Ο Αμερικανός γείτονας (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.30 (5 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Ο Αμερικανός γείτονας

Με το που έλυσε το στόμα πήγα να μιλήσω και να του ζητήσω να μου λύσει και τα χέρια.

- Εγώ: Μπορ...

Με το που έβγαλα κουβέντα , έφαγα χαστούκι.

- St: Τι σου είπα καλόπαιδο;…

και γονατιστός μου τράβηξε το κεφάλι προς τα πίσω από τα μαλλιά, τόσο που μου βγήκε μια κραυγή, αλλά παρόλο που ήθελα να πω κάτι δεν τόλμησα. Έτσι σηκώθηκε όρθιος και έβγαλε το σορτς εντελώς και έμεινε μόνο με τη μάσκα και τις στρατιωτικές αρβύλες. Κρατώντας με από τα αυτιά, άρχισε μα μου τρίβει το σηκωμένο πούτσο στα μούτρα μου και να μου δίνει πουτσοσκάμπιλα και με τις αρχιδάρες του προσπαθούσε να μου κόψει την ανάσα. Μύριζαν αντρίλα ήταν πολύ καύλα. Έβγαζα ασυναίσθητα τη γλώσσα μου για να τα γευτώ. Ήθελα παρά πολύ να τον πιάσω, αλλά με τα χέρια μου δεμένα δε μπορούσα. Αυτό δεν με σταμάτησε από το να προσπαθώ. Σε κάποια φάση, έτσι όπως του τα έγλειφα από καύλα, του ρούφηξα ένα αρχίδι, και το πιπιλούσα μιας και δυσκολευόμουν να το βγάλω από το στόμα με δεμένα τα χέρια. Έβγαλε μια κραυγή καύλας, και σιγά-σιγά το τράβηξε έξω και τη θέση του πήρε αρχικά το τεράστιο πουτσοκέφαλο, το οποίο το έφτυσε κάνα δυο φορές, λες και ήξερε ότι τα δικά μου σάλια δε θα ήταν αρκετά. Με αργές κινήσεις μου τον έχωνε εκατοστό με εκατοστό στο στόμα μου. Ήξερε ακριβώς πως να με κάνει να τον πάρω όλο μέσα χωρίς να πνίγομαι.

Είχε φτάσει μέχρι το λαρύγγι μου, και ήθελε λίγο ακόμα για να φτάσει μέχρι τη ρίζα. Με μια απότομη κίνηση μου τον έχωσε και αισθάνθηκα τα αρχίδια του στο σαγόνι μου. Μου έσκισε το στόμα, η ανάσα μου κόπηκε. Δε φαινόταν να κουνιέται και άρχισα να κουνάω χέρια, πόδια και μέση, προσπαθώντας να του δώσω να καταλάβει ότι πνίγομαι. Μα αυτός τίποτα. Θα με πνίξει το κάθαρμα… αυτό ήταν.

Πριν τελειώσω τη σκέψη μου τον έβγαλε. Η ανακούφιση ήταν απερίγραπτη, ήμουν σα βρέφος που έπαιρνε την πρώτη του ανάσα. Αυτό συνεχίστηκε για κάνα 10λεπτό, με τη διαφορά ότι πλέον συντονίστικα στους ρυθμούς του και έπαιρνα τις ανάλογες αναπνοές. Πότε-πότε έφτυνε πάνω στον πούτσο του για να βοηθήσει. Σύντομα άλλαξε θέση, λύγισε το κεφάλι μου στο πλάι, το ένα του πόδι το στήριξε πάνω στο τραπέζι, ακριβώς πίσω από τη δεξιά μασχάλη μου, με τα χέρια του ελεύθερα μου χούφτωνε τον κώλο, ενώ μου γαμούσε το στόμα.

- St: Τι κωλάρα είναι αυτή, fuck, θα σου τη γαμήσω τόσο σκληρά που δε θα μπορείς να κάτσεις πουτανάκι. Θα σε σκίσω σήμερα…

και άρχισε να μου βάζει δάχτυλο. Έτσι μου γαμούσε στόμα-κώλο ταυτόχρονα. Περιττό να σας πω ότι ο μεγαλύτερος πούτσος που είχα φάει στον κώλο μου μέχρι τότε, ήταν ίσα με το κωλοδάχτυλο του. Είχε χερούκλες ο γαμιόλης. Σ’ αυτήν την φάση ήμουν μέσα στην τρελή καύλα, ήμουν το θύμα του. Η πουτσα μου είχε καυλώσει, πίεζε το λατέξ, και αισθανόμουν μούσκεμα στον ιδρώτα, αλλά δεν τολμούσα να του ζητήσω να το βγάλω.

