Σαββατοκύριακο στη φάρμα τού θείου μου

Δημοσιεύθηκε από johnny21
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.11 (14 Votes)
Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι, αφότου τέλειωσα τις πανελλήνιες. Η μαμά μου, χωρισμένη, δεν είχε πολλά χρήματα να με στείλει διακοπές και εγώ κρατούσα όσα περισσότερα μπορούσα για τη μέρα που θα έφευγα φοιτητής. Έτσι αποφάσισα να μη μείνω στην Αθήνα το καλοκαίρι και να ανέβω στο χωριό μου όπου ζούσαν οι παππούδες μου και ο θείος μου διατηρώντας μια φάρμα και κάποια χωράφια.

Πάντα γνώριζα ότι μου άρεσαν και οι άντρες όμως ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω κάτι. Φτάνοντας στο χωριό, με περίμενε ο θείος μου για να με πάει στο σπίτι με το αυτοκίνητο, εφόσον η στάση ήταν αρκετά μακριά από την φάρμα και το σπίτι. Ο θείος μου είναι δύο χρόνια μικρότερος από τη μαμά μου, 35, ελεύθερος, γνήσιο αρσενικό, ο δουλευταράς της οικογένειας, που φροντίζει να πηγαίνει καλά η φάρμα και τα χωράφια. Πάντα είχα στο μυαλό μου ότι θα ήθελα να με γαμήσει ένας τέτοιος άντρας.

Αφού με υποδέχτηκε και μπήκα στο αμάξι με ρώτησε τα κλασσικά, πως είμαι, πως έγραψα και αυτά που ρωτάνε οι συγγενείς, με ρώτησα και αν έχω καμία κοπελίτσα. Εγώ φυσικά άσχετος με το άθλημα είπα απλά το κλασσικό… "ναι, κάτι παίζει…" και το άφησα να αιωρείται. Αμέσως σκέφτηκα να κάνω την ίδια ερώτηση. Η απάντηση ήταν αυτό που ήθελα να ακούσω.

- Που χρόνος αγόρι μου για τέτοια, πολύ δουλειά.

- Χωρίς παρεξήγηση… φαντάζομαι πολλές καύλες!

του απάντησα και ο θείος μου δεν έχασε την ευκαιρία:

- Μικρέ σαν πολύ δεν μεγάλωσες ξαφνικά, τι ερωτήσεις είναι αυτές;

Εγώ κοκκίνισα αλλά ήρθε η συνέχεια:

- Μη ντρέπεσαι ρε μπαγάσα. Φυσικά και έτσι είναι, μεγάλωσες και ξέρεις πως πάνε αυτά.

Αμέσως γέλασα και του λέω "δεν πειράζει, κάτι θα βρεις και εσύ". Ταυτόχρονα παρατήρησα ότι υπήρχε ένα φούσκωμα στο παντελόνι αλλά δεν έδωσα Πολύ σημασία γιατί μόλις είχαμε φτάσει στο σπίτι. Αφού τακτοποιήθηκα και έκανα ένα μπάνιο πήγα στο δωμάτιο μου για να ξαπλώσω, ξαφνικά ανοίγει η πόρτα, μπαίνει ο θείος μου με το μποξεράκι και η πούτσα του διαγραφόταν τέλεια σε αυτό. Μου λέει:

- Ρε μικρέ έφερες καμία καλή τσόντα μαζί σου ή έτσι ήρθες;

Αν και έπαθα ένα μικρό σοκ, απάντησα ότι έφερα μερικές και μου λέει άντε κάνε πιο εκεί και βάλε να δούμε καμία. Εκεί που του έδειχνα τις τσόντες, ξαφνικά ήταν και μια με γκέι που είχα βάλει κατά λάθος στον ίδιο φάκελο. Επιτόπου τον κοίταξα προσπαθώντας να δικαιολογηθώ ότι και καλά ήταν κατά λάθος και δεν ήξερα τι ήταν, αλλά πριν προλάβω να ω πολλά μου λέει:

- Καλά σε κατάλαβα εγώ μικρέ ότι είσαι πουστράκος.

- Όχι, όχι, κατά λάθος… απάντησα εγώ.

- Άστα αυτά, σε είδα που κοιτούσες το παντελόνι μου και τώρα που κοιτούσες το μποξεράκι μου. ΑΑφού το θες παρ' το!

Κατέβασε το μποξεράκι και πετάχτηκε ένα χοντρό κοντάρι 19 πόντων περίπου. Εγώ πλέον σοκαρισμένος, αλλά και απίστευτα ερεθισμένος, έσκυψα κοντά και τον πήρα στο στόμα.

- Το ήξερα μικρέ ότι είσαι καλό πουτανάκι. Αυτό είναι η εκπαίδευση σου. Μέχρι τη δευτέρα που θα φύγεις, θα γίνεις η καλύτερη πουτάνα στο χωριό και θα έρχεσαι συνέχεια από εδώ και πέρα!

Εγώ άκουγα αλλά δεν έδινα πολύ σημασία συνέχιζα να τον γλείφω. Με πίεζε να τον πάρω όλο αλλά πνιγόμουν. Με τις πολλές προσπάθειες το κατάφερα.

