Το απίστευτο καλοκαίρι του '16

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.25 (4 Votes)
Εγώ και η παρέα μου είχαμε αποφασίσει να πάμε διακοπές  μετά την εξεταστική για να χαλαρώσουμε λίγο.  Δίνουμε λοιπόν το τελευταίο μάθημα και ίσα που προλαβαίναμε να ετοιμαστούμε και να πάρουμε το πλοίο για το νησί. Μετά από τις φαινομενικά ατέλειωτες ώρες μέσα στο πλοίο, φτάσαμε και αφού τακτοποιηθήκαμε στα δωμάτια μας, φύγαμε για μπάνιο. Οι πρώτες μέρες κύλισαν ομαλά, μπάνιο, ύπνος, ποτά, μπιρίμπα, χαλάρωση. Περνούσαμε πολύ ωραία με την παρέα μου και ήδη είχαμε βρει αγαπημένα μέρη, τα οποία επισκεπτόμασταν καθημερινά. Ένα απ’ αυτά ήταν και το beach bar το οποίο είχε ο Αντώνης.

Απ’ την πρώτη φορά που πήγαμε εκεί τον είχα παρατηρήσει, 30αρης, σχετικά κοντούλης γύρω στο 1.70, μαυρομάλλης με γκρίζους κροτάφους, πράγμα περίεργο για την ηλικία του, ωραίο πλατύ χαμόγελο και  καλά γραμμωμένο σώμα, ωραίο φαρδύ στέρνο με όσο πρέπει φουσκωμένο στήθος και ωραία τονισμένους κοιλιακούς  και κανονικούς και πλάγιους. Εγώ από την άλλη αρκετά ψηλότερος απ αυτόν (1.95 βλέπετε ζωή να χω), με κανονικό σώμα καθώς δεν είμαι και πολύ φαν του γυμναστηρίου, έχω όμως λόγω γονιδίων πεταχτό και σφιχτό κώλο που κάθε παιδί του γυμναστηρίου θα ζήλευε, φαντάζομαι (σορυ γκαις). Αρκετά με τα στατς… ας επιστρέψω στο ζουμί της υπόθεσης. Τον Αντώνη λοιπόν που λέτε, τον είχα παρατηρήσει  από την πρώτη φορά που είχαμε πάει στο beach bar αυτό. Έβγαζε μια αυτοπεποίθηση και μια γοητεία μαζί, ίσως επειδή ο χώρος του άνηκε ένιωθε τόσο άνετα δεν ξέρω.  Του είχα ρίξει και μου είχε ρίξει κάποιες ματιές αλλά μέχρι εκεί, δεν πίστευα ποτέ ότι θα γινόταν κάτι με τον συγκεκριμένο. Μου άρεσε όμως και έτσι μπήκα σε διαδικασία (με διακριτικό τρόπο πάντα) να ρωτήσω τον ιδιοκτήτη των ενοικιαζόμενων που μέναμε, για τον Αντώνη.

Έτσι έμαθα για το ότι το μαγαζί ήταν δικό του και το όνομα του. Είχα πει και στα παιδιά ότι μου άρεσε οπότε το κάναμε αμέσως στέκι το μαγαζί του. Την επόμενη μέρα όταν πήγαμε με τα παιδιά για το καθιερωμένο πρωινό μπάνιο, τον πέτυχα να βγαίνει από την θάλασσα. Εκεί τα είδα όλα! Φορούσε ένα μαύρο μαγιό κολλημένο πάνω του απ’ το νερό με ένα φούσκωμα πολλά υποσχόμενο και λαχταριστό. Θα ορκιζόμουν ότι η τρύπα μου κουνήθηκε λίγο και το καυλί μου έσταξε ελάχιστα. Πήγαινε προς μία ξαπλώστρα να πάρει την πετσέτα του και αφού σκουπίστηκε πήρε το δρόμο προς το μπαρ. Εγώ είχα μείνει να τον κοιτάω και οι φίλοι μου με σκουντούσαν και μου έλεγαν ότι καρφώνομαι. Ξύπνησα λίγο, αλλά συνέχισα να τον κοιτάζω και το ίδιο και αυτός. Πηγαίνοντας προς  το μπαρ πέρασε από δίπλα μας, στάθηκε λίγο, μας είπε ένα καλημέρα σας, με κοίταξε και έφυγε. Άρχισαν εκεί  οι φίλοι μου τα… «είδες πως σε κοίταξε, σε γουστάρει, θα φας καλά απ αυτόν» κτλ.

