Ετσι γαμούν οι φαντάροι

Δημοσιεύθηκε από nicosia-cy
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.62 (29 Votes)
"Τις πουτάνες μας εμείς οι άντρες τις μοιραζόμαστε με άλλους άντρες"

μου είπε και μπήκε μέσα μου με ένα και μοναδικό σπρώξιμο.

Με το Θωμά υπηρετούσαμε σε ένα απομονωμένο φυλάκιο μαζί με άλλα πέντε άτομα. Όταν λέω απομονωμένο, εννοώ, γύρω-γύρω βουνά και δάση και η κοντινότερη πόλη μίλια μακριά. Από το φυλάκιο παίρναμε καμιά άδεια για να πάμε στα σπίτια μας μετά από βδομάδες. Πολλές φορές και μήνες. Βγάζαμε σκοπιές, φροντίζαμε το φυλάκιο, μαγειρεύαμε μόνοι μας για να φάμε, όλη μας η καθημερινότητα σ’ αυτό το απομακρυσμένο φυλάκιο.

Ο Θωμάς μου άρεσε μόλις με στείλανε σ’ αυτό το φυλάκιο και έτσι κατάφερα να τον πλησιάσω και να γίνουμε φίλοι. Τον επισκεπτόμουν στην σκοπιά για να του κάνω παρέα και η παρέα έγινε φλερτ και το φλερτ έγινε σεξ. Μια νύχτα, ενώ μιλούσαμε, έσκυψε και με φίλησε. Τον φίλησα κι εγώ κι αυτός πιο τολμηρά έχωσε την γλώσσα του στο στόμα μου και χούφτωσε το στρογγυλό μου κωλαράκι. Έτσι κάθε βράδυ σχεδόν ήμουν στην σκοπιά μαζί του και πότε καθόμασταν απλά αγκαλιά, πότε του έκανα πίπες και έχυνε στο στόμα μου και πότε του πρόσφερα το στενή μου τρυπούλα και να μπει όλος μέσα μου. Τον αγάπησα τρελά. Ήθελα να είμαι συνέχεια μαζί του. Ο Θωμάς με συμβούλευε να είμαστε προσεκτικοί. Να μην καταλάβουν οι άλλοι τίποτα. Όσο δύσκολο κι αν ήταν, φροντίζαμε να μη δίνουμε αφορμές γιατί σε ένα τέτοιο χώρο με νεαρούς άντρες που έχουν να γαμήσουν βδομάδες, ίσως και μήνες, καλό θα ήτα να φυλαγόμαστε.

Ένα βράδυ και ενώ ήμασταν όλοι – εκτός από τον Παύλο που ήταν σκοπός – ξαπλωμένοι στο θάλαμό μας από νωρίς γιατί έκανε ψύχρα, ο Μάριος μας ανακοίνωσε ότι καύλωσε και ένας-ένας άρχισα να λένε πως κι’ αυτοί καυλώσανε και να κάνουν αστειάκια και να τρίβουν τον καυλωμένο πούτσο τους. Μεταξύ αυτών κι’ ο Θωμάς. Γελάκια, κουβεντούλες που τους άναβαν, αστειάκια και τότε ο Μάριος είπε:

-    Αχ και να είχαμε ένα κωλαράκι για να γαμήσουμε.

-    Ίσως και να έχουμε…

είπε ο Θωμάς και το αίμα μου πάγωσε. Σηκώθηκε με το μποξεράκι του και να φαίνεται ξεκάθαρα ο σκληρός μεγάλος του πούτσος και ξυπόλυτος ήρθε μέχρι το δικό μου κρεβάτι και τράβηξε τα σκεπάσματα προς τα πίσω. Έμεινα στο κρεβάτι ανάσκελα, με το σλιπάκι μου και ένα φανελάκι. Ξάπλωσε πάνω μου κι εγώ σε κατάσταση σοκ δε μπορούσα να καταλάβω τι γινόταν, αλλά και δεν είχα τη δύναμη να αντιδράσω. Όπως το κορμί του ήταν πάνω στο δικό μου, τράβηξε το σλιπάκι μου βγάζοντάς μου το. Ανασήκωσε την λεκάνη του και έβγαλε και το δικό του. Τώρα ο πούτσος μου ακουμπούσε στο δικό του. Άρχισε να τρίβετε πάνω μου και μου ψιθύρισε στ’ αυτί:

-    Μη φοβάσαι. Θα σε προσέχω εγώ.

