Πώς από ένα απλό άγγιγμα φτάσαμε στο σεξ (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Pakis68
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.95 (10 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Πώς από ένα απλό άγγιγμα φτάσαμε στο σεξ (2ο μέρος)

Λοιπόν μετά από τη μέρα που βρεθήκαμε και μου πήρε την παρθενιά της τρυπούλας μου, εγώ ένιωθα πολύ άσχημα και ντρεπόμουν για αυτό που έγινε και πονούσα από πίσω που με είχε ανοίξει. Για αυτό δεν απαντούσα στα μηνύματα του που μου έλεγε να ξαναβρεθούμε και ότι θέλει πάλι το κωλαράκι μου. Όμως μετά από καμιά δυο εβδομάδες, που πλέον είχε περάσει εντελώς ο πόνος και μου είχαν έρθει καύλες του απάντησα σε ένα μήνυμα που μου έλεγε να πάω σπίτι του. Οπότε του είπα ότι θα έρθω με τον όρο ότι δε θα με γαμούσε, απλά θα μέναμε στα χουφτώματα και έτσι πήγα. Καθίσαμε, ήπιαμε ένα καφέ και τότε ήρθε κοντά μου και άρχισε να μου χαϊδεύει τον κώλο πάνω από το παντελόνι και να μου λέει πόσο θέλει να μου τον ξανασκίσει. Εγώ του είπα ότι θέλω μόνο να μείνουμε στα χουφτώματα γιατί είχε κλείσει η σουφρίτσα μου και δεν ήθελα πάλι να τον φάω, για να μου απαντήσει ότι από μόνος μου θα του ζητήσω να με γαμήσει μόλις με καυλώσει καλά.

Τότε έβαλε το χέρι του μέσα από το εσώρουχο μου και μου λέει «πουτανάκι δε θες γαμησάκι αλλά την ξύρισες την κωλάρα σου»… και μου έριξε ένα χαστούκι στον κώλο. Πήγε μέσα και έφερε ένα μαύρο δαντελωτό στρινγκ και ένα άσπρο κολάν και μου είπε να τα φορέσω. Εγώ δίστασα, αλλά μετά από λίγη πίεση τα πήρα και πήγα στο μπάνιο και τα φόρεσα. Μόλις τα φόρεσα ξαναπήγα στο δωμάτιο που ήταν και μόλις με είδε φώναξε «τη θέλω αυτήν την κωλάρα…», με κόλλησε στον τοίχο και άρχισε να μου τρίβετε πάνω από τα ρούχα και να μου χουφτώνει τον κώλο και μου έλεγε ότι μου πάει απίστευτα το στρινγκ με το κολάν. Εγώ αν και ντρεπόμουν που ήμουν ντυμένος με το κολάν, καύλωσα και άρχισα να κουνάω από μόνος μου τον κώλο μου πάνω του. Τότε μου λέει να ξαπλώσω στο κρεβάτι και κάνει να βγάλει το παντελόνι του. Εγώ του λέω να μην το βγάλει γιατί δεν θέλω να με γαμήσει και μου λέει ότι θα μείνει με το μποξεράκι.

Ξαπλώνει κι αυτός στο κρεβάτι, με γυρίζει στο πλάι και κολλάει από πίσω μου και μου τον ακουμπάει στον κώλο χωρίς να έχω βγάλει το κολάν και αυτός το μποξέρακι. Ξαφνικά νιώθω το ένα του χέρι να μπαίνει κάτω από την μπλούζα μου, να μου χαϊδεύει την κοιλιά και να ανεβαίνει προς το στήθος. Εγώ ταράχτηκα και μου λέει «ηρέμησε… ξέρω ότι δε σου αρέσει να σε αγγίζω στο στήθος, αλλά άφησε με για λίγο και αν δεν σου αρέσει θα σταματήσω». Δεν έφερα αντίρρηση και έτσι άρχισε να μου χουφτώνει με το ένα χέρι το στήθος και με το άλλο τον κώλο. Μετά από λίγο κατεβάζει το χέρι από το στήθος και νιώθω πάνω από το κολάν μου αγγίζει απαλά τον πούτσο και τα αρχίδια. Τότε τραβιέμαι και του λέω… «τι κάνεις;» και μου απαντάει «άφησε με να σε αγγίζω όπου θέλω και θα δεις ότι θα σε καυλώσω τόσο που μόνος θα ζητήσεις να σε γαμήσω».

