Η κρυφή πλευρά του πεθερού μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.29 (7 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Λαχτάρησα τον πεθερό μου

Μετά το πρώτο μας πήδημα, ο πεθερός μου κι εγώ καταλάβαμε πως δε θέλαμε πλέον περιορισμούς μεταξύ μας, φυσικά όσο βρισκόμασταν στο σπίτι. Κάναμε ότι θέλαμε ο ένας με τον άλλο, όποια ώρα θέλαμε. Απλώς, είπαμε για λίγο να αφήσουμε τις γυναίκες μας και να αλλάξουμε λιγάκι "ρεπερτόριο". Τους ζητήσαμε να κατανοήσουν ότι θέλαμε μία αλλαγή στη ζωή μας, με το τίμημα πως και εκείνες θα μπορούσαν να πηδηχτούν με όποιον ήθελαν. Χωρίς να ρωτάει ο ένας τον άλλο.

Ο πεθερός μου δεν είχε δει ποτέ του πίπα, ούτε είχε νιώσει να του γλείφουν και να του ρουφούν το καβλί. Το έμαθε για πρώτη φορά μαζί μου. Όπως και εκείνος, από τη στιγμή που το δικό μου μπήκε στο στόμα του και άρχισα δειλά-δειλά να τον τσιμπουκώνω, γλυκάθηκε. Οι τρύπες και των δύο μας άρχισαν να ανοίγουν ολοένα και περισσότερο, κάθε φορά που πηδιόμαστε. Για πρώτη του φορά, ξυρίσαμε και οι δύο όσες τρίχες είχαμε πάνω μας, έτσι ώστε να νιώθουμε τρυφερή την επιδερμίδα μας όταν χαϊδευόμαστε. Βέβαια, το μόνο που δε θέλει να κάνει-τουλάχιστον ακόμη-είναι να καταπιεί σπέρμα. Αλλά, αυτό είναι κάτι που δε με ενοχλεί.

Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε στο κρεβάτι, ήταν ένα Σάββατο του προηγούμενου μήνα, όταν είχαν έρθει στην πρωτεύουσα με την πεθερά μου, για να πάνε νωρίς το πρωί και να παραλάβουν τα αποτελέσματα εξετάσεων από έναν φίλο μας γιατρό. Τους πήγα και τους έφερα πίσω σχετικά γρήγορα. Οι αριθμοί των μετρήσεων έδειχναν πως η κατάσταση κυλούσε όπως προβλεπόταν, με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Αφήσαμε τις γυναίκες να πάρουν το παιδί και να βγούνε για ψώνια και καθίσαμε στη δική μας βεράντα να απολαύσουμε τον χρόνο μας με καφεδάκι και ανδρικό "μπλα-μπλα". Με τις τέντες κατεβασμένες, αρκετή σκιά και χωρίς να φαινόμαστε από σχεδόν πουθενά, χαλαρώναμε ημίγυμνοι, καθισμένοι στον καναπέ δίπλα-δίπλα. Φουμάρισα ένα τελευταίο τσιγαράκι, ήπια μία γουλιά καφέ και βύθισα το χέρι μου μέσα στο μποξεράκι του, πιάνοντας το καβλί του.

- Πως πάει ο μικρός μου εδώ κάτω; Λαχταράει καθόλου το κωλαράκι μου;

- Ε βέβαια… πως δεν το λαχταράει; Άντε, κάνε το τσιγάρο σου, πιες και τον καφέ σου και πάμε μέσα.

- Τον καφέ μου σχεδόν τον ήπια. Τσιγάρα έχω αρκετά. Πάμε τώρα.

Μείναμε γυμνοί. Κάθισα στην άκρη του κρεβατιού, τον έφερα όρθιο ανάμεσα στα πόδια μου, πήρα στο χέρι μου το καβλί του και χωρίς καθυστέρηση άρχισα να του κάνω απαλή πίπα. Με το άλλο μου χέρι τον χάιδευα, ενώ εκείνος μου έπιανε το κεφάλι και με πίεζε ελαφρά για να τον ρουφήξω όλο.

- Αχ μωρό μου, έτσι. Ρούφα τον. Γλείψε καλά.

Η γεύση του ήταν θαυμάσια. Το δέρμα του απαλό. Το πετσάκι είχε γυρίσει όλο πίσω και μου έδινε τη γύμνια του υπέροχου καυλιού του σε όλο το μήκος της. Απολάμβανα με τη γλώσσα μου το κεφαλάκι του, κάνοντας παιχνιδάκια μαζί του.

