Σ.Ε.Α. Κιάτου

Δημοσιεύθηκε από YoungerOne
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.55 (11 Votes)
Έχω αποφασίσει να ξεκινήσω από Αθήνα προς Πύργο από τις 4 τα ξημερώματα για να μη με βρει ο ήλιος γιατί δεν την παλεύω. Ευελπιστώ ότι θα βρω κάποιο καφέ του Ισθμού ανοιχτό για να πιω έναν καφέ που θα με βοηθήσει στο υπόλοιπο της διαδρομής. Κάτι τέτοιο δεν έπαιξε γιατί ήταν όλα κλειστά. Αναγκαστικά, συνέχισα χωρίς καφέ.

Η νύστα μου άρχισε να γίνεται επικίνδυνα έντονη και σε σημείο που κι εγώ ο ίδιος ανησυχούσα υπερβολικά για την ασφάλειά μου. Αποφάσισα να σταματήσω στο επόμενο ΣΕΑ που θα συναντούσα, ακόμη και για να κοιμηθώ μέχρι να ξημερώσει. Το επόμενο ΣΕΑ, στο Κιάτο, ήταν κι αυτό κλειστό. Παρόλα αυτά σταμάτησα γιατί έπρεπε να κοιμηθώ. Αυτό ένιωθα, αυτό μου έλεγε το μυαλό μου στην κατάσταση που βρισκόμουν.

Το να κοιμηθώ δεν ήταν και πολύ εύκολο. Κάθε λίγο περνούσε κάποιο όχημα και με ανησυχούσε, είτε τα φώτα του είτε ήχος από την ταχύτητά του, ενώ δεν έφταναν όλα αυτά, κάποια στιγμή σταμάτησε πολύ κοντά μου κι ένα άλλο όχημα που ήταν τύπου καρότσας, σαν κι αυτά που έχουν οι τσιγγάνοι. Απλά σταμάτησε, αλλά δεν έκανε τίποτα. Προσπάθησα να κοιμηθώ εκ νέου, έχοντας και πάλι το νου μου, αλλά από την άλλη αυτό το πράγμα ύπνο δεν το λες.

Την προσπάθεια ξεκούρασης μου την διαταράσσει ήχος πόρτας από αυτό το φορτηγάκι, από την οποία εξέρχεται κύριος περίπου 60 χρόνων, πάει στα δεντράκια και ξεκινάει να κατουράει. Ο κύριος είναι μετρίου αναστήματος, φοράει καρό μπλε πουκάμισο με αναδιπλωμένα τα μανίκια μέχρι τους αγκώνες, ξεκουμπωμένο εντελώς μπροστά ώστε να αφήνει ακάλυπτη την κοιλιά, παλιό τζιν για παντελόνι, το οποίο κατεβαίνοντας ελαφρά προς τα κάτω κατά τη διάρκεια του κατουρήματος αποκάλυψε και μαύρο ελαστικό μποξεράκι. Καλή φάση. Αρχικά έλεγξα εάν υπήρχε συνοδηγός, δεν υπήρχε, οπότε αφέθηκα στην απόλαυση του θεάματος του κατουρήματος. Το κατούρημα άρχισε να διαρκεί παραπάνω από το κανονικό.

Όταν το κατούρημα διαρκεί προκλητικά πολύ παραπάνω από το κανονικό, τότε αυτό είναι μία ανοιχτή και ευδιάκριτη πρόσκληση να πας να κάνετε κάτι μαζί. Όσο μεγαλώνω όμως, έχω αποφασίσει να πηγαίνω με κάποιον που μου αρέσει και όχι με όποιον έχει απλά διαθέσιμο ένα πουλί για λίγα λεπτά. Κατέβασα το παράθυρο, ώστε εσκεμμένα να επιστρέψω να γίνει αντιληπτό ότι παρακολουθώ και φανταζόμουν στο κεφάλι μου, πώς θα μπορούσε να είναι το πρόσωπο του. Έπλασα κι εγώ ένα πρόσωπο της φαντασίας μου και ξεκίνησα ασυνείδητα ή συνειδητά, δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς, να χαϊδεύω τον πούτσο μου. Φορούσα πολύ απαλή βερμούδα και μποξεράκι, γεγονός που καθιστούσε την αίσθηση του αγγίγματος του χεριού μου πάνω στο πέος μου ιδιαίτερα μοναδική και ξεχωριστή. Και τα λεπτά περνούσαν. Άρχισα να κάνω πιο μεγάλη την κίνηση της ενασχόλησης με το πέος μου εσκεμμένα, ώστε να γίνεται, ήλπιζα, περισσότερο αντιληπτή από τον κύριο, ο οποίος απείχε και μία κάποια απόσταση.