Γελούσαμε αλλά εγώ όντως ήθελα αυτόν τον άντρα πολύ! Γύρισα πίσω για λίγο και τον είδα στο μπαρ να λέει κάτι στον μπάρμαν να κοιτάει στο μέρος μας και να γελάνε. Αυτό ήταν λέω, έγινα ρεζίλι γιατί τον κοιτούσα πολύ επίμονα. Έτσι σταμάτησα τα πολλά-πολλά για να μην τον κάνω να νιώσει άβολα. Λίγη ώρα μετά και ενώ είχε γεμίσει  με κόσμο η παραλία μας φέρνει η σερβιτόρα μπύρες κερασμένες απ ‘ το αφεντικό στο μπαρ λέει. Κοιτάμε όλοι πίσω βλέπουμε τον Αντώνη με μια μπύρα στο χέρι να την σηκώνει και να λέει στην υγειά σας! Του κάνουμε και εμείς νόημα από μακριά ευχαριστούμε κτλ και μου λένε τα παιδιά να πάω να του πω ευχαριστώ από κοντά εκ μέρους όλων. Ήξεραν το κόλλημα που είχα φάει μαζί του, με πίεσαν και λίγο, ε δεν δυσκολεύτηκα και πολύ εγώ. Αν μη τι άλλο απ’ ότι φάνηκε του ήμασταν συμπαθείς. Σηκώνομαι λοιπόν και πάω να του μιλήσω. Ήταν πλάτη σε μένα, τον σκουντάω στην πλάτη και του λέω:

-    Ευχαριστούμε πολύ για τις μπύρες! Να ‘στε καλά!

-    Τίποτα ψηλέ μου, αλλά μη μου μιλάς στον πληθυντικό, δεν έχουμε και τόση διαφορά. Αντώνης…

μου λέει και μου δίνει το χέρι. Ωραία αντρική μπάσα φωνή.

-    Γιάννης, του λέω, χάρηκα!

-    Επίσης. Όσο για τις μπύρες το θεώρησα υποχρέωση μου, κάθε μέρα είστε εδώ…

λέει και μου χαμογελάει. Τόσο γοητευτικό άντρα δεν είχα ξαναδεί. Του χαμογελάω κι εγώ.

-    Είναι ωραίο μέρος και ωραία θάλασσα. Τέλος πάντων, πάω πίσω στην παρέα μου. Και πάλι ευχαριστούμε. Αν θέλεις μπορείς να έρθεις να κάτσεις μαζί μας…

του λέω και φεύγω. Τι σκεφτόμουν; Δεν ξέρω! Γιατί του είπα να έρθει; Μπορεί να μην ήταν καν gay στην τελική. Φεύγοντας γυρίζω πίσω ασυναίσθητα και τον πιάνω να κοιτάει τον κώλο μου! Ωραία σκέφτηκα, εδώ είμαστε. Με είδε που τον είδα και σάστισε λίγο, με κοίταξε και μου χαμογέλασε. Πάω πίσω στα παιδιά, τους λέω τη φάση που έγινε και  μπαίνουμε για μια βουτιά. Λίγη ώρα μετά αφού πήγαμε πάλι στις ξαπλώστρες μας να σου ο Αντώνης  έρχεται και κάθεται στην ξαπλώστρα μου.

