Στην παραλία γυμνιστών

Δημοσιεύθηκε από kosmo95
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.25 (10 Votes)
Με λένε Νίκο, είμαι 32 χρονών, παντρεμένος δύο χρόνια με την Ελένη και προς το παρόν δεν έχουμε παιδιά.

Το προηγούμενο καλοκαίρι είχαμε πάει διακοπές σε ένα νησάκι στις Κυκλάδες, το οποίο το επιλέξαμε διότι είναι μικρό και σχετικά ήσυχο. Οι δύο πρώτες μέρες πέρασαν όπως περίπου είχαμε σχεδιάσει, λίγο μπάνιο, χαλάρωση, ένα ποτάκι το βράδυ και σχεδόν καθόλου σεξ γιατί η Ελένη είχε περίοδο. Τη δεύτερη μέρα μάθαμε τυχαία ότι στο νησάκι λειτουργεί παραλία γυμνιστών.

Δεν έχω κάνει ποτέ γυμνισμό και δεδομένου ότι ήμασταν τελείως άγνωστοι στο μέρος πρότεινα στην Ελένη να πάμε, πράγμα που μου απόκλεισε από την αρχή. Εμένα όμως δε μου έφευγε η ιδέα από το μυαλό και μιας και η Ελένη ξυπνά σχεδόν μεσημέρι, την τρίτη μέρα πήγα μόνος μου.

Η παραλία δεν ήταν μεγάλη, αλλά αποτελούταν από τρεις μικρούς κόλπους στη σειρά και στο τέλος έκλεινε από κάτι βράχια. Διστακτικά περπάτησα φορώντας το μαγιώ μου στον πρώτο κόλπο, όπου ήταν δύο ζευγάρια και δύο - τρεις μεσήλικες άντρες. Το ένα ζευγάρι ήταν τελείως γυμνό με τη γυναίκα να έχει ξαπλώσει ανάσκελα και το μουνί της να φαίνεται πεντακάθαρα, ενώ η γυναίκα του άλλου ζευγαριού ήταν τόπλες. Οι μεσήλικες ήταν τελείως γυμνοί  και οι πούτσες τους κρεμόταν σε κοινή θέα. Ο ένας ειδικά, που πρέπει να ήταν πάνω από 55, είχε ένα θεόρατο πούτσο. Μόνο σε τσόντα είχα δει τέτοιο παλαμάρι και τα μάτια μου καρφώθηκαν πάνω του για όση ώρα περνούσα από μπροστά του. Αυτός πρέπει να κατάλαβε ότι τον κοίταζα γιατί χούφτωσε το καβλί του και άρχισε να το χαϊδεύει κοιτώντας με, μέχρι που αυτό ψιλοσηκώθηκε.

Εν τω μεταξύ  εγώ είχα περάσει στο δεύτερο κόλπο (μικρότερο από τον πρώτο), όπου ήταν μόνο δύο άντρες, γυμνοί κι αυτοί. Εκεί άρχισα να ψιλοκαυλώνω και έβγαλα το μαγιώ μου συνεχίζοντας να περπατώ γυμνός τώρα πια. Πέρασα στον τρίτο κόλπο ο οποίος ήταν και ο πιο μικρός. Αυτός ήταν άδειος και μόνο δύο άντρες έκαναν ηλιοθεραπεία στην άκρη του.

Αποφάσισα να κάτσω κάπου στη μέση για λίγο. Έστρωσα την πετσέτα και αφού βούτηξα βγήκα και ξάπλωσα να στεγνώσω. Το μάτι μου έπεφτε συνέχεια στους δύο άντρες που ήταν πιο πέρα. Ήταν πολύ άνετοι. Σηκώνονταν έκαναν βόλτες μιλούσαν και οι πούτσες τους πηγαινοέρχονταν, μισοσηκωμένες. Ο ένας είχε ένα καβλί κυριολεκτικά θηρίο και συνήθιζε να το χαϊδεύει έχοντάς το σχετικά όρθιο. Βλέποντας το θέαμα ασυναίσθητα άρχισα να χαϊδεύω κι εγώ το πουτσοκέφαλο μου, με αποτέλεσμα να μου σηκωθεί και σε λίγο να αρχίσω να τον παίζω σχεδόν κανονικά. Αυτοί με είδαν και απ' ότι κατάλαβα αποφάσισαν να με πειράξουν. Αυτός με τον μεγάλο πούτσο πηγαινοερχόταν μπροστά από τον άλλο και σε κάποια φάση στήθηκε έτσι ώστε να έχω τέλεια θέα και άρχισε να μαλακίζεται με την πούτσα του λίγα εκατοστά από το πρόσωπο του φίλου του, ο οποίος τον κοίταζε και γελούσε. Εμένα μου είχε γίνει κάγκελο. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα ποτέ να καυλώσω βλέποντας πούτσες, αλλά συνέβαινε.

