Βόλτα στή θάλασσα με τον κολλητό μου (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από johnny21
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.08 (6 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Βόλτα στη θάλασσα με τον κολλητό μου

Έχοντας ολοκληρώσει με τον φίλο μου και έχοντας πλυθεί μέσα στήν θάλασσα από τα χύσια που είχα πάνω μου παντού, βγήκα προς τα έξω και αμέσως είδα τον κολλητό μου να συζητάει με ένα τύπο. Αμέσως ντράπηκα αφάνταστα, καθώς εκτός από το ότι ήμασταν γυμνοί, μπορεί να μας είχε δει κιόλας να το κάνουμε. Έφτασα κοντά και πριν προλάβω να μιλήσω ο φίλος μου μας σύστησε.

- Από εδώ Γιάννη είναι ο Μένιος.

(Κοντούλης, με μούσια, γυμνασμένος αρκετά, κοντά στα 20).

- Ο Μένιος Γιάννη έτυχε και μας είδε που το κάναμε και θέλει να συμμετέχει και αυτός.

Αμέσως χτύπησε το καμπανάκι για εμένα. Εκεί που ήμουν παρθένος, μόλις με γάμησε ο φίλος μου και αμέσως βρέθηκε άλλος ένας να ενδιαφέρεται να με γαμήσει και να πραγματοποιήσει άλλη μου μια φαντασίωση.

- Πάντα σκεφτόμουν να βρεθώ σε τρίο απάντησα.

- Τέλεια...

απάντησε ο Μένιος. Με μια κίνηση έβγαλε το μαγιό του και πετάχτηκε έξω ένα εργαλείο δυσανάλογο του ύψους του. Ήταν κοντά στους 20 πόντους, χοντρό και τέλεια ξυρισμένο. Μπορούσες να δεις τις φλέβες του και να διακρίνεις την ατέλειωτη καύλα που είχε εκείνη την ώρα.

Ο Γιώργος είπε ότι επειδή μόλις τελείωσε θα κάνει μια βουτιά να ξεκινήσουμε εμείς και αυτός θα γυρνούσε. Δεν έχασα ευκαιρία, ούτε εγώ, ούτε ο Μένιος. Κατευθείαν έπεσα στα γόνατα και αυτός μου έφερε την πούτσα το στόμα. Άρχισα να τον γλείφω με μανία. Σιγά-σιγά έριξα το ρυθμό και προσπάθησα να τον χώσω όλο μέσα. Μάταια όμως! Πήγα να πνιγώ και τραβήχτηκα. Τότε ο Μένιος με κοίταξε και μου λέει:

- Είδα πριν ότι είσαι πολύ καλή πουτάνα. Ήρθε η ώρα να το αποδείξεις.

Με έπιασε από το λαιμό και άρχισε να μου γαμάει το στόμα με μανία. Άρχισε να μου το χώνει όλο μέσα και ας πνιγόμουν, με έπιασε από το κεφάλι και μου γαμούσε το στόμα μέχρι που άρχισα να το συνηθίζω. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα να σκληραίνει πολύ και μου λέει "θα σε χύσω". Έχυσε τόσο που γέμισε το στόμα μου και μου έτρεχαν από έξω. Αμέσως μου έριξε ένα χαστούκι και μου λέει:

- Δε θα πάει χαμένη ούτε μια σταγόνα καραπούτανο, κατάλαβες; Όλα θα τα πιείς. Εγώ υπάκουσα και τα ήπια όλα. Εκείνη την ώρα ήρθε ο Γιώργος.

- Πώς τα πάτε;… ρώτησε.

- Ωραία πουτάνα μου σύστησες. Με ξεζούμισε η καριόλα. Ανέλαβε… να κάνω μια βουτιά και επιστρέφω…

λέει στο Γιώργο. Πάω να σηκωθώ και τότε ο Γιώργος μου λέει:

- Τόση ώρα σε έβλεπα να σου γαμάει το στόμα πιο άνετα από εμένα. Θα το κάνουμε κι εμείς.