-    Τι λέει παιδιά καλή η θάλασσα; Το Γιάννη τον ψηλό εδώ τον γνώρισα, οι υπόλοιποι και υπόλοιπες;…

έπιασαν την κουβέντα και πέρασε η ώρα ευχάριστα. Δεν πίστευα αυτό που γινόταν! Ο Αντώνης καθόταν με μένα και την παρέα μου και είχαμε πιάσει όλοι μαζί κουβεντούλα! Έκατσε αρκετή ώρα και λέγαμε για το νησί και τις παραλίες που έχει και μας είπε για μια που θεωρούνταν ανεπίσημα η πιο ωραία του νησιού και εμείς δεν είχαμε πάει. Μας πρότεινε να μας πάει με το σκάφος του την επόμενη μέρα το πρωί όλους μαζί για μπάνιο καθώς δεν πάει αμάξι εκεί. Δέχτηκαν όλοι κατενθουσιασμένοι εγώ απλά προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω αυτό που γινόταν και δε μπορούσα. Δώσαμε ραντεβού συγκεκριμένη ώρα για την επόμενη μέρα στη μαρίνα εκεί κοντά. Και κάπου εκεί ο Αντώνης με κοιτάει χαμογελάει με χτυπάει  λίγο στο μπούτι και σηκώνεται να φύγει . Με κοιτάνε όλοι στην παρέα με ύφος ότι αν δεν πείστηκες ακόμα ότι σε γουστάρει πέσε να πνιγείς  τώρα!

Ξημερώνει η επόμενη μέρα και ξυπνάμε όλοι με διάθεση να πάμε στην ωραία παραλία με το σκάφος του «φίλου» μας πλέον. Ήταν και τελευταία μέρα στο νησί, έπρεπε να περάσουμε όσο καλύτερα γίνεται. Πάμε στη μαρίνα και μας περιμένει ο Αντώνης με ένα μπλε μαγιό που και πάλι διαγραφόταν το ωραίο φούσκωμα του και ένα λευκό τιραντάκι ίσα για να φαίνονται τα ωραία μπράτσα του. Με τα πολλά μπήκαμε στο σκάφος και σε περίπου 20 λεπτά ήμασταν στην παραλία. Βουτάνε όλοι με χαρά πάνω απ το σκάφος και μπαίνουν μέσα στα πραγματικά καταπράσινα και πεντακάθαρα νερά. Βγάζω και εγώ το μπλουζάκι μου και ετοιμάζομαι να μπω αλλά δε βλέπω πουθενά τον Αντώνη. Ανεβαίνω κάτι σκαλάκια για να τον βρω στο τιμόνι. Με βλέπει και χαμογελάει  πάλι.

-    Δε θα βουτήξεις;… λέει.

-    Ήθελα να σου πω ευχαριστώ εκ μέρους όλων μας, για άλλη μια φορά…

τον πλησιάζω γρήγορα, τον πιάνω απ’ την μέση και κολλάω τα χείλη μου στα δικά του. Με έναν πολύ μικρό ενδοιασμό για το αν θα με ρίξει απ’ το σκάφος σε περίπτωση που δεν είναι gay. Μου έφυγε ο ενδοιασμός όταν ένιωσα τη γλώσσα του να παραβιάζει το στόμα μου και τα χέρια του να κατεβάζουν το μαγιό μου και να μου χουφτώνει τον κώλο. Παίρνω κι εγώ και άλλο θάρρος και του βγάζω τη μπλούζα. Οι ανάσες μας εντελώς ασυγχρόνιστες έδειχναν πόσο πολύ καυλωμένοι ήμασταν και οι δυο. Τα λίγα δευτερόλεπτα που χώρισαν τα χείλη μας μου χαμογέλασε πάλι και αυτή τη φορά με πιάνει αυτός απ το πρόσωπο και με φιλάει με γλώσσα. Εγώ του έτριβα τις ρώγες από κάτω με το ένα χέρι και με το άλλο έτριβα τον πούτσο του που ήταν αρκετά καυλωμένος και σκληρός. Αυτό που έπιανα ήταν ακριβώς ότι φανταζόμουν όταν έβλεπα το φούσκωμα του στην παραλία. Ένας τόσο μικρόσωμος άντρας έκρυβε ένα θηρίο ανάμεσα στα πόδια του.