Με κοίταξε στα μάτια, έβαλε τα πόδια μου στους ώμους του, έπιασε τον πούτσο του και τον οδήγησε στην τρυπούλα μου. Ένοιωσα την άκρη του πούτσου του να ακουμπά στη σχισμή μου. Εξακολουθώντας να με κοιτά στα μάτια μου είπε με πολύ σοβαρό ύφος…

-    τις πουτάνες μας εμείς οι άντρες τις μοιραζόμαστε με άλλους άντρες…

και σπρώχνοντας την λεκάνη του και χωρίς καμιά αντίσταση μπήκε μέσα μου, βγάζοντας ένα μικρό μούγκρισμα μόνο. Έμεινε μέσα μου χωρίς να κινείται. Γύρω μου ένοιωσα μια παγωμάρα και μια ησυχία που πρώτη φορά ένοιωσα. Όλα σταμάτησαν. Οι υπόλοιποι απλά σιώπησαν απορημένοι. Με γουρλωμένα μάτια έβλεπαν τον Θωμά που με έχει καβαλικέψει, τα πόδια μου πάνω στους ώμους του, εγώ να είμαι εξίσου σαστισμένος με τους άλλους και για κάποια λεπτά που νόμισα ότι ήταν ώρες τα πάντα είχαν νεκρώσει. Δεν ξέρω για πόσο κράτησε, αλλά ξαφνικά ο Θωμάς άρχισε να ανεβοκατεβάζει το σώμα του μπαίνοντας μέσα μου και βαθιά, να τραβιέται πίσω χωρίς να βγαίνει όλος έξω και ξανά μέσα. Με γαμούσε κρατώντας με από τους ώμους και ο μόνος ήχος που ακουγόταν ήταν το τρίξιμο του κρεβατιού αλλά και των αρχιδιών του στο κώλο μου.

-    Θα χύσω…

μου ανακοίνωσε και με άρπαξε σφιχτά από τους ώμους, βυθίζοντας τον πούτσο του όλο μέσα μου. Τον ένοιωσα να σκληραίνει ακόμα περισσότερο και να χύνει με δύναμη το σπέρμα του μέσα μου. Έμεινε για λίγο εκεί μέχρι που ξεκαύλωσε και βγήκε από μέσα μου. Κατέβηκε από το κρεβάτι χωρίς να με κοιτάξει και γυμνός διάσχισε το θάλαμο.

-    Ο επόμενος…

είπε δυνατά ενώ κατευθυνόταν στο δικό του κρεβάτι. Κανείς δεν κινήθηκε για μερικά δευτερόλεπτα. Απλά κοίταζαν ο ένας τον άλλο. Εγώ ήμουν γυμνός, ανάσκελα στο κρεβάτι μου με διπλωμένα τα γόνατά μου νοιώθοντας αμηχανία, αλλά ταυτόχρονα και την τρυπούλα μου υγρή και πεινασμένη ακόμα. Κοιτούσα το ταβάνι μην τολμώντας να δω τους άλλους φαντάρους κατάμουτρα, όταν ένα κρεβάτι έτριξε και άκουσα τα βήματα κάποιου να πλησιάζουν. Δεν κουνήθηκα. Αυτός σκαρφάλωσε στο κρεβάτι μου έβαλε το κορμί του ανάμεσα στα πόδια μου και μπήκε με δύναμη μέσα μου. Τα μάτια μου γέμισαν δάκρυα αλλά δε φώναξα. Ο Αντώνης με κοιτούσε κατευθείαν στα μάτια και μπαινόβγαινε αργά με ρυθμό μέσα μου. Πονούσα αλλά δεν ήθελα να φωνάξω. Είχα δει ξανά τον πούτσο του Αντώνη και ήξερα ότι είχε τον μεγαλύτερο και τον πιο χοντρό πούτσο από όλους στο θάλαμο.

