Η πρώτη φόρα είναι μοναδική

Δημοσιεύθηκε από loveold
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.21 (7 Votes)
Ήμουν 17 χρόνων όταν γνώρισα για πρώτη τον αντρικό ερώτα. Άλλα ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, στο σχολείο ήμουν πολύ αδύναμος μαθητής και ένα από τα “καλόπαιδα” του σχολείου, ένας από αυτούς τους τύπους που τώρα τους βλέπω και θέλω να τους δείρω, αυτός που κορόιδευε τους αδύναμους και τους διαφορετικούς. Αν και μετά κατάλαβα ότι ήμουν έτσι γιατί υποσυνείδητα φοβόμουν για να μην καταλάβει κάνεις ότι είμαι gay, μετά το έκανα πλήρως συνειδητά για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Είχα ήδη αρχίσει να πιάνω τον εαυτό μου να κοιτάω κάποιους άντρες διαφορετικά, αν και πάντα είχα σχέσεις με κορίτσια. Λόγου της μαθησιακής μου αδυναμίας οι γονείς μου έφερναν καθηγητές στο σπίτι για να μου κάνουν ιδιαίτερα. Έτσι πριν ξεκινήσει η σχολική χρονιά της δεύτερης λυκείου, ήρθε στο σπίτι να γνωριστούμε και να δει το επίπεδό μου ο κ. Νίκος. Ο κ. Νίκος ήταν κλασικός άντρας με το Α κεφαλαίο, παλιάς κοπής, παρά πολύ συντηρητικός, 52 χρόνων, γεροδεμένος, με όσα περιττά κιλά χρειάζεται ένας γνήσιος Άντρας, περίπου 1.85, με 100 – 105 κιλά.

Μόλις τον είδα συνειδητοποίησα τι ακριβώς μου αρέσει στους άντρες. Τον κοίταζα από πάνω έως κάτω, και μου έτρεχαν τα σάλια. Βεβαία δεν έχανα ευκαιρία να κοιτάω και το φούσκωμα που διαγραφόταν στο παντελόνι του. Εκείνη την ήμερα έλειπαν οι γονείς και θα κάνε ήταν πρώτη φόρα που τον έπαιξα για άντρα και το έκανα κάθε φόρα που τελείωνε το   μάθημα. Τον πρώτο μήνα δεν τολμούσα να κάνω τίποτα μόνο κοίταζα το φούσκωμα και της τρίχες ξεπρόβαλαν από το πουκάμισο του. Μέχρι που το πήρα απόφαση να κάνω κίνηση. Την πρώτη φόρα ούτε καν πλησίασα, αφού είπα να του μιλήσω κατέληξα να του λέω ότι καπνίζω. Τη δεύτερη είπα να με πιάσει να την παίζω άλλα κώλωσα. Ε… την τρίτη φόρα πέτυχε.

Πήγα και αγόρασα ένα περιοδικό με gay και έναν δονητή, θα τα έβαζα σε ένα σχετικά εμφανές σημείο, άλλα όχι και τόσο. Την επόμενη μέρα θα έλειπαν οι γονείς και θα εμείς θα κάναμε έκθεση. Ήταν ιδανική μέρα για να βάλω μπροστά το σχέδιο μου. Και έτσι έκανα. Έκανα μπάνιο έπλυνα πολύ καλά τον κώλο, και περίμενα να έρθει. Μόλις ήρθε τον υποδέχτηκα, του έφτιαξα καφέ, και με έβαλε να γράψω έκθεση  (δε θυμάμαι το θέμα). Αυτός όπως συνήθιζε έκοβε βόλτες στο δωμάτιο και στο μπαλκόνι κάπνιζε, εγώ όπως έγραφα κοίταζα αν έχει βρει το περιοδικό ή τον δονητή, όπως κι έγινε. Εγώ χωρίς να συμβαίνει τίποτα συνέχισα να γραφώ. Όταν τελείωσα του έδωσα να δει την έκθεση, αυτός ήρθε φανερά νευριασμένος και με κοίταζε με απέχθεια. Όταν τελείωσε τον έλεγχο μου είπε ένα ξερό μπράβο μου έδωσε την έκθεση και σηκώθηκε να φύγει. Καθώς έφευγε τον ρώτησα.