Από τους αναστεναγμούς και τις σπασμωδικές κινήσεις του καυλιού του, κατάλαβα ότι ήταν έτοιμος να χύσει. Έτσι και έγινε. Τα καυτά του χύσια μου γέμισαν το λαρύγγι, τόσο που κόντεψα να πνιγώ. Ο αμερικανός γαμιάς, τράβηξε με αργούς ρυθμούς τον πούτσο έξω και καθώς έχυνε ακόμα, μου έτριψε τα υπόλοιπα στα μούτρα.

- St: Κακό παιδί… έχυσες το γαλατάκι σου. Δεν πειράζει, σου έχω κι άλλο…

μου είπε και έφυγε από μπροστά μου. Από τον καθρέφτη τον είδα από πίσω μου. Στάθηκε και με κοιτούσε μέσα από τον καθρέφτη. Χύσια και σάλια έτρεχαν και έσταζαν από το στόμα μου στο πάτωμα. Με τη γλώσσα προσπαθούσα να τα γλείψω προκλητικά όλα..

- St: Καλά κατάλαβα ότι είσαι πεινασμένο πουτανάκι...

μου είπε καθώς έσκυψε στα γόνατα και με τα δυο του χέρια μου άνοιξε τα κωλομάγουλα με τόση δύναμη, που ήταν λες και ήθελε να με σκίσει στα δύο. Βύθισε τα μούτρα του ενδιάμεσα και σύντομα μου έγλειφε τη σούφρα μου με μανία.

Η καύλα μου έφτασε στο απροχώρητο και άρχισα κι εγώ να κουνάω το κωλαράκι μου στους ρυθμούς που με έγλειφε. Δεν περίμενα τέτοια μαεστρία, με τρέλανε, ήθελα να μιλήσω και να τον κουφάνω στα βρομόλογα, αλλά δε με έπαιρνε. Φοβόμουν μπας και σταματήσει.

- St: Τι γλυκιά τρύπα είναι αυτή πουστράκι μου; Θέλεις να σου τη γαμήσει κανονικός άντρας; Σαν παρθένα είναι, δεν έχεις γαμηθεί ακόμα; Τι σόι πουτανάκι είσαι εσύ;

Με κάθε βρωμόλογο που έλεγε, έφτυνε βαθιά μέσα στην τρύπα μου, η οποία από την καύλα την αισθανόμουν να συσπάται και άθελα να καταπίνει να σάλια του και τα δάχτυλα τα οποία τα έχωνε ένα-ένα μέσα της. Πρέπει να είχε τρία δάχτυλα στον κώλο μου και πλέον εκτός από το γλείψιμο και φτύσιμο , με γαμούσε με τις δαχτυλάρες του. Δεν άντεχα άλλο, ήθελα να πω κάτι, αλλά έβγαζα αναστεναγμούς καύλας. Μέχρι που επιτέλους μου έδωσε τον λόγο.

- St: Πες μου καύλα, ποσό σου αρέσει που σε γαμάω;

- Εγώ: Ναι… πολύ γουστάρω, μη σταματάς…

και καθώς το είπα σταμάτησε και μου έδωσε δυο δυνατές σφαλιάρες στον κώλο. Υπό κανονικές συνθήκες θα ούρλιαζα από τον πόνο, αλλά από την καύλα μου βγήκε ένα «αχ…» και του ζήτησα να με χαστουκίσει ξανά.

- St: Θέλεις τον πούτσο μου, είσαι έτοιμος για γαμήσι πουστράκι, πες μου ποσό τον θέλεις!

- Εγώ: Πολύ! Τον θέλω γαμιά μου, πήδα με σε παρακαλώ, θέλω κι άλλο γάλα!

- St: Ωραία λοιπόν.