Μπήκε μέσα μου σχετικά εύκολα γιατί στην στενή μου τρυπούλα υπήρχε το σπέρμα του Θωμά. Αλλά ο πόνος ήταν έντονος. Δεν έβαλε τα πόδια μου ψηλά. Απλά γονάτισε ανάμεσα στα μπούτια μου και οδήγησε το καυλωμένο καυλί του μέσα μου. Μπαινόβγαινε μέσα μου έτσι γονατιστός έχοντας ανοικτά τα πόδια μου αφού κρατούσε τα γόνατά μου. Με ξέσκιζε και το ήξερε. Δε νομίζω ότι το απολάμβανε που πονούσα, αλλά ήθελε να γαμήσει και δε θα έκανε πίσω. Άλλωστε όλοι εκεί μέσα δεν είχαν γαμήσει για πολύ καιρό. Με γαμούσε για κάμποση ώρα αργά και ηδονικά. Έγειρε ο κορμί του πάνω μου, πέρασε τα χέρια του πίσω από την πλάτη μου και με έσφιξε σφικτά μπαίνοντας όλος μέσα. Κρατώντας με έτσι σφικτά άρχισε να επιταχύνει τον ρυθμό του. Το κεφάλι του ήταν χωμένο στο λαιμό μου. Άρχισε να λαχανιάζει και μόλις και τον άκουγα.

-    Θέλω να σε γαμάω όλη νύχτα. Το κωλαράκι σου είναι φτιαγμένο για να χώνω τον πούτσο μου και το γαμάω.

Ο πόνος και η ηδονή ανάμικτη, με κάνανε να βγάζω μικρές κραυγές και τα δάκρυα να κυλάνε από τα μάτια μου.

-    Συνήθισε τον πούτσο μου να σου γαμάει τον κώλο γιατί αυτό πια θα γίνετε κάθε μέρα Νικόλα…

συνέχισε να μου λέει. Άρχισε να χύνει με δύναμη σπρώχνοντας τον πούτσο του όλο μέσα μου και βγάζοντας άναρθρες κραυγές. Ένοιωθα το σπέρμα να με γεμίζει. Τόσο πολύ ήταν. Κατέρρευσε πάνω μου για λίγο χωρίς να βγει από μέσα μου.

-    Με τρέλανες ρε πούστη…

είπε και βγήκε από μέσα μου. Πάτησε τα γυμνά του πόδια στο πάτωμα και προχώρησε για το κρεβάτι του.

-    Θα τον γαμήσεις;…

ρώτησε το Σταύρο περνώντας από δίπλα του.

-    Ναι…

απάντησε ο Σταύρος και γυμνός ήρθε προς το μέρος μου. Ακόμα ήμουν ανάσκελα με τα πόδια διπλωμένα νοιώθοντας το σπέρμα του Αντώνη και του Θωμά να ξεχύνονται από την ξεσκισμένη τρυπούλα μου. Σκαρφάλωσε στο κρεβάτι μου και γονάτισε ανάμεσα στα πόδια μου.

-    Θέλω να σε γαμήσω στα τέσσερα…

μου είπε και τον υπάκουσα. Έκατσα στα τέσσερα. Ο Σταύρος, άρχισε να εξετάζει από κοντά την τρυπούλα μου ανοίγοντάς μου τα κωλομέρια για να βλέπει καλύτερα.

-    Πάρε τον καυλωμένο πούτσο μου και βάλε τον μόνος σου στην άκρη της τρύπας σου…

