Πώς απο ένα απλό άγγιγμα φτάσαμε στο σεξ (4ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Pakis68
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.89 (9 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Πώς από ένα απλό άγγιγμα φτάσαμε στο σεξ (3ο μέρος)

Όπως σας είπα, είχα τέσσερα χρόνια να βρεθώ με το Γιώργο από την τελευταία φορά που παραδόθηκα στις ορέξεις του. Έτσι τυχαία τον συνάντησα πριν κάνα δίμηνο, πήγαμε για καφέ και μου είπε ότι φεύγει για δυο μήνες εξωτερικό και όταν γυρίσει θέλει να θυμηθούμε τα παλιά. Εγώ του είπα αποκλείεται και ότι από τότε που έπαιζε μαζί μου (έπαιζε του είπα γιατί  ντρεπόμουν να λέω με γαμούσε) δεν είχα κάνει τίποτα με άνδρα και δεν ήθελα να ξανά  κάνω. Αυτός εννοείται αγνόησε αυτά  που είπα και πριν λίγο καιρό γύρισε από το εξωτερικό και άρχισε κάθε μέρα να μου στέλνει μηνύματα να βρεθούμε έστω να μιλήσουμε. Εγώ του πρότεινα να πάμε έξω για καφέ για να έχω την ασφάλεια ότι δε θα γίνει κάτι. Αυτός ήθελε να βρεθούμε σπίτι για να μιλάμε πιο άνετα, αλλά  εγώ ήξερα ότι ήθελε στο σπίτι του γιατί είχε άλλα στο μυαλό του. Και επειδή είδε ότι δε με πείθει να πάω σπίτι του, μου πρότεινε να περάσει να με πάρει με το αμάξι να κάνουμε μια βόλτα και να τα πούμε άνετα.

Αρχικά του είπα ότι αποκλείεται αλλά μετά από καμία εβδομάδα που με ζάλισε στα μηνύματα του είπα να περάσει να με πάρει με το αμάξι να κάνουμε μια γύρα για να σταματήσει να με ζαλίζει στα μηνύματα. Μου είπε θα περάσει το απόγευμα και μου είπε να φορέσω φόρμα για να μου "ζουλίξει" λίγο το κωλαράκι από ότι μου είπε. Έτσι το απόγευμα ήρθε να με πάρει εννοείται ότι φόρεσα τζιν και όχι φόρμα επειδή δεν είχα σκοπό να τον αφήσω να με αγγίξει. Μπήκα στο αμάξι και ενώ είχαμε πει για βόλτα με το αμάξι αυτός έκανε μια μικρή γύρα και πήγαμε σταματήσαμε έξω από ένα έρημο παρκάκι.

-    Έλα ακούμπα τον λίγο να δεις πως έχει πετρώσει μόνο που είσαι δίπλα μου…

και πήγε να βάλει το χέρι του πίσω από τη μέση μου λίγο πάνω από τον κώλο. Εγώ αμέσως τραβήχτηκα και του είπα ότι δε θέλω να κάνουμε κάτι και ότι είχε γίνει παλιά, περασμένα ξεχασμένα και ότι πλέον είναι σαν να μην είχε γίνει τίποτα. Τότε άρχισε να μου λέει ότι και παλιά  στην αρχή δεν ήθελα και ότι σιγά-σιγά γουστάρω και ότι έχω κωλάρα και μέχρι και ένας φίλος του που του είχε πει τι κάναμε και του είχε δείξει σε φώτο τον κώλο μου του έλεγε ότι θέλει πολύ να με σκίσει και εκείνος και κάτι τέτοια. Εγώ  έκανα να βγω από το αυτοκίνητο, αλλά με τράβηξε από το χέρι να μείνω μέσα και συνέχισε να μου λέει πόσο απίθανο κωλαράκι έχω  και να μου θυμίζει ότι μέχρι και πίπα του είχα πάρει πριν τέσσερα χρόνια, αν και τότε αρχικά ήμουν αρνητικός. Του εξήγησα ότι τότε κάναμε ένα λάθος και δεν έπρεπε να ξαναγίνει γιατί  πλέον ήμουν σαν παρθένος μετά από τέσσερα χρόνια και δεν ήθελα να με ξαναγαμήσει. Τότε  άρχισε να μου λέει έστω να ξεκουμπώσω λίγο  το τζιν για να μου χαϊδέψει το κωλαράκι και να μου τον βάλει για λίγο στο στόμα χωρίς να με χύσει. Αρνήθηκα αρχικά, αλλά να πω την αλήθεια είχα ψιλοκαυλώσει. Έτσι μόλις άρχισε να μου θυμίζει πως έχυνα σαν τρελός την πρώτη φορά που ακούμπησε με το δάκτυλο του την σουφρίτσα μου είχα καυλώσει τρελά.