Σηκώθηκε, μου έλυσε τα χέρια και τα πόδια και με πρόσταξε να πέσω στα τέσσερα. Στη γωνία του δωματίου είχε μια πολυθρόνα. Κατευθύνθηκε προς τα εκεί και σύντομα γύρισε με ένα λουρί το οποίο το έδεσε γύρω από το λαιμό μου.

- St: Έλα σκυλάκι μου, πάμε βόλτα…

και τραβώντας από το λουρί κάναμε το κύκλο του δωματίου και με έβαλε να γλείψω τις αρβύλες στις οποίες είχαν πέσει χύσια.

Κάποια στιγμή με σταματάει, γονατίζει μπροστά στα μούτρα μου και μου ζητάει να του γλείψω αρχίδια και πούτσο. Άλλοτε πίεζε το κεφάλι μου στο πάτωμα και βύθιζε την κωλάρα του στα μούτρα μου και μου ζητούσε να τον καθαρίσω, κάτι που έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση. Άλλωστε μύριζε βαρβατίλα, ιδρωτίλα και καύλα που μου άρεσε.

Ξαφνικά σηκώνεται και έτσι όπως ήμουν στα τέσσερα με καβάλησε σα σκύλα και αρχικά με αργούς ρυθμούς μου κάρφωνε το θηρίο στην πεινασμένη σούφρα. Μόλις έφτασε μέχρι τη μέση, με μια γρήγορη κίνηση μου τον κάρφωσε μέχρι τα αρχίδια. Ουρλιάζοντας από πόνο πήγα να πέσω με τα μούτρα στο πάτωμα, αλλά με σταμάτησε τραβώντας το λουρί, αναγκάζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο το λίκνισμα της μέσης μου. Χωρίς καθυστέρηση ξεκίνησε ένα μανιακό doggy style. Με σφυροκοπούσε χωρίς σταματημό. Τα αρχίδια του χτυπούσαν με μανία στα κωλομάγουλα και σύντομα σταμάτησε να τραβάει το λουρί και με έπιασε από τη μέση με τα στιβαρά του χέρια.

- Εγώ: Τι γαμήσι που τρώω η πουτάνα, γάμα με γαμιά μου, αχ… με ξεσκίζεις!

- St: Λίγο ακόμα κωλοπουτανάρα, φάε πούτσο, τόσο καιρό σε βλέπω με τα πουτανιάρικα τα ρουχαλάκια σου να με γλυκοκοιτάς στο ασανσέρ. Έπρεπε να σε γαμήσω να καταλάβω βρωμιάρα.

- Εγώ: Το ήθελα πολύ, δεν περίμενα να είσαι τόσο καύλα, με τεράστια πουτσάρα, άντρακλα μου… πάρε με όσο γουστάρεις!

Έτσι όπως με γαμούσε, άρχισε να τρέμει ολόκληρος. Η φωνή του βραχνιασμένη απέ καύλα. Με μια κίνηση τον βγάζει από την τρύπα μου και με τα δυο του χέρια με γυρνάει μπρούμυτα. Η τρύπα μου έπαιρνε αέρα από το κενό που μου άφησε.

- St: Όχι ακόμα πούστρα μου, θέλω να σε βλέπω, όταν σε γκαστρώνω…

και έτσι όπως ήταν γονατιστός , μου τραβάει το σώμα μου πιο κοντά στο δικό του, με την τρύπα μου να χαϊδεύει τον σκληρό κοντάρι του αμερικανού γαμιά μου. Το σώμα του μούσκεμα από τον ιδρώτα και η αντρίλα που έβγαινε από τους πόρους του με είχε ζαλίσει. Αισθανόμουν την τρύπα μου να συσπάται. Σήκωσε τα πόδια μου και τα ακούμπησε στους ώμους του. Ήμουν ανοιχτός να υποδεχτώ το καυλί του με μεγαλύτερη ευκολία.

Με το ένα χέρι στον λαιμό μου και το άλλο να σπρώχνει τον πούτσο του βαθιά μέσα μου, ο γαμιάς μου ξεκινούσε με σπασμωδικές κινήσεις να με γαμάει βάναυσα.

