Η πρώτη μου spanking εμπειρία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.88 (13 Votes)
Ως μικρός, ήμουν αρκετά άτακτος και συχνά μου κοκκίνιζαν τον κώλο με τη ζώνη. Τις τελευταίες φορές που με έδειραν στο Γυμνάσιο, θυμάμαι ότι είχα αρχίσει να καυλώνω όσο έτσουζε η ζώνη στον κώλο μου, ενώ μετά χάιδευα τον κώλο μου που πονούσε και καύλωνα, τον έπαιζα κι έχυνα. Πάντα ήμουν παχουλός κι είχα μεγάλο κώλο, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να φάω αρκετές για να πονέσει όλος ο κώλος.

Έτσι άρχισα σιγά-σιγά να φαντάζομαι ότι κάποιος θα βρεθεί να μου δείρει τον κώλο. Όμως δεν τολμούσα να το ψάξω άμεσα. Έμενα μόνο να βλέπω video στο internet με ιστορίες spanking και φανταζόμουν να ήμουν στη θέση του. Ή να φαντάζομαι ότι το παιδί που με γαμούσε, ξαφνικά τα έπαιρνε, έπιανε τη ζώνη του, με έστηνε όρθιο στον τοίχο και μου κοκκίνιζε την κωλάρα μου.

Στα 21 μου, σε ένα site ψάχνοντας, βρήκα κάποιον που δήλωνε daddy spanker ή κάπως έτσι και δειλά-δειλά αποφάσισα να στείλω. Μετά από λίγες μέρες βρεθήκαμε και πήγαμε σπίτι του. Εγώ τότε ήμουν 21, 1.80 110 κιλά μελαχρινός κι αυτό 45, 1.90, 120 ανοιχτόχρωμος. Είχε σπουδάσει και ζήσει χρόνια στην Σκωτία και ήταν λάτρης του spanking,  κι έμπειρος spanker με πολλά εργαλεία.

Με οδήγησε σε ένα δωμάτιο του σπιτιού του και ανοίγοντας τη ντουλάπα και κάτι συρτάρια έμεινα. Είχε ζώνες υφασμάτινες, δερμάτινες σε διάφορα μεγέθη, βέργες, τουλάχιστον 15 cane, hairbrushes, bathbrushes, paddles ξύλινα, γυάλινα και δερμάτινα σε διάφορα μεγέθη, ρακέτα τέννις, ρακέτα πινγκ πονγκ, σαγιονάρες, tawse, leather strap, κάτι ξύλινες κουτάλες σε διάφορα μεγέθη και σχέδια, κάτι άλλα που έμοιαζαν με bathbrush, ένα πράγμα σαν μυγοσκοτώστρα, παντόφλες, μαστίγια και άλλα που δε θυμάμαι. Μου τα έδειξε και με σύστησε με τα περισσότερα. Αφού απέρριψε κάποια λόγω της απειρίας μου, καθίσαμε στο κρεβάτι και συζητήσαμε τι ακριβώς ήθελα. Του εξήγησα τη φαντασίωσή μου και συμφωνήσαμε να κάνουμε αυτός τον dad κι εγώ τον son και να μου ρίξει ένα κανονικό spanking, ανεξάρτητα πόσο θα πονέσει. Να νιώσω ότι τιμωρούμαι κανονικά κι ότι δε μπορώ να κάνω κάτι για να το αποφύγω. Σε λίγο θα ξεκινούσαμε και εφ' όσον του το ζήτησα, θα σταματούσε μόνο όταν αυτός έκρινε ότι είχα τιμωρηθεί όπως πρέπει.

