Με τον παντρεμένο Αρχιλοχία υπηρεσίας

Δημοσιεύθηκε από sexydi02
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.19 (8 Votes)
Είχα μόλις τελειώσει το ΙΕΚ Φυσιοθεραπείας  και αμέσως μετά κατατάχτηκα στον στρατό όπου μου δώσανε ειδικότητα νοσηλευτή. Μέχρι το συμβάν με το δεκανέα, η ειδικότητα ήταν απολύτως  άχρηστη αφού βαρούσαμε μόνο σκοπέτα και συνοδεύαμε ασθενείς στο νοσοκομείο. Η ιστορία μου διαδραματίζεται λίγες εβδομάδες πριν από την απόλυση μου από το στρατό με έναν 45αρη Αρχιλοχία  που είχε υπηρεσία ένα κρύο Δεκεμβριανό απόγευμα. Είχε πιαστεί η μέση του από κάτι δουλειές στο σπίτι του και μου ζήτησε αν μπορούσα να του κάνω κάποιο μασάζ και να του δείξω κάποιες ασκήσεις για να αποφύγει τραβήγματα κτλ.

Είχαν μείνει λίγες εβδομάδες για να απολυθεί η σειρά μου και τα αδειόχαρτα και οι έξοδοι δίνονταν αφειδώς. Ένα κρύο απόγευμα Παρασκευής και ενώ το στρατόπεδο έχει αδειάσει από εξοδούχους και   όσους είχαν υπηρεσιακή άδεια με φωνάζει ο ΒΑΥΔΜ στο γραφείο του για να με ρωτήσει πως είναι τα πράγματα στα ΣΤΕΠ. Αφού του έδωσα αναφορά μου είπε να καθίσω και με ρώτησε ορισμένα πράγματα για εμένα την οικογενειακή μου κατάσταση, τι  έχω τελειώσει, συναισθηματικά, πως μου φαίνεται ο στρατός κτλ. Μετά από αυτές τις διερευνητικές ερωτήσεις  με ρώτησε:

-    Έχεις εξασκήσει καθόλου το επάγγελμα σου;

-    Ναι έχω κάνει πρακτική και είχα και 2 πελάτες μέχρι να έρθω φαντάρος.

-    Ενδιαφέρον αυτό, θα έχεις παρατηρήσει ότι είμαι πιασμένος.

-    Ναι σας είδα που τυραννιέστε από το πρωί.

-    Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για αυτό; Κανένα μασάζ;

-    Σας έχει δει ο γιατρός υπηρεσίας;

-    Και μια και δυο κάθε λίγο και λιγάκι πιάνομαι. Θα μπορούσες μόλις τελειώσεις από τα ΣΤΕΠ να κάνουμε ένα μασαζάκι και να μου δείξεις και κάποιες ασκήσεις να κάνω για να μην πιάνομαι συνέχεια.

-    Ναι πολύ ευχαρίστως, στις 7:30 σας βολεύει; Μόλις φέρω φαγητό για τους αρρώστους και μετά θα είμαι ελεύθερος.

-    Είσαι ελεύθερος από εμένα.

Μόλις έφυγα από το γραφείο πήγα στα ΣΤΕΠ και ρώτησα αν με χρειάζονταν κάτι ο γιατρός και έπειτα πήγα να κάνω ένα μπάνιο και να βάλω μια καθαρή παραλλαγή για να μη ζέχνω και μου κάνει παρατήρηση ο Αρχιλοχίας μιας και ήταν υπεύθυνος για τον κοιτώνα μας. Αφού έκανα ένα μπανάκι και άλλαξα παραλλαγή. Τελείωσα και τις εκκρεμότητες που είχα και 7:30 χτυπούσα την πόρτα του γραφείου ΒΑΥΔΜ.

-    Εμπρός.

-    Εγώ είμαι κύριε αρχιλοχία να περάσω;

-    Πέρασε.

-    Μου είχατε πει να σας δείξω κάποιες ασκήσεις και να σας κάνω μασάζ.

-    Ναι θυμάμαι κάθισε.

Ο αρχιλοχίας ξάπλωσε στο κρεβάτι και του πήρε λίγη ώρα για να σηκωθεί. Φορούσε αυτές τις μπλε  φούτερ πιτζάμες το ΕΣ με το κοντό παντελονάκι. Έπειτα του έδειξα μερικές ασκήσεις για να μην πιάνεται και πως να σκύβει η να κουβαλάει πράγματα για να μην ταλαιπωρείτε με την μέση του. Αφού μου έγνεφε ότι τα καταλάβαινε μου λέει…

-    μπορείς τώρα να μου κανείς μασάζ; Έχω μαζί μου μια αντιφλεγμονώδη κρέμα που μου έδωσε ο γιατρός για να βάζω.

