Ένας σκλάβος για δύο γαμιάδες

Δημοσιεύθηκε από roughsub
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (7 Votes)
Σκέφτηκα να γράψω και να μοιραστώ με άλλους ανθρώπους σέξι ιστορίες από την ερωτική μου ζωή. Είναι πραγματικά περιστατικά (ή ίσως δύο παρόμοια περιστατικά ενωμένα), με άλλα ονόματα, τοποθεσίες, ημερομηνίες ή κάποιο άλλο στοιχείο που θα έφερνε κάποιον σε άβολη θέση. Είναι αλήθεια ότι μού αρέσει να δοκιμάζω πάντοτε τα όριά μου στο σεξ και να πειραματίζομαι. Είμαι κανονικός σε ύψος και βάρος, μελαχρινός και αρκετά τριχωτός. Δεν είμαι θηλυπρεπής, αλλά σε ένα βαθμό φαίνεται ότι είμαι γκέι.

Μία από τις πιο έντονες στιγμές στην ερωτική μου ζωή ήταν όταν ο Δημήτρης μού πρότεινε να κάνουμε ένα τρίο με έναν fuck buddy του, το Χρήστο. Είχαμε ξανακάνει σεξ με το Δημήτρη πριν λίγες εβδομάδες, αλλά το Χρήστο δεν τον ήξερα καθόλου. Δεν θα ήταν, όμως, ένα απλό τρίο – εδώ θα ήμουν εγώ ο σκλάβος τους και εκείνοι οι κύριοί μου. Με μια ομαδική συνομιλία στο Viber επί μια εβδομάδα θα μού έδειχναν πώς θα μού φέρονταν και πώς θα με χρησιμοποιούσαν. Ο Δημήτρης πλέον ήταν ο κύριός μου και ο Χρήστος ήταν ο αφέντης μου και εγώ το πουτανάκι. Δεν υπήρχαν πλέον ονόματα. Ανταλλάσσαμε πορνό, για να παίρνουμε ιδέες πώς θα με ξεφτιλίζουν και μού έδιναν εντολές να εκτελώ. Όταν πια ήταν το απόγευμα που θα πήγαινα σπίτι του κυρίου μου, εκείνος μού ζήτησε να τού φέρω από το σπίτι μου έναν μαρκαδόρο να γράφει πάνω μου και ο αφέντης μου μού ζήτησε να πάω χωρίς κάλτσες για να παγώσω από το κρύο. Οι δύο γαμιάδες μου είχαν πει ότι θέλουν με το που μπω μέσα, να σκύψω και να ξεκινήσω να τούς γλείφω τα πόδια.

Εγώ δεν είχα μαρκαδόρο και πήρα μαζί μου έναν υπογραμμιστή. Ήξερα ότι ήταν πολύ λιγότερο από αυτό που ήθελε ο κύριός μου και σκέφτηκα ότι ίσως μού το συγχωρούσε αυτό εάν τού το έδινα με αυτοεξευτελισμό. Πριν φύγω από το σπίτι έβαλα τον υπογραμμιστή μέσα στον κώλο μου και τον είχα σε όλη την διαδρομή στο λεωφορείο και το δρόμο. Όταν έφθασα οι δύο μου κύριοι ήταν ντυμένοι κάζουαλ, αλλά χωρίς παπούτσια και με περίμεναν έτοιμοι, ενώ τα πορνό που είχαμε ανταλλάξει έπαιζαν στην οθόνη του λάπτοπ. Σκύβω και ξεκινώ να γλείφω τα πόδια του αφέντη μου, που τον έβλεπα πρώτη φορά. Ο αφέντης μου ήταν ψηλός, λεπτός, γραμμωμένος, με μακριά μαύρα μαλλιά και μάτια και αρκετά τριχωτός. Ο κύριός μου ήταν λιγότερο ψηλός, αλλά λίγο πιο γυμνασμένος και άτριχος, με καστανά μαλλιά και μάτια. Είχαμε πάει στην κουζίνα και ο Δημήτρης και ο Χρήστος μού ζητάνε να δουν αν ήμουν καλό πουτανάκι και εγώ βγάζω τα παπούτσια μου για να δουν ότι δε φοράω κάλτσες και σκύβω στα 4 και, ενώ γλείφω τα πόδια του Χρήστου, σπρώχνω έξω από τον κώλο μου τον υπογραμμιστή και οι δύο γαμιάδες μου ήταν πολύ ευχαριστημένοι και με επιβράβευσαν φτύνοντάς με στο πρόσωπο. Τότε, όμως, ο Δημήτρης προσπάθησε να γράψει κάτι στα κωλομέρια μου και δεν φαινόταν τίποτε. Άρχισε να με βρίζει, «αυτό δεν γράφει τίποτε που μού έφερες, γαμημένε» και ο αφέντης μου ακολούθησε. «Τι μαλακισμένο που είσαι ρε πουτανάκι». Οι δυο τους με τιμώρησαν με απανωτά χαστούκια στο πρόσωπο πριν με αφήσουν να γλείφω τα πόδια και τα καυλιά τους για πάρα πολλή ώρα.