Αυτό θα ήταν το πρώτο μου spanking. Με έβαλε να γδυθώ, ξέστρωσε το κρεβάτι και μου είπε να σταθώ όρθιος στον τοίχο μέχρι να έρθει. Ήρθε σε λίγο και ξεκίνησε το παιχνίδι. Θαύμασε τον κώλο μου και μου τον χάιδεψε για λίγη ώρα. Κλείδωσε το δωμάτιο και μου ανακοίνωσε ότι ήρθε η ώρα να φάω το πρώτο μου spanking. Πήρε μία σαγιονάρα, μία ρακέτα τέννις και μία ρακέτα του πινγκ πονγκ. Κάθισε στο κρεβάτι και με έβαλε να καθίσω μπρούμυτα στα γόνατά του. Έτσι όπως ήμουν, με έβαλε να του πω για τις εμπειρίες μου που τις έτρωγα μικρός. Όταν του είπα όσα θυμόμουν, ξεκίνησε το ζέσταμα. Τα χέρια του χαστούκιζαν τον μεγάλο τουρλωτό κώλο μου. Μου έριχνε χαστούκια σ' όλη την έκταση του κώλου μου από πάνω μέχρι τα μπούτια. Εκεί στα μπούτια έτσουζε πιο πολύ. Μετά από αρκετά χαστούκια κι αφού ζεστάθηκε, όπως μου είπε, έπιασε τη ρακέτα του τέννις και μου έριξε 21 φορές στον κώλο, βάζοντάς με να μετράω. Αυτό έτσουζε και κουνιόμουν. Μετά πήρε την ρακέτα του πινγκ πονγκ. Περιέργως, αυτή δεν πόναγε, είχε ένα γλυκό χτύπημα. Μου έριξε 21 φορές πάλι, αλλά αντιληφθήκαμε κι οι 2 ότι είχα καυλώσει.

-    Βλέπω ότι σου αρέσει πολύ η ρακέτα του πινγκ πονγκ. Ώρα να την ξαναδοκιμάσεις…

μου είπε και συνέχισε με την ρακέτα του πινγκ πονγκ. Δεν μετρούσα πλέον, μου τις έριχνε κανονικά και γρήγορα, αλλά δεν πονούσε, μόνο μου προκαλούσε καύλα και κοκκινιές στον κώλο μου. Όταν τελείωσε με την ρακέτα, ζήτησε να του δώσω την σαγιονάρα.

-    Να πάμε στο τελευταίο στάδιο του ζεστάματος…

είπε και με έβαλε να μετρήσω 21 χτυπήματα με τη σαγιονάρα στο κάθε μου κωλομέρι. Δεν ξέρω από τι ήταν αυτή η σαγιονάρα, αλλά έτσουζε τρομερά. Σχεδόν με το ζόρι έκατσα να τις φάω και ο κώλος μου έκαιγε. Μετά μου είπε να σηκωθώ και να σταθώ όρθιος στον τοίχο με την πλάτη (και τον κώλο μου) γυρισμένα σ' αυτόν και τα χέρια μου πίσω από τον λαιμό πλεγμένα. Έμεινα εκεί για λίγο έτσι, ενώ αυτός τακτοποιούσε κι ετοίμαζε τα επόμενα εργαλεία. Κάποια στιγμή τα χέρια μου πήγαν κι έπιασαν τον κώλο μου που έκαιγε και άρχισα να νιώθω μια ανακούφιση. Όταν με είδε, ούρλιαξε, ήρθε άρπαξε τα χέρια μου και μου υπενθύμισε ότι απαγορεύεται να πιάνω με τα χέρια τον κώλο μου. Γι' αυτό θα έτρωγα επιπλέον τιμωρία και για να εξασφαλίσει τα χέρια μου, πήρε ένα σκοινί και μου τα έδεσε μπροστά μου σφιχτά (φοβήθηκα τις χειροπέδες και μετά από πολλά παρακάλια και διαπραγματεύσεις δέχτηκε το σκοινί).

Ήρθε η ώρα της τιμωρίας για τα χέρια που είχα χρησιμοποιήσει. Θα ήταν αμείλικτη και σκληρή. Έβαλε δύο μαξιλάρες στο κρεβάτι σχεδόν στο κέντρο και άφησε μία ακόμα. Με έβαλε να ξαπλώσω μπρούμυτα, με την κοιλιά στα μαξιλάρια για να υψώνεται ο κώλος μου και μου έδωσε την άλλη στο στόμα κοντά για να την δαγκώσω αν χρειαστώ βοήθεια.