Ξαναβάζει το χέρι του στα αρχίδια μου και μου λέει «αυτό είναι το μουνάκι σου σήμερα, άφησε με να το χαϊδεύω». Εγώ σαν υπνωτισμένος από την καύλα τον άφησα. Μετά από λίγη ώρα, μου είπε «ήρθε η ώρα να δω τη σουφρίτσα σου…», μου κατέβασε το κολάν και μου έδωσε να βάλω μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά μου για να στέκομαι με τουρλωμένο το κωλαράκι. Μου είπε να μου βγάλει και το στρινγκ αλλά δεν ήθελα και έτσι άρχισε να μου χαϊδεύει την χαράδρα του κώλου μου κι εγώ άρχισα να χύνω. Το κατάλαβε και φώναζε… «χύσε πουτανάκι μου» και μου ζουπούσε με δύναμη το κωλαράκι. Κάποια στιγμή καταλαβαίνω ότι έχει φύγει από πίσω μου και ανοίγω τα μάτια ( τα είχα κλειστά και απολάμβανα τα χουφτώματα) και τον βλέπω μπροστά μου με την πούτσα έξω σχεδόν κολλημένη στο πρόσωπο μου. Τρόμαξα και του είπα να σταματήσουμε και μου λέει ότι θέλει πολύ να του πάρω πίπα με τα τσιμπουκόχειλα μου. Εγώ αρνήθηκα και μου είπε για λίγο να τον βάλει έστω στο στόμα η να τον τρίψει πάνω στα χειλάκια μου.

Του λέω καλά αλλά μόνο να τον τρίψει στα χειλάκια μου και αρχίζει σαν τρελός να τον τρίβει στα χείλη και στα μάγουλα μου και να με παρακαλάει να ανοίξω το στόμα να μπει και θα βγει δυο φορές μόνο. Μέσα στην καύλα τον πίστεψα ότι θα μπαινόβγαινε δυο φορές και άνοιξα το στόμα και τον κάρφωσε με δύναμη μέσα. Εγώ τραβιόμουν για να σταματήσει, αλλά αυτός συνέχιζε. Ευτυχώς όχι για πολύ. Σταμάτησε και ξαναπήγε να ασχοληθεί με το κωλαράκι μου. Έμενα δε μου άρεσε πολύ η πίπα, αλλά αυτός ξετρελάθηκε. Τότε άρχισε να τρίβει την πούτσα του στα κωλομάγουλα και στην κωλοχαράδρα μου εγώ είχα ανάψει τρελά και του είπα να μου βγάλει το στρίνγκ και να τον τρίψει στην κωλοτρυπίδα μου αλλά να μην μου τον βάλει. Μου το βγάζει και λέει… «το ήξερα ότι θα το ζητήσεις από μόνος σου…» και τον τρίβει στην τρυπούλα μου και μου λέει ότι μίλησε για εμένα σε ένα γνωστό του και του έδειξε σε φώτο και το κωλαράκι μου και ξετρελάθηκε και ήθελε να με πάρουν παρτούζα και αν ήθελα να τον φωνάζαμε εκείνη την στιγμή. Εγώ του είπα ότι αποκλείεται και τσατίστηκα γιατί μίλησε σε κάποιον για αυτά που κάναμε, αλλά καύλωσα στην ιδέα ότι ήταν τόσο ποθητό το κωλαράκι μου και του είπα να μου τον βάλει στην σουφρίτσα μου, αλλά σιγά-σιγά γιατί είχε ξανακλείσει.

Αυτός άρχισε να με βρίζει και να χαστουκίζει τον κώλο μου, με έφτυσε στην κωλοτρυπίδα και ακούμπησε στην τρυπούλα την πούτσα του και άρχισε να σπρώχνει. Μπήκε με λίγο δυσκολία αλλά πιο εύκολα από την πρώτη φορά. Μόνο δυο φορές μπήκε βγήκε και άρχισα να χύνω. Έτρεμα από καύλα και αυτός όλο και δυνάμωνε τον ρυθμό και εγώ έσκουζα και κουνιόμουν σαν κοπελίτσα. Σε κάποια στιγμή με καρφώνει δυνατά πέφτει πάνω μου και αρχίζουμε και χύνουμε ταυτόχρονα εγώ πάνω στα σεντόνια και αυτός μέσα στο κωλαράκι μου. Ενώ είχε χύσει δεν έφευγε από πάνω μου και με την πούτσα ακόμα μέσα μου, μου λέει ότι θέλει να του κάνω ισπανικό με τις βυζάρες μου και θέλει να τον ξαναβάλει μέσα στο στόμα μου. Εγώ με την αίσθηση της πούτσας του μέσα στην σουφρίτσα μου ένιωθα πάλι τρελή καύλα και του λέω ναι. Οπότε μετά από λίγο και αφού ξανακαύλωσε με γύρισε και τον έβαλε ανάμεσα στα βυζιά μου και μετά από λίγο μέσα στο στόμα μου.