Με σήκωσαν όρθιο και σιγά-σιγά έβαλαν μέσα μου ένα μεγάλο dildo που δεν είχα δει πριν στην κουζίνα. Οι γαμιάδες μου θέλανε να πλένω τα πιάτα τους όσο εκείνοι θα έβλεπαν τις τσόντες στο λάπτοπ και αυτό με το μεγάλο dildo μέσα μου. Για κακή μου τύχη, όμως, αυτό σιγά-σιγά έβγαινε από μόνο του όσο εγώ έπλενα όρθιος τα πιάτα. Οι γαμιάδες μου με έβρισαν για τον άχρηστο κώλο που έχω και με έβαλαν να φορέσω γυμνός μια ποδιά πάνω στην οποία έδεσαν το dildo. Όπως με είχαν πλάτη να πλένω τα πιάτα τους γυμνός με το dildo μέσα μου, ο κύριος και ο αφέντης μου έριχναν χαστούκια στον κώλο μου και κλωτσούσαν με τα πόδια τους το dildo πιο βαθιά μέσα μου. Όταν βαρέθηκαν πια, μού είπαν ότι πάνε στο υπνοδωμάτιο και να πάω να τους βρω, όταν τελειώσω τα πιάτα.

Καθώς έμεινα μόνος μου στην κουζίνα λίγη ώρα, ξεκίνησα να κλαίω, να τρέμω, και να σκέφτομαι αν έκανα λάθος που δέχθηκα αυτή τη φάση. Ο πούτσος μου ήταν πέτρα και τα αρχίδια μου είχαν ανατριχιάσει. Τότε ο Δημήτρης βγήκε να μού πει ότι έχω αργήσει και να με καθησυχάσει ότι όλα θα πάνε καλά. Είχαμε πει ότι όποτε πω την λέξη μωβ ή χτυπήσω παλαμάκι θα σταματήσουν όλα και θα κάνουμε απλό σεξ και μού το επανέλαβε, ενώ μού είπε ότι θα φροντίσει να μην ξεπεράσει τα όρια ο Χρήστος. Με ηρέμησε. Αλλά ξεκαύλωσα κιόλας. Είχα ξεχάσει ότι είχα αυτήν την δυνατότητα και αυτό με είχε κάνει να καυλώνω ακόμα πιο πολύ στον φόβο ότι θα με ξεφτιλίσουν περισσότερο απ’ όσο αντέχω ή θέλω.

Στο δωμάτιο, ο κύριος και ο αφέντης μου ήθελαν να με πηδήξουν. Ο Χρήστος ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα και καβάλησα τον πούτσο του, ενώ ο Δημήτρης όρθιος μού πήδαγε το στόμα. Όσο οι γαμιάδες μου ξέσκιζαν τις τρύπες μου, δε σταμάτησαν να με φτύνουν και να με βρίζουν. Μετά στα τέσσερα με πήρε ο Δημήτρης, ενώ εγώ έκανα βαθύ λαρύγγι στον ξαπλωμένο Χρήστο και οι δύο γαμιάδες μου δεν σταμάτησαν να μου ρίχνουν χαστούκια. Ο ένας στον κώλο και ο άλλος στο πρόσωπο. Με γάμησαν εναλλάξ σε πολλές στάσεις, αλλά έκανα πολλή φασαρία από τα ουρλιαχτά του πόνου και της καύλας μου. Οι γαμιάδες μου έβαλαν τα βρακιά τους μέσα στο στόμα μου και με τα δάκτυλά τους τα έσπρωχναν όσο μπορούσαν πιο βαθιά.