-    Τώρα θα τιμωρηθείς για τα χέρια σου για να μάθεις να μην ξαναβάζεις χέρια στον κώλο σου. Θα δοκιμάσεις το tawse, για τιμωρία, αν και δεν είναι για αρχάριους. Θα μετράς δυνατά να σε ακούω και θα λες μετά τον αριθμό συγγνώμη κύριε.

Πήγε πήρε το tawse και το έφερε. Ξαφνικά ένοιωσα ένα τσούξιμο σαν να με έσφαζαν. Μου πήρε λίγα δευτερόλεπτα για να συνέλθω και να συνειδητοποιήσω το είδος του πόνου, ενώ ούρλιαζε να μετρήσω. Ξεκίνησα να μετράω και να λέω συγγνώμη κύριε κι ακολούθησε δεύτερη, εξίσου δυνατή. Εδώ δάκρυσα.

-    Για να δεις τι παθαίνουν τα άτακτα κωλόπαιδα όταν δεν ακούν τις εντολές…

είπε και συνέχισε. Μέχρι το 4 είχε πάρει φωτιά ο κώλος μου και σχεδόν έκλαιγα και ούρλιαζα. Το μαξιλάρι όσο κι αν το δάγκωνα δε μπορούσε να με βοηθήσει. Ούτε ξέρω πώς άντεξα τις 10. Στο 10 μου είπε να μείνω ακίνητος και τον άκουσα να φεύγει. Ξεκλείδωσε την πόρτα και βγήκε. Ο κώλος μου έκαιγε, δε μπορώ να περιγράψω τον πόνο. Και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, αλλά ούτε τολμούσα να κινηθώ. Επέστρεψε σε λίγο και είχε μία πετσέτα με παγάκια μέσα τυλιγμένα και τα έβαλε πάνω στην κωλάρα μου που τσουρούφλιζε. Κάπως χαλάρωσε ο πόνος. Μετά μου χάιδεψε τον κώλο και καύλωσα τρελά. Η επόμενη εντολή ήταν να σηκωθώ όρθιος και να σταθώ στον τοίχο πάλι. Έμεινα εκεί για κάμποση ώρα, ενώ αυτός ετοίμαζε τα επόμενα εργαλεία. Ο πόνος είχε κάπως υποχωρήσει, αλλά η καύλα όχι. Ο πούτσος μου ήταν σηκωμένος.

-    Τώρα θα αρχίσει το spanking μικρέ. Θα δοκιμάσεις ξύλινο paddle, hairbrush, strap, 6 από τα cane μου και θα τελειώσουμε με ζώνη, στην αρχή υφασμάτινη και μετά δερμάτινη.

-    Θα πονέσω πολύ;

-    Θα πονέσεις όσο πρέπει. Κοίταξε να κάτσεις να τις φας όπως πρέπει και να μην κουνιέσαι, ούτε να κάνεις να φύγεις, γιατί είδες τι κάνει ο dad στον son όταν δεν υπακούει τις εντολές του!