Μάλλον το κατάλαβε και χωρίς καν να το καταλάβω, πήρε το χέρι μου και το έβαλε πάνω στην πούτσα του πάνω από το παντελόνι και μου ξαναείπε να ξεκουμπώσω λίγο το τζιν για να χαϊδέψει τον κώλο μου. Εγώ τράβηξα το χέρι μου από την πούτσα του και του είπα ότι δε βγάζω το τζιν για να μου απαντήσει ότι δεν είπε να το βγάλω απλά να το ξεκουμπώσω για να βάλει το χέρι του μέσα από το τζίν. Του είπα για λίγο και το ξεκούμπωσα  και γύρισα στο πλάι έτσι πως καθόμουν μέσα στο αμάξι. Κατευθείαν έχωσε το χέρι του και άρχισε να ζουλάει τα  κωλομέρια μου με δύναμη. Του είπα ότι θέλω πιο απαλά και ότι έτσι βίαια δε μου αρέσει και άρχισε να με χαϊδεύει πιο απαλά. Ξαφνικά έκανε κίνηση να μου τραβήξει προς τα κάτω το εσώρουχο με το παντελόνι. Τότε τον σταμάτησα γιατί φοβήθηκα μην περάσει κανείς  και μας δει. Ξανά κούμπωσα το παντελόνι. Ευτυχώς ήμασταν στο αμάξι γιατί  αν ήμασταν στο σπίτι του δεν ξέρω, πάνω στην καύλα μπορεί να τον άφηνα να μου βγάλει το παντελόνι και ποιος ξέρει τι θα γινόταν μετά.

Του είπα να φύγουμε να με πάει σπίτι και έτσι έγινε. Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο μου έριξε ένα μπατσάκι στον κώλο που με ξανακαύλωσε και μόλις  πήγα σπίτι τον έπαιξα. Το ίδιο βράδυ μου στέλνει μήνυμα και μου λέει ότι την επόμενη μέρα  να πάω σπίτι  του και ότι δε θα κάνει κάτι  που δεν θέλω  και ότι μου το απέδειξε σήμερα στο αμάξι ότι δεν έκανε κάτι  που δεν ήθελα και ότι σταμάτησε μόλις του είπα να μη συνεχίσουμε. Έτσι με έπεισε και πήγα σπίτι του για καφέ. Όσο πίναμε τον καφέ, που και που ακουμπούσε τον κώλο μου στιγμιαία και παρότι τον είχα  παίξει σπίτι πριν να πάω ώστε να συγκρατηθώ και να μην καυλώσω, με αυτά τα στιγμιαία χάδια του στον κώλο μου με καύλωνε. Άρχισε να μου λέει ότι όλο το βράδυ τον έπαιζε  για την κωλάρα μου και σκαφτόταν να με γαμάει παρτούζα με το φίλο του τον Πέτρο (είναι αυτός ο φίλος του που του είχε δείξει τον κώλο μου σε φώτο). Εγώ του είπα ότι αποκλείεται να με γαμήσει, πόσο μάλιστα και παρτούζα με άλλον. Τότε ήρθε πιο κοντά μου και μου είπε…

-    καλά… άσε την παρτούζα έλα κάτσε λίγο στα πόδια μου να νιώσω το κωλαράκι σου…

και με σήκωσε να κάτσω στα πόδια του. Εγώ με δισταγμό το έκανα και κάθισα στα πόδια του. Τότε έκανε προσπάθεια να ξεκουμπώσει το παντελόνι μου, αλλά δεν τον άφησα  και τότε μου είπε είδες δεν κάνω κάτι αφού δεν το θες και άρχισε να κουνιέται σα να με γαμάει. Μου ζήτησε να βάλει τα χέρια του μέσα από την μπλούζα για να αγγίξει το στήθος μου ήταν κάτι που δε μου άρεσε, αλλά τον άφησα γιατί ήξερα ότι του αρέσει. Είχα ερεθιστεί τρελά και έτσι στην επόμενη προσπάθεια του να μου ξεκουμπώσει το τζιν τον άφησα και πάνω στην προσπάθεια να μου το ξεκουμπώσει ακούμπησε και την πούτσα μου που ήταν καυλωμένη.