με διέταξε και πάλι. Έτσι έκανα, πήρα στο χέρι μου τον πούτσο του. Σκληρός σαν ατσάλι, και βαρύς, ενώ ένοιωθα να ξεχωρίζουν ανάγλυφα οι φλέβες πάνω του. Τον οδήγησα στην κωλοτρυπίδα μου έσπρωξα τον κώλο μου προς τα πίσω για να καρφωθώ από μόνος μου στον πούτσο του. Μπήκε εύκολα μέσα μου. Και τον έχει και αρκετά μεγάλο. Λίγο όμως το σπέρμα των άλλων, λίγο το ότι με άνοιξαν ήδη ο Θωμάς και ο Αντώνης, ο πούτσος του Σταύρου γλίστρησε μέσα μου εύκολα. Με κράτησε από την μέση και αναστέναξε με ικανοποίηση. Έμεινε ακίνητος αφού κουνιόμουν εγώ μπροστά και πίσω. Μια καρφωνόμουν στο πούτσο του μέχρι τέρμα και μια απομακρυνόμουν χωρίς όμως να βγαίνει από μέσα μου. Το απολάμβανε και το απολάμβανα κι εγώ. Γαμιόμουνα μπροστά στους στρατιώτες που υπηρετούσα μαζί τους. Ντρεπόμουν, ένοιωθα ενοχές και τύψεις, αλλά μου άρεσε όσο άρεσε και στο Σταύρο που με γαμούσε. Ο Σταύρος ήταν έτοιμος να χύσει. Μ’ αρπάζει από τα μαλλιά αναλαμβάνει αυτός πια την πρωτοβουλία. Μπαίνει με δύναμη μέσα μου ξανά και ξανά. Όταν άρχισε να χύνει, κολλά πάνω μου ψιθυρίζοντας στ’ αυτί μου.

-    Σ’ αρέσει πουτανάκι δεν είναι; Και μας έκανες την μυξοπαρθένα πριν λίγο. Αλλά το κατάλαβα πως σου αρέσει πούστρα.

-    Ναι, μ’ αρέσει. Μ’ αρέσει πολύ. Χύσε με γαμιά μου…

ψιθύρισα κι’ εγώ λες και δεν ήθελα α ακούσει κανείς. Κι’ όντως δεν ήθελα να το καταλάβουν όλοι ότι το απολάμβανα. Βγήκε από μέσα μου και έφυγε χωρίς να πει τίποτα αφήνοντάς με εκεί στα τέσσερα με την τρύπα μου ορθάνοικτη να στάζει σπέρμα. Έμειναν τώρα μόνο δύο. Ο Μάριος και ο Ηλίας.

-    Θες να πας εσύ πρώτος;…

ρώτησε ο Ηλίας τον Μάριο.

-    Όχι. Θα μείνω τελευταίος. Πήγαινε εσύ και καλή διασκέδαση…

απάντησε ο Μάριος. Ο Ηλίας ήρθε στο κρεβάτι μου και ξάπλωσε ανάσκελα με τα πόδια του να πατούν στο πάτωμα και το καυλωμένο καυλί του κοιτά προς τον ουρανό.

-    Θέλω να κάτσεις πάνω στο πούτσο μου…

μου είπε και αυτό έκανα. Σηκώθηκα, άνοιξα τα πόδια μου και έκατσα πάνω στο σκληρό καυλί του με το πρόσωπό μου να βλέπει το δικό του. Έκλεισε τα μάτια και μπήκε όλος μέσα μου. Έκατσα εκεί για λίγο μέχρι να τον συνηθίσω μέσα μου. Με έπιασε από τα κωλομάγουλα και άρχισε να με ανεβοκατεβάζει πάνω στον πούτσο του. Είχε κλειστά τα μάτια και άφηνε μόνο να βγαίνουν από το στόμα του μικρά βογκητά. Στους υπόλοιπους πρόσφερα οπτικά την τρύπα μου γεμάτη από το κρέας του στρατιώτη φίλου τους. Μας παρακολουθούσαν χωρίς να βγάζουν άχνα, χωρίς ίσως ακόμα να συνειδητοποιήσουν τι γίνεται ή τι έχουν κάνει. Το κοντάρι του Ηλία μπαινόβγαινε μέσα μου όταν με πιάνει ξαφνικά από τους ώμους και με πιέζει πάνω στο πούτσο του ενώ ταυτόχρονα σηκώνει τη λεκάνη του και τον νοιώθω να έχει μπει όλος, μα όλος μέσα μου. Έχυνε με δύναμη για κάμποσα δευτερόλεπτα και ένοιωθα τα χύσια του να ξεπετιούνται με πίεση μέσα μου.