Εκεί φοβήθηκα λίγο, αλλά ήρθε και με έπιασε με τα χέρια του να με οδηγήσει στο κρεβάτι και ένιωσα ξανά την ανυπομονησία να είμαι έρμαιο στα χέρια του και να συνεχίσει να μου δέρνει την κωλάρα. Ξάπλωσα μπρούμυτα και ξεκίνησε με το ξύλινο paddle. Έφαγα 10 χτυπήματα που έτσουζαν πολύ και είχαν έναν περίεργο πόνο. Έκανε 2-3 λεπτά ένα διαλειμματάκι. Μετά πήρε το strap. Και μ' αυτό δοκίμασα 10 χτυπήματα που έτσουζαν το ένα πιο πολύ από το άλλο, αλλά μου έφεραν άπειρη καύλα και ούρλιαζα δαγκώνοντας όσο πιο δυνατά μπορούσα το μαξιλάρι. Μετά από ένα διάλειμμα, κάθισε στο κρεβάτι και με έφερε στα γόνατά του. Τώρα θα δοκίμαζα την ξύλινη hairbrush. Μου είπε ότι μία ξύλινη hairbrush κάνει και τα πιο άτακτα κωλόπαιδα να γίνουν υπόδειγμα. Θα δοκίμαζα 10 χτυπήματα ελαφριά σε κάθε κωλομέρι και 10 χτυπήματα κανονικά. Με φόβισε η ιδέα του πόνου και έπεσε ο πούτσος μου. Άρχισε να προσγειώνεται η βούρτσα στον ένα μου κωλομέρι και ήδη έτσουζε πολύ. Όταν άρχισε να προσγειώνεται στο άλλο κωλομέρι, ήδη είχα καυλώσει, μου ήταν τέντα, αν και πόναγα πολύ. Έπειτα  ήρθε η ώρα για τα 10 κανονικά χτυπήματα. Αυτά έτσουξαν πολύ περισσότερο γιατί έγιναν στο πάνω-πάνω μέρος του κώλο και στο κάτω-κάτω προς τα μπούτια.

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα που ήμουν πάλι όρθιος στον τοίχο, με έβαλε να ξαπλώσω μπρούμυτα στα μαξιλάρια και ήρθε η ώρα για τα cane. Νόμιζα ότι θα ήταν κάτι απλό. Είχε διάφορα μεγέθη από cane και θα δοκίμαζα από 6 χτυπήματα με το καθένα. Εδώ δεν τον ένοιαζε να μετράω και θα μου τις έριχνε διαδοχικά. Το κάθε cane προξενούσε και διαφορετικό πόνο. Άλλο ήταν εξαιρετικά λεπτό και ήταν πολύ οξύς ο πόνος, άλλο ήταν πιο χοντρό και προκαλούσε πιο απαλό πόνο, αλλά σε μεγαλύτερη έκταση. Τα cane δε μου άρεσαν καθόλου και μου έφυγε η καύλα. Αλλά μου έδωσαν πρόσθετο τσούξιμο.

Σηκώθηκα απ το κρεβάτι και με οδήγησε σε ένα φύλλο ντουλάπας που είχε καθρέφτη και μου έδειξε τον κώλο μου. Είχε πάρει διάφορες αποχρώσεις του κόκκινο έως σκούρο κόκκινο εκεί που είχε πέσει το tawse και φαινόταν το χαρακτηριστικό του σημάδι. Έκανα ένα διάλειμμα κι ετοιμαζόμουν για τη ζώνη. Με οδήγησε πάλι να ξαπλώσω μπρούμυτα στο κρεβάτι και μου είπε ότι τώρα θα τις έτρωγα συνεχόμενα και κανονικά μέχρι να κρίνει ότι είχα τιμωρηθεί όπως το ζήτησα. Πρώτα πήρε μια υφασμάτινη ζώνη και μου έριξε κάμποσες μ' αυτή. Σχεδόν δεν έτσουζε καθόλου. Ίσα-ίσα με έφτιαξε απίστευτα ο ήχος που έκανε. Μετά πήρε μια άλλη υφασμάτινη ζώνη. Αυτή έτσουζε ελαφρώς. Αλλά υποφερτός πόνος. Έφαγα και μ' αυτήν αρκετές και όλο και καύλωνα. Έκανε και ωραίο ήχο όταν έπεφτε πάνω στον κώλο μου.

