Με τον πατέρα του κολλητού μου

Δημοσιεύθηκε από sexydi02
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.55 (10 Votes)
Πριν από τέσσερα χρόνια, εγώ και ο φίλος μου ο Δημήτρης έχοντας τελειώσει με την εξεταστική μας και έπειτα από πολύ ξεπάτωμα στο διάβασμα, συζητούσαμε για τι θα κάνουμε με τις διακοπές μας. Ο Δημήτρης ήταν από τη Ρόδο όπου έμενε εκεί με τον πατέρα του (μιας και οι γονείς του είχαν χωρίσει) και είχε έρθει Αθήνα για να σπουδάσει. Μιας και δεν έπαιζαν φράγκα για διακοπές ο Δημήτρης μου πρότεινε να πάμε για 15 μέρες διακοπές στην Ρόδο όπου θα με φιλοξενούσε σπίτι του. Δέχτηκα κι εγώ και έτσι σε 10 μέρες  μόλις έβγαιναν τα αποτελέσματα από τα μαθήματα θα πηγαίναμε στο νησί.

Στο πλοίο για την Ρόδο λέγαμε τι είχαμε σκοπό να κάνουμε, που θα με ξεναγήσει, αλλά και πως θα ρίξουμε καμιά τουριστριούλα ή για το πως θα παίξει καμιά φάση στο νησί. Ο Δημήτρης ήξερε για εμένα ότι είμαι αμφί και ότι ψάχνομαι ακόμη και δεν είχε πρόβλημα με αυτό. Φτάσαμε κατά της 11 στο νησί, μιας και είχε καθυστέρηση το πλοίο, όπου εκεί μας περίμενε ο πατέρας του για να μας παραλάβει. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα τον ερωτεύτηκα. Ήταν ένας καλοφτιαγμένος πενηντάρης με ωραίο σφιχτό σώμα  από ότι έβλεπα πάνω από το μπλουζάκι, κοντά 1.80 και ζεστό χαμόγελο και με ένα ωραίο μουστάκι. Αφού γνωριστήκαμε και μας καλωσόρισε πήγαμε σπίτι για να κακοποιηθούμε. Το ταξίδι ήταν κουραστικό και πέσαμε αμέσως για ύπνο, καθώς δεν κοιμηθήκαμε καθόλου στην διαδρομή.

Οι μέρες περνούσαν ευχάριστα με μπανάκι στην θάλασσα και βραδινές βόλτες σε μπαράκια και κλαμπ. Έτσι έφτασε το πρώτο σαββατοκύριακο και μιας ο κύριος Κώστας δε δούλευε του πρότεινα να έρθει μαζί μας για μπάνιο όπως και έκανε. Αφού θα έρχονταν μαζί μας πήραμε το αυτοκίνητο και πήγαμε σε μια παράλια πιο μακριά από την χώρα  για να είμαστε και πιο ήσυχα. Μόλις φτάσαμε στην παραλία και αρχίσαμε να ξεντυνόμαστε, δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπαν τα μάτια μου. Το κορμί του Κυρίου Κώστα ήταν σφιχτό καλογυμνασμένο, το στέρνο του ήταν καλυμμένο με τρίχες σε διαφορές αποχρώσεις του γκρι, ενώ στην περιοχή τις κοιλιάς είχε μια γραμμή από μαύρες τρίχες που κατέληγαν μέσα στο παντελόνι του. Μόλις έβγαλε το παντελόνι του η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει πιο δυνατά. Το θέαμα υπέροχο. Ένα μαύρο speedo μαγιό το οποίο από το φούσκωμα του είχε πάρα-τεντώσει. Δεν άντεχα άλλο αυτό που έβλεπα και  για αυτό πήγα και βούτηξα αμέσως στην θάλασσα, όπου αμέσως μετά με ακολούθησε ο Δημήτρης. Ο κύριος Κώστας κάθισε κάτω από τις ομπρέλες τις παράλιας και έκανε ηλιοθεραπεία. Μέτα από λίγο βγήκαμε κι εμείς για να του κάνουμε παρέα. Αφού κάναμε κι εμείς λίγο ηλιοθεραπεία ξανά-βουτήξαμε μετά όλοι μαζί και παίζαμε παιχνίδια στην θάλασσα. Το καλύτερο μου ήταν όταν έπρεπε να περάσουμε με μακροβούτι κάτω από τα ανοιχτά πόδια αυτουνού που βρίσκονταν απέναντι μας. Εκεί είχα την ευκαιρία να ακουμπήσω με το κεφάλι μου το πακέτο του κυρίου Κώστα.  Έπειτα πήραμε τον δρόμο τις επιστροφής.