Του είχα πει ότι δε θέλω να χύσει μέσα στο στόμα μου ή στο πρόσωπο μου. Για κάνα δεκάλεπτο μου γαμούσε το στόμα και έλεγε τι τσιμπουκοχειλάρες έχω, μέχρι που ξαφνικά νιώθω να πετάγονται χύσια μέσα στο στόμα μου, τραβιέμαι και πετάγεται στα μούτρα μου μεγάλη ποσότητα από χύσια. Θύμωσα γιατί του είχα πει ότι δε θέλω στο στόμα και το πρόσωπο, αλλά μου ζήτησε συγγνώμη λέγοντας ότι έγινε πάνω στην καύλα.

Πήγα πλύθηκα και ντύθηκα να φύγω, αλλά μου είπε κάτσε να πάρουμε να φάμε και φεύγεις Μέτα. Πήραμε φάγαμε και αντί να φύγω άρχισε πάλι να με χουφτώνει. Έτσι και εγώ δεν ήθελα πολύ να ξανακαυλώσω και να μείνω πάλι γυμνός με το κωλαράκι μου τουρλωμένο να μου το χαϊδεύει και να μου το ξανασκίζει. Με γύρισε ανάσκελα, έβαλε τα πόδια μου στους ώμους του, μου τον έβαλε στο κωλαράκι μου και ξαφνικά εκεί που γαμούσε, έπιασε την πούτσα μου και άρχισε να μου την παίζει. Είχα καταντραπεί, αλλά τον άφησα και το απολάμβανα. Ήταν απίστευτη η καύλα. Με γαμούσε και μου τον έπαιζε μέχρι που αρχίσαμε να χύνουμε μαζί και να μου φωνάζει «χύνει η μουνάρα σου καυλίτσα… στο έλεγα ότι θα σε κάνω να νιώσεις τρελή καύλα σήμερα και να θες πούτσο». Μόλις με ξαναέχυσε μέσα στην κωλοτρυπίδα μου λέει ότι δε μπορεί η πούτσα του χωρίς την τρυπούλα μου και ότι θέλει να καθίσω εκεί όλο το βράδυ. Έκανα ότι το σκέφτομαι και του είπα θα καθίσω.

Έτσι… όλο το βράδυ δεν άφησε ήσυχη την τρυπούλα μου και το στοματάκι. Μέχρι το άλλο πρωί του είχα πάρει άλλη μια πίπα (του είχα πει η τελευταία γιατί δεν μου άρεσε) και με είχε σκίσει άλλες δυο φορές (για κάνα δυο μέρες ούτε να κάτσω δε μπορούσα). Κοιμηθήκαμε για καμιά ώρα και όταν ξύπνησα ήθελα να τσιρίξω από ντροπή που ενώ είχα πει θα πάω μόνο για να μου χαϊδέψει το κωλαράκι κάθισα πάλι όχι απλά να με γαμήσει αλλά να με ξεπατώσει και να του πάρω και πίπες και να χύσει στο στόμα μου. Είχα τρελαθεί από ντροπή. Έκανα πράγματα που ούτε καν σαν σκέψεις δεν είχα πριν λίγο καιρό. Έτσι έφυγα χωρίς να τον ξυπνήσω.

Από τότε όπως σας είπα και στην προηγούμενη ιστορία δεν ξανά βρεθήκαμε μέχρι που τον πέτυχα τυχαία έξω πριν λίγο καιρό και πήγαμε για έναν καφέ και μου είπε ότι θα φύγει στο εξωτερικό για δυο μήνες και όταν γυρίσει θέλει να θυμηθούμε τα παλιά. Αλλά δεν ξέρω αν πρέπει, γιατί 4 χρόνια από τότε που με γάμησε πλέον η τρυπούλα είναι σα να είμαι παρθένος. Δε θα ήθελα πάλι να ξεχειλώσει. Θα το σκεφτώ τι θα κάνω.Copyright protected OW ref: 122597