέλω να γαμηθώ και θα πάω εκεί γι' αυτό το λόγο; Πέρασα πέντε αγωνιώδεις μέρες όπου βρισκόμουν σε μια τρομερή υπερένταση. Είχα απομονωθεί από όλους τους φίλους μου, παρίστανα τον άρρωστο και σχεδόν δεν έβγαινα από το σπίτι. Την παραμονή όμως είχα πάρει την απόφασή μου. Όλες αυτές τις μέρες βρισκόμουν σε μια γλυκιά πρωτόγνωρη υπερένταση, δεν τον έπαιζα καν. Φαντασιωνόμουν πια μόνο στον ξύπνιο μου ότι μίλαγα στον Παύλο, ότι τον φλέρταρα λες και ήμουν καμιά γκόμενα που τον προκαλεί. Αισθανόμουνα έναν άλλο αέρα σε όλο μου το κορμί. Αυτή η πρώτη πραγματική προοπτική να γαμηθώ με είχε μεταμορφώσει μέσα μου, είχε αλλάξει τον τρόπο σκέψης μου. Πρώτη φορά θα πήγαινα σε ένα πάρτι όχι ως άντρας καμάκι, αλλά ως γκόμενα που θέλει να γοητέψει ένα αρσενικό. Όχι πώς δεν με τρόμαζε η ιδέα, αλλά πια δε μπορούσα να το σταματήσω.

Το απόγευμα πριν το πάρτι έκανα ένα πολύ ηδονικό αφρόλουτρο και χάιδευα το απαλό μου δέρμα με υπερηφάνεια. Μόλις βγήκα από το μπάνιο αποφάσισα να κάνω κάτι ακόμα πιο παράτολμο, να ξυρίσω και τα πόδια μου. Γκόμενα δεν είχα να με παρεξηγήσει, μακριά από τους γονείς μου, ποιος θα το έβλεπε; Παιδεύτηκα λίγο λόγω απειρίας αλλά στο τέλος τα κατάφερα και άγγιζα με θαυμασμό τα πεντακάθαρα και απαλά μπούτια και τις γάμπες μου. Ξύρισα, σουλούπωσα μόνο δηλαδή κάπου, και τις τριχούλες μου στα επίμαχα σημεία. Η ψυχολογία μου ήταν πια καθαρά αλλιώτικη, ήταν εντελώς θηλυκή. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και ανακάτεψα τα μαλλιά μου σαν να τα φουλάρισα, δεν τα έκανα όπως συνήθως, μου φάνηκε ότι με κάνουν πιο παιχνιδιάρη και λιγότερο μάτσο από όσο έδειχνα συνήθως. Αν είχα γυναικείο άρωμα θα το φορούσα. Έβαλα άνετα και χαλαρά ρούχα διαφορετικά από το κλασικό στυλ μου και ένα βραχιόλι πέτσινο λίγο παρδαλό που μου το είχε δωρίσει μία γκόμενα παλιά, που παρίστανα τον βαρύ και δεν το φορούσα. Στριγκάκι σκέφτηκα να βάλω, αλλά την τελευταία στιγμή κώλωσα, φοβήθηκα μήπως έχω κανένα "ατύχημα" στο πάρτι και το ψυλλιαστούν κι άλλοι. Αντί γι' αυτό έβαλα ένα σλιπάκι κάπως στενό, ενώ συνήθως φορούσα μποξεράκια.

Βρέθηκα με το φίλο μου σε έναν σταθμό του υπογείου και από εκεί τραβήξαμε για το λοφτ του Παύλου. Όταν φτάσαμε ήδη γινόταν χαμός από κόσμο και δεν μας άνοιξε ο ίδιος. Πέρασαν μερικά λεπτά μέχρι να τον δούμε. Παίζει να ήταν καμιά 80αριά άτομα στο πάρτι. Μόλις με είδε δίπλα στον Γιάννη αποσβολώθηκε λίγο. Ο Γιάννης του λέει:

- Το Χάρη τον ξέρεις. Ήρθαμε μαζί…

κι εγώ χωρίς να χάσω την ευκαιρία λέω:

- Δε γνωριζόμαστε, αν και την άλλη φορά είχαμε κάτι παρεξηγήσεις.