Το βραδάκι ο Δημήτρης είχε κανονίσει να βγούμε ξανά με τους φίλους του από το νησί και σκέφτηκα ότι ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να δω αν υπάρχει ενδιαφέρον από τη μεριά του κυρίου Κώστα. Ο Δημήτρης άρχισε να ετοιμάζεται για την έξοδο κι εγώ με πρόφαση ότι με είχε χτυπήσει ο ήλιος και δεν ήμουν καλά είπα ότι δεν θα έβγαινα έξω μαζί του σήμερα και ότι θα καθόμουν να ξεκουραστώ. Ο Δημήτρης πήγε να ακυρώσει την έξοδο του και να καθίσει και αυτός μέσα μαζί μου αλλά ευτυχώς τον πρόλαβε ο μπαμπάς του και είπε:

-    Μη στεναχωριέσαι θα κάτσω εγώ μαζί του, ούτως η άλλως δεν θα πήγαινα πουθενά.

-    Καληνύχτα, τα λέμε το πρωί…

είπε και έκλεισε την πόρτα.

Πέρασε λίγη ώρα και αφού τακτοποίησε το σπίτι ο κυρίως Κώστας,  ήρθε, κάθισε στο διπλανό καναπέ όπου ξάπλωνα και με ρώτησε.

-    ΚΚ: Θέλεις να πιούμε κάτι;

-    Όχι ευχαριστώ είμαι καλά.

-    ΚΚ: Εγώ θα πιο μια παγωμένη μπυρίτσα να στανιάρω.

-    Οκ.

Πήρε την μπύρα του από το ψυγείο και ήρθε και κάθισε διπλά μου.

-    ΚΚ: Ωραία τα περάσαμε σήμερα.

-    Ναι καλά ήταν ήμασταν ωραία παρέα.

-    ΚΚ: Ναι αλλά θες λίγο προπόνηση στο κολύμπι.

-    Γιατί το λέτε αυτό;

-    ΚΚ: Γιατί σήμερα την ώρα που παίζαμε στη θάλασσα παραλίγο να μου τραυμάτιζες την οικογένεια.

-    Με συγχωρείτε δεν υπολόγισα σωστά την απόσταση.

-    ΚΚ: Δεν πειράζει την επόμενη φορά θα προσεχείς περισσότερο.

Αφού πέρασε λίγο ακόμη η ώρα περιγράφοντας μου το νησί και την καθημερινότητα τον ρώτησα.

-    Από άποψη σεξ πως είναι η ζωή σε ένα νησί;

-    ΚΚ: Όπως και παντού. Άμα έχεις όρεξη και περνάει η μπογιά σου, πάντοτε βρίσκεις παρέα. Για άτομα στη δίκη μου ηλικία δεν έχει και πολλά, για νεαρούς στην ηλικία σου τα καλοκαιριά είναι πολύ καλά.

-    Γιατί τι έχει η ηλικία σας;

-    ΚΚ: Ε… εγώ μεγάλωσα πια δεν περνάει η μπογιά μου πλέον.

-    Νομίζω πως κάνετε λάθος…

τον διέκοψα και πήγα να πιω νερό. Στην επιστροφή παρατήρησα ότι το μακό παντελονάκι που φορούσε είχε ένα υπέροχο φούσκωμα και   είπα να τα παίξω όλα για όλα και πήγα και κάθισα διπλά του.

-    Είστε ένας πολύ ωραίος άντρας κύριε Κώστα και σίγουρα θα έχετε κάψει πολλές καρδιές.

-    ΚΚ: Βρίσκεις;

-    Ναι… ομολογούμενος είστε πολύ ωραίος και σαν χαρακτήρας και σωματικά και ακουμπάω το χέρι μου στο γόνατο του.