Αμέσως μου έφερε την πούτσα στην μάπα κι εγώ μην έχοντας άλλη επιλογή ξεκίνησα αυτό που έμαθα να κάνω καλά πιο πριν. Άρχισε κι αυτός να μου γαμάει το στόμα. Την ίδια στιγμή ένιωσα δύο χέρια να με πιάνουν από τη μέση μόλις ήρθε ο Μένιος:

- Κάτσε στα τέσσερα τώρα πουτάνα να δούμε αν αξίζει να γαμιέσαι.

Έκατσα στα τέσσερα και ενώ έγλειφα το Γιώργο, τούρλωνα τον κώλο μου στο Μένιο. Περίμενα να ξεκινήσει με δάχτυλο, αλλά χωρίς πολλά-πολλά ένιωσα το πουτσοκέφαλο στην τρύπα μου και πριν προλάβω να πω κάτι με μια απότομη κίνηση με έσκισε στα δύο με το μεγάλο κοντάρι του. Δε μπορούσα να μιλήσω. Από τη μια είχα τον κολλητό μου να μου γαμάει το στόμα και από την άλλη το Μένιο να μου γαμάει την τρύπα με μανία. Άρχισαν να συζητάνε όσο με γαμούσαν.

- Καλά ρε 'συ… πόσο καιρό την ξέρεις την πουτάνα;

- Από μικρή, μεγάλωσε μαζί μου. Αν το ήξερα θα τη γάμαγα νωρίτερα.

- Αν τη δείξουμε και σε άλλους θα γεμίσουμε λεφτά. Θέλεις να το κάνουμε; Τα κέρδη 40-40 και τα 20 στην πουτάνα. Είσαι; Πολλοί φίλοι μου θα θέλουν να τη γαμήσουν αν τους πω ότι γαμιέται τόσο ωραία.

- Καλή ιδέα, θα τη σκεφτώ και θα κανονίσουμε. Να αλλάξουμε τηλέφωνα.

Εγώ είχα καυλώσει με αυτά που συνέβαιναν και με αυτά που άκουγα, τόσο… που η πούτσα μου ήταν πεσμένη αλλά έχυνα χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο. Ο Γιώργος λέει…

- θέλω να χύσω!

- Κι εγώ…

λέει ο Μένιος και έρχεται κι αυτός μπροστά.

- Άνοιξε το στόμα πουτάνα.

Άνοιξα το στόμα και ταυτόχρονα με έχυσαν και οι δύο. Λίτρα σπέρματος έπεσαν στο πρόσωπο και στο στόμα. Όσα ξέφυγαν, έτρεχαν πάνω στο λαιμό και στήθος μου.

- Δεν θα πάει ούτε σταγόνα χαμένη μικρέ!

Άρχισαν μάζευαν με τα χέρια τους ότι έτρεχε, το έβαζαν πάνω στην πούτσα τους και μου τις έβαζαν στο στόμα εναλλάξ. Τους καθάρισα και με έστειλαν στη θάλασσα να πλυθώ. Όταν βγήκα φορέσαμε τα ρούχα μας και άρχισαν να μου λένε για την πρόταση του Μένιου. Ανταλλάξαμε τηλέφωνο με το Μένιο και του είπαμε ότι θα τον πάρουμε τηλέφωνο αν το θέλαμε. Άρχισα να το σκέφτομαι γιατί χρειαζόμουν τα χρήματα για δίπλωμα και τις σπουδές μου. Έτσι, μετά από λίγες μέρες σκέψης με τον φίλο μου αποφασίσαμε να δεχτούμε και το μερίδιο θα ήταν 40% ο Μένιος και από 30% ο Γιώργος κι εγώ.

Συνεχίζεται...Copyright protected OW ref: 137374