Ξαφνικά τους είδα να σταματούν και να κάθονται κάτω. Ο λόγος ήταν ότι από την άκρη του κόλπου φάνηκε μια γυναίκα που περπατούσε στην παραλία. Ντράπηκα (ήταν η πρώτη φορά που κάποια άγνωστη θα έβλεπε τον πούτσο μου τελείως χύμα), αλλά αποφάσισα να το παίξω άνετος και να κάνω πως δεν τρέχει τίποτα. Πράγματι αυτή περπατώντας εξαιρετικά αργά πέρασε από μπροστά μου (στα τρία μέτρα σχεδόν). Ήταν τελείως γυμνή με ωραία βυζιά και το μόνο που κατάφερε ήταν να κρατήσει τον πούτσο μου όρθιο. Στο κολπάκι έκατσε περίπου ένα τέταρτο και κατόπιν έφυγε.

Το θέμα ήταν όμως ότι είχε περάσει η ώρα και θα έπρεπε να επιστρέψω για να μη με ψάχνει η Ελένη. Σηκώθηκα και με την πούτσα έξω φυσικά περπάτησα όλη την παραλία. Στο δεύτερο κολπάκι σε μια άκρη ένα ζευγάρι πηδιόταν σε κοινή θέα και λίγο πιο πέρα ο ηλικιωμένος τύπος με την χοντρή ψωλή τραβούσε μαλακία. Εμένα μου είχε γίνει κάγκελο και με τα χίλια ζόρια κρατήθηκα να μην αρχίσω να μαλακίζομαι κι εγώ και συνέχισα.

Φυσικά την άλλη μέρα (διαβασμένος πια), ξεκίνησα για την παραλία πρωί-πρωί. Γδύθηκα από την είσοδο της παραλίας και περπάτησα μέχρι τον τρίτο κόλπο. Στον πρώτο ήταν μόνο ο ηλικιωμένος, ο οποίος και πάλι έπαιζε με την ψωλή του όση ώρα πέρναγα από μπροστά του, ενώ το δεύτερο κολπάκι ήταν άδειο.

Πήγα κατευθείαν στο τρίτο, άδειο κι αυτό και κάθισα στο τέρμα του σε κάτι βραχάκια. Έστρωσα την πετσέτα και ξάπλωσα. Λίγο ο ήλιος, λίγο η χαλάρωση κάπου ξεχάστηκα και έπαιζα ασυναίσθητα με τον πούτσο μου που είχε σηκωθεί. Δεν ξέρω πόση ώρα μετά άκουσα ξαφνικά βήματα πολύ κοντά μου. Τρόμαξα γιατί ήμουν αφηρημένος και πετάχτηκα πάνω. Πίσω μου στα δύο μέτρα ήταν ο ηλικιωμένος κύριος και τραβούσε μαλακία κοιτώντας με. Κοκάλωσα. Το καβλί του ήταν τεράστιο και τα αρχίδια του κρέμονταν σαν αχλάδια. Έμεινα να τον κοιτάζω μέχρι που  μου έκανε νόημα να πλησιάσω. Τα πόδια μου κινήθηκαν μόνα τους και πήγα κοντά του. Έπιασε το χέρι μου και το έβαλε πάνω στην πούτσα του, κάνοντάς μου νόημα να του την παίξω. Άρχισα σιγά-σιγά να τον χαϊδεύω και τότε έγινε κάτι παράξενο. Ενώ ήμουν καυλωμένος μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο ο πούτσος μου μάζεψε και έγινε εξαιρετικά μικρός.

