Σπύρος, Μάρκος κι εγω (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Ixnos221
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (5 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Σπύρος, Μάρκος κι εγω (1ο μέρος)

Πέφτει στο κρεβάτι και ακουμπά το κορμί μου χαϊδεύοντας και φιλώντας το. Αισθάνομαι τον πούτσο του τεράστιο, σκληρό, χοντρό να είναι πάνω στη κοιλιά μου ενώ έχει ανέβει πια πάνω μου έχει ρίξει όλο το βάρος του κορμιού του στο δικό μου και με φιλά απαιτητικά παντού, χείλη, λαιμό, ώμους. Είναι φανερό πια ότι δε μπορεί να συγκρατηθεί, έχει παθιαστεί από την καύλα.

Η γλώσσα του είναι βαθιά μέσα στο στόμα μου, με κάνει να λαχανιάζω να προσπαθώ να πάρω ανάσα. Κάνω μια κίνηση να αποφύγω το φιλί του, ίσως αυτό τον θυμώνει δεν ξέρω, αλλά ξαφνικά με πιάνει από τα μαλλιά σηκώνεται από πάνω μου στα γόνατα του  και κάθεται πάνω στη κοιλιά μου, όπως ιππεύει κάποιος ένα άλογο και με το βαρύ του χέρι μου ρίχνει δύο δυνατά χαστούκια.

-    Για να ξέρεις ποιος είναι ο αφέντης σου από εδώ και πέρα… μου λέει. Θα κάνεις ότι λέω και ότι θέλω…

και πέφτει πάνω μου φιλώντας με ξανά όπως πριν και το δεξί του χέρι ταξιδεύει στο κορμί μου. Σταματά για λίγο στη ρώγα μου, την πιάνει με τα δάχτυλα του στρίβοντας την τόσο ώστε να με κάνει να φωνάξω. Κατόπιν νιώθω τα δάχτυλα του στα αρχίδια μου να τα χουφτώνουν να τα πιέζουν ελαφρά στην αρχή και εν συνεχεία πιο δυνατά, τόσο ώστε να αναστενάζω, να βογκάω, να αρχίζει το κορμί μου να σπαρταράει  στα χέρια του.

Δε μπορώ να αντιδράσω σε τίποτε.  Με έκπληξη αντιλαμβάνομαι ότι μου αρέσει που κυριαρχεί έτσι πάνω μου, ότι με κάνει ότι θέλει, ότι με πονάει για την ηδονή του. Αρχίζει και τρίβεται πάνω μου, νιώθω την τεράστιο πούτσα να ανεβοκατεβαίνει στη κοιλιά μου και να του ανεβάζει την ένταση του πόθου.

Έρχεται στα γόνατα δίπλα στο πρόσωπο μου και μου βάζει τον  πούτσο στο στόμα. Στην αρχή γλείφω το κεφάλι με τη γλώσσα, τα χείλη μου αλλά θέλει πιο βαθιά. Τον αισθάνομαι να μου αρπάζει τα μαλλιά και να μπαίνει βαθιά μέσα στο στόμα, να με πνίγει κάποιες στιγμές. Όσο το νιώθει αυτό τόσο πιο πολύ ερεθίζεται. Μετά από λίγο νιώθω το υπέροχο καυλί του να φουσκώνει και νιώθω καυτές ριπές από σπέρμα να μου γεμίζουν τη γλώσσα. Το στόμα μου όλο γεμάτο αρχίζει να με πνίγει και πριν ανοίξω τα χείλη μου για να χυθεί έξω ακούω μια προσταγή:

-    Πιες τα όλα καύλα μου… μέχρι σταγόνα.