-    Είδες πόσο καυλώνεις να ακουμπάει η κωλάρα σου στον πούτσο μου και να σου τρίβω και τις  βυζάρες ταυτόχρονα καυλιάρα;

Αφού  έβγαλα το τζιν μου είπε αν θέλω να βγάλω και το εσώρουχο ή αν προτιμάω να μου φέρει να φορέσω στρινγκάκι. Του είπα ότι θέλω να μείνω με το εσώρουχο, να μην το βγάλω και ότι θα πρέπει να φύγω σε λίγο γιατί δεν ήθελα να συνεχίσουμε. Όπως πήγαινε το θέμα έβλεπα στο τέλος να αφήνομαι στα χέρια του και να με γαμάει όπως γινόταν παλιά. Χωρίς να πει τίποτα άρχισε να χαϊδεύει το ξεκίνημα της κωλοχαράδρας μου, κάτι που με τρελαίνει και σιγά-σιγα ανεβοκατέβαινε το χέρι του σε όλη την κωλοχαράδρα μου χωρίς να ακουμπάει τη σούφρα μου. Είχα  τρελαθεί. Ένιωθα την τρυπούλα μου να ανοιγοκλείνει από μόνη της και δεν ήξερα αν έπρεπε να φύγω ή κάτσω. Σε κάποια φάση κατεβάζει το εσώρουχο μου χωρίς να μου το βγάλει απλά το κατέβασε από πίσω ίσα-ίσα να φαίνεται ο κώλος και συνέχισε να παίζει με την κωλοχαράδρα μου.

-    Είδες;… δεν αγγίζω καν την σουφρίτσα σου επειδή είπες δε θες…

και εκείνη την ώρα ανοίγει τα κωλομάγουλα και μου λέει:

-    Αχ να τη δεις… τρέμει η τρυπούλα σου από καύλα κι εσύ την αφήνεις παραπονεμένη.

Μου ξανά σήκωσε το εσώρουχο και μου το έβαλε μέσα στον κώλο σα στρινγκ και έμεινε και αυτός με το μποξεράκι του. Τότε μου είπε:

-    Θες να φύγεις τελικά;…

και ταυτόχρονα με κόλλησε στον τοίχο και άρχισε  να τρίβεται πίσω μου. Εγώ δεν απάντησα αν θέλω να φύγω. Σε αντίθεση, χωρίς να το θέλω, κουνούσα κι εγώ τον κώλο μου πάνω του. Του είπα…

-    βγάλε μου το βρακί αλλά δε θα με γαμήσεις. Απλά να είμαστε πιο άνετα.

Χωρίς να ολοκληρώσω αυτό  που έλεγα μου το είχε ήδη βγάλει και μου ζήτησε να ανέβω στον καναπέ και να κάτσω στα τέσσερα. Του είπα ότι ντρέπομαι για να μου πει…

-    μην αρχίζεις τα ντρέπομαι, αφού πρώτον σου αρέσει και δεύτερον δε θα σε γαμήσ απλά να βλέπω την τρυπούλα σου που έχει κλείσει ενώ εγώ τότε στην είχα κάνει πηγαδάκι ρε πουτανάκι.

Έτσι στήθηκα πάνω στον καναπέ στα τέσσερα εντελώς  γυμνός, αφού μου έβγαλε και τη μπλούζα για να χαϊδεύει μια τον κώλο και μια το στήθος. Τότε πάλι άρχισε να περνάει το χέρι μέσα από την χαράδρα του κώλου μου με την διάφορα ότι τώρα φευγαλέα ακουμπούσε πολύ  απαλά και τη σούφρα μου που άρχισε πάλι να ανοιγοκλείνει κάτι που με έκανε να αρχίσω να χύνω πάνω στον καναπέ. Τότε μου λέει:

-    Γιατί λέρωσες τον καναπέ; Θα τιμωρηθείς…

και άρχισε να μου δίνει χαστούκια στον κώλο, κάτι που με πονούσε και του ζήτησα να μην με χτυπάει. Ό καύλωσα. Μόλις κατάλαβε ότι καύλωσα πάλι, ανοίγει τα κωλομάγουλα μου και φτύνει στην αφύλακτη κωλοτρυπιδούλα μου και μου λέει:

-    Τελικά θα στην ανοίξω ή ντρέπεσαι ακόμα;

Του είπα ότι ντρέπομαι και καλύτερα να σταματήσουμε εδώ.

-    Εσύ λες ότι ντρέπεσαι αλλά  η τρυπούλα σου που ανοιγοκλείνει από καύλα και το κωλαράκι σου έτσι  όπως μου το χεις τουρλώσει λέει ότι θες σαν τρελό καυλάκι να γαμηθείς.