Μετά από κάποια στιγμή και εκείνος έστρεψε το σώμα του περίπου 45 μοίρες προς το μέρος μου. Από την κίνηση του χεριού του κατάλαβα ότι και αυτός αυνανιζόταν, ενώ από το λιγοστό φως που διαπερνούσε τις φυλλωσιές των δέντρων, προσπαθούσα να ξεχωρίζω το πέος από το χέρι. Με αρκετή προσπάθεια συμπέρανα ότι ως προς το μέγεθος, το πέος του ήταν όσο η παλάμη του που το περιέκλειε μέσα της, συν άλλο μισό. Θα δείξει από κοντά πόση είναι αυτή ή παλάμη. Από θέμα πάχους, πάλι εικάζουμε γιατί υπάρχει και αυτή η καταραμένη η απόσταση, από τη γροθιά που το περιέκλειε πάλι θα λέγαμε ότι μάλλον χοντρό φαινότανε. Επειδή η φάση με είχε φτιάξει πολύ και δε θέλω και πολύ για να τ' αμολήσω, προσποιούμουν ότι αυνανιζόμουν, κάνοντας την κίνηση του χεριού, όμως στην πραγματικότητα δεν τον έπιανα καθόλου τον πούτσο μου. Παρόλα αυτά τα λεπτά εξακολουθούσαν να περνούν.

Κάποια στιγμή ξεκινάει να κατευθύνεται προς τα εμένα. Εγώ έκανα ότι συνέχιζα να αυνανίζομαι μέχρι που ήρθε πολύ κοντά, όπου και σταμάτησα.

- ΚΥΡΙΟΣ: Τι γίνεται;

- ΕΓΩ: Καλά.

- ΚΥΡΙΟΣ: Τον παίζεις; Τί κάνεις;

- ΕΓΩ: Τον χάιδευα λίγο.

- ΚΥΡΙΟΣ: Σου 'χει σηκωθεί;

Όσο μιλάει τον χαϊδεύει τον δικό του απ' έξω από το παντελόνι. Εγώ έβγαλα το χέρι από το παράθυρο και άρχισα να του χαϊδεύω την κοιλιά. Αυτός, λοιπόν, είχε ένα μουστάκι και όλο το υπόλοιπο πρόσωπο όπου θα μπορούσε να είχε τρίχες ήταν πεντακάθαρο, σαν να το ξύριζε κόντρα. Λιπαρό πρόσωπο γιατί είχε μία γυαλάδα, πολύ κοντό κούρεμα, που στην περιοχή των αυτιών ήταν περίπου 1 χιλιοστό και πάνω ψηλά έφτανε το 1 εκατοστό, δεν είχε καράφλα και δε φαινόταν να τα βάφει. Λίγες ρυτίδες στο κούτελο με πιο εμφανείς αυτές τις 2 πάνω από τη μύτη, τις κάθετες, που κάνουμε όταν νευριάζουμε. Ήταν και άχειλος. Άχειλο λέω αυτόν που έχει μικρά χείλη και που το πάνω μέρος τους δεν κάνει το κλασικό κυματάκι. Το σώμα του είχε μία κάποια τριχοφυΐα, δεν τον λες αρκούδο, μία ομάδα τριχών γύρω από τις ρώγες του και κάποιες τρίχες στη κοιλιά γύρω από τον αφαλό.

- ΕΓΩ: Κάνει λίγο κρύο τώρα το βράδυ, δεν έρχεσαι μέσα να 'μαστε και πιο άνετα;

- ΚΥΡΙΟΣ: Πάμε στο δικό μου. Είναι πιο μεγάλο και θα 'χουμε πιο πολύ χώρο.

Αυτός είχε κάτι φρούτα πίσω στην καρότσα σε τελάρα, τώρα μανάβης ήτανε;… στη λαϊκή πήγαινε; Εμείς κάτσαμε στα καθίσματα και ξεκινήσαμε να χαϊδεύουμε ο ένας το σώμα του άλλου. Στη συνέχεια και για να μη καθυστερούμε έχωσα το χεράκι μου μέσα από το ήδη ανοιγμένο φερμουάρ του παντελονιού του και χάιδεψα το πέος του πάνω από το μποξεράκι του. Ήταν σκληρό και ζεστό. Και υγρό. Υγρό από τα ούρα; Από προσπερματικά υγρά; Δεν ξέρω. Το χάιδευα άλλοτε μαλακά και άλλοτε σφίγγοντάς το μέσα στη χούφτα μου. Κάποια στιγμή έσυρα το χέρι μου μέσα από το λάστιχο του εσώρουχού του, αυτό που δένει στη μέση και κρατάει το εσώρουχο για να μην πέσει και ήρθα σε επαφή απευθείας με το όργανό του.

Το πέος του ήταν σκληρό. Χοντρό όπως το είχα εκτιμήσει και ζεστό. Χωρούσε σε μία μέση παλάμη και λίγο παραπάνω. Εξ επαφής διαπίστωσα ότι οι όρχεις του ήταν ικανοποιητικά φουσκωμένοι, ενώ ερεθισμένος καθώς ήταν το κεφάλι του οργάνου του ήταν εντελώς ακάλυπτο, ήταν έξω. Και το κεφάλι χοντρό ήταν επίσης. Ελαφρώς στραβή προς τα δεξιά με σημείο αναφοράς εμένα που την έβλεπα. Όσο το έτριβα ανάμεσα στα δάχτυλα μου και στην παλάμη μου ένιωσα κάποια στιγμή ότι φούσκωσε και λίγο περισσότερο. Κάποια στιγμή αυτός μου έπιασε το κεφάλι μου και άρχισε να το κατευθύνει σιγά-σιγά προς το πέος του.

