Λαχτάρησα τον πεθερό μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.55 (10 Votes)
Ήταν Παρασκευή βραδάκι και είχαμε κάμποση ώρα που φτάσαμε στο σπίτι των πεθερικών μου. Δεν πήραμε μαζί τον γιο μας, γιατί είχε λείψει στη μάνα μου να τον κρατήσει 1-2 μερούλες κι έτσι δεν της χαλάσαμε το χατίρι.

Αφότου η πεθερά μου και η Μαίρη έφυγαν για λίγη ώρα στην αδερφή της, μείναμε οι δύο μας με τον πεθερό μου για να παρακολουθήσουμε έναν αγώνα μπάσκετ στην τηλεόραση. Όταν ο αγώνας έφτανε πια στο τέλος του, μάλιστα λίγα λεπτά πριν τη λήξη, το αποτέλεσμα είχε ήδη κριθεί νικηφόρο. Ο πεθερός μου αποφάσισε να κάνει ένα γρήγορο ντους, όσο εγώ παρακολουθούσα ως το τέλος.

Όταν πια ο αγώνας έληξε, άνοιξα τη μεσαία πόρτα της μικρής αποθήκης πριν την τουαλέτα και του φώναξα πως έληξε. Άκουγα το νερό να τρέχει, όχι όμως εκείνος εμένα στο τι του είπα. Έτσι, με φώναξε να μπω μέσα και να επαναλάβω αυτό που του φώναξα. Τον είδα γυμνό μέσα στο μπάνιο και ήδη ετοιμαζόταν να απλώσει σαπουνάδα στο κορμί του. Μιας και ήμουν μέσα, με παρακάλεσε να τον βοηθήσω να σαπουνίσει την πλάτη του, γιατί το χέρι του δεν έφτανε.

Γέμισε το σφουγγάρι του με σαπούνι, μου το έδωσε και άρχισα να του τρίβω απαλά την πλάτη από πάνω μέχρι κάτω στα κωλομέρια του. Περνώντας το σφουγγάρι πάνω από το χώρισμα, το στράγγιξα για να κυλίσει σαπουνάδα μέσα. Η σαπουνάδα έφτασε στην τρυπούλα του. Ξεδιάντροπα, έβαλα τα δάχτυλά μου και του την έτριψα για να την καθαρίσω καλύτερα. Έγειρε λίγο μπροστά και στήριξε τα χέρια του στον τοίχο. Άφησα κάτω το σφουγγάρι και άπλωσα λίγο ακόμη σαπούνι στα χέρια μου. Με τον αφρό που έγινε, με το ένα χέρι του χάιδευα την τρυπούλα και με το άλλο πέρασα μπροστά ανάμεσα στα πόδια του και του έτριβα το καβλί. Τούρλωσε λίγο τον κώλο του, παροτρύνοντάς με να του βάλω λίγο δάχτυλο μέσα.

- Σου αρέσει αυτό;…

τον ρώτησα, ενώ τον άκουγα να αναστενάζει.

- Ναι, ωραίο είναι.

- Θέλεις να ξεβγαλθείς και να σε περιμένω μέσα;

- Πήγαινε και έρχομαι σε 5 λεπτά.

Βγήκα και τον άφησα να ξεβγαλθεί, ενώ πήγα βιαστικά στην κουζίνα, έχυσα μια σταγόνα λάδι στο δάχτυλό μου και την άπλωσα στη δική μου τρύπα. Έφυγα κατευθείαν για το δωμάτιό μας.

Ο πεθερός μου βγήκε ολόγυμνος σε 5 λεπτά και φυσικά σκουπισμένος. Ήρθε στο δωμάτιο. Του είπα να καθίσει και γονάτισα στα πόδια του, παίρνοντας το καβλί του στο στόμα μου. Όχι μεγάλο, αλλά ικανοποιητικό για την ηλικία του. Η γεύση και η υφή του ήταν υπέροχη. Του έπαιρνα απαλή και υγρή πίπα για 2-3 λεπτά. Είχε ήδη καυλώσει αρκετά. Τόσο, ώστε ήταν έτοιμος να χωθεί μέσα μου.