-    Εγώ: Κ. Νίκο γιατί φεύγετε;… δεν έχετε να μου κάνετε παρατηρήσεις.

-    Κ. Νίκος: Όχι ήταν από τις καλύτερες σου εκθέσεις.

-    Εγώ: Τότε γιατί φεύγετε έτσι.

-    Κ. Νίκος: Θέλω να σου κάνω μια ερώτηση, άλλα θα απαντήσεις ντόμπρα και αντρίκια λέμε τώρα.

Αμέσως κατάλαβα τι ήθελε να με ρωτήσει.

-    Εγώ: Ρωτήστε με ότι θέλετε.

-    Κ. Νίκος: Είσαι πούστης;

Δε μίλησα. Και με ξαναρώτησε και αύτη την φόρα κρατούσε τον δονητή. Το βλέμμα του με τρόμαξε είναι αλήθεια.

-    Εγώ: Όχι κ. Νίκο σίγα μην είμαι πούστης. Αυτό που κρατάτε το έχω για κάτι πουτανάκια που έρχονται και τα γαμάω.

-    Κ. Νίκος: Αλήθεια; Και τότε τι είναι αυτό το περιοδικό, με τους ξεωλιάρηδες τι είναι; Γιατί λες ψέματα;… και αυτός ο δονητής για τον κώλο σου είναι.  Πάω να το πω στους γονείς μου και δεν θα ξανάρθω, δεν θέλω να κάνω μάθημα σε ανώμαλους.

-    Εγώ: Κ. Νίκο σας παρακαλώ πολύ μην πείτε τίποτα, θα με σκοτώσει ο πατέρας μου.

-    Κ. Νίκος: Καλά θα σου κάνει παλιό πούστρα, που το παίζεις και άντρας.

-    Εγώ: Σας παρακαλώ κ. Νίκο και θα κάνω ότι θέλετε.

-    Κ. Νίκος: Σαν τι να θέλω από σένα τελειωμένε;

Τότε με τον τρόμο ότι θα τα πει όλα στους γονείς μου, του πιάνω την πούτσα, ήταν αρκετά γεμάτη. Και μου αστράφτει ένα χαστούκι, που τα είδα όλα.

-    Κ. Νίκος: Μην τολμήσεις να το ξανά κάνεις αυτό, γιατί έκτος από τους γονείς θα φροντίσω να το πω και σε φίλους σου.

Τότε αποφασίζω να τα παίξω όλα για όλα, του πιάνω το καυλί, του λέω να με αφήσει να του το γλείψω και μετά να κάνει ότι θέλει. Αυτός μου ρίχνει άλλα δύο χαστούκια και όπως ανοίγει την πόρτα. Την κλείνω και πέφτω στα γόνατα και του κατεβάζω με βία το παντελόνι του, και βλέπω ένα άσπρο σλιπάκι που μύριζε αντρίλα και σχετικά φουσκωμένο, αμέσως με ξανά χτυπάει και πάει να σηκώσει το παντελόνι, αλλά προλαβαίνω και του κατεβάζω και το σλιπάκι, με το που κάνω αυτό μου έρχεται η μυρωδιά της ιδρωμένης πούτσας, νιώθω το χέρι του στο μάγουλό μου και πάλι με πολύ δύναμη. Χωρίς να κάνω βήμα πίσω, αμέσως του έπιασα το καυλί του και το έβαλα στο στόμα μου. Δεν ήταν τόσο μεγάλο όσο το φανταζόμουν ήταν γύρω στου 16,5-17 πόντους, άλλα υπερβολικά χοντρό, τρία δάχτυλα τουλάχιστον και τα αρχίδια κρεμάστρα και μεγάλα πολύ.