Ήθελε να του τον γλείψω. Το έβαλα κι εγώ σιγά-σιγά μέσα στο στόμα μου και άρχισα να ανεβοκατεβάζω αργά-αργά το κεφάλι μου ώστε το πέος του να εισέρχεται και να εξέρχεται. Έχοντας το μέσα στο στόμα μου, μου έδωσε και πάλι την εντύπωση ότι φούσκωσε κι άλλο. Ταυτόχρονα εισέπνεα τη μυρωδιά του σώματός του από εκείνο το σημείο. Ναι, μύριζε πέος. Και αυτό με καύλωνε περισσότερο. Χάνοντας τον έλεγχο, ξεκίνησα να ανεβοκατεβάζω το κεφάλι μου πιο γρήγορα και ρουφούσα το πέος του πιο δυνατά, ενώ κι εκείνος άρχισε να σπρώχνει προς το στόμα μου όταν εγώ το κατέβασα προς το πέος του και να αποτραβιέται όταν το σήκωνα. Σταματήσαμε όταν πλέον είχα χτυπήσει το κεφάλι μου πολλές φορές πάνω στο τιμόνι του.

- ΕΓΩ: Δε βολεύει εδώ.

- ΚΥΡΙΟΣ: Και που να πάμε;

- ΕΓΩ: Δεν ξέρω. Κι επίσης σε θέλω τελείως γυμνό. Να το βγάλεις το παντελόνι και το σώβρακο.

- ΚΥΡΙΟΣ: Πάμε πίσω στην καρότσα…

και πήγαμε πίσω στην καρότσα. Αυτός πήρε μερικά καφάσια και τα έβαλε το ένα πάνω στ' άλλο, έβγαλε τα ρούχα που δε χρειαζόταν, αλλά άφησε μόνο το πουκάμισο και έκατσε απάνω στα καφάσια. Για μένα πέταξε κάτι σαν καραβόπανο πολλές φορές διπλωμένο για να ακουμπάω τα γόνατά μου να μην πονάνε. Τώρα μπορούσα να εκτελέσω καλύτερα το έργο μου.

Τον έγλειφα πολύ ώρα κι ο πούστης δεν έχυνε. Του έγλειφα τα αρχίδια και του τον έπαιζα μετά ξαναέβαζα το πέος του μες στο στόμα μου, άλλες φορές αργά-αργά και άλλες φορές γρήγορα. Κάποια στιγμή πήρε το κεφάλι μου στα χέρια του και το κατεύθυνε πάνω κάτω δίνοντας εκείνος τον ρυθμό της διείσδυσης και της εξαγωγής του οργάνου του μέσα στο στόμα του. Ταυτόχρονα, έσπρωχνε και τραβιόταν, όπως έκανε προηγουμένως στο κάθισμα, δίνοντας μου την αίσθηση ότι δεν είχα εγώ πλέον τον έλεγχο αλλά εκείνος. Αυτό με καύλωνε ακόμη πιο πολύ και σίγουρα θα ένιωθε την αλλαγή του ρυθμού της ανάσας μου και την ένταση της θερμοκρασίας αυτής της ανάσας πάνω στο σώμα του, εκεί στην κοιλιά του, λίγο πιο κάτω από τον αφαλό του. Υπέθεσα ότι θα έχυνε σύντομα και άρχισα να τοποθετώ το αριστερό μου χέρι στο δικό μου πέος, ώστε να το έχω έτοιμο να εκσπερματώσει μόλις νιώσω το καυτό το σπέρμα του μέσα στο στόμα μου. Τότε ακούστηκε μία φωνή απ' έξω και μας έκοψε και τους δύο.

- ΦΩΝΗ: Ρε μαλάκα Θανάση μέσα είσαι;

Ο Θανάσης, πλέον πανικοβλημένος, πάει όπως ήταν, γυμνός δηλαδή και με τον πούτσο καυλωμένο και ανοίγει το προστατευτικό κουρτινάκι που είχε η καρότσα στο πίσω μέρος για να δει ποιος ήταν.

- ΦΩΝΗ: Τι κάνεις εκεί μέσα ρε μαλάκα;

- ΘΑΝΑΣΗΣ: Κοιμάμαι.

- ΦΩΝΗ: Τι κοιμάμαι ρε μαλάκα; Γυμνός κοιμάσαι εσύ; Εδώ στη στάση; Τον έπαιζες ρε;…

και μη περιμένοντας απάντηση κάνει μία με το χέρι στο κουρτινάκι και κοιτάει μέσα.

- ΦΩΝΗ: Α, έχεις παρέα; Δεν τρέχει τίποτα. Γεια.

- ΕΓΩ: Γεια.

- ΘΑΝΑΣΗΣ: Να το παιδί έφευγε.

- ΦΩΝΗ: Τι έφευγε; Αφού εσύ όταν ήρθα ήσουν ακόμη καυλωμένος.

- ΘΑΝΑΣΗΣ: Βλέπαμε κάτι τσόντες στο κινητό.

- ΦΩΝΗ: Ναι, κι εσύ γδύθηκες για να τις δείτε καλύτερα. Για δείξτε μου κι εμένα.

- ΘΑΝΑΣΗΣ: Ρε συ Σωτήρη, το παιδί φεύγει λέμε.