- Εγώ: έτσι γαμιά μου, πήδα με όπως της καργιόλες που φέρνεις στο σπίτι, ναι…

- St: Σκάσε πουτάνα, σκάσε, βιάζω την πεινασμένη κωλοτρυπίδα σου…

και πλέον με το δεξί του χέρι ελεύθερο, μου πιάνει αρχικά τα μούτρα και με αναγκάζει να ανοίξω το στόμα μου. Στη συνέχεια με φτύνει μέσα στο στόμα και σπρώχνει πρώτα ένα, μετά δυο και τρία δάχτυλα στο στόμα. Εγώ σαν καλή πουτάνα, του τα γλείφω με μανία, θαρρείς και έγλειφα πούτσο. Καθ’ όλη τη διάρκεια, το βλέμμα μου καρφώθηκε στο δικό του. Συνειδητοποίησα ότι αυτό τον έκανε να με γαμάει πιο άγρια.

- Πουτάνα μου, καλά σε κατάλαβα, θα σε γκαστρώνω κάθε βράδυ εσένα, γαμιόλα γαμώ τη σούφρα σου!

Χωρίς να σταματήσει το γαμήσι, έτσι όπως με είχε στην ίδια στάση, σηκώθηκε και με ακούμπησε πάνω στην πολυθρόνα που ήταν στη γωνία. Πλέον όρθιος, έβγαλε τον πούτσο του έξω, τον έφτυσε και τον έχωσε για άλλη μια φορά βαθιά μέσα μου, και συνέχισε το γαμήσι για άλλο ένα πεντάλεπτο, μέχρι που άρχισε να τρέμει.

- St: Θα σε χύσω, που τα θέλεις; Πες μου γαμιόλα!

- Εγώ : Παντού τα θέλω, χύσε μου όλες τις τρύπες γαμιά μου.

Αυτό ήταν, δεν ήθελε δεύτερη κουβέντα, άρχισε να μουγκρίζει σαν τρελός και η τρύπα ξεχείλισε από καυτά χύσια. Πιάνοντας με από το μαλλί, μου τράβηξε το κεφάλι κοντά στον πούτσο του ο οποίος ακόμα έχυνε και μόλις πρόλαβα να ρουφήξω μια δυνατή δόση σπέρματος. Δεν ήθελα να μου ξεφύγει σταγόνα. Για να του δώσω να καταλάβει πόσο τον σεβόμουν, με το χέρι μου έπαιρνα τα χύσια που κυλούσαν από την τρύπα μου και τα έγλειφα με μανία.

- Έτσι μπράβο αγοράκι μου πεινασμένο, πιες όλο το γαλατάκι σου.

Αφήνοντας με στην πολυθρόνα να συνέλθω, βγήκε από το δωμάτιο. Πρέπει να πέρασαν μερικά λεπτά και άρχισα να αισθάνομαι όπως πριν βρεθώ δεμένος στο τραπέζι. Σηκώθηκα από την πολυθρόνα και κατευθύνθηκα προς την πόρτα, αλλά εκεί έχασα τις αισθήσεις μου. Γύρω στης 4 τα μεσάνυχτα ξύπνησα στο κρεβάτι μου. Έκανε πολύ ζέστη και το βρακί μου ήταν μούσκεμα από εκσπερματικά υγρά.

- Εγώ: λες να ήταν όνειρο; Έχυσα στον ύπνο μου;

Ήμουν πολύ μπερδεμένος, ήταν αληθινό, ο κώλος μου πονούσε ακόμα από το γαμήσι, αλλά ακριβώς δίπλα στο κομοδίνο είχα τον δονητή τον οποίο αγόρασα πρόσφατα. Αρκετά μεγάλο μέγεθος. «Λες να γαμήθηκα στον ύπνο μου…» σκεφτόμουν, «αλλιώς πως βρέθηκα στο σπίτι μου». Έτσι έχωσα τα δάχτυλα μου βαθιά μέσα στην τρύπα μου, να βεβαιωθώ ότι δεν με έχυσε κάνεις , αλλά το μόνο που εντόπισα ήταν το λιπαντικό βανίλια που χρησιμοποιώ με το δονητή.

Στεναχωρήθηκα, γιατί μάλλον όνειρο έβλεπα. Τι ωραία φάση θα ήταν να έχω έναν τέτοιο γαμιά γείτονα. Σύντομα με πήρε ο ύπνος.

Συνεχίζεται…Copyright protected OW ref: 144545