Πώς απο ένα απλό άγγιγμα φτάσαμε στο σεξ (5ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Pakis68
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.83 (9 Votes)
Μετά  την τελευταία  φορά  που βρεθήκαμε με τον Γιώργο ένιωθα πολύ  άσχημα και μεγάλη ντροπή που ήταν κρυμμένος ο φίλος του ο Πέτρος και μας πήρε μάτι να με γαμάει ο Γιώργος. Για καμιά βδομάδα   μου τηλεφωνούσε ο Γιώργος και δεν απαντούσα γιατί  είχα θυμώσει που έβαλε τον Πέτρο  να μας βλέπει. Όμως πριν λίγες μέρες που μου τηλεφώνησε απάντησα και μου είπε να πάω σπίτι του να δούμε μπάλα και ότι δε θα κάνουμε τίποτα ερωτικό. Έτσι πήγα. Όσο βλέπαμε το ματς δεν έκανε κάποια κίνηση, όπως μου υποσχέθηκε, όμως όταν  τελείωσε το ματς άρχισε να μου λέει  ότι κάθε μέρα  τον παίζει για την κωλάρα μου και θέλει κάθε μέρα να παίζει με τη σουφρίτσα μου. Εγώ είχα καυλώσει από τα λόγια του, όμως του είπα να σταματήσει και εκείνη την στιγμή γίνεται κάτι που μάλλον το είχε σχεδιάσει ο Γιώργος με τον Πέτρο.

Χτυπάει το κουδούνι και είναι ο Πέτρος. Πάγωσα εκείνη  τη στιγμή και πάγωσα ακόμα περισσότερο όταν μετά από λίγο που μιλήσαμε οι τρεις μας λέει ο Πέτρος "σας έχω…" και βγάζει δυο φωτογραφίες εκτυπωμένες. Μάλλον τις έβγαλε όταν μας έπαιρνε μάτι. Στη μια είμαι όρθιος εγώ με λίγο κατεβασμένο το εσώρουχο και ο Γιώργος από πίσω μου ανοίγει τα κωλομέρια με τα χέρια του και στη δεύτερη είμαι στημένος στα τέσσερα ο Γιώργος με την πούτσα έξω έτοιμος να μου τον βάλει και φαίνεται ανοιχτή η κωλοτρυπίδα μου. Μόλις τις είδα κοκκίνισα, δεν ήξερα τι να πω και τι να κάνω και αμέσως κατάλαβα που ήθελαν να το πάνε το θέμα και βγάλανε αυτές τις φωτογραφίες. Τότε ρωτάω με τρεμάμενη φωνή  γιατί έβγαλε τις φώτο για να πάρω την απάντηση που φοβόμουν από τον Πέτρο. Ότι τις έβγαλε για να τις δείχνουν σε γνωστούς μας για να καυλώνουν εκτός αν τον άφηνα και αυτόν να παίξει με την κωλάρα  μου και την σουφρίτσα.

Δεν ήξερα τι να κάνω και έμεινα αμίλητος να κοιτάω το πάτωμα και χωρίς να πουν κάτι, ήρθε ο ένας από τη μια και ο άλλος από την άλλη, κάθισαν δίπλα μου και άρχισαν να με χαϊδεύουν στη μέση λίγο πάνω από τον κώλο. Τους είπα να σταματήσουν αλλά ούτε καν με άκουσαν και συνέχισαν κατεβάζοντας τα χέρια τους στον κώλο μου. Εγώ έτρεμα από ντροπή. Με σήκωσαν, με κολλήσανε στον τοίχο και με χούφτωναν ταυτόχρονα και οι δυο το κωλομάγουλα. Τότε ένας από τους δυο μου τραβάει να μου κατεβάσει την φόρμα. Προσπαθώ να αντισταθώ αλλά μου κρατάνε τα χέρια και ο άλλος μου βγάζει τη φόρμα και με αφήνουν με το εσώρουχο. Τότε κατάλαβα ότι δύσκολα να τους αποφύγω και τους παρακάλεσα να μη με γαμήσουν, απλά να μείνουν στα χουφτώματα, με τρεμάμενη φωνή και έτοιμος να βάλω τα κλάματα. Τότε και ενώ τραβανέ προς τα επάνω το εσώρουχο μου για να μπει στον κώλο σαν στρινγκ, λέει ο Πέτρος:

-    Αυτή η κωλάρα δεν είναι μόνο για χουφτώματα αλλά για ξέσκισμα

και τότε μου λέει ο Γιώργος:

-    Καυλάκι βλέπω δεν έχεις ξυρίσει το κωλαράκι σου και έχει κάτι τριχούλες. Ξεντύσου και πάμε στο μπάνιο να σε ξυρίσουμε.