Ο Παύλος έδειξε λίγο ενοχλημένος, μας λέει ότι θα τα πούμε μετά και στρίβει... πω πω σκέφτηκα, με έχει πάρει από φόβο αυτός. Το πάρτι κυλούσε με πολύ κέφι και χορό. Εμένα με είχε πάρει από κοντά ένα πολύ ωραίο γκομενάκι που γνώρισα εκεί, Ελληνίδα, που κανονικά θα το χτυπούσα χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά τώρα είχα στο μυαλό μου να δω τον Παύλο. Την περισσότερη ώρα χόρευα ανόρεχτα μαζί με τη Τζίνα, αυτό ήταν το όνομά της, και έπινα ένα σωρό τεκίλες για να κάνω κεφάλι και να καλύψω την ταραχή μου. Μια δυο φορές διασταυρώθηκαν τα βλέμματά μας με τον Παύλο, ήταν φανερό πως ο τύπος νόμιζε ότι θα του τσαμπουκαλευτώ ή θα τον ειρωνευτώ για την ιστορία με τον Όλυ. Κάπου εκεί ήρθε και ο Όλυ στο πάρτι και έπεσε πάνω μου όπως έμπαινε. Έκανε έναν μορφασμό και χαμήλωσε τα μάτια, κι εγώ λέω κάτι πρέπει να κάνω. Τον χαιρετάω, αδιαφορώντας κανονικά για τη Τζίνα και του πιάνω κουβέντα:

- Τι κάνεις Όλυ;

- Ε ναι... καλά είμαι.

- Ήθελα να σου πω κάτι.

Ο Όλυ με κοίταζε κάπως φοβισμένα.

- Δε σου κρατώ κακία να ξέρεις, ούτε του Παύλου…

του είπα και του έκλεισα το μάτι γυρίζοντας απότομα την πλάτη μου. Είχα κάνει μια κίνηση αλλά δεν ήξερα τι αντίχτυπο θα είχε. Το πάρτι συνεχιζόταν, άρχισαν να γυρνάνε και μερικά "περίεργα" τσιγάρα, έκανα κι εγώ κι όπως ήμουνα πιωμένος και ασυνήθιστος έκανα κεφάλι αμέσως. Η Τζίνα δεν είχε σταματήσει να μου κολλάει κι εγώ άρχισα πια να χορεύω σαν τρελός. Όταν δε ο ντι τζέι έβαλε το I can't escape myself που άρεσε πολύ στην παρέα μου, άρχισα να χορεύω εντελώς μόνος πολύ αργά και πολύ παθητικά μη δίνοντας καθόλου σημασία στην κοπέλα. Εκεί πάνω στον χορό έπιασα με την άκρη του ματιού μου τον Όλυ και τον Παύλο να συζητάνε με μάλλον σοβαρό ύφος και να με κοιτάνε.

Μετά ο πολύς κόσμος, άρχισε να σπάει, έφυγε κάποια στιγμή κι ο Όλυ και μείναμε σχεδόν μόνο Έλληνες, καμιά δεκαπενταριά όχι πολλοί και βγήκανε κάτι παιδιά που παίζανε μπουζούκι. Και δώς του τα χασικλίδικα και δώς του ο μπάφος να γυρνάει, η γκομενίτσα δίπλα μου είχε ξεσαλώσει και σε κάποια στιγμή αρχίζει να με φιλάει. Εγώ που δεν είχα αφήσει μέχρι τότε θηλύκια γάτα δεν ανταποκρινόμουνα ζεστά κι όπως είχα ζαλιστεί από το χασίς και τα ξύδια κάποια στιγμή έπεσα σε λήθαργο στον καναπέ.

Ξύπνησα από ομιλίες, κατάλαβα ότι η ώρα είχε περάσει κι είχαν απομείνει λίγοι πια στο διαμέρισμα, όλοι κουδουνισμένοι. Πρέπει να ήταν τρία τέσσερα άτομα, οι δύο ήταν ο Γιάννης και η Τζίνα. Μισάνοιξα το μάτι και κατάλαβα ότι δίπλα μου ο Παύλος την είχε διπλαρώσει ενώ απέναντι ο Γιάννης με έναν άλλον συζητούσαν. Έπιανα με το αφτί μου τους ψιθύρους μεταξύ τους. Ο Παύλος μάλλον της την έπεφτε κι εκείνη του απαντούσε χαμηλόφωνα, κρατώντας τις αποστάσεις. Κάποια στιγμή η άκουσα την Τζίνα να λέει εκνευρισμένα:

- Σου έδωσα κανένα δικαίωμα;…

κι αμέσως μετά σηκώθηκε εκνευρισμένη. Ένα περίεργο πράγμα με αυτόν τον τύπο, ενώ άρεσε στις γυναίκες είχε ένα πολύ επιθετικό στυλ στο καμάκι που πολλές τις απωθούσε και τον έδιωχναν. Όσες όμως του κάθονταν γίνονταν σκλάβες του μετά, μου έλεγε ο Γιάννης, και στο τέλος τον παρατούσαν για να γλιτώσουν από τη γοητεία του. Αυτά τα λόγια τριγύριζαν στο μυαλό μου και με καύλωναν, ενώ άκουγα δίπλα μου τη βαριά ανάσα του Παύλου και τη βαριά μεθυσμένη φωνή του να λέει περιφρονητικά στους 3 φίλους του που είχαν απομείνει στο πάρτι "μια ακόμα καργιολίτσα για τον πούτσο μου είσαι" απευθυνόμενος στη Τζίνα που μόλις είχε φύγει. Ή μήπως το έλεγε για μένα;

Το σχέδιο που τριγύριζε πλέον το μυαλό μου ήταν απλό. Έπρεπε να παραστήσω τον κοιμισμένο, έτσι ώστε στο τέλος να μείνω μόνος με αυτόν τον άντρα. Και μόνο που σκεφτόμουνα τη λέξη "άντρας" με έπιανε μια ανατριχίλα που ξεκινούσε από την κωλοτρυπίδα μου, που την ένιωθα να ανοιγοκλείνει, και απλωνόταν στα σφιχτά αλλά απαλά μου κωλομέρια. Παρακαλούσα να μη μείνουν και οι άλλοι να κοιμηθούν εκεί. Συνηθιζόταν ανάμεσα στις ελληνοπαρέες και φοιτητοπαρέες του Λονδίνου αυτό λόγω των αποστάσεων. Ευτυχώς για μένα σε λίγο ο Γιάννης και οι άλλοι δύο σηκώθηκαν να φύγουν, εγώ παρίστανα πάντα τον βαριά κοιμισμένο. Ο Γιάννης προσπάθησε να με ξυπνήσει, για να φύγουμε μαζί. Εγώ δεν "ξύπναγα" παρά λίγο μόνο και μόνο για να κλαφτώ ότι με πονούσε το κεφάλι μου. Άκουσα τον Παύλο να του λέει:

- Άστο το παιδί να κοιμηθεί εδώ.

Ο Γιάννης μάλλον πρέπει να ανησύχησε λίγο για τις προθέσεις του και επέμενε να με ξυπνήσει, αλλά ένιωσα τον Παύλο να σηκώνεται και να του κάνει νόημα να φύγει. Έτσι έφυγαν και έμεινα μόνος πια μαζί του. Άρχισα να καμώνομαι ότι ξυπνάω και να λέω κάπως πιο "παραπονιάρικα" απ' ό,τι συνήθως ότι έπρεπε να φύγω, γιατί δεν με πήραν μαζί τους κτλ. Ο Παύλος γέλασε καλόκαρδα και μου είπε:

- Κάτσε εδώ, καλά είσαι.

Συνειδητοποίησα εκείνη τη στιγμή πως έτσι όπως ήμουν μπρούμυτα πεσμένος στον καναπέ είχα κάπως ανασηκωμένο τον κώλο μου, γύρισα το κεφάλι και τον είδα να κάθεται στην πολυθρόνα ακριβώς απέναντι, να καπνίζει και να πίνει σαν να απολάμβανε το θέαμα του κώλου μου. Έκανα να σηκωθώ κάπως απότομα, κι εκεί κατάλαβα ότι μπορεί να παρίστανα τον κοιμισμένο τόση ώρα, όμως μεθυσμένος ήμουν αρκετά. Ζαλίστηκα απίστευτα από την απότομη κίνηση, ξανάπεσα στον καναπέ, κι εκεί ένιωσα έναν τρομερό πόνο στην κοιλιά και μια τάση προς έμετο. «Συγγνώμη" πρόλαβα να πω και έτρεξα στην τουαλέτα να ξεράσω. Ξερνούσα για κανένα δεκάλεπτο. Ήταν πολύ επώδυνο, ο Παύλος είχε έρθει από πάνω μου και με βοηθούσε, με ακουμπούσε απαλά στον ώμο και κάποια στιγμή με έπιασε τρυφερά από τον σβέρκο για να με βοηθήσει και να με παρηγορήσει. Ανατρίχιασα σύγκορμος παρά το ότι βρισκόμουν εκείνη τη στιγμή σε μια απαίσια κατάσταση.

