Το πάρτι γενεθλίων και η έκπληξη μετά (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από enternikos
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.30 (5 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Το πάρτι γενεθλίων και η έκπληξη μετά

Με αρπάζουν και με βάζουν σε ένα τραπεζάκι σαλονιού πάνω και ο Αντρέας και ο Θάνος μου άνοιξαν και μου κρατούσαν τα πόδια, ο Γιάννης μου βάζει το κεφάλι πίσω και μου τον δίνει πίπα και αρχίζω να γλείφω τις αρχιδόμπαλες του. Όσο τον έγλειφα ήρθαν οι άλλοι. Δεν τους έβλεπα μιας και είχα το κεφάλι πίσω αλλά ούτε άκουσα να μιλάνε καθόλου, μάλλον τους είχε ενημερώσει τι γινόταν. Τότε έρχεται ο Βασίλης και παίρνω πίπα σε αυτόν να καυλώσει για να με γαμήσει πρώτος. Όσο έπαιρνα, άκουγα τους άλλους να γδύνονται και να μυρίζει πάλι το δωμάτιο από ψωλίλα. Η ψώλα του έγινε κάγκελο πάλι και οι άλλοι του φώναζαν "σκίσε την πούστρα". Μου κράταγαν σφιχτά τα πόδια και ο Βασίλης ήρθε μπροστά, έφτυσε και έχωσε βίαια την ψώλα του. Άρχισα να φωνάζω από πόνο μιας και είχε μέτριο μέγεθος και πάχος. Τότε ο Γιάννης είπε σε ένα από τα παιδιά να έρθει και μου έκλεισε το στόμα με την ψώλα του.

Όσο μπόρεσα να δω ήταν τριχωτός πολύ παντού, τριχωτά μεγάλα αρχίδια και πούτσα. Μου τραβούσε το κεφάλι όμως και δεν έβλεπα τους άλλους. Ο πόνος είχε αρχίσει να φεύγει και καύλωνα με το γαμήσι του που γινόταν πιο απαλό. Μετά από λίγο αρχίζει να μου δίνει δυνατές ψωλιές και φωνάζοντας "χύνω, σε γκαστρώνω", τα ένοιωσα καυτά να πετάγονται και να γεμίζουν το κωλάντερο μου. Από καύλα άρχισα να γλείφω τα τριχωτά παπάρια του άλλου που τρελαίνονταν από καύλα. Σειρά τώρα πείρε ο εορτάζων, ο Γιώργος, χώνοντας αρχικά σιγά-σιγά τη χορταστική 18cm ψωλάρα του, που μπήκε σχετικά εύκολα από τα χύσια του Βασίλη που βρισκόταν στον κώλο μου. Έδειξε να το ευχαριστιέται πολύ.

- Πω, πω τι τρύπα είναι αυτή… μου λέει, σα βελούδινη. Θα στη γαμήσω δυνατά…

και αμέσως ένοιωσα την ψωλάρα του να χοντραίνει κι άλλο και οι πουτσοφλέβες του να σκάβουν τη σούφρα μου. Ξεκίνησε ένα κοπάνημα δυνατό πια, όπου τρανταζόταν όλο μου το σώμα. Ένοιωθα καυτό το καυλί του μέσα μου να με φλογίζει, ενώ είχα την τριχωτή ακόμα ψωλάρα του άλλου στο στόμα μου. Τα παιδιά που κρατούσαν τα πόδια μου με έφτυναν και με το άλλο χέρι άρχισαν να παίζουν τις ψωλές τους. Μετά από κοπάνημα αρκετό, έριξε καυτό σπέρμα στα σωθικά μου, πέφτοντας σχεδόν πάνω μου ιδρωμένος φουλ.

Σηκώθηκε ικανοποιημένος με ένα πλατύ χαμόγελο και τότε ξεθάρρεψα και αφήνοντας τα αρχίδια του άλλου, φωνάζω:

- Ελάτε, σκίστε με και οι άλλοι!

Άρχισαν να γελάνε και πήρε θέση ο τριχωτός που μπούκωνα. Άρχισε να με σκίζει πολύ γρήγορο και έντονα. Θέση στην πίπα πήρε το 2 παιδί που μου τον έχωσε βαθιά στο λαρύγγι. Δεν άργησε να χύσει όμως πετώντας τα χύσια του έξω στο σώμα μου φτάνοντας σχεδόν μέχρι το λαιμό μου. Αμέσως ήρθε ο άλλος και μπήκε απότομα. Άρχισα να πονάω είναι η αλήθεια και να τρέμουν τα πόδια μου.

- Χύστε με παιδιά, δεν αντέχω άλλο, άρχισα να λέω.

- Σκάσε πούστρα, λέει ο Γιώργος, έχεις να φας ακόμα την καλύτερη ψώλα και όχι μόνο.

Άρχισα να σκέφτομαι και να φοβάμαι μήπως το 3 έχει τελικά καμιά τεράστια ψώλα έτσι όπως το είπε, αλλά δε μπορούσα να κάνω κάτι. Άρχισαν να πίνουν όλοι βότκα και να δίνουν το μπουκάλι ο ένας στον άλλον, χύνοντας και στο στόμα μου λίγη. Το περίεργο ήταν ότι δεν ήρθε ο 3 να με τσιμπουκώσει αλλά τον ένοιωθα να κάθετε πίσω. "Ίσως είναι ντροπαλός" σκέφτηκα και προσπαθούσα να σηκώσω το κεφάλι μου να τον δω. Έρχεται τότε ο Γιώργος και μου σκάει ένα χαστούκι και μου δίνει την πεσμένη του ψώλα στο στόμα ρίχνοντας βότκα και έπινα από το καυλί του πια το ποτό.