Ο Σωτήρης ήταν πιο μεγάλος σε ηλικία. 65 με 70 θα τον έλεγες. Πράσινα μάτια, πολλά άσπρα μαλλιά αλλά αραιά και που έσκαγε και καμιά σκούρα τούφα. Το ίδιο και τα φρύδια του. Πολλές ρυτίδες στο πρόσωπο. Μουστάκι κατάλευκο περιποιημένο κι ευθυγραμμισμένο ώστε να κρύβει εντελώς όλο το πάνω χείλος. Πολύ καθαρό ξύρισμα στο υπόλοιπο πρόσωπο, σαν να τα 'χε πάρει κι αυτός κόντρα. Και κάνα κεφάλι πιο ψηλός από το Θανάση. Εγώ έκανα πως δήθεν θα έβγαινα έξω, ντυμένος ήμουν έτσι κι αλλιώς.

- ΣΩΤΗΡΗΣ: Αφήστε τις μαλακίες και πάμε μέσα και οι τρεις να περάσουμε ωραία. Σε λίγο ξημερώνει. Να χύσεις κι εσύ ρε μαλάκα, να μην πας στο σπίτι για να τον παίξεις.

Ο Θανάσης με κοίταξε ερωτηματικά κι εγώ έγνεψα και στους δύο καταφατικά. Μπήκαν και οι δύο μέσα. Και κοιταζόμαστε όλοι μεταξύ μας αμήχανα.

- ΣΩΤΗΡΗΣ: Συνεχίστε από 'κει που 'χατε μείνει πριν σας κόψω ρε μαλάκες.

Ο Θανάσης έκατσε ξανά στα καφάσια του, εγώ τοποθετήθηκα στο αυτοσχέδιο στρωματάκι κι ο Σωτήρης πλάγιασε από την δεξιά μου μεριά κι άρχισε να με χαϊδεύει σε χέρια, πλάτη και κοιλιά. Σιγά-σιγά βρήκαμε το ρυθμό μας με το Θανάση, έβαζα και έβγαζα το πέος του μέσα στο στόμα μου, του έγλειφα τ' αρχίδια και του τον έπαιζα και μετά τον ξαναέβαζα μέσα στο στόμα μου, όπως κάναμε και πριν.

Ο Σωτήρης συνέχιζε να με χαϊδεύει στα μέρη που ανέφερα πριν και κάποιες στιγμές έβαζε αυτός τα δικά του χέρια στο κεφάλι μου και με έσπρωχνε προς τον πούτσο του Θανάση. Αρκετά λεπτά αργότερα έκανε μία κίνηση προς το πέος μου με το χέρι του, το χάιδεψε έτσι λίγο έξω από τα ρούχα, με πίεσε προς τα πάνω από την κάτω μεριά ενώ με το άλλο χέρι του καθοδηγούσε τη μέση μου τοποθετώντας με σιγά-σιγά στα τέσσερα. Έπειτα από αυτό, τον αισθάνθηκα ότι άλλαξε θέση και πήγε προς τα πίσω μου. Μου χάιδεψε λίγο τις γάμπες και μετά ανεβαίνοντας προς τα πάνω, τοποθέτησε τα χέρια του μέσα από τη βερμούδα μου και μου χάιδευε τα μπούτια μου, από την εσωτερική τους πλευρά. Δεν το κατάλαβα πως με αυτό τον τρόπο με είχε κάνει να ανοίξω σιγά-σιγά τα πόδια μου, να μεγαλώσω την απόσταση μεταξύ τους και να έχω τον κώλο μου ακάλυπτο, δηλαδή λιγότερο προστατευμένο.

Όσο του έγλυφα τον πούτσο του Θανάση, ο Σωτήρης είχε περάσει τα χέρια του μέσα από το σώβρακό μου και με άγγιζε απαλά σε όλα αυτά τα μέρη που ακουμπούσε το εσώρουχο στο σώμα μου. Στα κωλομέρια, στο πέος μου, που ήταν έτοιμο να χύσει, αλλά τραβιόμουν κι αυτός μάλλον το καταλάβαινε, στα αρχίδια μου, στην περιοχή ανάμεσα στα αρχίδια και την κωλοτρυπίδα μου και από όλες αυτές τις περιοχές περνούσε πολλές φορές και κατ' επανάληψη. Ώσπου κάποια στιγμή αποφάσισε να χαϊδέψει και λίγο την τρύπα μου.

- ΣΩΤΗΡΗΣ: Δεν έχεις καθόλου τρίχες στον κώλο σου, ε;

- ΕΓΩ: Α, δεν ξέρω. Δεν έχω;

- ΘΑΝΑΣΗΣ: Τι κάνεις ρε συ; Του χαϊδεύεις τον κώλο;

- ΣΩΤΗΡΗΣ: Ε ναι ρε μαλάκα. Παίζω με την κωλοτρυπίδα του. Αφού αυτός σου γλείφει το δικό σου τον πούτσο, εγώ τι να κάνω;

- ΕΓΩ: Άμα θες περίμενε να τελειώσω με το Θανάση και μετά πιάνω εσένα.

- ΣΩΤΗΡΗΣ: Όχι, θα παίξουμε όλοι μαζί ταυτόχρονα.

Όσο μιλούσαμε ο Σωτήρης το 'χε βάλει το δαχτυλάκι του μέσα στην τρύπα μου. Το έβαζε και το έβγαζε, το έβαζε και το έβγαζε, κάποιες στιγμές το έφτυνε κιόλας, ώστε το σάλιο του να βοηθάει το δάχτυλο του να γλιστράει καλύτερα μέσα στην τρύπα μου. Εμένα από την καύλα απλά να μου ακουμπούσες το πέος μου θα έχυνα. Και κάποια στιγμή η καύλα αυτή άρχισε να εκδηλώνεται πιο έντονα καθώς άρχισα να μουγκρίζω χωρίς να το ελέγχω.