Όταν και η τελευταία σταγόνα από σπέρμα απελευθερώθηκε από τ’ αρχίδια του, με έγειρε στο πλάι και βγήκε από μέσα μου ίσως από φόβο μήπως και τα χύσια και των τεσσάρων βγουν από μέσα μου. Έμεινα εκεί ξαπλωμένος περιμένοντας τον επόμενο. Το Μάριο. Ο Μάριος ήταν αυτός που το άρχισε, αλλά έμεινε τελευταίος να με γαμήσει. Και είχε το λόγο του. Ήρθε από πίσω μου και όπως ήμουν ξαπλωμένος στο πλευρό, πήρε τον πούτσο του και τον οδήγησε μέσα μου. Μόλις όμως μπήκε μέσα μου, έχυσε αμέσως.

-    Δεν γάμησα για πολλές βδομάδες γι’ αυτό έχυσα αμέσως. Λυπάμαι. Θα μείνω όμως εδώ και τη δεύτερη φορά, θα αντέξω περισσότερο…

μου είπε και τεντώθηκε χαλαρά δίπλα μου.

-    Κλείσε το φώς…

με διέταξε και εγώ γυμνός σηκώθηκα, διέσχισα τον θάλαμο και έσβησα το φως. Ξάπλωσα στο κρεβάτι μου δίπλα στο Μάριο και πολύ γρήγορα με πήρε ο ύπνος. Ένας ύπνος βαρύς. Ξύπνησα νοιώθοντας τον πούτσο του Μάριου να χώνεται μέσα μου, να με γαμάει, να χύνει και να βγαίνει από μέσα μου. Με έπαιρνε ο ύπνος και μετά από λίγο επαναλαμβανόταν το ίδιο. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι πρέπει να με γάμησε το ίδιο βράδυ τρεις με τέσσερεις φορές.

Το πρωί ξύπνησα γυμνός μόνος στο κρεβάτι μου με τα σεντόνια βρεγμένα από το σπέρμα των άλλων. Οι άλλοι προφανώς είχαν ξυπνήσει και κάνανε ότι κάνανε κάθε μέρα και εμένα με άφησα να κοιμηθώ παραπάνω. Δεν ήξερα τι να κάνω. Φοβόμουνα να σηκωθώ και να αντικρύσω τους άλλους στρατιώτες μετά από ότι έγινε χθες βράδυ. Και ξαφνικά μπαίνει στο θάλαμο ο Παύλος. Τον είχα ξεχάσει. Ήταν ο μόνος που δεν με γάμησε γιατί ήταν στη σκοπιά. Πλησίασε στο κρεβάτι μου και έσκυψε να δει αν κοιμόμουνα.

-    Φαίνεται ότι χθες βράδυ πέρασες καλά. Οι υπόλοιποι στρατιώτες πέρασαν ακόμα καλύτερα. Μου τα είπε όλα ο Αντώνης. Θα μου πάρεις μια πίπα;

με ρώτησε ενώ ξεκούμπωσε το παντελόνι του και πέταξε έξω τον καυλωμένο πούτσο του.

-    Κι’ αν έρθει κάποιος και μας πιάσει στα πράσα;

-    Πας καλά; Χθες βράδυ σε γαμήσανε ο ένας μετά τον άλλο πέντε στρατιώτες και τώρα φοβάσαι αν μας πιάσουν να μου γλείφεις τον πούτσο; Μιλάς σοβαρά τώρα;…

είπε και όπως στεκόταν πάνω από μένα μου έχωσε τον πούτσο του στο στόμα όπως ήμουν ανακαθισμένος ακόμα στο κρεβάτι μου με τα χύσια των άλλων να κυλάνε από την κωλοτρυπίδα μου. Είχε δίκιο. Τον πήρα λοιπόν όλο στο στόμα μου και αυτό τον τρέλανε. Πήρε το κεφάλι μου από το πίσω μέρος και το έσπρωξε στο καυλί του για να το καταπιώ όλο. Με κράτησε εκεί μουγκρίζοντας μέχρι άρχισα να βήχω μια και πνιγόμουν. Χαλάρωσε την λαβή του για να πάρω αέρα και αμέσως μετά άρχισε να μου γαμάει το στόμα όπως κάποιος θα μου γαμούσε το κωλαράκι.