Σταμάτησα το φιλί μας και τον έσπρωξα στο σαλονάκι δίπλα στη θέση του οδηγού. Του λύνω το κορδονάκι απ το μαγιό με τα δόντια προσπαθώντας να γίνω σέξι αλλά καταφέρνω μόνο να το κάνω κόμπο. Γελάμε και οι δυο σπαστικά και με βοηθάει με τα χέρια του να το λύσουμε. Του το κατεβάζω και επιτέλους πετάγεται στο πρόσωπο μου η ψωλάρα του Αντώνη. Όρθια σε πλήρη στύση. Ήταν ένα πραγματικά πανέμορφο καυλί. Άνετα γύρω στους  20 πόντους και τόσο χοντρό στη βάση του ώστε το χέρι μου να μην μπορεί να κλείσει όταν το πιάνω. Παρ’ όλα αυτά δεν τρόμαξα γιατί έχω πάρει μεγαλύτερο στο παρελθόν, απλά πολύ πιο λεπτό. Ενώ τον κοιτάζω στα μάτια ασταμάτητα, το παίρνω όσο πιο βαθιά στο στόμα μου μπορώ, ρουφώντας τον με λύσσα. Τα μικρά βογγητά του και ο ήχος της θάλασσας ήταν τόσο διεγερτικά που είχα γίνει και εγώ τούρμπο και άρχισα να παίζω το καυλί μου. Τον είχα πολύ βαθιά στο στόμα μου και ο Αντώνης  είχε πάρει το κεφάλι μου και μου γαμούσε το στόμα άγρια. Μετά πήρα το καυλί του στα χέρια μου του το έπαιζα και έδινα στον εαυτό μου πουτσοσκάμπιλα κάτι που φάνηκε να του αρέσει πολύ.

Είχε σκληρύνει πολύ ο πούτσος του και πρέπει σε λίγο να έχυνε. Συνέχισα να τον τσιμπουκώνω βαθιά ενώ για να τον κάνω να χύσει πιο γρήγορα σκέφτηκα να του βάλω δάχτυλο. Έτσι σε μια στιγμή του χώνω το δάχτυλο στην τρύπα και τον ακούω να βογκάει δυνατά. Πιάνει τον πούτσο του και τον παίζει πολύ γρήγορα ενώ χύνει στο στόμα μου και στην μύτη μου. Τα Καυτά και πηχτά χύσια του Αντώνη ήταν στη μούρη μου και το γούσταρα όσο δεν φαντάζεστε. Ο οργασμός του ήταν τόσο έντονος που οι κοιλιακοί του και όλο του το σώμα πάλλονταν στο ρυθμό που πριν λίγο έχυνε. Μέχρι να ηρεμήσει ο πουτσαράς μου του έγλειφα τα αρχίδια και του έπαιζα τις ρώγες που είχαν σκληρύνει πάρα πολύ.

-    Σταμάτα, σταμάτα...

μου είπε καθώς κουνιόταν όλο του το σώμα και κοβόταν η ανάσα του. Τον υπάκουσα και τον άφησα 1 λεπτό να ηρεμήσει καθώς εγώ ασχολιόμουν με τον δικό μου πούτσο. Έφτυσα την παλάμη μου και έκατσα στην άλλη πλευρά. Τον έπαιζα γρήγορα με τα χύσια του Αντώνη ακόμα στο πρόσωπο μου. Σε κάποια δευτερόλεπτα σηκώνεται ο Αντώνης έρχεται στο μέρος μου και το βάζει όλο στο στόμα του βάζοντας μου ταυτόχρονα 2 δάχτυλα στην τρύπα μου. Αυτό με πόνεσε λίγο αλλά ήταν αρκετό για να με απογειώσει και να τα ρίξω όλα στο λαρύγγι του. Περίμενα να τραβηχτεί αλλά έμεινε ακίνητος μέχρι να καταπιεί και την τελευταία σταγόνα. Αφού ηρεμήσαμε λίγο μου λέει:

-    Πήγαινε για μια βουτιά με τα παιδιά, λείπουμε κάνα τέταρτο θα έχουν ερωτήσεις…