Θέλοντας να είμαι κάλος μπας και αποφύγω να με γαμήσουν το δέχτηκα, αλλά να με ξυρίσει μόνο ο Γιώργος. Έτσι και έγινε. Ξαναέβαλα το εσώρουχο και πήγαμε στο σαλόνι που περίμενε ο Πέτρος έχοντας βγάλει το παντελόνι του. Τότε ήρθε κοντά μου ο Πέτρος, ξαναέκανε σαν στρινγκ το εσώρουχο και λέει:

-    Τώρα φρεσκοξυρισμένη η κωλάρα σου είναι εντελώς γυναικεία…

και απαλά με τα ακροδάχτυλα άρχισε να ακουμπά το εσωτερικό των κωλομάγουλων μου. Μέχρι τότε από τη ντροπή και από τον φόβο ότι μπορεί να με γαμήσουν και οι δυο, ούτε καν είχα καυλώσει, όμως αυτό του το άγγιγμα με καύλωσε λίγο. Τότε ήρθε κοντά και ο Γιώργος και άρχισαν πάλι τα ταυτόχρονα χουφτώματα. Μέτα από λίγο, σηκώνεται ο Πέτρος και μου βγάζει την μπλούζα λέγοντας ότι του άρεσαν πολύ και τα μικρά βυζάκια μου. Μου τα ζουλάει και ξαφνικά σκύβει και μου γλείφει τη ρώγα, κάτι που με έκανε να βγάλω έναν αναστεναγμό ευχαρίστησης χωρίς να το θέλω. Τότε λέει ο Γιώργος…

-    το πουτανάκι μας μάλλον καύλωσε…

και με μια κίνηση χωρίς να προλάβω να αντισταθώ μου κατεβάζει το εσώρουχο και μένω εντελώς γυμνός με τον ένα να μου γλείφει τις ρώγες και τον άλλο να ανεβοκατεβάζει το δάκτυλο ανάμεσα στην χαράδρα του κώλου μου. Όσο και να μην ήθελα, με είχαν κάνει να καυλώσω. Τότε ο Πέτρος βλέπει την πούτσα μου καυλωμένη και λέει στο Γιώργο…

-    αυτό το πουτανάκι έχει καυλώσει πολύ! Μάλλον είναι ώρα να το σκίσουμε.

Ταράχτηκα.

-    Όχι δε θα με γαμήσετε… είπαμε μόνο χουφτώματα…

για να μου πει ο Πέτρος:

-    Μάλλον ξέχασες τις φωτογραφίες που έχουμε…

και ταυτόχρονα έβγαλε και το εσώρουχο του για να πεταχτεί έξω μια τεράστια χοντρή πούτσα που ήταν διπλάσια σε πάχος από του Γιώργου.  Μόλις την είδα ταράχτηκα ακόμα περισσότερο και του είπα ότι αποκλείεται αυτό το τεράστιο πράγμα να μπει μέσα μου. Γέλασε λέγοντας…

-    θα μπει και θα σε κάνει να μην μπορείς να περπατήσεις.

Τότε απογοητευμένος, βλέποντας ότι δύσκολα θα αποφύγω την παρτούζα, κάθισα στον καναπέ χωρίς να σκέπτομαι πλέον κάτι. Αφού πλέον ήταν και οι δυο με τις πούτσες έξω, ήρθαν μπροστά μου και μου είπαν να ανοίξω το στόμα για να μου το γαμήσουν. Εγώ δεν το έκανα και άρχισαν να τρίβουν τις πούτσες τους στα χείλη και στο πρόσωπο μου. Προσπαθούσα να κάνω πίσω, αλλά αυτοί συνέχιζαν και τα χείλη και τα μάγουλα μου είχαν υγραθεί από τα προσπερματικά υγρά τους. Είχα αηδιάσει και ντρεπόμουν απίστευτα, αλλά δε μπορούσα να κάνω κάτι. Τότε λέει ο Πέτρος:

-    Στήσου καυλιάρα στα τέσσερα να σκίσουμε το κωλοτρυπίδι σου.

-    Δε θέλω…

μα με λίγο σπρώξιμο με γύρισαν και με έστησαν πάνω στο μαξιλάρι και άρχισαν να χαϊδεύουν απαλά τη σουφρίτσα μου κάτι που με ανατρίχιασε και με καύλωσε. Άρχισα να τρέμω και να χύνω. Τότε ο Πέτρος λέει…

-    χύνεις καργιολάκι ε… και μας κάνεις τη δύσκολη.