Όταν βαρέθηκαν να με γαμάνε, μού το είπαν στην μούρη και με έβαλαν να κάτσω στα 4 στο πάτωμα. Οι δυο γαμιάδες μου ήξεραν ότι ήθελα κι άλλο ξύλο και μού το έδωσαν με τις ζώνες τους. Μαστίγωσαν δεκάδες φορές τον κώλο μου με μια δερμάτινη ζώνη και οι δύο, αλλά κυρίως ο Χρήστος, ο οποίος χτυπούσε με πάρα πολλή δύναμη και αδιάκοπα. Πονούσα απίστευτα, αλλά όσο περισσότερο πονούσα τόσο πιο πολύ καύλωνα. Κοίταξα παρακλητικά το Δημήτρη. Εννοούσα ότι ήθελα να με δείρει περισσότερο και εκείνος, αλλά το παρακλητικό μου βλέμμα με τα βρακιά μες στο στόμα μου φάνηκε στον Δημήτρη σαν ικεσία να σταματήσουν κι έτσι εκείνος διέκοψε τον αφέντη μου με ένα διακριτικό άγγιγμα και ένα «ε…».

Για λίγα λεπτά άφησα τον ρόλο του σκλάβου και πήρα τα ηνία. Έβαλα τους γαμιάδες μου να ξαπλώσουν ο ένας αντίκρυ στον άλλον διαγώνια στο κρεβάτι και ένωσα τις πατούσες τους. Η πατούσα του γαμιά μου κολλημένη στην πατούσα του αφέντη μου και εγώ έβαλα ένα προφυλακτικό πάνω από τα ενωμένα πόδια τους και ξεκίνησα να το γλείφω για να το σαλιώσω όσο περισσότερο μπορούσα. Αυτοί οι γαμιάδες ήταν υπέροχοι και θα ήταν οι πρώτοι που θα κατάφερνα να με γαμήσουν με τα πόδια τους, το είχα αποφασίσει. Ο Δημήτρης και ο Χρήστος με κοιτούσαν σοκαρισμένοι όσο προσπαθούσα να χωρέσω τα δύο πόδια μέσα μου και γελούσαν όσο δεν τα κατάφερνα. Ο Δημήτρης ήταν έτοιμος να με διακόψει, όταν παρακάλεσα το Χρήστο να με σπρώξει δυνατά προς τα κάτω. Ο αφέντης μου ήταν πολύ δυνατός, έσπρωξε μεμιάς και με άνοιξε τέρμα ώστε ο κώλος μου χώρεσε και τα δύο πόδια μέσα. Λίγα δευτερόλεπτα μετά συνήλθαμε – εγώ από τον πόνο, εκείνοι από την έκπληξη και οι τρεις μας από την καύλα – και ξεκίνησα να χοροπηδάω πάνω τους και να γαμιέμαι με τα πόδια τους, ώσπου να λαχανιάσω.