λέει και γελάμε και οι δυο. Παρατηρεί ότι το σπέρμα του είναι ακόμα στο πρόσωπο μου και το γλείφει ελάχιστα. Μετά δίνουμε ένα γλωσσόφιλο. Κατεβαίνω τις σκάλες για να βουτήξω στη θάλασσα. Βλέπω τα παιδιά τους εξηγώ τι έγινε και αφού με τρολάρουν και γελάμε, φωνάζουμε όλοι μαζί τον Αντώνη να κατέβει. Κατεβαίνει και εκείνος, βουτάει στη θάλασσα και περάσαμε κάποιες στιγμές χαλάρωσης όλοι μαζί με τον Αντώνη και την παρέα μου. Κάποια στιγμή έπρεπε να γυρίσουμε πίσω οπότε ανεβήκαμε στο σκάφος και αφού φτάσαμε πάλι στη μαρίνα, ο Αντώνης μου ζήτησε να πάω ξανά το βράδυ στη μαρίνα να τον συναντήσω. Φυσικά και δέχτηκα, ήξερα ότι ήθελε να συνεχίσουμε αυτό που αφήσαμε στη μέση το μεσημέρι. Πήγα στο ξενοδοχείο με την παρέα μου και αφού πλύθηκα και ντύθηκα, μου θύμισαν τα παιδιά ότι την επόμενη μέρα το πρωί φεύγαμε! Το είχα ξεχάσει ζώντας την καύλα μου στο πανέμορφο νησί του αιγαίου.

Έκατσα λοιπόν να ετοιμάσω τη βαλίτσα μου και πέρασε η ώρα. Έπρεπε να συναντήσω τον Αντώνη.  Οι φίλοι μου βγήκαν για ποτό και εγώ ξεκίνησα για τη μαρίνα. Δεν είχε σχεδόν καθόλου κόσμο. Πλησιάζω το σημείο που ήταν το σκάφος του Αντώνη και παθαίνω σοκ! Ήταν εκεί ντυμένος με ένα γαλάζιο πουκάμισο και στην πλάτη του είχε ένα λευκό πουλόβερ, φορούσε ένα ανοιχτό καφετί παντελόνι και όμορφα δετά παπούτσια. Εγώ από την άλλη ένα απλό μαύρο πόλο και ένα κοντό παντελόνι, ένιωθα κάπως μειονεκτικά όσον αφορά τα ρούχα. Στεκόταν εκεί με το υπέροχο φαρδύ χαμόγελο του και με κοιτούσε.

-    Έλα πάνω…

μου είπε και μου άπλωσε το χέρι του να το πιάσω. Ανέβηκα και  μου ήρθε αμέσως  στην μύτη το ελαφρύ σέξι άρωμα του. Κάνω κίνηση να τον φιλήσω, αλλά μου βάζει τον δείκτη του στα χείλη μου και μου ψιθύρισε να τον ακολουθήσω. Ανεβαίνουμε τις σκάλες που οδηγούν στο τιμόνι και κάθεται στη θέση του οδηγού. Εγώ δίπλα, εκεί που το μεσημέρι τον τσιμπούκωνα με μανία. Βάζει μπρος και ξεκινάμε.

-    Που με πας;… του λέω γεμάτος απορία.

-    Είναι έκπληξη, μου λέει χαμογελώντας και μου κλείνει το μάτι.

-    Ελπίζω να μην με πετάξεις σε καμιά σπηλιά…

λέω χαζολογώντας  και ξεκινάμε μια συζήτηση γενικού περιεχομένου. Πέρασε ένα μισάωρο και αφού απολαύσαμε έναν, απ’ ότι μου φάνηκε, γύρο του νησιού,  πλησιάζαμε σ’ ένα μεγάλο σπίτι με δική του πολύ μικρή μαρίνα. Πριν προλάβω να ρωτήσω ο Αντώνης με ενημέρωσε.

-    Αυτό εδώ είναι το σπίτι μου.

