Πίπα σε δύο ματατζήδες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.46 (13 Votes)
Είμαι ο Μάκης, 19 χρονών, παθητικός και γουστάρω να τρώω πούτσες και να παίρνω τσιμπούκια. Ιδιαίτερη αδυναμία έχω σε ένστολους μπάτσους πυροσβέστες εργάτες και ότι άλλο έχει κάποιο είδος στολής. Πρόσφατα έφαγα μια γερή χυλόπιτα από ένα straight κι έψαχνα κάτι να με φέρει στα ίσα μου. Ένα απόγευμα βγαίνοντας απ το πανεπιστήμιο στου Ζωγράφου κοντά στα ματ, το πήρα με τα πόδια ως την Κατεχάκη. Δεξιά κι αριστερά είχε σε κάποια σημεία ματατζήδες που στέκονταν και μίλαγαν ο ένας με τον άλλον. Με καύλωσε το θέαμα. Τις άλλες 3 μέρες που ακολούθησαν κάθε απόγευμα την ίδια ώρα πέρναγα από το ίδιο σημείο κι έπαιρνα από Κατεχάκη το λεωφορείο.

Κυριακή απόγευμα που όλα ήταν κλειστά κατέβηκα απ' το λεωφορείο κι άρχισα τις βόλτες πάνω κάτω. Φόραγα μία στενή φόρμα γυμναστικής κι αθλητικά παπούτσια και καθόλου εσώρουχα από μέσα. Έπεσα σε αλλαγή βάρδιας κι όταν ησύχασαν τα πράγματα ξανατράβηξα προς Κατεχάκη. Είδα ένα παλικαράκι στην ηλικία μου κοντά που ήταν μόνος κάπνιζε κι έπαιζε με το κινητό του. Τράβηξα κατά πάνω του αποφασισμένος… και δήθεν ρωτώντας τον από που θα πάρω το λεωφορείο γιατί χάθηκα, το χέρι μου ακούμπησε στο μέρος του πούτσου του και προσπάθησα με δύναμη να του τον πιάσω. Τότε "ξύπνησε" και κατάλαβε τι ήθελα.

Χωρίς πολλά-πολλά με έπιασε από τα μαλλιά και με έσυρε σχεδόν λίγο παραπίσω πίσω από μια πινακίδα που ήταν στο χώμα. Έσβησε το τσιγάρο κι αφού με έβρισε, μου είπε να γονατίσω, μα όταν πήγα να του πιάσω την πούτσα μου άστραψε μια σφαλιάρα και μου πε μόνο αυτός αγγίζει την ψωλάρα του. Τον πέταξε έξω και μου τον έδωσε να τον γλείψω. Με έβαλε να γδυθώ και  μου είπε διάφορα όταν είδε ότι δε φόραγα εσώρουχα. Έτσι γυμνός που ήμουν, μόνο με τα παπούτσια, με έβαλε να γονατίσω και πλησίασε η ψωλή του στο στόμα μου. Φρεσκοξυρισμένη ψωλή που σε λίγο καθώς τον ρούφαγα πήρε και μεγάλωσε. Γούσταρα τρελά που μύριζε κατουρίλα. Με έπιανε από το κεφάλι και μου τον έσπρωχνε όλο μέσα μου. Δε μ' άφησε να του ρουφήξω τις αρχιδάρες.

Άκουσα κάτι βήματα αλλά δεν μ άφηνε να κοιτάξω. Σε λίγο άρχισε να χτυπιέται η ψωλάρα του και να χύνει το στοματάκι μου. Μπουκώθηκα στην αρχή, ήπια τα πρώτα, αλλά μετά βγήκε από το στόμα μου και έχυνε στο πρόσωπο και το σώμα μου. Τότε είδα που είχε έρθει κι ένας ακόμα ματατζής και του έλεγε ο δικός μου ότι βρήκε μια καλή τσιμπουκλού πουστάρα για να τον περιποιηθεί κι αυτόν. Με έβαλε να του γλείψω την ψωλάρα κι αμέσως έγινε αλλαγή κι ήρθε ο δεύτερος, ενώ ο πρώτος μου έλεγε ότι θα πιω καλά απόψε.

Χωρίς να μπορώ να κάνω ούτε βήμα πέταξε κι αυτός έξω την ψωλή του και μου άστραψε μια σφαλιάρα που μ' έκανε να δω αστεράκια. Αυτός είχε τριχωτή ψωλή και κάπως πιο χοντρή απ' του άλλου. Άρχισα να τη ρουφάω και να μεγαλώνει. Μ' έπιασε από το κεφάλι και μ' έσπρωχνε συνέχεια να μπαινοβγαίνει η ψωλάρα του στο στόμα μου ώσπου άρχισε να χύνει μέσα μου. Τα κατάπια όλα και μετά άφησε την ψωλάρα του να βγει απ' το στόμα μου και σταμάτησε να με πιάνει απ το κεφάλι. Μου έριξε μια κλωτσιά και μ' έριξε στο χώμα και μου παν κι οι δυο να μην τολμήσω να ξαναπατήσω εκεί. Αφού έβηξα κι έμεινα για λίγο ξαπλωμένος στο χώμα συνήλθα. Έψαξα τη φόρμα μου που την είχαν πατήσει και την είχαν γεμίσει λάσπες ντύθηκα μπήκα στο λεωφορείο κι έφυγα. Οι λίγοι επιβάτες με κοίταγαν περίεργα που ήμουν αναμαλλιασμένος και μέσα στις λάσπες.

Ανυπομονώ να ξανακάνω παρόμοιο σκηνικό.Copyright protected OW ref: 126084