Σε σχέση με το θηρίο του γέρου ήταν σα γαριδάκι. Αυτό με καύλωσε ακόμη περισσότερο. Σε λίγο μου έκανε νόημα να τον πάρω στο στόμα μου. Ήξερα πως κάνω λάθος άλλα το κορμί μου αντέδρασε διαφορετικά. Έσκυψα και έβαλα το πουτσοκέφαλο του στο στόμα μου. Ήταν λίγο αλμυρό από τη θάλασσα. Άρχισα να τον γλείφω και να τον ρουφάω και μου άρεσε η αίσθηση του μισοσηκωμένου καυλιού μέσα στο στόμα μου. Προσπάθησα να τον καταπιώ όσο μπορούσα αλλά ήταν αδύνατο. Δε χωρούσε με τίποτε. 'Άρχισα να σκέφτομαι διάφορα κόλπα που είχα δει σε τσόντες και προσπαθούσα να τα κάνω. Έγλειφα τα αρχίδια του, ρουφούσα το πουτσοκέφαλο του, προσπαθούσα να καταπιώ όσο το δυνατό περισσότερο καβλί μπορούσα και έβαζα τη γλώσσα μου γλείφοντας το πρώτο χύσι. Πρέπει να πέρασε αρκετή ώρα. Εγώ είχα ριχτεί με τα μούτρα στο τσιμπούκι και η πούτσα του είχε γίνει πέτρα.

Ξαφνικά μου πιάνει το κεφάλι και μου κάνει νόημα να σταματήσω, δείχνοντάς μου την άκρη της παραλίας. Είχε εμφανιστεί ξανά η γυναίκα που έκανε τη βόλτα της. Έχω είχα καβλώσει τόσο που δεν έβγαζα την ψωλή από το στόμα μου. Δε με ένοιαζε ότι κι αν γινόταν. Προσπάθησε δυο τρεις φορές να με σταματήσει αλλά στο τέλος είδε ότι δεν τα παρατούσα και χαλάρωσε απολαμβάνοντας το τσιμπούκι μου. Η γυναίκα πλησίασε και έχω είχα χτυπήσει κόκκινο από την κάβλα. Έπαιρνα πίπα σε ένα άγνωστο και με έπαιρνε μάτι μια γυναίκα. Ήρθε κοντά μας και στήθηκε ώστε ο γέρος να βλέπει το μουνί της και άρχισε να μαλακίζεται. Εγώ είχα τρελαθεί από την κάβλα. Δεν ήξερα τι να πρωτοκάνω. Έγλειφα με μανία τα αρχίδια του και την ψωλή του. Η γυναίκα με ανοιχτά πόδια χάιδευε το μουνί της και κοιτούσε το γέρο στα μάτια. Σε λίγο ο πούτσος του άρχισε να κάνει συσπάσεις και κατάλαβα ότι θα έχυνε. Ήταν τα πρώτα χύσια που θα δοκίμαζα.

Πράγματι σε λίγο άρχισε να χύνει μέσα στο στόμα μου. Δε μου ξέφυγε σταγόνα, τα ήπια όλα. Η γεύση του ήταν τέλεια. Τον ρούφηξα μέχρι τελευταία σταγόνα και συνέχισα για λίγο να καθαρίζω το πουτσοκέφαλο του. Η πούτσα μου κόντευε να σπάσει από κάβλα. Γύρισα στη γυναίκα και της έπιασα το μουνί. Αυτή όμως μου τράβηξε το χέρι και κρατώντας τον γέρο από την πούτσα πήγαν λίγο πιο πέρα και ξεκίνησε να τον πιπώνει. Πήγα κοντά τους και δοκίμασα να ξαναπάρω την ψωλή του στο στόμα μου, αλλά δε με άφησαν. Μου έκαναν νόημα να κοιτάζω μόνο. Κάθισα για λίγο και κοίταζα το τσιμπούκι που του έκανε αλλά δε με έπαιρνε η ώρα και έπρεπε να φύγω. Άρχισα να μαλακίζομαι μπροστά τους και σε λίγο έχυσα στα βράχια άλλα κανένας τους δεν μου έδωσε σημασία.

Από τότε η ερωτική μου ζωή έχει αλλάξει. Όταν βλέπω τσόντες κοιτάζω περισσότερο τις ψωλές και λιγότερο τις γκόμενες. Φυσικά και γαμάω την Ελένη, αλλά για να χύσω πρέπει να σκεφτώ κάποια πούτσα.Copyright protected OW ref: 119849