Δεν είπα τίποτα, απλά κούνησα το κεφάλι μου. Σταμάτησε το σκάφος με βοήθησε να κατέβω και ανεβήκαμε στη μικρή γεφυρούλα που οδηγούσε στην βεράντα του σπιτιού. Πολύ ωραία διακοσμημένη, με φαναράκια παντού, τελείως νησιώτικο στυλ. Εκεί ήταν στρωμένο ένα μικρό τραπέζι με κεριά και κάτι που από μακριά μπορούσα να διακρίνω σαν σούσι. Χαμένος προσπαθούσα να προσαρμοστώ στο καινούργιο περιβάλλον, ο Αντώνης με έπιασε απ τη μέση, ήρθε μπροστά μου με φίλησε στο στόμα και συνήλθα.

-    Ήθελα να πάμε για φαγητό να γνωριστούμε και δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι καλύτερο απ αυτό, είπε.

-    Πολύ ωραία η σκέψη σου… εγκρίνω…

του λέω και τον φιλάω απαλά στα χείλη. Με οδηγεί σαν καλός κύριος στο τραπέζι, ανοίγει την καρέκλα για να κάτσω, εκεί γέλασα γιατί μου φάνηκε πολύ περίεργο, λες και ήμουν καμιά γκόμενα. Κάτσαμε, φάγαμε, μιλούσαμε αρκετά, έμαθα πολλά για αυτόν αλλά και αυτός για εμένα. Κάποια στιγμή σηκωθήκαμε απ το τραπέζι και κάτσαμε σε μια κούνια που είχε στο μπαλκόνι. Με πήρε αγκαλιά και με φίλησε στο μέτωπο.

-    Περνάω πολύ ωραία μαζί σου, μου είπε.

-    Κι εγώ το ίδιο…

λέω και χώνομαι πιο μέσα στην αγκαλιά του. Δε μας πήρε πολύ ώρα να αρχίσουμε να φιλιόμαστε στο στόμα και να αγγιζόμαστε παντού. Του βγάζω γρήγορα το παντελόνι και αρχίζω και πάλι να τον τσιμπουκώνω χωρίς σταματημό.

-    Αχ έτσι καύλα μου, απ το μεσημέρι το περίμενα αυτό…

είπε και με ενθάρρυνε να συνεχίσω. Έβγαλα και εγώ  τα δικά μου ρούχα και ήμασταν και οι δυο γυμνοί πάνω στην κούνια να τσιμπουκωνόμαστε. Πολύ ωραία αίσθηση μέσα στα κεριά και λίγο ο αέρας να μας φυσάει. Κάποια στιγμή σηκώνεται απότομα και μου κάνει νόημα να τον ακολουθήσω. Αφήνουμε κουβαριασμένα τα ρούχα μας στο μπαλκόνι και μπαίνουμε στο σπίτι. Πολύ ωραίο και μεγάλο, με ωραία διακόσμηση! Είχε γούστο ο Αντωνάκης! Τον ακολούθησα στην τραπεζαρία όπου έκανε χώρο και με έβαλε να κάτσω πάνω στο τραπέζι, μου σήκωσε τα πόδια και άρχισε να μου ρουφάει σαν τρελός την τρύπα. Με είχε τρελάνει το γλείψιμο, η γλώσσα του ήταν όλα τα λεφτά. Σε λίγα λεπτά και αφού μπόρεσε να χωρέσει 3 δάχτυλα με ευκολία μέσα μου, με άφησε και  ανέβηκε στον πάνω όροφο του σπιτιού. Εγώ τον περίμενα εκεί με ανοιχτά τα πόδια φουλ καυλωμένος παίζοντας με την τρύπα μου. Σε λίγα δευτερόλεπτα κατέβηκε κρατώντας προφυλακτικά.

Αφού φοράει ένα πάνω στο κοντάρι του, έρχεται στο μέρος μου και προσπαθεί να μπει μέσα μου. Ξαπλώνει πάνω μου και με γλωσσοφιλάει, ενώ με το ένα του χέρι μου παίζει τον πούτσο. Φτύνει την τρύπα μου και μου χαμογελάει. Πόσο καύλαρος είναι! Νιώθω μια πίεση στην τρύπα μου, κάτι καυτό να μπαίνει μέσα μου. Ο Αντώνης είχε κλείσει τα μάτια και άρχισαν τα πρώτα βογγητά. Με μια πολύ απότομη κίνηση μπαίνει ολόκληρος μέσα μου και σφαδάζω από τον πόνο. Ξαπλώνει πάλι πάνω μου, μου πιάνει απαλά τα χέρια και με φιλάει στο πρόσωπο.