-    Κ. Νίκος: Παλιόπουστα, θες τσιμπούκι; Εγώ δεν απάντησα και άνοιξα το ρυθμό μου.

Άρχισα να νιώθω την μαλακία πούτσα του να σκληραίνει και να μεγαλώνει στο στόμα μου.

-    Εγώ: Σας αρέσει τελικά, κ. Νίκο.

-    Κ. Νίκος: Σκάσε καριόλη και γλείφε.

Χωρίς να χάσω δευτερόλεπτο, αρχίζω να βάζω και να βγάζω την πούτσα του στο στόμα μου σα λυσσασμένος και να του κρατάω ή τα αρχίδια ή τον κώλο. Αυτός κάθε λίγο και λιγάκι μου τραβούσε τα μαλλιά, με έφτυνε και μου έριχνε σφαλιάρες μου ξανά κάρφωνε το καυλί του στόμα μου και μου έδινε αυτός ρυθμό στην πίπα. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ακούω να βαριανασάνει και νιώθω το στόμα μου να γεμίζει με σπέρμα, πολύ, παρά πολύ σπέρμα όμως. Μου κράταγε το κεφάλι μέχρι να τα πιώ όλα.

-    Εγώ: Σας άρεσε τελικά;

-    Κ. Νίκος: Σκάσε και έλα στο κρεβάτι να μου ξανά πάρεις πίπα και να σου γαμήσω τον ξεκωλιασμένο κώλο σου.

-    Εγώ: Ότι πείτε εσείς.

-    Κ. Νίκος: Αυτό θα κάνεις, η γυναίκα μου πότε δεν είχε πάρει πίπα, ούτε την είχα πηδήξει από τον κώλο, τώρα θα μου τα κάνεις εσύ. Τσακίσου και έλα να μου ξανά σηκώσεις την πούτσα, για να γαμήσω τον κώλο σου. Και θα τα κάνεις κάθε φόρα που θα έρχομαι.

-    Εγώ: Αυτό θέλω κι εγώ, να με γαμάτε κάθε φόρα που έρχεστε.

-    Κ. Νίκος: Τότε έλα και καθάρισε τα χύσια με το στόμα σου, και γλείψε μου καλά τα αρχίδια.

Χωρίς να χάσω χρόνο αρπάζω την ψωλάρα του και να κάνω ότι μου έκαναν τα κοριτσάκια.

-    Κ. Νίκος: Πούστη είσαι έτοιμος να γαμηθείς;

-    Εγώ: Ναι κ. Νίκο γαμήστε με σας παρακαλώ.

-    Κ. Νίκος: Τι είπες;

-    Εγώ: Σας παρακαλώ παρά πολύ γαμήστε μου τον κώλο.

-    Κ. Νίκος: Πόσοι σε έχουν γαμήσει καριόλη; Εγώ με την πούτσα στο στόμα μου.

-    Εγώ: Κανένας.

-    Κ. Νίκος: Αυτό θα το δούμε πούστη γιατί δεν σε πιστεύω.

-    Εγώ: Θα το δείτε, για εσάς κράταγα την παρθενία μου, ούτε ο δονητής δεν με έχει γαμήσει.

Και μόλις του το είπα σηκώνεται, μου σηκώνει το κεφάλι και μου ρίχνεις ξεγυρισμένες σφαλιάρες. Μου βάζει το καυλί του στο στόμα μου, και μου λέει τώρα θα σε γαμήσω.

-    Εγώ: Ότι πείτε κ. Νίκο, πως με θέλετε;

-    Κ. Νίκος: Στα τέσσερα. Αμέσως γυρίζω.

Και μου ρίχνει μερικές σφαλιάρες στα κώλο-μάγουλα μου, τόσο δυνατές, που σχεδόν ούρλιαξα.