- Θέλεις να ξαπλώσεις και να έρθω από πάνω σου, ή θα με πάρεις στα τέσσερα;

Τον ρώτησα.

- Έλα, κάτσε στα τέσσερα…

μου απάντησε. Κάθισα λοιπόν στα τέσσερα και ήρθε κατευθείαν στην τρύπα μου. Δε δυσκολεύτηκε να περάσει μέσα το κεφαλάκι και σιγά-σιγά να γλιστρήσει μέσα μου. Τούρλωσα λίγο την κωλάρα μου για να τον διευκολύνω. Σε πολύ λίγο ήταν ολόκληρος μέσα μου. Γλιστρούσε καταπληκτικά. Τον είχα καυλώσει πολύ και το απολαμβάναμε και οι δύο. Με πηδούσε στην ίδια στάση για όλο το χρόνο που χρειάστηκε μέχρι να τον ακούσω να βαρυγκωμεί. Πράγμα που σήμαινε πως σε πολύ λίγο θα τέλειωνε.

- Θέλω να τελειώσεις μέσα μου…

του είπα.

- Μέσα θα τελειώσω…

μου απάντησε. Όταν πια έφτασε η στιγμή, αν και πολύ λίγο, ένιωσα 1-2 τινάγματα σπέρματος. Κόλλησα πάνω του, πέρασα το χέρι μου και του χάιδεψα λίγο τον κώλο καθώς είχε τελειώσει και χαλάρωνε.

- Η σειρά σου τώρα. Έλα…

μου είπε. Ήρθε στη θέση μου και κάθισε στα τέσσερα. Το καβλί μου ήταν πολύ σκληρό. Τούρλωσε τον δικό του κώλο και η τρύπα του ήταν σαν να με καλούσε να την ανοίξω. Στάθηκα πίσω του και άγγιξα το κεφαλάκι. Έσπρωξα απαλά και όταν πέρασε το κεφαλάκι μέσα, άρχισα να κουνιέμαι γλυκά μέχρι να μπω εντελώς μέσα.

Η τρύπα του ήταν τρυφερή και υγρή. Όχι ιδιαίτερα στενός. Καλός. Το ευχαριστιόμουν. Παρατηρούσα τη λεκάνη του όσο τον γαμούσα. Λικνιζόταν λιγάκι, πράγμα που έδειχνε πως ήθελε πολύ να πηδηχτεί. Συνέχισα να τον πηδάω για κανένα 5λεπτο ακόμη και έφτανε και ο δικός μου οργασμός.

- Αχ, πως θέλω να χύσω μέσα σου!

- Χύσε αγόρι μου. Ρίξτα όλα.

Ήμουν πια έτοιμος. Το σπέρμα μου ερχόταν με φόρα. Κόλλησα όλος μέσα του, αφήνοντας το να τιναχτεί μέσα στη γλυκιά και ζεστή τρυπούλα του. Τον άκουγα να το νιώθει.

- Αχ, ωραίο...

- Σου άρεσε; Θέλεις να το ξανακάνουμε άλλη στιγμή;

- Ναι, θα το ξανακάνουμε. Μου άρεσε.

Βγήκα από μέσα του και ξάπλωσα να ξεκουραστώ. Η ώρα είχε πάει αργά πια και οι γυναίκες ήρθαν μετά από λίγο. Όταν η Μαίρη με είδε ολόγυμνο και με ρώτησε, της απάντησα πως είχαμε απολαύσει λίγο ο ένας τον άλλο με τον πατέρα της. Πήγε να γδυθεί και να ξεμακιγιαριστεί… και ξαπλώσαμε να κοιμηθούμε.

Ήταν μία αξέχαστη πρώτη εμπειρία.Copyright protected OW ref: 142039