Δεν τολμώ να κάνω κάτι άλλο,  το καυτό, ιδιαίτερο στη γεύση υγρό μπαίνει μέσα μου, τα καταπίνω όλα όσο τον ακούω να φωνάζει δυνατά «σε χύνω…  πιες τα όλα!». Τελειώνει και έρχεται κοντά στο πρόσωπο μου. Με φιλάει συνεχώς για ώρα. Γίνεται γλυκός, τρυφερός, με παίρνει αγκαλιά και μου λέει…

-    σε θέλω όσο ποτέ κανένα.

Κοιμήθηκα στο κρεβάτι του το βράδυ, δε με άφησε να φύγω. Ήταν γλυκός, τρυφερός, προστατευτικός. Το πρωί ξύπνησα αργά. Πάω στη κουζίνα φορώντας ένα μποξέρ και ένα tshirt. Πλησιάζοντας ακούω συνομιλίες από το καθιστικό. Ήταν ο Σπύρος με τον 45αρη φίλο του. Μιλούσαν χαμηλόφωνα.  Με βλέπει, με φωνάζει, με συστήνει και με βάζει να καθίσω δίπλα του ενώ το χέρι του ήρθε πάνω από τους ώμους μου αμέσως. Ο Μάρκος, ο φίλος του, με κοιτούσε ερευνητικά… λάγνα θα μπορούσα να πω και μου άρεσε πολύ. Άλλωστε φαινόταν αυτό. Κάποια στιγμή ήρθε και ο Μάρκος στον καναπέ και ήμουν στη μέση. Άρχισαν να λένε για ερωτικές ιστορίες και πως ότι έχουν το έχουν μαζί.

Με ερέθισε η σκέψη να με έχουν και οι δύο και φάνηκε αμέσως από το φούσκωμα στο μποξεράκι μου. Τα χέρια και των δύο είναι πάνω στα μπούτια μου και σε λίγο τους νιώθω να με χουφτώνουν κανονικά. Προσπαθώ κάτι να πω, αλλά δε βγαίνει ούτε μια λέξη από τη σαστιμάρα μου. Ο Μάρκος έρχεται κοντά μου και με φιλάει, με τραβάει πάνω του βγάζοντας μου το μπλουζάκι, πιάνει τα βυζάκια μου και ρουφάει τις ρώγες μου, που πλέον έχουν σκληρύνει πολύ. Ξάφνου με παίρνει από το χέρι και με πάει στο κρεβάτι. Με ξαπλώνει και πέφτει πάνω μου. Με γύρνα μπρούμυτα και γλείφει όλη την πλάτη, ενώ τα δάχτυλα του ανοίγουν τα κωλομέρια μου ώστε να αποκαλυφθεί η τρύπα. Νιώθω τη γλώσσα του να τη γλείφει και ένα του δάχτυλο να προσπαθεί να με ανοίξει. Ακούω το Σπύρο να λέει:

-    Φεύγω σε μια δουλειά. Παίξε αλλά μην το γαμήσεις το μωρό.

Γυρνά σε στάση 69 και μου τον βάζει στο στόμα παίρνοντας και το δικό μου στο στόμα του. Μπαίνει με κινήσεις της λεκάνης του βαθιά, αργά, σα να με γαμάει από εκεί για ώρα. Κάποια στιγμή σηκώνεται όρθιος, με βάζει στα γόνατα και έρχεται ξανά στο στόμα μου. Μου πιάνει το πρόσωπο και νιώθω απίστευτες ποσότητες από καυτό σπέρμα σε ριπές να μου γεμίζουν το στόμα και το λάρυγγα. Μου τον κρατά καρφωμένο στο στόμα και ξέρω ότι απαιτεί να τα φάω όλα. Καταπίνω το γλυκό του χύσι με μεγάλες γουλιές, μέχρι να στερέψει η πηγή του. Δε βγαίνει αμέσως, αλλά με κράτα εκεί μέχρι να μαλακώσει το καυλί του. Βγαίνει, σκύβει με φιλάει και μου λέει…

-    Θα είσαι δικός μας... σε θέλω πολύ!Copyright protected OW ref: 121714