Ο καργιολάκος του Ναύτη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (6 Votes)
Το Σαββατοκύριακο προβλεπόταν άκρως βαρετό. Είχα κανονίσει να πάω θάλασσα με τους κολλητούς μου, Βάρκιζα με τα λεωφορεία, αλλά επειδή οι γονείς θα έλειπαν από το σπίτι δε με άφησαν να μείνω μονός ολόκληρο το διήμερο. Έτσι πήγα μαζί τους στο εξοχικό κάποιων οικογενειακών φίλων. Κάλοι άνθρωποι αλλά στην ηλικία των γονιών μου και τους βαριόμουν. Τηλεόραση δεν υπήρχε εκεί και φυσικά ούτε λόγος για wi-fi εκείνη την εποχή που ούτε ιντερνέτ δεν είχαμε στο σπίτι μας οι περισσότεροι. Το μόνο καλό ήταν ότι το σπίτι βρισκόταν πάνω στη θάλασσα. Φτάσαμε, χαιρέτησα και κατευθείαν έβαλα μαγιό και κατέβηκα στην παραλία.

Υπήρχαν μόνο τα πράγματα ενός άλλου τύπου που κολυμπούσε. Κάθισα λίγο στην ακρογιάλια και τότε τον είδα να βγαίνει και τον πρόσεξα καλύτερα. Γύρω στο 1.85, 30ρης, γένια 3 ημερών, κορμί γυμνασμένο… όχι τίποτα υπερβολικό, μελαχρινός και αρκετά τριχωτός . Έμεινα να τον κοιτάζω, ήταν σκέτη καύλα. Ακόμα τότε δεν ήξερα τι έπαιζε με μένα και τη σεξουαλικότητα μου. Σκέψεις και καύλες υπήρχαν αλλά μόνο αυτό. Στα 17 μου ήμουν ακόμη παρθένος και δεν είχα κάνει τίποτα και με κανέναν.

Βγήκε αργά, με κατάλαβε ότι τον κοίταζα.

- Όλα καλά πιτσιρίκο;

- Καλά… και δεν είμαι πιτσιρίκος… απαντάω εγώ.

- Ούτε μια τρίχα δε βλέπω στο κορμάκι σου, άρα πιτσιρίκος είσαι.

Η αλήθεια είναι ότι ενώ είχα φτάσει το 1.78 και ήμουν σχετικά σε κανονικό βάρος, δεν είχα βγάλει ακόμα καθόλου τρίχες στο σώμα, λίγα πράγματα μόνο γύρω από τον πούτσο. Δεν απάντησα κάτι, είχα έρθει σε τεράστια αμηχανία. Στεκόταν όρθιος ακριβώς μπροστά μου και κοίταζε τη θάλασσα, όσο εγώ κοίταζα το φούσκωμα στο κολλητό μαύρο μαγιό του, προσπαθώντας να μαντέψω τι κρυβόταν εκεί μέσα . Είχε γυρίσει και με κοίταζε, που κοίταζα το "πακέτο του" και το απολάμβανε. Έβαλε το χέρι του εκεί και ξεκίνησε να τον τρίβει. Πανικοβλήθηκα, σηκώθηκα και μπήκα στη θάλασσα. Όταν βγήκα είχε φύγει.

Από τη μία ένιωθα απογοήτευση που δεν άρπαξα την ευκαιρία και από την άλλη ανακούφιση που βγήκα από αυτή την δύσκολη θέση. Γύρισα στο σπίτι, ήταν όλοι μαζεμένοι στην κουζίνα και ετοίμαζαν το φαγητό. Τους είπα ότι ανεβαίνω για ένα ντουζάκι και έρχομαι για να φάμε. Μπαίνω στο μπάνιο, βγάζω το μαγιό και τότε τον βλέπω στην μπανιέρα, ο τύπος από την παραλία. Γυμνός, με τα νερά να τρέχουν πάνω του, σαν αγόρι από τα περιοδικά που χάζευα. Τι έκανε εδώ;

- Οπ, ο πιτσιρίκος της παραλίας, αν και δεν είσαι και τόσο πιτσιρίκος τελικά.