-    Κ. Νίκος: Δε θα σε λυπηθώ, θα σου κάνω ότι δεν έχω κάνει στην γυναίκα μου τόσα χρόνια.

-    Εγώ: Ότι θέλετε, κάντε με ότι θέλετε εσείς…

και χωρίς να χάσει χρόνο, μου σηκώνει τον κώλο, του βάζει λίγο σάλιο, και μου την καρφώνει χωρίς κανένα έλεος και με πολύ δύναμη. Εκείνη την στιγμή έχασα το φως μου,  ούρλιαζα και έκλαιγα από τον πόνο, αλλά αυτός συνέχιζε χωρίς να τον νοιάζει να μου σφυροκοπά δίχως οίκτο τον κώλο μου. Όσο πιο πολύ πονούσα, τόσο περισσότερο καύλωνε και μου χτυπούσε τον κώλο. Όταν κουράστηκε και ελάττωσε το ρυθμό του άρχισα να το συνηθίζω και να το απολαμβάνω.

-    Κ. Νίκος: Σου αρέσει πούστη που σου σκίζω τον κώλο;

-    Εγώ: Ναι  κ. Νίκο μη σταματάτε θα είμαι η πουτάνα σας.

-    Κ. Νίκος: Μην φοβάσαι καριόλη, δε θα σταματήσω ακόμα, άλλα θέλω να κατουρήσω, να κάνω ένα τσιγάρο, μετά θα σε ξανά γαμήσω.  

Μόλις βγήκε ένιωσα ένα τεράστιο κενό στον κώλο μου και πονούσα παρά πολύ, άλλα μου άρεσε αυτός ο πόνος. Καθώς γύρισε από το μπάνιο είδα το καυλί του να κρέμεται και να τρέχουν σταγόνες από κάτουρο.

-    Κ. Νίκος: Καριόλη, έλα μου την ξανά σηκώσεις και ελπίζω να σε ενοχλεί που θα πρέπει να καθαρίσει την πούτσα μου από τα κάτουρα.

-    Εγώ: Όχι κ. Νίκο, να με ξανά γαμήσετε θέλω, από σήμερα θα κάνω ότι θέλετε όπως θέλετε.

-    Κ. Νίκος: Αυτό σου έλειπε. Έλα να καθαρίσεις, και μέχρι να κάνω το τσιγάρο εσύ θα με γλείφεις. Μετά θα τον ξανά φας.

Αμέσως ορμάω στο καυλί του. Μόλις τον πήρα στο στόμα μου το πρώτο πράγμα που ένιωσα ήταν τα κατουρά του. άλλα συνέχισα να τον τσιμπουκώνω μέχρι να καπνίσει όλο του το τσιγάρο. Μόλις το έσβησε μου έκανε νόημα να ξανά στηθώ.

-    Κ. Νίκος: Τώρα πουτανάκι θα σου χύσω τον κώλο…

και χωρίς να χάσει χρόνο, μπαίνει μέσα μου με δύναμη και άρχισε πάλι να με γαμάει, άλλα αύτη τη φόρα το απολάμβανα, μέχρι που ένιωσα την ψωλάρα του να σκληραίνει, να αυξάνει περισσότερο τον ρυθμό, και άρχισε να μου αδειάζει τα αρχίδια του στον κώλο μου ρίχνοντας σφαλιάρες. Βγαίνει από τον κώλο μου, φτύνει το χέρι του, μου ξανά ρίχνει στον κώλο, με γυρνάει με φτύνει με βάζει να του καθαρίσω το καυλί του, ντύνεται και πριν μου λέει:

-    Κ. Νίκος: Μεθαύριο θα σε ξανά γαμήσω, και μην τολμήσεις να γαμηθείς με άλλον. Από εδώ και πέρα θα σε γαμάω κάθε φόρα που έρχομαι εδώ.

Συνεχίζεται…Copyright protected OW ref: 120785