- ΣΩΤΗΡΗΣ: Πολύ μου αρέσει που μου σφίγγεις το δάχτυλο με την κωλοτρυπίδα σου.

- ΕΓΩ: Μόνο του γίνεται δεν το ελέγχω.

Μετά από αυτό άρχισε εκτός από το να βάζει και να βγάζει τα δάχτυλά του από την τρύπα μου, να τα στριφογυρίζει κιόλας, να τα περιστρέφει. Εγώ ανάσαινα πιο γρήγορα τώρα, ο Θανάσης φτιαχνόταν με αυτό ακόμη περισσότερο και έσπρωχνε πιο δυνατά το κεφάλι μου στο πέος του. Ο Σωτήρης ξεκίνησε σιγά-σιγά να μου αφαιρεί τα ρούχα, βερμούδα και εσώρουχο και μετά κατάλαβα ότι σηκώθηκε όρθιος και παρόλη την ένταση ανάμεσα σε εμένα και το Θανάση, άκουσα ζώνη να λύνεται, φερμουάρ να κατεβαίνει, κουμπί παντελονιού, παπούτσια να βγαίνουν και παντελόνι μαζί.

- ΣΩΤΗΡΗΣ: Θανάση, έχεις πουθενά ελαιόλαδο;

- ΘΑΝΑΣΗΣ: Ρε πούστη Σωτήρη, με κόβεις όλη την ώρα. Έχω λίγο λάδι σε εκείνη την τσάντα με τα τρόφιμα.

Ακούστηκε ένα μπουκαλάκι να ανοίγει και μετά από λίγο ένιωσα λίγο πιο παγωμένο, το παχύρευστο υγρό και τα δάχτυλα του Σωτήρη που εισέρχονταν εκ νέου και πιο εύκολα πλέον μέσα στην τρύπα μου. Η καύλα ήταν μεγάλη καθώς και η απώλεια ελέγχου από μεριάς μου. Σε τέτοια κατάσταση έδειχναν να βρίσκονται και οι άλλοι όμως. Η μεγάλη μου έκπληξη ήταν όταν συνειδητοποίησα κάποια στιγμή ότι δεν μπαινοέβγαιναν δάχτυλα μέσα στον κώλο μου και αυτό γιατί δύο χέρια με τραβούσαν προς τα πίσω και μετά με έσπρωχναν μπροστά και μαζί με όλο αυτό, στο τελείωμα του σπρωξίματος, ένιωθα και μία τριχωτή κοιλιά να μου ακουμπάει τα κωλομέρια. Ο Σωτήρης μου τον είχε καρφώσει χωρίς να πάρω χαμπάρι.

- ΕΓΩ: Χύστε σας παρακαλώ, δεν αντέχω άλλο.

- ΣΩΤΗΡΗΣ: Τι να χύσουμε ρε φίλε, εγώ μόλις τώρα ξεκίνησα.

- ΘΑΝΑΣΗΣ: Δηλαδή;

- ΣΩΤΗΡΗΣ: Τον γαμάω.

- ΘΑΝΑΣΗΣ: Τον γαμάς;

- ΣΩΤΗΡΗΣ: Ναι, έπαιξα λίγο με το κωλαράκι του, του 'βαλα κωλοδάχτυλο, ξέρεις - και τώρα του 'χω βάλει τον πούτσο μου μέσα και τονε σπρώχνω.

- ΘΑΝΑΣΗΣ: Θα με αφήσεις να σου τον βάλω κι εγώ λιγάκι;

- ΕΓΩ: Θες να με γαμήσεις κι εσύ;

- ΘΑΝΑΣΗΣ: Από την πρώτη στιγμή που σε είδα. Απλά, φαντάστηκα ότι δε θα ήθελες.

- ΣΩΤΗΡΗΣ: Έλα που δε θέλει. Ξέρεις πως σφίγγει τη ψωλή μου με την κωλοτρυπίδα του κάθε φορά που του τον βγάζω και του τον βάζω;

Αυτό που ένιωθα όσο με γαμούσε ο Σωτήρης ήταν ότι το πέος του φούσκωνε και ξεφούσκωνε, αλλά τελικά μάλλον ήταν η δική μου κωλοτρυπίδα που του έσφιγγε τον πούτσο του από την καύλα. Επίσης, ενώ η είσοδος ήταν άνετη, όσο διείσδυε προς τα μέσα, τον ένιωθα να με σπρώχνει πιο δυνατά, να καταβάλει περισσότερη προσπάθεια δηλαδή και να με ανοίγει περισσότερο. Εγώ συνέχισα να υπακούω στην ορμή των χεριών του Θανάση, ακολουθώντας τη πορεία εκείνη του κεφαλιού μου που επιθυμούσε ο ίδιος, μάλλον με σκοπό να προσομοιώσει το στόμα μου με μία τρύπα που τη γαμούσε. Και ναι. Η αίσθηση ήταν σαν να μου γαμούσε το στόμα. Κι εκεί που τα πράγματα έδειχναν ότι ήταν έτοιμος να χύσει μέσα στο στόμα μου ξαφνικά και βίαια μου σπρώχνει το κεφάλι βγάζοντας τον πούτσο του από το στόμα μου και σηκώνεται απότομα όρθιος.