Του ζήτησα να βγάλει το πάνω μέρος της πιτζάμας που φορούσε και να ξαπλώσει. Καθώς ξεντύνονταν έριχνα μια γρήγορη ματιά από πάνω έως κάτω. Είχε ένα λαχταριστό σώμα με ελάχιστη κοιλίτσα καλογυμνασμένο  και μέτρια τριχωτό. Παρατήρησα με έντονο ενδιαφέρον το φούτερ σορτσάκι του, όπου δημιουργούνταν μπροστά ένα υπέροχο πυραυλάκι από το καυλί του καθώς επίσης και τα τριχωτά του πόδια. Με το που είδα το φουσκωμένο σορτσάκι άρχισα να καυλώνω. Αφού ξάπλωσε του έβαλα κρέμα και άρχισα να του κάνω μαλάξεις στην περιοχή γύρο από την μέση. Του ζήτησα να κατεβάσει λίγο τη φόρμα για να μην τη λερώσω με την κρέμα και για να μπορώ να του κάνω μασάζ στην  ευρύτερη περιοχή της μέσης και με την ευκαιρία είδα ότι φορούσε ένα άσπρο παραδοσιακό σλιπάκι. Η πούτσα μου είχε αρχίσει να ζορίζεται μέσα στο μποξεράκι. Καθώς του έκανα μασάζ έβαζα τα δάχτυλα μου κάτω από το λάστιχο του σλιπ, προσπαθώντας να πιάσω τα κωλομέρια του. Μετά από ένα 10λεπτο μασάζ πόνεσαν τα χεριά μου και του είπα να βγάλω το πάνω μέρος τις παραλλαγής γιατί ήθελα να του κάνω μασάζ με τους αγκώνες. Ο αρχιλοχίας έδειχνε να το απολάμβανει μιας και είχε κλείσει τα μάτια και άφηνε που και που κανένα βογκητό ανακούφισης. Εγώ συνέχιζα κανονικά το μασάζ μέχρι που κουραστικά και σταμάτησα το μασάζ μετά από περίπου 40 λεπτά. Του είπα ότι είχαμε τελειώσει και πως καλό ήταν  να ντυθεί και να κουκουλωθεί  για να μην κρυώσει και πιαστεί χειρότερα.

Ενώ ο Αρχιλοχίας πήγαινε να σηκωθεί για να φορέσει το φανελάκι του και την μπλούζα του όπως τεντώθηκε στην προσπάθεια του να τα φορέσει του έπεσε το σορτσάκι μιας και εγώ το είχα χαλαρώσει για να κάνω το μασάζ. Εκείνη την ώρα τα μάτια μου πήραν φωτιά. Είχε καυλώσει προφανώς από το μασάζ γιατί το σλιπάκι του ήταν τέντα και είχε ξεροχύσει με αποτέλεσμα το σλιπάκι να έχει ένα φρέσκο υγρό σημείο. Είχα καιρό να γαμήσω και αυτό που έβλεπα μου φαίνονταν σαν ξερολούκουμο. Ο αρχιλοχίας πήγε να σηκώσει το σορτσάκι του που είχε πέσει κάτω ενώ εγώ συνέχιζα αποσβολωμένος να παρακολουθώ. Η στιγμή που έφτασε να πίεσει το καυλί το καθώς ανέβαζε την φόρμα ήταν πολύ καυλωτική και φάνηκε ότι είχε μουσκέψει και το μπλε σορτσάκι. Το καυλί μου είχε τεντώσει για τα καλά και διαμαρτύρονταν μέσα στο παντελόνι τις παραλλαγής. Αφού ντύθηκε και κάθισε στο γραφείο ο αρχιλοχίας με τον θερμοπομπό να του ζεσταίνει την μέση και ενώ εγώ έβαζα το πάνω μέρος της παραλλαγής, μου πρότεινε να καθίσω να τα πούμε. Αφού με ευχαρίστησε για το μασάζ και για τις ασκήσεις. Ξανά πιάσαμε την συζήτηση για την ζωή στο στρατό. Με τα πολλά φτάσαμε στο θέμα σχέσεις και σεξ. Όπου μου πετάει το αναπάντεχο.

-    Εσένα δεν σε έχω δει σε κανένα κωλόμπαρο. Δεν πηγαίνεις σε τέτοια μέρη;

-    Η αλήθεια είναι ότι δε με ενθουσιάζουν τέτοια μέρη να σας πω την αλήθεια.

-    Γιατί… δεν τη βρίσκεις; Η μήπως είναι οικονομικό το ζήτημα;

-    Όχι δεν είναι οικονομικό… άπλα δε διασκεδάζω με την όλη κατάσταση.

-    Εσείς πάτε;… τον ρώτησα.

-    Ναι από καμιά φορά πηγαίνω κι εγώ ανάλογα με τα κέφια και τις καύλες.

-    Μα δεν είστε παντρεμένος;

-    Και τι με αυτό, δε με καλύπτει σε όλα η γυναικά μου και άμα έχω καύλες δε λογαριάζω και πολλά.

-    Όλα σεβαστά. Του απαντάω και σηκώνομαι να φύγω.

-    Κάτσε μην βιάζεσαι. Καθώς ανέβαζα την φόρμα μου παρατήρησα ότι με κοίταγες.

Ξεροκατάπια δεν ήξερα τι να πω, δεν φανταζόμουν ότι καρφώθηκα τόσο πολύ.