Είχα αρχίσει λίγο-λίγο να ηρεμώ μετά τον πολύ εμετό κι ο Παύλος πήγε και μου έφτιαξε μια σόδα και λεμόνι. Η σόδα με το λεμόνι έκανε τη δουλειά της και μου μείωσε την αναγούλα. Ο Παύλος μετά βγήκε και μου έφερε μια πετσέτα μικρή κι ένα μπουρνούζι.

- Λερώθηκαν τα ρούχα σου από τον εμετό, θα τα πλύνουμε και θα τα στεγνώσουμε αύριο… μου είπε. Βγάλ’ τα όλα και κάνε ένα μπάνιο να συνέλθεις τώρα.

Τον κοίταξα ξαφνιασμένος, πήγα κάτι να ψελλίσω σαν "όχι δεν χρειάζεται" αλλά το φιλικό και επιτακτικό βλέμμα του δεν μου άφησε περιθώρια, του είπα μόνο ένα ξεψυχισμένο "ευχαριστώ". Μόλις έμεινα μόνος και γυμνός στο μπάνιο άρχισε να με καταλαμβάνει ολόκληρο η κάβλα. Φανταζόμουν ότι το επόμενο βήμα θα ήταν να μπει κι αυτός να κάνουμε ένα ηδονικό μπάνιο μαζί και να με πηδήξει. Περίμενα κανένα πεντάλεπτο αλλά κατάλαβα ότι αυτό δεν θα συνέβαινε. Με έπιασε εν τω μεταξύ κόψιμο από τη σόδα με το λεμόνι. Αφού "εκκένωσα" αρκετά και ξαλάφρωσα άρχισα να σκέφτομαι ότι θα έπρεπε να είναι καθαρός ο κώλος μου για την περίπτωση που χρειαζόταν κι άρχισα να ρίχνω πολύ ζεστό νερό στην τρύπα μου όπως είχα διαβάσει ότι πρέπει να κάνω για να προκαλέσω τη μέγιστη δυνατή "εκκαθάριση" της περιοχής. Αφού ένιωσα "άδειος" αλλά και ξαλαφρωμένος μπήκα στη ντουζιέρα κι απόλαυσα ένα ηδονικό ντους.

Κοίταζα τα αντρικά προϊόντα που είχε στο μπάνιο του, αφρόλουτρα, σαμπουάν, ξυριστικά, σαν ξένα σε μένα, όπως θα τα κοίταγε μια γυναίκα. Σκεφτόμουν πόσο θα ήθελα να γαμιόμουν από αυτόν τον άντρα, αλλά και έτρεμα στην ιδέα ότι αυτό θα συμβεί. Μόλις βγήκα από το ντους, στο ντουλαπάκι ανακάλυψα δύο αρώματα, το ένα αντρικό και το άλλο γυναικείο, προφανώς ξεχασμένο από κάποια γκόμενα, δίπλα-δίπλα. Το αντρικό ήταν λίγο μεγαλύτερο, τα μπουκάλια έμοιαζαν λες σαν ζευγάρι, σκέφτηκα ότι θα ήμουν εγώ σήμερα η γυναίκα, σκεφτόμουν ήδη σαν γυναίκα. Και μετά έκανα το τόλμημα, έβαλα κάμποσες σταγόνες από το γυναικείο άρωμα. Ήταν σαν να έλεγα στον εαυτό μου… "αν είναι να γίνει θα γίνει".

Έβαλα το μπουρνούζι και πήγα πάλι στον μεγάλο χώρο του πάρτι που έμοιαζε βομβαρδισμένο τοπίο. Στην μια άκρη ήταν η κουζίνα, ο Παύλος μου έφτιαχνε έναν σκέτο ελληνικό καφέ να συνέλθω όπως μου είπε.