- Φτάνει τόσο μικρέ… ώρα να δούμε τι κάνεις με την τρύπα σου.

Με μια απότομη κίνηση με γύρισε και με πίεσε στο στρώμα. Έβαλε λίγο σάλιο στα δάχτυλα και άρχισε να μου τα βάζει ένα-ένα.

- Σφιχτό είναι το μουνάκι σου, αλλά έχω την λύση για αυτό.

Ξαφνικά ένιωσα κάτι σκληρό να ακουμπάει τον κώλο μου , κατάλαβα ότι ήρθε η ώρα. Με μια ήρεμη αλλά συνεχόμενη κίνηση με κάρφωσε μέχρι βαθιά με την πούτσα του.

- Εδώ στο χωριό έτσι πρέπει να μάθεις να σε γαμάνε μου λέει, αλλά θα το νιώσεις αργότερα καλύτερα.

Πάγωσα… δεν ήξερα τι εννοούσε. Παρ' όλα αυτά την έβρισκα και άρχισα να συνηθίζω. Ξαφνικά ένιωσα να σκληραίνει πολύ και έναν πίδακας από σπέρμα με γεμίζει.

- Τέλος για σήμερα, ξεκουράσου, αλλά το πρωί 5:30 σε θέλω στην φάρμα. Έλα γιατί αν δεν έρθεις θα θυμώσω και πίστεψε με, θα έχεις προβλήματα. Χωρίς πολλά-πολλά πήγα.

- Καλώς τον… ήρθε η ώρα να σου δείξω τα άλογα μας. Έλα εδώ.

Είχε ένα κάγκελο καρφωμένο στο πάτωμα και μου λέει "βάλε τα χέρια πάνω". Τα έβαλα εγώ.

- Κάτσε ήρεμος να σου δέσω τα χέρια.

- Θείε γιατί;

- Θα παίξουμε ένα παιχνίδι και θα συνεχίσουμε την εκπαίδευση.

Εγώ έκανα ότι μου ζήτησε εφόσον ήδη όσα κάναμε μου άρεσαν. Μόλις με έδεσε μου κατέβασε το παντελόνι και έφερε κοντά ένα άλογο.

- Ξέρεις Γιαννάκη, είναι περίοδος αναπαραγωγής και τα άλογα είναι σε οίστρο. Αλλά επειδή εγώ έχω μόνο ένα αρσενικό και πρέπει να ξεδώσει.

Εκείνη τη στιγμή νιώθω το άλογο να σηκώνετε στα δύο πόδια να ακουμπάει στους ώμους μου και ένα τεράστιο πράγμα να προσπαθεί να βρει την τρύπα μου. Με το βάρος του αλόγου στους ώμους λύγισα στο κάγκελο και αυτό αν και στην αρχή αστοχούσε ακουμπώντας τα αρχίδια μου, ξαφνικά με μια απότομη κίνηση βρήκε τη τρύπα μου και με κάρφωσε δυνατά. Το έκανε στιγμιαία 5 φορές έξω και απότομα πάλι μέσα τι ένιωσα να κουνιέται και λίτρα σπέρματος να με γεμίζουν. Τόσα που έτρεχαν παντού από την τρύπα μου. Αμέσως βγήκε το άλογο και έφυγε. Ο θείος μου λέει:

- Αυτή ήταν η εκπαίδευση σου. Πόνεσε φαντάζομαι, αλλά τώρα είσαι έτοιμη πουτάνα να ικανοποιήσεις τους πελάτες σου.

Εγώ είχα εξουθενωθεί και έχυνα από καύλα μόνος μου. Μόλις με είχε γαμήσει μια τεράστια πούτσα αλόγου και λέω στο θείο μου:

- Εντάξει τώρα άφησε με να φύγω να πάω να πλυθώ.

- Όχι μικρέ, δε χρειάζεται.

Βγάζει ένα λάστιχο και αρχίσει με πίεση να μου πλένει τα χύσια και την τρύπα μου.

- Τώρα θα βοηθήσεις κι εσύ στη φάρμα. Θα έρθουν οι εργάτες μας και επειδή κουράζονται πολύ τούς είπα ότι σήμερα το πρωί θα τους έχω ένα δώρο. Εσύ δε θα μιλήσεις καθόλου, θα παραμείνεις εκεί και όπως πέρασε το άλογο θα περιμένεις να τελειώσει η δουλειά σου σαν πουτάνα και μετά θα φύγεις για το σπίτι.

Αμέσως μπήκαν στη φάρμα οι δύο εργάτες του θείου μου. ο Ντένις από την Αλβανία και ο Αμπντούλ από το Ιράν.

- Ορίστε παιδιά. Ένα δώρο για τις υπηρεσίες σας. Μέχρι τις 7 παρά τέταρτο είναι δικό σας. Μετά να το αφήσουμε να πάει να πλυθεί. Αν σας αρέσει θα το ξανά κανονίσω.

Έτσι οι πρώτες δύο μέρες στο χωριό μου τελείωσαν. Η συνέχεια σε επόμενη ιστορία.Copyright protected OW ref: 135172