-    Ναι αφού ήσασταν μπροστά μου.

-    Μα δεν με κοίταγες στο πρόσωπο στον πούτσο με κοίταγες.

-    Έτυχε.

-    Άσε τα έτυχε, ξέρω καλά από αγόρια που γουστάρουν καυλί, έχω περάσει αρκετά χρόνια στον στρατό και ξέρω να ξεχωρίζω. Άλλωστε το κωλαράκι μου που έπιανες, δεν είχε σχέση με το μασάζ στη μέση.

-    Με συγχωρείτε.

-    Μην κόλας σε γουστάρω, και όταν μου έπιανες το κωλαράκι καύλωσα. Είδες άλλωστε και το αποτέλεσμα.

-    Ναι το είδα. Και μου άρεσε πολύ.

-    Έλα τότε να το γευτείς.

Με το που το άκουσα δεν έχασα καθόλου χρόνο και πήγα πίσω από το γραφείο του αρχιλοχία. Στάθηκα μπροστά του μέχρι που μου είπε να σκύψω. Γονάτισα  ενώ αυτός γύρισε την καρέκλα του άνοιξε τα πόδια του και πλησίασε προς τα εμένα για να έρθει μέσα στα μούτρα μου. Ήμουν μια ανάσα από το σορτσάκι του. Μου έπιασε το κεφάλι και μου είπε… "τώρα ξέρεις τι να κάνεις". Δεν έχασα καιρό χαλάρωσα το σορτσάκι και το κατέβασα λίγο πιο κάτω και έμεινα να κοιτάω το άσπρο σλιπάκι που είχε τεντώσει. Αμέσως κόλλησα την γλωσσά μου πάνω στο σλιπάκι και άρχισα να γλείφω τον πούτσο του που διαγράφονταν από κάτω. Με το στόμα μου δάγκωνα ελαφρά το καυλί του το οποίο είχε πρηστεί  και να γεύομαι τα προ-σπερματικά του που είχαν ποτίσει το σλιπάκι του. Με το χέρι μου κατεύθυνα το καυλί του στα πλάγια όπου ήδη είχε αρχίσει να φαίνεται πάνω από το λάστιχο του σλιπ. Άνοιξα την τρυπά που έχει το σλιπ και έβγαλα από μέσα τα αρχίδια του τα οποία και άρχισα να γλείφω.

Πήρα στην αρχή μόνο το ένα στο στόμα και το ρουφούσα ελαφρά, μέχρι που άκουσα ένα βαρύ αναστεναγμό να βγαίνει από μέσα του. Ήξερα ότι του άρεσε. Μετά έπιασα το σλιπάκι από το λάστιχο και το κατέβασα λίγο. Και έτσι είχα μπροστά μου το καυλί του να βγαίνει και να πασαλείβει την τριχωτή του κοιλιά με προ-σπερματικά. Το πήρα στο χέρι μου και άρχισα να του τραβάω μαλάκια και μετά την πήρα στο στόμα μου. Το πουτσοκέφαλο του ήταν ήδη πρησμένο και από την ουρήθρα έσταζε προ-σπερματικά. Τα γεύτηκα και άρχισα να του κάνω πίπα. Πήγα να τον πάρω όλο μέσα στο στόμα μου αλλά ήταν αδύνατο. Ο πούτσος του ήταν κοντά στους 18 πόντους, για αυτό αρκέστηκα να ρουφάω με δύναμη το πουτσοκέφαλο του που ήταν το πιο παχύ μέρος του πούτσου του. Με δυο τρία τρομπαρίσματα δεν άντεξε έπιασε το κεφάλι μου το πλάγιασε και άρχισε να με λούζει με το καυτό του σπέρμα στο πρόσωπο. Μόλις τελείωσε τραβήχτηκε πίσω πήρε ένα κουτί με υγρό-μαντηλα και μου έδωσε ένα να σκουπιστώ ενώ εκείνος πήρε ακόμη ένα για να καθαρίσει την ψωλάρα του.

Σηκώθηκα και πήγα και κάθισα στην καρέκλα. Το καυλί μου είχε λερώσει την παραλλαγή από τα ξερό-χυσια μου. Δε μιλούσε αλλά βαριανάσαινε και μετά από λίγο μου είπε:

-    Είσαι σούπερ μωρό. Σε λίγο έρχονται οι εξοδούχοι και πρέπει να φύγεις. Θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή με την ησυχία μας.

Του χαμογέλασα και έφυγα, είχα φάει ένα κόλλημα, δεν ήξερα τι να κάνω. Από τη μια φοβόμουνα γιατί πλέον ήξερε για εμένα από την άλλη  ήταν η πιο καυλωτική στιγμή το τελευταίο τρίμηνο. Φόρεσα το πηλήκιο μου και πήγα αμέσως στις τουαλέτες όπου με λίγες κινήσεις τα χύσια μου πετάχτηκαν στα πλακάκια του τοίχου. Κατούρησα και πήγα στην υπηρεσία μου.Copyright protected OW ref: 117737