Μου καρφώνει το κωλοδάχτυλο στην τρύπα και μετά από λίγο χώνει και δεύτερο. Εκεί πόνεσα και τον παρακάλεσα να σταματήσει, αλλά μου είπε πρέπει να με ανοίξει καλά για να μπει η ψωλάρα του μετά να με ξεπατώσει. Τότε νιώθω ένα φτύσιμο στην τρύπα μου και βλέπω τον Πέτρο να ετοιμάζεται να με γαμήσει. Προσπαθώ να τον πείσω να βάλει έστω προφυλακτικό, αλλά μου λέει ότι θέλει και αυτός να με σκίσει χωρίς καπότα όπως ο Γιώργος για να νιώσω τα χύσια του μέσα μου. Ζητάει από το Γιώργο να έρθει να κρατάει τα κωλομάγουλα μου ανοικτά γιατί ήμουν στενός. Τότε ο Γιώργος τράβηξε τα κωλομέρια μου να ανοίξουν και ο Πέτρος άρχισε να τρίβει την πούτσα του ανάμεσα στην κωλοχαράδρα μου. Έκανα μια τελευταία προσπάθεια να τους πείσω να σταματήσουμε εδώ  γιατί φοβόμουν ότι θα με ξέσκιζε αν έμπαινε μέσα μου αυτό το θηρίο που έχει για πούτσα. Τότε ο Πέτρος είπε πως ακόμα δεν αρχίσαμε και όλο το βράδυ θα με ξεσκίζουν. Αφού κατάλαβα ότι δεν το γλιτώνω το ξέσκισμα, προσπάθησα να τουρλωθώ όσο καλύτερα μπορούσα για να μπει εύκολα, αλλά δε μπορούσε  να με ανοίξει και άρχισε να σπρώχνει με δύναμη. Πρέπει να είχε μπει λίγο μέσα και τρελάθηκα στον πόνο. Του είπα να βγει να χαλαρώσουμε λίγο, αλλά αντίθετα, αυτός έσπρωξε ακόμα πιο δυνατά. Πρέπει να είχε μπει όλο το κεφαλάκι μέσα ( ήταν τεράστιο) και εγώ άρχισα να φωνάζω ότι πονάω να σταματήσει, αλλά με μια δυνατή σπρωξιά καρφώθηκε μέσα μου και τα είδα όλα.

Ούρλιαζα από πόνο, όλη η γειτονιά μπορεί να με άκουσε, αλλά αυτός δεν καταλάβαινε τίποτα και όσο πήγαινε ανέβαζε ταχύτητα. Ένιωθα τα αρχίδια του να χτυπούν στα δικά μου μέχρι που φώναξε "παρ' τα μωρή πόρνη…" και ένιωσα να αδειάζει μέσα μου. Βγήκε από μέσα μου ένιωθα τα χύσια να τρέχουν από την τρύπα μου.

-    Τον ξεχείλωσες, λέει  ο Γιώργος. Τι θα γαμήσω εγώ πηγάδι;…

και πριν προλάβω να πάρω ανάσα, καρφώνεται μέσα μου. Μέτα από κανένα δεκάλεπτο νιώθω και το Γιώργο να τελειώνει μέσα. Και ενώ είμαι πασαλειμμένος στα χείλη και στο πρόσωπο με προσπερματικά υγρά και μέσα στα χύσια να τρέχουν από τη σκισμένη κωλοτρυπίδα μου ελπίζοντας ότι τελείωσε το μαρτύριο και το ξεφτίλισμα μου ακούω τον Πέτρο να λέει για δεύτερο γύρο τώρα να κάτσω πάνω στην ψωλάρα του. Προσπαθώ να αρνηθώ αλλά μου υπενθυμίζει ότι για να σκίσει τις φωτογραφίες είπαμε θα με γαμάνε όλο το βράδυ και έτσι αν και νιώθω να τσούζει η σούφρα πάω και ανεβαίνω στην αγκαλιά του και σιγά-σιγά με βάζει να καθίσω πάνω στην πούτσα του και μου λέει:

-    Τώρα δε θα κάνω κάτι εγώ, θα κουνιέσαι και θα χοροπηδάς πάνω στην πούτσα μου σα σωστό πουτανάκι μέχρι να με κάνεις να χύσω.