Τέλος ήρθε η ώρα για τη δερμάτινη ζώνη. Όταν τον άκουσα να την διπλώνει, εκεί ένιωσα σαν να ήμουν πάλι μικρός όταν τις έτρωγα κι άρχισα να τρέμω από φόβο. Αυτό πρέπει να του άρεσε γιατί άρχισε να μου λέει διάφορα που δεν τα θυμάμαι ακριβώς, ενώ με την ζώνη του χάιδευε τον κώλο μου. Ξαφνικά έπεσε το πρώτο χτύπημα στον κώλο μου. Τότε μόνο άρχισα να θυμάμαι και πόσο έτσουζε η ζώνη. Ακολούθησαν πολλά ακόμα χτυπήματα, κάθε φορά η ζώνη έπεφτε με δύναμη και σε άλλο σημείο και μου προκαλούσε έντονο πόνο και τσούξιμο, καύλα στον πούτσο μου και δαγκώματα στο μαξιλάρι μαζί με κραυγές. Κάποια στιγμή τα χτυπήματα έγιναν πιο δυνατά και σε λίγο άρχισα να κλαίω σαν μικρό παιδί. Όλος ο κώλος μου, σε όλη του την έκταση έτσουζε απίστευτα, έκαιγε, τσουρούφλιζε, παντού πόναγα τρελά.

-    Έτσι πρέπει…

μου είπε και συνέχισε να μου ρίχνει με την ζώνη δυνατές ζωνιές ενώ με το άλλο του χέρι που ήταν ελεύθερο με πίεζε στην πλάτη για να μένω ακίνητος. Αφού τις έφαγα για τα καλά, σταμάτησε και με άφησε έτσι μπρούμυτα στο κρεβάτι να μυξοκλαίω για λίγο. Βγήκε από το δωμάτιο και γύρισε σε λίγο. Μου έλυσε τα χέρια και πήγαμε στον καθρέφτη για να δω την κωλάρα μου. Όλη η κωλάρα μου ήταν σε αποχρώσεις μεταξύ κόκκινου και μωβ. Κάθισε στο κρεβάτι. Με έβαλε να καθίσω στα γόνατά του και ένιωσα ένα απερίγραπτο τσούξιμο στον κώλο, ένιωθα το κάθε όργανο να μου θυμίζει τον διαφορετικό πόνο που προκαλεί. Με πήρε αγκαλιά και με άφησε να ηρεμήσω για κάμποση ώρα, ενώ μου έλεγε πόσο υπέροχη κωλάρα έχω για spanking και γαμήσι. Μου είπε την επόμενη φορά να φροντίσω να έχω ξυρισμένη την κωλάρα μου, χωρίς τρίχες και με ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι. Έφερε μια αλοιφή και μου έβαλε κωλοδάχτυλο. Ήμουν τέρμα καυλωμένος και ανίκανος να φέρω αντίσταση, μόνο παρακαλούσα να με πηδήξει. Έπαιξε λίγο την ψωλάρα του, έβαλε καπότα και μου τον έχωσε, αφού έβαλε τα πόδια μου στους ώμους του. Έτσι με γάμησε για λίγο ώσπου έχυσε. Μετά έπαιξε λίγο με τον πούτσο μου, ο οποίος άρχισε να χύνει σαν τρελός. Δεν είχα ξαναχύσει ποτέ τόσο πολύ.

Μετά μπήκαμε στο μπάνιο και με βοήθησε να πλυθώ, σχεδόν με έπλυνε σαν μικρό παιδί και επιστρέψαμε στο δωμάτιο για να συζητήσουμε. Εκεί μου είπε ότι θα μπορούσα στο εξής κάθε φορά, μετά το ζέσταμα, να δοκιμάζω spanking με ένα μόνο εργαλείο. Ένα κανονικό spanking, όσο χρειάζεται για να τιμωρηθώ όπως πρέπει, με ένα μόνο εργαλείο τη φορά, για να πάρω μια καλή ιδέα από διάφορα εργαλεία.

Τις επόμενες φορές ο κώλος μου έδειξε ότι στα περισσότερα δε μπορούσε να ανταπεξέλθει. Αν σας άρεσε και θέλετε τη συνέχεια, πείτε μου να γράψω.Copyright protected OW ref: 130524