- ΘΑΝΑΣΗΣ: Σωτήρη! Τραβήξου ρε μαλάκα, θέλω να τον γαμήσω κι εγώ.

- ΣΩΤΗΡΗΣ: Να χύσω πρώτα και μετά;

- ΘΑΝΑΣΗΣ: Όχι, γιατί εγώ είμαι σχεδόν έτοιμος. Και πριν χύσω θέλω κι εγώ να χαρώ αυτή την τρυπούλα που σφίγγει και ξεσφίγγει όπως είπες. Πήγαινε από μπροστά να σου τον γλείψει. Το κάνει πολύ καλά. Θα δεις.

Και έτσι οι δυο τους αλλάξανε θέσεις. Η πιο έντονη αίσθηση που είχα ήταν αυτή του πούτσου του Θανάση που επιχειρούσε να τον βάλει μέσα στην τρύπα μου. Και ο Θανάσης είχε πολύ χοντρό κεφάλι. Οπότε πήγε κι εκείνος στην τσάντα για να πάρει το λάδι και να βοηθήσει τη διείσδυση. Μέχρι τότε, απολάμβανα γευστικά και οπτικά τον πούτσο του Σωτήρη. Ο πούτσος του Σωτήρη ήταν λεπτός μπροστά, δηλαδή δεν είχε χοντρό κεφάλι και χόντραινε αρκετά προς τη βάση του. Δεν είχε μεγάλα αρχίδια σε σύγκριση με τα αρχίδια του Θανάση, αλλά είχε πολύ τρίχα. Μέχρι τη μέση του πέους του είχε τρίχες. Εν γένει ήταν περισσότερο τριχωτός, κάτι που το είχα μαντέψει όσο με έσπρωχνε από πίσω. Η περιοχή του πέους του μύριζε περισσότερο έντονα τη μυρωδιά του πέους, εξαιτίας των τριχών σίγουρα. Ο Σωτήρης είχε βγάλει όλα του τα ρούχα, οι τρίχες ήταν ως επί το πλείστων λευκές και μεγάλες, 3 εκατοστά κατά μέσο όρο. Όσο τον έγλυφα, τον άγγιζα σε όλο του το κορμί και δεν έβρισκα σημείο που να μην έχει τρίχα. Μασχάλες, στήθος, κοιλιά, πόδια, αρχίδια, κώλος, πλάτη. Επιπλέον, το σχήμα του πέους του ήταν αυτό που βοήθησε να μου τον βάλει μέσα χωρίς εγώ να καταλάβω τίποτα. Ήταν λεπτό μπροστά κι έτσι μπορούσε να μπει πιο εύκολα. Και όσο με γαμούσε κι εγώ το απολάμβανα, ταυτόχρονα με αυτό τον τρόπο, άνοιγε περισσότερο το σφιγκτήρα της τρύπας μου.

Τώρα ένιωθα τον πούτσο του Θανάση να προσπαθεί να εισέλθει κι αυτός σιγά-σιγά εκεί μέσα. Ο Σωτήρης εκείνη την ώρα σήκωσε με το χέρι του το πέος του ψηλά και μου τοποθέτησε τα αρχίδια του στα χείλη μου. Και η μυρωδιά των ιδρωμένων αρχιδιών του με άναβε αφάνταστα. Ο Θανάσης, αρχικά, έβαζε και έβγαζε μέσα μου μόνο το κεφάλι και ανά τακτά χρονικά διαστήματα ένιωθα και ότι έριχνε λάδι απευθείας μέσα στην τρύπα μου. Ο Σωτήρης ξαναέχωσε το πέος του μέσα στο στόμα μου αλλά μαζί με αυτό έβαλε και τα δάχτυλά του. Με αυτό τον τρόπο μου άνοιγε πιο πολύ το στόμα και έχωνε τον πούτσο του πιο βαθιά. Έφτανε για τα καλά στο λαρύγγι μου. Εγώ ανέπνεα απ' τη μύτη για να μην πνίγω. Κι ενώ ο Θανάσης έβαζε και έβγαζε αρχικά μόνο το κεφάλι, κάποια στιγμή αποφασίζει να σπρώξει περισσότερο προς τα μέσα. Τον έσπρωξε και τον άφησε εκεί χωρίς να τον κουνάει άλλο. Δεν έχυνε όμως, γιατί εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα την ένιωθα αυτή την παλινδρόμηση που κάνει το πέος όταν χύνει.

- ΘΑΝΑΣΗΣ: Είχες δίκιο. Η κωλοτρυπίδα του αγκαλιάζει τον πούτσο μου πολύ δυνατά και μου τον σφίγγει και χαλαρώνει. Σαν να έχει οργασμό από τον κώλο του κάνει.