Μετά από λίγα λεπτά, μου ζήτησε να ξαπλώσω ανάσκελα. Άνοιξα τα πόδια μου και σήκωσα τη λεκάνη μου όσο μπορούσα για να του δώσω άνετη πρόσβαση στο κωλαράκι μου. Ήρθε από πάνω μου και στηρίχτηκε στα χέρια του. Του κράτησα εγώ το καβλί, οδηγώντας το στην τρυπούλα μου που περίμενε ανυπόμονα. Μόλις το κεφαλάκι ακούμπησε πάνω της και χώθηκε λίγο μέσα, τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Άνοιξα λίγο ακόμα με τα χέρια μου την τρύπα. Κάθε κούνημα και όλο πιο βαθιά διείσδυση.

- Αχ… τι γλυκιά τρυπούλα.

- Κι εσύ έχεις γλυκό καβλί μωρό μου. Μου αρέσει που κουνιέσαι μέσα μου.

Εκεί που είχαμε αρχίσει να απολαμβάνουμε το σεξ, ξαφνικά ακούστηκε η πόρτα. Για μια στιγμή τα χρειαστήκαμε. Ευτυχώς, αμέσως ακούστηκε η φωνή της πεθεράς μου να λέει… "εγώ είμαι, κάτι ξέχασα". Πάλι καλά που το καβλί του πεθερού μου δεν έπεσε επιτόπου. Η πεθερά μου μας βρήκε σε δευτερόλεπτα, ερχόμενη στο δωμάτιο.

- Α, εδώ είστε; Α... χα, χα, χα... τι έγινε ρε παιδιά; Τα βρήκατε μεταξύ σας;

- Γιατί, τα χάσαμε; Άσε μας μωρέ τώρα…

της απάντησε ο πεθερός μου, απαντώντας με ελαφρύ γέλιο.

- Τι έγινε; Πως νιώθετε;

- Καλά είμαστε.

Ο πεθερός μου συνέχισε να κουνιέται.

- Σας αρέσει;…

ρωτάει ξανά η πεθερά μου.

- Ωραίο, ωραίο. Πολύ καλό…

απαντάει ο πεθερός μου.

- Μάλιστα. Λοιπόν... καλά, συνεχίστε. Παίρνω κάτι που ξέχασα και ξαναφεύγω γιατί είναι από κάτω και με περιμένουν.

Η πεθερά μου ξανάφυγε σε μισό λεπτό. Με τον πεθερό μου ξαναβρήκαμε αμέσως το ρυθμό και το πάθος μας. Αναστενάζαμε έντονα και οι δύο για αρκετά λεπτά. Είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου με το καβλί του να μου κάνει μασάζ μέσα στην τρυπούλα. Γλιστρούσε ολόκληρος μέσα μου, τόσο εύκολα και άνετα. Ένιωθα την επιδερμίδα της λεκάνης του να τρίβεται ανάμεσα στα μπούτια μου και για λίγο ένιωσα σαν να ήμουν γυναίκα. Δε μπορώ να το περιγράψω, παρά σαν τέλειο.

Μετά από κάμποση ώρα, ψιθύρισε πως θα έχυνε. Τον παρότρυνα όσο μπορούσα, χαϊδεύοντας το κωλαράκι του και τραβώντας τον ελαφρά μέσα μου. Μόλις μετά από λίγο, καθώς δεν μπορούσα να νιώσω τόσο καλά το πότε θα ήταν έτοιμος να χύσει, άκουσα να αγκομαχάει πιο βαριά.

- Είσαι έτοιμος να χύσεις;

- Ναι, θα χύσω.

- Ριξ' τα μέσα καύλα μου. Άσε το καβλί σου να αδειάσει.

- Αχ μανάρι μου, θα χύσω!

Νομίζω ότι εκείνη η κουβέντα μου σε εκείνο το σημείο τον τρέλανε. Ένιωσα το καβλί του να σκληραίνει λίγο περισσότερο και σε δευτερόλεπτα τα υγρά του να τινάζονται μέσα στο εντεράκι μου. Κόλλησε πάνω μου σα βδέλλα. Έμεινε μέσα μου μέχρι να πάρει τις ανάσες του και εγώ ένιωθα μέσα μου το καβλί του να μικραίνει και σιγά-σιγά να γλιστράει προς τα έξω.

Όταν κατάφερε να ηρεμήσει βγήκε από μέσα μου και ξάπλωσε δίπλα. Σηκώθηκα για να πλυθώ και ξαναγύρισα στο δωμάτιο.

- Εσύ πότε θα τελειώσεις;… με ρώτησε.

- Μην ανησυχείς. Θα με βοηθήσεις όταν είσαι έτοιμος. Ίσως αργότερα, ίσως και το βράδυ με ησυχία.

Ντυθήκαμε και έφτιαξα ακόμη μία τζούρα καφέ, ίσα για να κάνω ένα τσιγαράκι. Μου έφτανε που τον είχα ικανοποιήσει για άλλη μία φορά. Το πότε και το πως θα τέλειωνα εγώ, για εκείνη τη στιγμή τουλάχιστον, ήταν άλλη υπόθεση.Copyright protected OW ref: 143291