- Κάτσε…

μου είπε κι εγώ κάθισα στον καναπέ. Όπως κάθιζα ανακάλυψα ότι το μπουρνούζι μου ήταν μικρό, πολύ μικρό για το σώμα μου, σίγουρα δεν ήταν δικό του, εκείνος ήταν έναν δυο πόντους ψηλότερός μου, γύρω στο 1.83, ενώ εγώ ήμουν και πιο στρουμπουλός. Έβγαλα το συμπέρασμα ότι μου έδωσε να φορέσω ένα γυναικείο μπουρνούζι, ήταν και το χρώμα του κάτι σε τιρκουάζ. Όπως κάθισα έπρεπε να το σφίγγω για να μην ανοίξει και να κάθομαι σταυροπόδι για να μην φαίνονται τα αχαμνά μου, γυναικείο σφιχτό σταυροπόδι. Μόλις το έκανα συνειδητοποίησα τότε ότι θα έβλεπε τα ξυρισμένα μου πόδια, ενώ η ίδια η εικόνα των ποδιών μου ήταν γυναικεία, έχω άλλωστε ωραίες αν και ελαφρώς παχουλές γάμπες. "Τώρα, σκέφτηκα, την κάτσαμε τη βάρκα. Ή που θα ξεφτιλιστούμε τζάμπα ή που θα μας γαμήσει".

Ο Παύλος μου έφερε τον καφέ και κάθισε ακριβώς απέναντί μου στην πολυθρόνα να πιει τον δικό του.

- Δε θα πας να κοιμηθείς; Πρέπει να είσαι πτώμα… του είπα.

Χαμογέλασε ελαφρά.

- Μπα, δεν κοιμάμαι με τίποτα εγώ τώρα.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα αμήχανης σιωπής του λέω, ενώ η φωνή μου ήταν οριακά τσαχπίνικη, όχι όμως κραγμένα.

- Εγώ με το μπουρνούζι σου κι εσύ ντυμένος, ενώ είμαστε στο σπίτι σου.

Το ελαφρύ ειρωνικό και τρυφερό χαμόγελο που είχε μέχρι τώρα έγινε πιο ειρωνικό και λιγότερο τρυφερό.

- Ε και;

- Ε και τίποτα, να μωρέ σου γίνομαι βάρος στο σπίτι σου κι εσύ έχεις να ξεκουραστείς, να συμμαζέψεις.

- Πρώτον δεν είναι το μπουρνούζι μου, κληρονομιά από μια παλιά γκόμενα μου έχει μείνει. Δεύτερον να κοιμηθώ δεν πρόκειται για κάμποση ώρα, τρίτον άμα αισθάνεσαι τέτοια υποχρέωση δεν έχεις παρά να βάλεις ένα χεράκι αύριο στο συμμάζεμα όταν ξυπνήσουμε.

Το ύφος και τα λόγια του ήταν πιο απότομα πια, ήταν φανερό ότι δεν είχε ξεμεθύσει εντελώς κι ότι είχε "'άγριες διαθέσεις". Εγώ εκεί έγινα ακόμη πιο τολμηρός.

- Μα μετά από τέτοιο τρομερό πάρτι που έκανες βρε Παύλο, με τόσα μουνάκια, πώς και ξέμεινες έτσι χωρίς καμία στο τέλος;

- Ξέμεινα λες ε;…

μου είπε περιπαιχτικά ενώ είχε αρχίσει ήδη να στρίβει άλλον έναν μπάφο για να πιούμε.

- Χα χα, αυτό βλέπω, δε βλέπω να πηδάς απόψε, εκτός αν έχεις καμιά κρυμμένη πουθενά και δεν την είδα.

- Κρυμμένες υπάρχουν παντού, μου είπε, ενώ με κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω κοροϊδευτικά. Άσε που η νύχτα δεν τέλειωσε ακόμα. Θα δείξει.

Όπα! η σπόντα ήτανε πολύ χτυπητή, τόσο που με τάραξε. Πρέπει να κοκκίνισα και έσφιξα τα πόδια μου. Εκείνος σαν να απολάμβανε το θέαμα άρχισε να καπνίζει τον μπάφο που είχε μόλις στρίψει και με κοιτούσε επίμονα μέσα από τον καπνό.

- Α… μου λέει, ωραίο το άρωμα σου!

Με έπιασε μεγάλη ταραχή.

- Ναι, ξέρεις, ήθελα να βάλω κάτι να μη μυρίζω μετά το μπάνιο και δεν πρόσεξα και έβαλα ένα γυναικείο άρωμα κατά λάθος. Πού να φανταστώ;… νόμιζα ότι ήταν δικό σου, αντρικό.