Η ελαφρώς στραβή ψωλή του Θανάση ήταν αισθητή και από τα τοιχώματα του πρωκτού μου, καθώς ένιωθα πιο ισχυρή την πίεση προς τα αριστερά όσο αυτή διείσδυε περισσότερο προς τα μέσα. Εγώ προσπάθησα να ελέγξω περισσότερο τον σφιγκτήρα της κωλοτρυπίδας μου και άρχισα να σφίγγω και να χαλαρώνω κατά βούληση. Αυτό έδειξε να του αρέσει κι έτσι άρχισε πάλι να τον τραβάει και να τον σπρώχνει προς τα μέσα. Πολύ σύντομα, όμως, ξεκίνησε ένα καινούριο κόλπο. Τον έβγαζε εντελώς από μέσα μου και τον έβαζε εκ νέου. Του άρεσε καθώς φαίνεται αυτή η αίσθηση στον πούτσο του που επιτυγχάνεται την ώρα της διείσδυσης. Αυτό μάλλον επηρέαζε και το ρυθμό της δικής μου ανάσας γιατί ο Σωτήρης το κατάλαβε. Έπιασε το κεφάλι μου με τα δυο του χέρια κι άρχισε κι εκείνος να μου γαμάει το στόμα σχεδόν με τον ίδιο τρόπο που το έκανε και ο Θανάσης προηγουμένως, αλλά λίγο πιο ήρεμα.

- ΣΩΤΗΡΗΣ: Τον γαμάς καλά εκεί πίσω; Ξέρεις τι ωραία που μου τον γλείφει τον πούτσο μου τώρα;

- ΘΑΝΑΣΗΣ: Του τον βγάζω εντελώς, αφήνω την τρυπίτσα να κλείσει και του τον ξαναβάζω. Σφίγγει και χαλαρώνει διαρκώς.

- ΣΩΤΗΡΗΣ: Κι εγώ του γαμάω το στόμα.

- ΘΑΝΑΣΗΣ: Θα με γλείψεις λίγο πάλι αγόρι μου; Θα χύσω.

- ΕΓΩ: Ναι, έλα γρήγορα.

Σηκώθηκε, ήρθε και μου τον έβαλε γρήγορα μέσα στο στόμα μου πιέζοντας το κεφάλι μου με τα χέρια του προς το σώμα του. Εγώ επίτηδες ανέπνεα πιο έντονα για να ζεσταίνω την κοιλιά του. Με το άλλο μου χέρι τραβούσα μαλακία στον πούτσο του Σωτήρη. Ο Θανάσης κουνιόταν σχεδόν σπασμωδικά και έσπρωχνε απότομα προς το κεφάλι μου έχοντας μέσα στο στόμα μου τον πούτσο του, ο οποίος ξεκίνησε να παλινδρομεί μαρτυρώντας μου ότι χύνει και γεμίζοντας τη στοματική μου κοιλότητα με σπέρματα. Εγώ τα έπαιζα λίγο με τη γλώσσα για να πάρω τη γεύση που πολύ μου αρέσει και μετά τα κατάπινα. Τα κατάπινα και συνέχισα να του τον γλείφω για να του τον καθαρίσω εντελώς.

- ΘΑΝΑΣΗΣ: Χύνω, χύνω. Χύνω αγόρι μου. Γλείφε με κι άλλο.

- ΣΩΤΗΡΗΣ: Χύσε ρε. Πέτα τα μέσα του. Δρόσισε τον. Αφού τα θέλει.

- ΕΓΩ: Εσύ θα χύσεις Σωτήρη;

- ΣΩΤΗΡΗΣ: Να μη σε γαμήσω όπως πριν; Ήρθε ο άλλος και μου πήρε τη θέση.

Του έγνεψα με το κεφάλι καταφατικά, εκείνος σηκώθηκε και πήγε πάλι από πίσω μου. Είχα κουραστεί πολύ γιατί βρισκόμουν αρκετή ώρα στα τέσσερα και τα γόνατά μου άρχισαν να διαμαρτύρονται. Έτσι έγειρα το σώμα μου στο πλάι αριστερά, καθοδηγώντας και το Θανάση να ακολουθήσει και να διατηρεί το ακόμη σκληρό του πέος ώστε να βρίσκεται μέσα στο στόμα μου για να συνεχίζω να του το πιπιλάω. Ο Σωτήρης καβάλησε το αριστερό μου πόδι, τοποθέτησε το μπροστινό μέρος του σώματος του πολύ κοντά στα οπίσθιά μου, μου σήκωσε το δεξί μου πόδι ψηλά και εισήλθε μέσα μου και πάλι, αυτή τη φορά με μεγάλη ευκολία. Ο Θανάσης απ' ότι φαίνεται με είχε ανοίξει πολύ καλά. Εγώ έγλειφα το πουλί του Θανάση, το οποίο άρχιζε να μαλακώνει σιγά-σιγά, ενώ από την άλλη, ο ρυθμός με τον οποίο με γαμούσε ο Σωτήρης βάζοντας και βγάζοντας τον πούτσο του μέσα στον κώλο μου, είχε αυξηθεί σε ένταση και ταχύτητα. Έσφιγγα και χαλάρωνα τον δακτύλιο της τρύπας μου επίτηδες μήπως και αυτό τον κάνει να χύσει πιο γρήγορα. Κάποια στιγμή έκανε να μου πιάσει το δικό μου πέος, αλλά του απώθησα το χέρι εξηγώντας του ότι κρατιέμαι με το ζόρι.

- ΕΓΩ: Άφησέ τον το δικό μου. Θέλω να τα πετάξω πολύ ώρα τώρα αλλά περίμενα εσάς τους δύο πρώτα.

- ΣΩΤΗΡΗΣ: Καλά. Άσε με τώρα να σου γαμήσω το κωλαράκι σου.