- Τι κάνεις εσύ εδώ;

- Εγώ Νικολάκη είμαι ο ανιψιός της Ντίνας, δε με θυμάσαι;

- Ντίνα έλεγαν τη φίλη των γονιών μου που μας φιλοξενούσε και τον τύπο φυσικά και δεν τον θυμόμουν.

Δεν είπα τίποτα. Πήρα το μαγιό και κατέβηκα αμέσως κάτω για φαί. Εκεί έμαθα και τα υπόλοιπα. Τον έλεγαν Στράτο, ήταν 29, δούλευε στο πολεμικό ναυτικό, είχε άδεια μερικές μέρες και ήρθε κι αυτός για σ/κ. Ερχόταν στα παιδικά μου πάρτι όταν ήμουν μικρός, αλλά μετά μεγάλωσε, από τότε είχα να τον δω και φυσικά δεν τον θυμόμουν. Με κοίταζε επίμονα, αλλά προσπαθούσα να τον αποφεύγω. Τον ήθελα, δε μπορούσα να ξεγελάω άλλο τον εαυτό μου. Αυτός ο άντρας μου άρεσε. Δε μπορούσα να κάνω κάτι εδώ, έτσι, με τους γονείς. Άσε που αυτός, ήταν κούκλος, ενώ εγώ ένας νορμάλ έφηβος, γιατί εμένα; Άσε που μπορεί να ήταν όλα στη φαντασία μου και να γινόμουν ρεζίλι.

Έφτασε το βράδυ, παίζαμε χαρτιά όλοι μαζί στην άυλη και ήρθε και κάθισε δίπλα μου. Ακουμπούσαν τα πόδια μας, δε μπορούσα να συγκεντρωθώ. Με το χέρι του μου πιάνει το γόνατο, σα να μου το μαλάζει. Έχω μείνει κάγκελο και δεν κάνω καμία κίνηση. Το χέρι του όλο και ανεβαίνει στο πόδι μου. Έχω καυλώσει όσο δεν παίρνει, αλλά κάνω σα να μη συμβαίνει τίποτα. Σε μια στιγμή μου πιάνει το χέρι και το ακουμπάει στον πούτσο του. Ένιωθα ότι έχω κοκκινίσει ολόκληρος και ότι μ’ έχουν καταλάβει όλοι. Όσες φορές πάω να πάρω το χέρι μου με σταματάει. Του τον κρατάω για πολλή ώρα. Παίρνω θάρρος και τον χαϊδεύω, τον έχει τεράστιο. Εκείνος μιλάει και συμπεριφέρεται κανονικά, σα να μη συμβαίνει τίποτα.

Έρχεται η ώρα για ύπνο. Το φιλικό ζευγάρι θα κοιμηθεί στην κρεβατοκάμαρα του, οι γονείς μου κάτω σε ένα καναπέ-κρεβάτι κι εγώ με το Στράτο στο παιδικό δωμάτιο. Μπαίνω, με περιμένει φορώντας μόνο ένα μποξεράκι. Δεν λέω τίποτα.

- Δε θα πεις τίποτα πιτσιρίκο;

- Τι να πω;

- Δεν ξέρω, να ας πούμε, ο πούτσος μου πως σου φάνηκε;

- Δεν ξέρω, δε θυμάμαι.

- Να σου θυμίσω τότε!

Έρχεται δίπλα μου και κάνει να κατεβάσει το μποξεράκι του. Τον πιάνω για να τον σταματήσω και πέφτουμε στο κρεβάτι, δήθεν παλεύοντας ενώ στην πραγματικότητα σχεδόν φασωνόμασταν. Με χάιδευε παντού κι εγώ το ίδιο, πιο δειλά στην αρχή, με περισσότερο θάρρος όσο περνούσε η ώρα. Ήταν τέλειος, δε χόρταινα να χαϊδεύω το κορμί του. Κάποια στιγμή και ενώ οι πούτσοι μας πάλευαν μεταξύ τους άπειρα καυλωμένοι και οι δύο, με το δικό του σαφώς μεγαλύτερο, μου λέει:

- Πιτσιρίκο, ώρα να περάσουμε στο επόμενο στάδιο!