Τότε ο Δημήτρης αποφάσισε να με ξαναγαμήσει και ο Χρήστος έκατσε πάνω στο πρόσωπό μου, όπως με είχαν ξαπλώσει ανάσκελα, για να γλείφω τον κώλο του. Σε αυτή την στάση ο κύριός μου έχυσε μέσα στο προφυλακτικό και σήκωσε τον αφέντη μου για να ρίξει τα χύσια του στο πρόσωπό μου και να τα τρίψει με την καπότα. Ο αφέντης μου, βέβαια, δεν έχασε τον ευκαιρία, με γύρισε με το κεφάλι στο πάτωμα, την πλάτη μου κολλητά στο πλάι του κρεβατιού και τα πόδια μου στον αέρα, να σπρώχνει με τα χέρια του τα γόνατά μου προς τους ώμους μου και ξεκίνησε να με ξαναγαμάει κι εκείνος. Πλέον δεν άντεχα, τού ζήτησα να με αφήσει να χύσω, ενώ είχα πει απ’ την αρχή και στους δυο ότι όταν χύσω, ο κώλος μου κλείνει και δεν μπορούν να με ξαναγαμήσουν για αρκετή ώρα. Ο γαμιάς μου μού επέτρεψε να χύσω, αλλά μόνο όσο με γαμάει σε αυτήν την στάση κι εγώ δεν τα κατάφερνα να τον παίξω όπως με είχε στήσει. «Δε μπορώ να χύσω σε αυτή την στάση, αφέντη μου», είπα. «Τότε κάτσε να σε γαμάω και σκάσε, πουτανάκι», είπε, κι εγώ έκανα υπομονή, αλλά πλέον δεν απολάμβανα το σεξ.

Ο Δημήτρης είχε πάει τουαλέτα να πλύνει το καυλί του, που είχε μόλις χύσει, αλλά είχε μόλις επιστρέψει στο δωμάτιο, και είπε «ξέρω το Χρήστο καλά και μπορεί να γαμάει για ώρες» και… όπως το κεφάλι μου ήταν στο πάτωμα με το πρόσωπο προς τα πάνω, ξεκίνησε να μού το κατουράει. Οι γαμιάδες μου γελούσαν και ξαφνικά ξανακαύλωσα. Τελικά ο Χρήστος βαρέθηκε να με γαμάει, με έστησε στα τέσσερα και έβαλε το κεφάλι μου στο πάτωμα πάνω σε ένα μαξιλάρι και σήκωσε τέρμα πάνω τον κώλο μου. Αυτό γιατί ο γαμιάς μου είχε μια υπέροχη ιδέα άλλη μια φορά. Έκατσε πάνω μου, ακούμπησε την λεκάνη του στον κώλο μου, τα πόδια του στο κεφάλι μου κι εγώ, το πουτανάκι τους, ήμουν τόσο καυλωμένος και χαρούμενος που ο αφέντης μου με χρησιμοποιούσε για κάθισμα όσο τον έπαιζε να χύσει. Ο κύριός μου γελούσε – αυτή την φορά, που δεν ήταν πια καυλωμένος, γελούσε και με εμένα και με τον Χρήστο – αλλά αποφάσισε να μού ρίξει σκαμπίλια στον κώλο όσο εγώ προσπαθούσα να κρατήσω με ισορροπία όλο το βάρος του θεϊκού Χρήστου πάνω μου.  Τελικά ο αφέντης μου έχυσε, αλλά όχι πάνω μου, και έπρεπε να γλείψω τα χύσια του από το πάτωμα, δίπλα από εκεί όπου ο κύριός μου πριν με κατουρούσε. Λίγη ώρα μετά με άφησαν να παίξω το καυλί μου μέχρι να χύσω και έχυσα περισσότερο από σχεδόν οποτεδήποτε. Έκανε ο καθένας χωριστά ντους, κοιμηθήκαμε αγκαλιά και κάναμε πλέον πλάκα για το τι τέλεια εμπειρία ήταν. Ήταν και οι δύο τους τόσο γλυκοί μαζί μου.

Δυστυχώς ξέραμε ότι δε θα μπορούσε να επαναληφθεί η φάση μας, γιατί και εγώ και ο Χρήστος θα φεύγαμε αρκετό καιρό εξωτερικό. Παρ’ όλα αυτά, μιλάμε ακόμη ενίοτε και ίσως κάποτε ξαναβρεθούμε με τον Δημήτρη. Ελπίζω να σάς άρεσε η ιστορία μου και να καυλώσατε. Επέλεξα μια από τις πιο έντονες φάσεις που έχω κάνει ποτέ, για να δώσω ένα πρώτο στίγμα μου. Τα λέμε στην επόμενη ιστορία, και περιμένω σχόλιά σας.Copyright protected OW ref: 122590