- ΕΓΩ: Μόλις νιώσεις ότι πας να τα πετάξεις, τράβα μου μία και θα χύσω κι εγώ αμέσως. Την ώρα που θα χύνεις όμως.

Εκείνη την ώρα χρησιμοποίησε τα χέρια του και μου άνοιξε πιο πολύ τα κωλομέρια μου και τον έχωνε πιο βαθιά απ' ότι πριν. Εγώ ξεκίνησα τότε να του χαϊδεύω την περιοχή που είναι πάνω από το πέος του πιέζοντας και λίγο, κάνοντάς του ελαφρύ μασάζ.

- ΣΩΤΗΡΗΣ: Θα χύσω τώρα…

και με γαμούσε με μεγάλη λύσσα. Έπιασε τον πούτσο μου και με δυο τρία τραβήγματα εγώ ξεκίνησα να χύνω. Αυτός έσπρωχνε πιο δυνατά.

- ΣΩΤΗΡΗΣ: Έτσι, σφίγγε την τρύπα του τώρα που χύνεις. Σφίξε ρε το τρυπάκι σου τώρα που σε γαμάω. Χύνεις κι απ' τον κώλο τώρα το ξέρεις; Εγώ σε κάνω και χύνεις κι απ' τον κώλο. Αυτό ήθελα. Λίγο πριν χύσω να νιώσω την τρυπούλα σου να μου σφίγγει τον πούτσο μου…

και συνέχισε να με γαμάει ενώ εγώ είχα χύσει εντελώς και δεν ήθελα άλλο. Έκανα υπομονή.

- ΣΩΤΗΡΗΣ: Σαν να χαλάρωσε η τρυπούλα σου τώρα, ε; Δε θέλεις άλλο γαμήσι. Ούτε κι εγώ. Τώρα θα χύσω στ’ αλήθεια. Που θες να σε χύσω;

Εγώ δεν είχα πολύ όρεξη γιατί είχα χύσει.

- ΕΓΩ: Χύσε όπως είσαι μέσα μου.

- ΣΩΤΗΡΗΣ: Μέσα στην τρυπούλα σου τα θέλεις, ε; Ε λοιπόν όχι, εγώ θέλω να μου τα ρουφήξεις όλα στο στόμα.

Τραβήχτηκε, έβγαλε τον πούτσο του από τον κώλο μου, σηκώθηκε και μου έκανε νεύμα με το χέρι να πάω προς το μέρος του.

- ΣΩΤΗΡΗΣ: Έλα. Έλα μου να μου τον πάρεις. Έλα.

Λίγο πριν του τον βάλω μέσα στο στόμα μου, του έφυγε η πρώτη πιτσιλιά και με βρήκε στο σαγόνι.

- ΣΩΤΗΡΗΣ: Έτσι. Παρ' τον μέσα. Ωραία. Ναι. Γλείφ' τον, έτσι, την ώρα που σε χύνω. Τι ωραία που είναι. Έτσι. Παρ' τα κι αυτά. Τα 'θελες. Όπως του Θανάση. Πάρε και τα δικά μου. Παρ' τα, ναι. Ρούφα τον καυλάκι μου. Τι ωραία που τον ρουφάς. Παρ' τον μέσα όλον. Τον ήθελες!

Μετά από όλα αυτά τα παιχνίδια εγώ χωρίς να το καταλάβω κοιμήθηκα. Όταν ξύπνησα ήμουν μόνος μου μέσα στην καρότσα, γυμνός. Έξω είχε ξημερώσει. Ντύθηκα και βγήκα έξω. Υπήρχε μόνο ο Θανάσης από όλη την παρέα.

- ΕΓΩ: Μόνος; Ο Σωτήρης;

- ΘΑΝΑΣΗΣ: Ναι.

- ΕΓΩ: Ο Σωτήρης;

- ΘΑΝΑΣΗΣ: Ο Σωτήρης έπρεπε να πάρει το ταξί του και να φύγει. Εγώ σε περίμενα γιατί σε λυπήθηκα και δεν ήθελα να σε ξυπνήσω.

- ΕΓΩ: Σε ευχαριστώ. Θέλω να πιστεύω ότι δεν σε καθυστέρησα από τη δουλειά σου.

- ΘΑΝΑΣΗΣ: Είχα ραντεβού. Να παραδώσω εμπόρευμα. Το κάλυψα. Άξιζε. Δεν σου τυχαίνουν αυτά κάθε μέρα. Προσωπικά, δεν μου 'χει ξανασυμβεί ποτέ.

- ΕΓΩ: Ούτε κι εμένα.

- ΘΑΝΑΣΗΣ: Λοιπόν, σε αυτό το χαρτάκι που λέει "Σωτήρης" σου έχει γράψει ο Σωτήρης το τηλέφωνό του. Μου είπε να σου το δώσω.

- ΕΓΩ: Εάν θέλω εσένα, τον Σωτήρη θα πρέπει να πάρω;

- ΘΑΝΑΣΗΣ: Όχι εμένα. Α… θες το τηλέφωνό μου;

- ΕΓΩ: Εσύ θέλεις να μου το δώσεις;

- ΘΑΝΑΣΗΣ: Ε, ναι… θέλει κι ερώτημα; Γράφεις;

Copyright protected OW ref: 136975