Γονατίζει στο κρεβάτι, βγάζει το μποξεράκι και φέρνει το καυλί του μπροστά στο πρόσωπο μου.

- Παρ’ τον στο στόμα σου!

- Δεν το έχω ξανακάνει ξέρεις, και…

- Χμ, καλά το υποψιάστηκα. Τέλεια πιτσιρίκο, έχουμε μάθημα απόψε. Ως τα χαράματα θα έχεις γίνει επαγγελματίας τσιμπουκάς.

Φέρνει το χέρι του στο πρόσωπο μου, με τον αντίχειρα μου χαϊδεύει τα χείλη, μου τα ανοίγει και βάζει το δάχτυλο του μέσα. Μου λέει να το πιπιλίσω, το κάνω, το βάζει και το βγάζει αργά ενώ μου μιλάει. Νιώθω να ζαλίζομαι από την καύλα.

- Παμε παρακάτω!

Ο πούτσος του ήταν πέτρα, ντρεπόμουν απίστευτα, αλλά τον λαχταρούσα. Με έπιασε από τους ώμους και με κατέβασε. Στην αρχή έγλειψα το κεφαλάκι μόνο, είχε μια περίεργη γεύση, σιγά σίγα ερχόταν και πιο κοντά και έσπρωχνε τον πούτσο του στο στόμα μου, στο τέλος σχεδόν δε μπορούσα να αναπνεύσω, αλλά δεν είχα πάρει ούτε το μισό. Μου έδινε οδηγίες χαμηλόφωνα, αλλά σαν από ένστικτο ήξερα κι εγώ τι έπρεπε να κάνω.

- Τι καυλάκι είσαι ‘συ καργιολάκο, είσαι για πολύ πούτσο αγόρι μου και έχεις πέσει στα κατάλληλα χέρια…

κι άλλα τέτοια. Ντρεπόμουν φοβέρα, αλλά γούσταρα που έκανα έναν τέτοιο άντρακλα να γουστάρει. Όσο μου κρατούσε τα μαλλιά και με κρατούσε ακίνητο ενώ μου γαμούσε το στόμα, με τα σάλια μου να τρέχουν στο σαγόνι μου και το λαρύγγι μου να κάνει θόρυβο από τον πούτσο του, είχε πλήρη θέα το κωλαράκι μου, που το είχα τουρλώσει πίσω, ασυναίσθητα.

Ξεκίνησε να ασχολείται με την τρύπα μου. Σάλιωσε ένα δάχτυλο και το στριφογυρνούσε στην είσοδο. Πολύ παράξενη αίσθηση, πρωτόγνωρη. Στο τέλος μου γαμούσε το στόμα κανονικά. Γούσταρα όσο δεν πάει. Τα αρχίδια του κρεμόντουσαν έξω από το στόμα μου καθώς μου τον κάρφωνε στο λαρύγγι μου.

Έτσι βαθιά όπως μου πήδαγε το στόμα, χωρίς να με προειδοποιήσει, άρχισε να βογκάει δυνατά και με έχυσε. Άρχισα να τα καταπίνω, δεν είχα άλλη επιλογή έτσι όπως ήταν καρφωμένος ολόκληρος στο στόμα μου.

Συνέχιζε να είναι πολύ σκληρός κι εγώ να του τον γλείφω και να του τον καθαρίζω, χωρίς να ξέρω τι και πως. Είχα μεταμορφωθεί σε ένα υποτακτικό πουτανάκι στα χέρια του γαμιά μου… σαν από ένστικτο.Copyright protected OW ref: 145533