- Μάγκες ετοιμάζεστε;

- Ναι…

λένε οι άλλοι. Νόμιζα ότι θα με έχυναν πάλι αλλά νοιώθω κάτι ζεστό πολύ στο στόμα μου. Ήταν κάτουρα! Άρχισα να κουνάω το κεφάλι πέρα-δώθε καθώς τους άκουγα να γελάνε όταν ήρθε ο Βασίλης και ο 1 και μου κράτησαν το κεφάλι.

- Όλα θα τα πάρεις ρε αρχίδι…

και συνέχισε να μου ρίχνει κάτουρο. Ευτυχώς ήταν λίγα και λευκά, άλλα έτρεχαν από το στόμα μου και ήπια και λίγα ακόμα. Αφού τέλειωσε, μου έριξε πάλι βότκα για να ξεπλυθώ. Είχα αρχίσει να γίνομαι λιώμα από το ποτό και από την όλη φάση, ενώ ο άλλος με έσκιζε σταθερά, ανελέητα πια. Είχε κάνει την σούφρα μου σωστό κανάλι, όταν με έχυσε μέσα και βγάζοντας τον αμέσως έξω άρχισα να πετάω από τη σκισμένη σούφρα όλα τα σπέρματα που είχα μαζέψει.

- Αφήστε τον λίγο…

είπε ο Γιώργος και μου άφησαν τα πόδια. Ήρθε ο Θάνος και μου τον έδωσε πίπα και με έχυσε στόμα.

- Γύρνα τον στα 4…

είπε και με γύρισαν πάνω στο τραπέζι. Δε μπορούσα να σταθώ από το γαμήσι και με κράτησαν τα παιδιά, όλοι εκτός από τον τελευταίο που φοβόμουν πια τι άτομο είναι. Ήρθε μπροστά τότε ο Βασίλης και μου λέει να μην ανησυχώ και μου δίνει να γλείψω το καυλί του απαλά. Ηρέμισα και ένοιωθα τον 3 να παίρνει θέση για να με γαμήσει. Το έβαλε σιγά και το ένοιωθα πρησμένο. Οι φλέβες ανάγλυφες και να μπαίνει συνεχώς. Θα πρέπει να ήταν πραγματικό εργαλείο. Η σκισμένη τρύπα μου το αγκάλιασε αμέσως και το ρούφηξε βαθιά όλο στα σωθικά μου. Όλα τα παιδιά πήγαν πίσω και μας άφησαν στην ηρεμία μας. Ο τύπος ήξερε να γαμάει σίγουρα, έδινε δυνατές ψωλιές αλλά όχι με πόνο.

Μετά από λίγο έβαλε τα χέρια του και τσίμπαγε τις ρώγες μου φτιάχνοντας με πιο πολύ, ενώ έγειρε και το ένοιωσα το ιδρωμένο του τριχωτό στήθος να ακουμπάει την πλάτη μου. Άρχισε να με φιλάει στο λαιμό τρυφερά πια και εκεί παραδόθηκα εντελώς. Η σούφρα μου άνοιξε και ρούφηξε και το τελευταίο εκατοστό στο καυλί του νοιώθοντας τα τριχωτά του αρχίδια να φτάνουν στο τέρμα. Δε μίλαγε καθόλου, μόνο ερωτικά βογκητά, ούτε τα παιδιά και είχα αρχίσει να χάνομαι γλυκά στο γαμήσι του. Μέτα από λίγη ώρα ένοιωσα να σκληραίνει κι άλλο. Με αρπάζει τότε από τα μαλλιά και αρχίζει ένα σκληρό ξεκώλιασμα. Δεν πέρασαν 2 λεπτά και βγάζοντας ένα μακρόσυρτο "ΧΥΝΩ…" με γραπώνει από τη λεκάνη και τα πετάει βαθιά μέσα. Από την ένταση, όπως ήμουν στο τραπέζι στα 4, με σπρώχνει να βγει. Πέφτω κάτω και σωριάζομαι. Έμεινα κανένα λεπτό να πάρω ανάσα από τα γαμήσια και το ποτό. Όταν σηκώνομαι, βλέπω τον ξάδελφο μου!

- Τι έγινε ρε πούστρα;… μου λέει, σε ξεκωλιάσαμε καλά;

- Μα εγώ... δεν…

δεν ήξερα τι να πω. Τότε κατάλαβα γιατί δεν με άφηναν να δω τον 3.

- Δεν το κάνω συχνά…

προσπαθούσα να ψελλίσω, αλλά ήμουν τόσο πιωμένος και εξαντλημένος από τα γαμήσια που τον κοίταζα απλά.

- Έλα σκάσε ρε, ξέρω τι είσαι… μου είπε.

- Ναι ρε, λέει ο Γιώργος, σε είχαμε δει να βγαίνεις από γκέι μπαρ και όταν ήρθε ο ξάδελφος σου στο πάρτι σου στήσαμε όλο το σκηνικό μπας και ψαρώσεις. Πράγμα που έγινε.

- Από εδώ και πέρα θα σε γαμάμε όποτε θέλουμε, αφού έχουμε και ένα πολύ καλό βίντεο. Τόση ώρα ο ξάδελφος σου σε τραβούσε με το κινητό, οπότε μη φέρεις αντιρρήσεις.Copyright protected OW ref: 137287