-    Γαμημένε πούστη, γιατί δεν έλεγες τίποτα τόσο καιρό; Γιατί δεν έλεγες ότι είσαι καθηγητής στις πίπες; Θα με γλείφεις μέχρι να χύσω πουστράκο;

Του έγνεψα «ναι» μιας και ήμουν μπουκωμένος με τον καυλωμένο πούτσο του. Τον ρουφούσα με πάθος όταν με την άκρη του ματιού μου είδα κάποιο να μπαίνει στο θάλαμο. Πήγα να τραβηχτώ προς τα πίσω όταν με άρπαξε και πάλι από το σβέρκο και με κόλλησε στο πούτσο του.

-    Ο Σταύρος είναι. Τι; Σε πιάσανε οι ντροπές τώρα; Ψες δε σε γάμησε κι αυτός;

-    Ναι με γάμησε…

είπα και συνέχισα να γλείφω τον πούτσο και τ’ αρχίδια του. Ο Σταύρος περνά από δίπλα μας και απλά μας ρίχνει μια ματιά.

-    Πως πάει;… ρωτάει. Είναι καλός;

-    Είναι πολύ καλός. Δε σου έκανε πίπα ψες»;

-    Όχι. Γαμήσαμε μόνο το κωλαράκι του.

-    Θες να σε γλείψει τώρα;

-    Όχι. Έχω κάτι δουλειές να κάνω. Τέλειωσε εσύ και θα μου πάρει πίπα αργότερα.

Μιλούσαν λες και δεν μιλούσαν για μένα. Ο Σταύρος έφυγε και ο Παύλος συνέχισε να μου γαμάει το στόμα με περισσότερη μανία.

-    Τώρα θα χύσω στο στόμα σου και θα τα καταπιείς όλα. Απόψε θα σε ξεσκίσω όμως…

μου ξεκαθάρισε ενώ ταυτόχρονα έχυνε βρίζοντάς με άσχημα. Χωρίς καν δεύτερη ματιά, σήκωσε τα παντελόνια του πάνω και έφυγε. Έμεινα σ’ αυτό το φυλάκιο οκτώ μήνες. Κάποιοι φαντάροι απολυθήκαμε μαζί μου, κάποιοι φύγανε και ήρθανε άλλοι. Μια και ήμασταν μόνοι μας με υποχρέωσαν να φοράω μόνο ένα θεόστενο σορτσάκι που άφηνε τα κωλομέρια μου σε κοινή θέα και από πάνω συνήθως ένα κοντό μπλουζάκι με τη μέση μου ακάλυπτη. Με γαμούσαν όποτε είχαν καύλες είτε ήταν μέρα ή νύχτα, με έβαζα να τους κάνω πίπες όποτε ήθελαν χωρίς να νοιάζονται αν ήταν άλλοι εκεί ή μόνοι τους. Πολλές φορές σε περισσότερα από δύο άτομα ταυτόχρονα. Άλλες φορές με βάζανε να χορεύω γυμνός με γυναικεία στρινγκάκια και άλλες φορές κάνανε πράγματα που πρώτη φορά τα έκαναν. Με κατουρήσανε, με πήρανε βίντεο και το στέλνανε στους φίλους τους, χώσανε δύο πούτσες ταυτόχρονα μέσα μου ενώ είχα άλλο ένα πούτσο στο στόμα μου. Μου κάνανε τα πάντα.

Όταν απολύθηκα έζησα στο ίδιο σπίτι με τον Θωμά. Στο σπίτι μας έρχονταν κάποιοι από αυτούς και με γαμούσαν. Εκτός όμως απ’ αυτούς, ο Θωμάς φρόντιζε να με δανείζει και σε άλλους φίλους του ή ακόμα και άγνωστους. Αυτό το δέχτηκα για δύο χρόνια. Έπρεπε να φύγω κι ας αγάπησα τον Θωμά.Copyright protected OW ref: 119544