Όσο κι αν ήμουν φτιαγμένος με την ιδέα ότι θα με γαμούσε, εκείνη τη στιγμή αισθανόμουν να μου επιτίθεται, ήταν σαν να μου λέει "εσένα θα γαμήσω". Πλησίαζε η ώρα της αλήθειας κι όσο πλησίαζε τόσο ο φόβος επικρατούσε της κάβλας. Από αντίδραση άρχισα να θυμώνω και να ξυπνάει ο άντρας μέσα μου. Θέλησα να περάσω στην αντεπίθεση. Άλλαξα ύφος και φωνή και του είπα:

- Τέτοια λες και δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

- Τι παρεξηγήσεις δηλαδή;…

μου είπε περιπαιχτικά ενώ είχε αρχίσει ήδη να στρίβει άλλον ένα μπάφο για να πιούμε.

- Έλα βρε Παύλο μην κοροϊδευόμαστε, αφού ξέρουμε τι παίχτηκε μεταξύ μας.

- Για πες να μάθουμε κι εμείς.

Άρχισα να του λέω ότι είχα καταλάβει ότι τον Όλυ τον είχε στείλει εκείνος να μου κάνει την πλάκα, ότι στην αρχή είχα τσαντιστεί, κι ότι μετά είχα καταλάβει ότι το έκανε επειδή γούσταρε εκείνη την γκόμενα που την είχα πάρει μαζί μου εκείνο το βράδυ και ότι πια δεν ήμουν θυμωμένος κλπ, κλπ. Κάπνιζε το μπάφο του και με κοιτούσε ειρωνικά. Ξαφνικά σηκώθηκε με πλησίασε και μου έφερε το τσιγάρο στο στόμα.

- Πάρε κι εσύ καμιά τζούρα να χαλαρώσεις γιατί δεν ξέρεις τι λες.

- Έλα βρε Παύλο θα μου πεις ότι δεν έβαλες εσύ τον Όλυ;

- Χα χα, αυτό ήταν το μόνο αληθινό από όσα είπες, όλα τα άλλα είναι χαζομάρες.

- Δηλαδή;

- Έχει πλάκα που νόμιζες ότι το έκανα για να σε θίξω επειδή και καλά "χαλάστηκα" με την γκόμενα εκείνο το βράδυ. Αν σκεφτείς ότι στις 5 το πρωί η μουνίτσα ήταν στην πόρτα μου και γαμιόμασταν σαν τα σκυλιά για ένα 24ωρό.

Είχα μείνει άναυδος με αυτή την αποκάλυψη. Μα αυτή μου έλεγε πως δεν τον χώνευε και ότι ήταν πολύ μαλάκας.

- Αυτό το πρόβλημα έχετε εσείς τα μουνόδουλα αγοράκια, που γλείφετε τις γκομενίτσες για να σας κάτσουν, είπε συνεχίζοντας ο Παύλος. Δεν τις ξέρετε καθόλου, ούτε το πόσο ούτε το πότε θέλουν να γαμηθούν.

Τον άκουγα έκπληκτος ενώ το κεφάλι μου γύριζε από την επίδραση του τσιγάρου που μου είχε δώσει και κάπνιζα. Πού το πήγαινε άραγε;

- Λοιπόν; τον ρωτάω, τι πάνε να πουν όλα αυτά;

- Πάνε να πουν γλυκιά μου κοπέλα ότι ο λόγος που έστειλα τον Όλυ δεν ήταν για να σου τη σπάσω φυσικά, για να στην ανοίξω τον έστειλα. Είχαμε βάλει στοίχημα ότι γουστάρεις να γαμιέσαι. Άργησα λίγο αλλά το κέρδισα.

Η ταραχή μου από τα λόγια του ήταν μεγάλη. Είχα αδρανοποιηθεί εντελώς, το αντρικό αντανακλαστικό μου ήθελε να αντιδράσω, να σηκωθώ και να του τσαμπουκαλευτώ με την προσβολή. Αλλά το άλλο μισό μυαλό μου είχε μουδιάσει από ψάρωμα, από σύγχυση κι από πόθο μπροστά σε αυτή τη σεξουαλική επίθεση που δεχόμουνα, ειδικά με αυτό το "γλυκιά μου κοπέλα" που το είπε τόσο παράξενα, μισό για πλάκα δήθεν και μισό σαν κομπλιμέντο σε γκόμενα που τη ζαχάρωνε.

Συνεχίζεται…Copyright protected OW ref: 145969