-    Ηρέμησε μωρό μου, χαλάρωσε. Θα ηρεμήσεις σε λιγάκι…

είπε και έμεινε καρφωμένος μέσα μου ενώ δεν σταμάτησε στιγμή να με χαϊδεύει και να με φιλάει. Εγώ πονούσα απίστευτα, είχα ιδρώσει και ήταν πολύ χειρότερο από την πρώτη μου φορά. Τέτοιο θηρίο πρώτη φορά έπαιρνα. Τον είχα αγκαλιάσει και κρατιόμουν πολύ άγαρμπα από πάνω του. Ο Αντώνης όμως ακάθεκτος, συνέχιζε τα φιλιά και τα χάδια να με κάνει να χαλαρώσω και να μην πονάω άλλο. Μόλις είχα συνειδητοποιήσει πόσο άβολο μέρος ήταν η τραπεζαρία, είχε αρχίσει να πονάει η πλάτη μου. Θα είχαν περάσει σίγουρα 2 λεπτά τα οποία όμως μου φάνηκαν αιώνας! Ο Αντώνης μου προσπαθούσε να κάνει ότι μπορεί για να με κάνει να νιώσω καλά και το είχε καταφέρει. Πλέον δεν ένιωθα πόνο και ανταπέδιδα τα χάδια του με μεγαλύτερο ζήλο. Άρχισα να κουνάω την λεκάνη μου κυκλικά ελαφρώς και ένιωσα το χαμόγελο του πάνω στα χείλη μου. Βγήκε όλος από μέσα μου, σηκώθηκε από πάνω μου και ένιωσα τότε το πόσο βαθιά με είχε τρυπήσει.

Με μια απότομη κίνηση και πάλι χώνεται όλος μέσα μου. Δυνατά βογγητά καύλας βγήκαν και απ τους δυο μας αυτή τη φορά. Εκεί ξεκίνησε να με σκίζει κανονικά. Με γαμούσε με όλη του τη δύναμη μέσα-έξω και ήταν ότι καλύτερο για μένα. Ενώ συνεχίσαμε για λίγο έτσι, σταματά, με παίρνει αγκαλιά και με ακουμπάει στον τοίχο πίσω απ το τραπέζι. Εγώ γραπωμένος επάνω του δεχόμουν το σφυροκόπημα που μου έκανε. Το απολαμβάναμε και οι δυο πάρα πολύ. Ταυτόχρονα μου έλεγε και βρωμόλογα. Με κατεβάζει κάτω και μου λέει να πάμε στο σαλόνι. Περπατάω όσο γινόταν γιατί ένιωθα ξεσκισμένος από πίσω, και με διατάζει, σχεδόν, να κάτσω στα 4 στον καναπέ. Το κάνω και έρχεται από πίσω μου για να χωθεί και πάλι μέσα μου. Δε μου πήρε πολύ ώρα για να χύσω.

-    Αντώνη, χύνω γαμιά μου, χύνω!

Τότε βγαίνει από μέσα μου, με γυρίζει ανάσκελα βάζοντας το καυλί μου στο στόμα του και τρομπάρει δυνατά. Τα αφήνω όλα στο στόμα του, βγάζοντας δυνατά βογγητά. Αφού ηρέμησα, ήρθε από πάνω μου και μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο δίνοντας μου να γευτώ τα χύσια μου. Είχε κρατήσει στο στόμα του κάποια. Ότι πιο καυλωτικό μου έχουν κάνει. Μένει από πάνω μου και αρχίζει να παίζει την καυλάρα του στο πρόσωπο μου. Βοηθούσα κι εγώ λίγο με την γλώσσα μου και σε λίγα δευτερόλεπτα γεύτηκα κι εγώ τα χύσια του. Πηχτά και καυτά μέσα στο λαρύγγι μου. Εξουθενωμένοι και οι δυο καθίσαμε για λίγο στον καναπέ και αφού φιληθήκαμε για λίγο έτσι γυμνοί και πασαλειμμένοι ο ένας με τα χύσια του άλλου, ο Αντώνης μου πρότεινε να πάμε στο ντους μαζί. Εκεί δεν έγινε κάτι απλά πλύναμε ο ένας τον άλλον και κάτσαμε για λίγο αγκαλιασμένοι. Σχεδόν σαν πτώματα και οι δυο πέσαμε για ύπνο.