Μη μπορώντας να κάνω κάτι άλλο άρχισα να ανεβοκατεβαίνω πάνω στην πούτσα του σαν πουτάνα και παρ' ότι  ήμουν σκισμένος από πριν, ήταν τόσο χοντρός ο πούτσος του που πονούσα όταν καρφωνόταν όλος. Μου ζήτησε να βογκάω και σαν κοπελίτσα κάτι που το έκανα με μεγάλη ντροπή. Σε κάποια στιγμή λαχάνιασα να κουνιέμαι πάνω κάτω και αρχίζει να κουνιέται αυτός καθώς λέει στο Γιώργο να έρθει να προσπαθήσει να μπει και αυτός ταυτόχρονα στον κώλο μου. Αντέδρασα αλλά με αγνόησαν. Ευτυχώς δεν γινόταν με τίποτα να μπει και ο Γιώργος, αλλά αφού δεν κατάφεραν αυτό έτσι όπως ήταν καρφωμένος μέσα μου ο Πέτρος έχωσε το δάκτυλο του ο Γιώργος στην κωλοτρυπίδα μου και με γαμούσαν ο ένας με την πούτσα και ο άλλος με το δάκτυλο. Είχα τρελαθεί στον πόνο ευτυχώς μετά από λίγο τελείωσε μέσα μου ο Πέτρος για ακόμα μια φορά. Ένιωθα απίστευτο τσούξιμο στη σουφρίτσα μου. Πρέπει να μου την είχαν ξεσκίσει όσο δεν πήγαινε. Τότε μου λένε "στήσου να δούμε πως κάναμε την κωλοτρυπίδα σου". Στήνομαι και ακούω να σχολιάζουν ότι δε θα μπορώ να καθίσω για δυο βδομάδες έτσι πως με είχαν ανοίξει.

Τους είπα αν μπορώ να φύγω, αλλά αυτοί ήταν πάλι καυλωμένοι και μου απάντησαν πως σε λίγο θα φύγω μα τώρα θα τους καθαρίσω με τσιμπούκι και με έσπρωξαν να κάτσω κάτω. Τους είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω πίπα και τότε άρχισαν να μου χαϊδεύουν το στήθος και τον έπαιζαν μπροστά στο πρόσωπο μου λέγοντας ότι η βραδιά θα κλείσει με χύσιμο στην μάπα κάτι το όποιο και έγινε  αν και προσπάθησα να το αποφύγω. Άρχισαν να χύνουν σχεδόν μαζί και οι δυο στο πρόσωπο μου και με γέμισαν με χύσια στο πρόσωπο και τα χείλη. Μετά τα πασάλειβαν πάνω στο πρόσωπο μου τρίβοντας τις πούτσες τους στα χείλη μου. Τότε και ενώ ήμουν πασαλειμμένος με χύσια στο πρόσωπο, στον κώλο και με την τρυπούλα μου ξεπατωμένη τους ακούω να λένε να το αφήσουμε το πουτανάκι να πλυθεί ή να το διώξουμε χυμένο και σκισμένο.

Τελικά αν και δεν μπορούσα να κουνηθώ από το τσούξιμο της τρυπούλας μου, ντύθηκα έπλυνα το πρόσωπου μου από τα χύσια τους και ετοιμάστηκα να φύγω ζητώντας να σκίσουν τις φώτο. Τότε  ο Πέτρος  μου τις έδωσε να τις σκίσω λέγοντας να μη νομίζω ότι δεν τις έχει στο αρχείο του και ότι πλέον όποτε έχουν καύλες θα πηγαίνω εκεί να με ξεσκίζουμε και να με χύνουν παρέα αφού κι εγώ γουστάρω και χύνω και τρέμω από καύλα σαν καργιολάκι όταν παίζουν με τη σουφρίτσα μου. Τα έχασα μόλις άκουσα ότι έχει τις φώτο σε αρχείο, γιατί σκέφτηκα ότι όποτε θέλουν θα με κάνουν το πουτανάκι τους. Έτσι έφυγα χωρίς να πω τίποτα. Πέρασαν πέντε μέρες τώρα και ακόμα η σούφρα μου τσούζει απίστευτα. Με ξαναπήραν χθες να πάω σπίτι τους αλλά είπα όχι γιατί πονάω θα μιλήσουμε τους μετά από δέκα μέρες να περάσει το τσούξιμο. Δεν ξέρω όμως… μάλλον πρέπει να τους αποφύγω αν και χθες σκεφτόμουν τι μου έκαναν, καύλωσα και τον έπαιξα σκεφτόμενος πως με γάμησαν.Copyright protected OW ref: 133993