Σπύρος, Μάρκος κι εγω (1ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Ixnos221
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.25 (6 Votes)
Θα σας μιλήσω για μια ιστορία που χάνεται στα βάθη της μνήμης. Πριν το 1980, φοιτητής, νοικιάζω ένα διαμέρισμα στη πόλη. Δίπλα μου μένει ο Σπύρος, 60αρης, τριχωτός, με κοιλιά γεροδεμένος ακόμη. Στον αμέσως πιο πάνω όροφο ο φίλος του ο Μάρκος. 45αρης αυτός πολύ γοητευτικός για τα δικά μου πρότυπα τουλάχιστον, γεμάτος, μυώδης, ανέδυε αντρίλα.

Εγώ 18 καμιά εμπειρία με το ανδρικό σεξ. Ταχτοποιήθηκα στο σπίτι. Ο Σπύρος από την αρχή ένιωσα ότι κάτι ζητούσε. Μια η συνεχής επαφή και κουβέντα όταν έβγαινα στο μπαλκόνι, μια η έντονη φιλικότητα οπότε με έβλεπε στην είσοδο της πολυκατοικίας, μου έβγαζε την εικόνα ότι κάτι αναζητούσε από εμένα. Πήγε κάπου το μυαλό μου αλλά δεν έδωσα σημασία ιδιαίτερη.

Μετά από λίγες ημέρες επικοινωνίας αυτού του είδους με βλέπει στη βεράντα, μιλάμε λίγο και μου προτείνει να βγούμε έξω να ξεσκάσουμε λίγο. Μόνος στη πόλη εγώ, άγνωστος μεταξύ άγνωστων, είχα ανάγκη ένα φίλο. Δέχτηκα και σε λίγο ήμασταν στο αυτοκίνητο του για ένα ποτό κάπου στη θάλασσα. Όλα ήρεμα ωραία κουβέντα, το ένα ποτό έφερε το άλλο, ένιωσα μια όμορφη ζαλάδα. Όταν γυρίσαμε μου λέει έλα σπίτι για ένα ακόμη ποτάκι τελευταίο. Δε θα αρνηθώ ότι τον έβλεπα όλη την ώρα που καθόμασταν στο μαγαζί να με τρώει με τα μάτια,  να αναζητά κάποια τυχαία αγγίγματα. Μου άρεσε όλο αυτό, με εξίταρε.

Μπαίνουμε σπίτι του, καθόμαστε στον καναπέ και έχει φέρει δύο ποτά, ενώ η μουσική παίζει ήδη στο στέρεο. Μιλάμε και αρχίζει σιγά-σιγά δειλά να με αγγίζει. Ποτέ στον ώμο πότε στα μαλλιά. Εγώ χωρίς πραγματικά να πιστεύω ότι κάνω αυτό που κάνω, αρχίζω να του ρίχνω βλέμματα υπόσχεσης και κάποια στιγμή χωρίς να το καταλάβω καλά-καλά νιώθω να πέφτει διακριτικά πάνω μου και τα χείλη του να αγγίζουν τον λαιμό μου. Τα χέρια του μπαίνουν στα μαλλιά μου και μου πιάνει το πρόσωπο.  Η γλώσσα του πια γλείφει το λαιμό μου. Βγάζω ένα αναστεναγμό κλείνω τα μάτια και αισθάνομαι τα χείλη του πάνω στα δικά μου. Η γλώσσα του προσπαθεί να μπει στο στόμα μου. Το μουστάκι του με τρύπα αλλά το νιώθω όμορφα.  Με φίλα ενώ έχει πέσει πια πάνω μου και τα χέρια του έχουν χωθεί κάτω από τα ρούχα μου αναζητώντας τη σάρκα μου. Τα δάχτυλα του πιάνουν τις ρώγες μου που έχουν σκληρύνει πια και αρχίζω να νιώθω ότι με οδηγεί ερωτικά σαν ένας μέντορας την παρθένα του.

Η γλώσσα του απαιτητικά αναζητά τη δική μου, ενώ χώνεται βαθιά μέσα στο στόμα μου. Η ανάσα του έχει την οσμή του αλκοόλ και με κάνει να το θέλω ακόμη πιο πολύ. Εγώ ήδη ερεθιστεί σε απίστευτο βαθμό. Η ανάσα μου τρέμει πια όπως κι εγώ ολόκληρος σε κάθε του φιλί, σε κάθε του άγγιγμα. Το νιώθει και τον εξιτάρει ακόμη πιο πολύ.  Έχει πέσει πλέον πάνω μου σαν άγριο ζώο που επιζητεί και διεκδικεί τη λεία του. Νιώθω να με δαγκώνει στο λαιμό πονάω και μου αρέσει. Μου βγάζει τα ρούχα χωρίς να σταματά μου γλείφει στήθος κοιλιά κι έρχεται ξανά στις ρώγες μου. Τις πιάνει με τα χείλη και νιώθω το μουστάκι να με αγκυλώνει λίγο. Αναστεναγμοί και  μικρές φωνές βγαίνουν από το στόμα μου. Μου βάζει τα δάχτυλα του μέσα στο στόμα 2; 3; δε ξέρω αλλά ξέρω ότι γέμισε από δάχτυλα που αναζητούσαν τη γλώσσα μου και το βάθος του στόματος μου.

Ρουφάει τις ρώγες μου και νιώθω τα δόντια του να τις δαγκώνουν. Ένας γλυκός πόνος διαπερνά το κορμί μου και με κάνει να προσπαθώ να φωνάξω. Τα δάχτυλα του όμως είναι εκεί, μέσα στο στόμα και μου κόβουν κάθε κραυγή στη γένεση της.

Κατεβαίνει χαμηλά στη κοιλιά μου και παίρνει στο στόμα τον πούτσο μου πάνω από το εσώρουχο. Με τρελαίνει όλο αυτό. Με γδύνει τελείως, μου ανοίγει τα πόδια όπως κάθομαι στον καναπέ, γονατίζει και μου ρουφάει τα αρχίδια, ενώ τα δάχτυλα του έχουν πιάσει τον πούτσο μου πια που είναι έτοιμος να εκραγεί. Τον παίζει αργά με τόση μαεστρία που φωνάζω πραγματικά από ηδονή. Νιώθω έτοιμος να ξεσπάσω να τον γεμίσω με κύματα από καυτό σπέρμα, αλλά αυτός δε το θέλει αυτό ακόμη. Αντί λοιπόν να χύσω, νιώθω ένα πόνο στα αρχίδια, μου με κάνει να χάσω την έκρηξη. Όταν ένοιωσε ότι είναι θέμα ελάχιστου χρόνου να ξεσπάσω, με δάγκωσε ελαφρά στο ένα αρχίδι που είχε στο στόμα του. Ένιωσα ένα πόνο να κυριεύει τη κοιλιά μου και να σταματά τον οργασμό. Έβγαλα μια φωνή και ο Σπύρος ήρθε αμέσως πάνω μου. Με φιλούσε παθιασμένα και μου έλεγε μέσα στα φιλιά «δε θέλω να χύσεις».

Εκεί σταματάμε και με πάει στο κρεβάτι του. Ξαπλώνω γυμνός κι αυτός αρχίζει να γδύνεται αποκαλύπτοντας μου το χοντρό λίγο, αλλά και μυώδες τριχωτό του κορμί, μαζί με ένα μεγάλο, χοντρό πούτσο γεμάτο τρίχα.

Εδώ σταματώ προς το παρόν την αφήγηση. Αν σας άρεσε θα συνεχίσω σε λίγες μέρες με την εξέλιξη της.Copyright protected OW ref: 120031