Ξύπνησα πρώτος γύρω στις 6 το πρωί από το φως, είχαμε ξεχάσει να κλείσουμε τα στόρια. Καθόμουν και παρατηρούσα τον Αντώνη, το γαμιά μου, πόσο όμορφος ήταν. Είχα και πάλι όρεξη για πούτσο, έτσι κατέβηκα χαμηλά και τον πήρα στο στόμα μου. Ο Αντώνης ξύπνησε σχεδόν αμέσως χαμογελώντας. Φτύνοντας  τα δάχτυλα μου σαλιώνω την τρύπα μου, την οποία ένιωθα πολύ ανοιχτή. Κάθομαι πάνω του με ευκολία και νιώθω την απίστευτη ηδονή αυτή την φορά. Ήμουν τόσο ανοιχτός πλέον που το απολάμβανα περισσότερο από το προηγούμενο βράδυ. Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά και βογκούσα σαν πουτάνα. Η καύλα που ένιωθα όταν τον είχα μέσα μου ήταν απίστευτη. Χοροπηδούσα πάνω στο καυλί του γαμιά μου και φαινόταν πως και αυτός το απολάμβανε περισσότερο από χθες. Σε λίγα λεπτά χύσαμε και οι δυο. Ο Αντώνης μέσα μου και εγώ στην κοιλιά και το στήθος του.

Έπεσα πάνω του και άρχισα να τον γλωσσοφιλάω ενώ ούτε πήραμε χαμπάρι πότε μας ξαναπήρε ο ύπνος. Ξύπνησα και πάλι πρώτος αυτή τη φορά γύρω στις 10. Πρέπει να γυρίσω πίσω να ετοιμάσω τα πράγματα μου γιατί το πλοίο φεύγει στις 2, σκέφτηκα. Ξυπνάω τον Αντώνη και αφού μιλάμε για λίγο για τα χθεσινά και για το πόσο ωραία ήταν, μου είπε θα με γυρίσει πίσω στη χώρα για να πάω στο ξενοδοχείο. Τρέχω κάτω να βρω τα ρούχα μου και βρίσκω στο κινητό μου 27 αναπάντητες απ τα παιδιά. Τους παίρνω πίσω εξηγώ τι ακριβώς έγινε και που είμαι και όλα οκ μ’ αυτό. Μέχρι να ρίξω  λίγο νερό στο πρόσωπο μου ο Αντώνης έχει ετοιμάσει πρωινό και καφέ.  Τι άντρας ρε παιδιά! Σε λίγο μπαίνουμε στο αμάξι του και τον πιάνω να με κοιτάζει. Τον κοιτάζω όλο απορία και μου δίνει ένα φιλί. Εμφανώς σκεπτικοί και οι δυο και σχεδόν αμίλητοι σε όλη τη διαδρομή, φτάσαμε στο ξενοδοχείο μου μετά από κάποια ώρα.

-    Εδώ είμαστε λοιπόν, λέει.

-    Πέρασα πολύ όμορφα μαζί σου και θα ήθελα να ήταν λίγο περισσότερο.

-    Εδώ θα ‘μαι και του χρόνου…

Είπε, μου έκλεισε το μάτι και αφού χαιρετηθήκαμε σαν φιλαράκια με άφησε και έφυγε. Αυτό ήταν ένα απ τα καλύτερα καλοκαίρια μου. Και φέτος κανονίζω και πάλι να πάω να τον βρω.Copyright protected OW ref: 132905