Χωρίς να προλάβω να απαντήσω μου κάρφωσε τον αντίχειρα του μέσα  στην σουφρίτσα. Έβγαλα μια κραυγούλα πόνου αλλά και ηδονής ταυτόχρονα και όσο με γαμούσε με τον αντίχειρα με το άλλο χέρι έπιανε το στήθος μου. Μόλις  κατάλαβε ότι πάω να χύσω, σταμάτησε να με γαμάει με το δάκτυλο γιατί θέλει να χύσω όταν  θα με σκίζει με την πούτσα του μου είπε. Μου είπε πως για να με γαμήσει, πρέπει να του το ζητήσω εγώ, αλλιώς δε μπορεί να κάνει κάτι χωρίς να το θέλω. Ήξερε ότι ντρέπομαι να το ζητήσω αλλά ήταν και σίγουρος τόσο που με είχε καυλώσει θα του το ζητούσα παρά τη ντροπή μου. Έτσι μετά  από λίγο μου ξαναβάζει δάκτυλο και με γαμάει με το δάκτυλο την κωλοτρυπίδα αλλά και πάλι σταματάει μόλις πάω να χύσω. Δε μπορώ να κρατηθώ από καύλα. Ένιωθα τη σούφρα να πάλλεται και του είπα να μου τον βάλει. Τότε ξανά έφτυσε τη μισό ανοικτή τρυπούλα μου και μου ζήτησε να τουρλωθώ όσο περισσότερο μπορώ και άρχισε να μπαίνει μέσα μου χωρίς καπότα. Άρχισα να πονάω που έμπαινε και του είπα να σταματήσει.

-    Πλέον είναι αργά να σταματήσουμε καυλοκωλαρού μου…

και με μια κίνηση καρφώθηκε μέσα μου με δύναμη. Τότε ούρλιαξα τόσο δυνατά που μπορεί να ακούστηκα σε όλη την πολυκατοικία. Όσο όμως συνήθιζα, έβγαζα καυλιάρικες κραυγούλες και αυτός φώναζε "βόγκα κουκλάρα μου". Απολάμβανα και κουνιόμουν σαν κοπελίτσα καθώς μου χούφτωνε και το στήθος. Τότε και ενώ είχε πέσει πάνω μου και με σφυροκώλιαζε όπως  έλεγε, ανοίγει η πόρτα της κουζίνας και ήταν ο φίλος του ο Πέτρος. Πάγωσα από ντροπή αλλά δε μπορούσα να κάνω κάτι γιατί ήταν  πεσμένος από πάνω μου ο Γιώργος  και με γαμούσε λυσσασμένα. Τότε ο Πέτρος μου είπε…

-    μη ντρέπεσαι, η κωλάρα σου είναι πιο ωραία από κοντά από ότι στη φώτο…

και ήρθε  κοντά και μου χάιδεψε το κωλομαγουλο, ενώ ο Γιώργος με γαμούσε. Τότε αν και με καύλωσε το άγγιγμα κι άλλου στον κώλο μου τους είπα πως ή θα φύγει αμέσως ο Πέτρος από το σπίτι ή θα φωνάξω βοήθεια να ακούσουν οι γείτονες.  Έτσι μου ξαναχούφτωσε το κωλομέρι κι έφυγε ο Πέτρος. Στο χούφτωμα που μου έκανε ο Πέτρος  φεύγοντας, ενώ είχα το Γιώργο μέσα μου άρχισα να τρέμω και να χύνω. Τότε με γύρισε στο πλάι και συνέχισε να με γαμάει και να μου λέει εάν θέλω να χύσει στο προσωπάκι και το στοματάκι μου ή μέσα στην κωλάρα μου. Πριν προλάβω να του πω ότι θέλω να χύσει πάνω στα κωλομέρια μου και όχι μέσα μου, άρχισε να χύνει μέσα στον κώλο μου και ταυτόχρονα έρχομαι και εγώ σε οργασμό και χύνω για τέταρτη ή πέμπτη  φορά. Βγήκε από μέσα μου κι εγώ όπως ήμουν στα τέσσερα ένιωθα τα χύσια του να τρέχουν από την κωλοτρυπίδα μου. Πήγε, έκανε μπάνιο και μου είπε όταν βγήκε να κάνω κι εγώ γιατί  πρέπει  να φύγω  επειδή  θα επέστρεφε ο αδερφός του σπίτι. Έκανα μπάνιο, ντύθηκα και του είπα ότι δεν έπρεπε  να το κάνει αυτό  με τον Πέτρο που μας έπαιρνε μάτι.

-    Αφού καύλωσες ρε καργιόλα και έχυσες μόλις σε χούφτωσε ενώ σε γαμούσα. Ετοίμασε την κωλάρα σου και μεθαύριο θα είμαι πάλι μόνος. Έλα είτε να σε παρτουζώσουμε, είτε να σε σκίσω το τρυπί σου μόνος.

Εγώ κλασικά  ένιωθα απίστευτη ντροπή. Δεν είπα τίποτα, ούτε όχι ούτε ναι και έφυγα σα γαμημένο πουτανάκι.Copyright protected OW ref: 131795