-    ΚΚ: Κάιρο έχω να ακούσω καλά λόγια και σε ευχαριστώ για αυτό. Αλλά και εσύ είσαι ένα πολύ γλυκό παιδί και απορώ πως δεν έχεις ακόμη κοπέλα.

-    Εγώ ψάχνομαι ακόμη, εξερευνώ τα όρια μου.

-    ΚΚ: (Χαμογελώντας) δηλαδή πας και με άντρες;

-    Ναι έχω δοκιμάσει.

-    ΚΚ: Και πως σου φάνηκε αυτή η εμπειρία;

-    Μου άρεσε αλλά έλειπε η χημεία.

Ακολούθησαν ορισμένα λεπτά αμήχανης σιωπής και άρχιζαν να με ζώνουν τα φίδια μήπως και δεν έκανα καλά που άνοιξα τέτοια συζήτηση. Μέχρι που ο κυρίως Κώστας μου είπε:

-    Κι εγώ έχω τις εμπειρίες μου με άνδρες, αλλά μην πεις τίποτα στον Δημήτρη.

-    Όχι δεν υπάρχει περίπτωση. Τον διαβεβαίωσα.

-    ΚΚ: Από τις πρώτες μέρες σε παρατηρούσα που με κοίταγες κάπως περίεργα αλλά δε μπορούσα να καταλάβω το ύφος της ματιάς σου.

-    Φάνηκε τόσο πολύ;

-    ΚΚ: Όχι καθόλου. Θες να μου πεις για την εμπειρία σου;

-    Νιώθω λίγο άβολα να μιλήσω για αυτό μαζί σας.

-    ΚΚ: Έλα θα είναι το μυστικό μας.

-    Οκ. Ήταν ένας άντρας γύρω στα 45 που τον γνώρισα από ένα site γνωριμιών.  Βγήκαμε για καφέ και μετά σπίτι του. Αλλά οκ  δεν ήταν και ότι καλύτερο.

-    ΚΚ: Πολύ μεγάλος για εσένα;

-    Όχι άπλα δεν ήξερα ακόμη τι ήθελα κι έτσι δεν ταιριάξαμε. Για εμένα η ηλικία δεν αποτελεί πρόβλημα άμα τα βρίσκουμε σε όλα τα αλλά.

Η συζήτηση είχε αρχίσει να με καυλώνει και από ότι παρατήρησα και το ίδιο συνέβη και από την άλλη πλευρά, όποτε αποφάσισα και έκανα την κίνηση.

-    Κύριε Κώστα, νομίζω ότι είναι καλύτερα να μην συζητήσουμε άλλο για το παρελθόν αλλά για το παρόν. Από την πρώτη στιγμή που σας είδα μου αρέσατε. Ελπίζω να μην σας φέρνω σε δύσκολη θέση.

-    ΚΚ: Κανένα πρόβλημα από μέρους μου. Μέρες σε χάζευα καθώς κοιμόσουν και παρακαλούσα να γίνει κάτι ανάμεσα μας.

Μόλις το άκουσα αυτό δεν έχασα λεπτό τον πλησίασα σιγά-σιγά και άρχισα να τον φιλάω. Το ίδιο έκανε και αυτός. Τα φιλιά μας ήταν γεμάτα πάθος. Άρχισε να προσπαθεί να μου βγάλει την μπλούζα και τον διευκόλυνα βγάζοντας τη και πετώντας την στο πάτωμα. Αμέσως μετά σηκώθηκα και πήγα και κάθισα πάνω στα πόδια του. Τα φουσκωμένα μας σορτσάκια ακουμπούσαν το ένα το άλλο. Άρχισα να τον φιλάω και να του βγάζω τη μπλούζα. Μόλις του έβγαλα την μπλούζα άφησα τα χέρια μου να χαθούν μέσα στο δασύτριχο του στήθος. Ήταν τέλειο, του έπιασα τις ρώγες με τα χεριά μου και εκείνος με έβαλε να κάτσω στα πόδια του και έφερε το στόμα του στις ρώγες μου. Αμέσως τον έκλεισα στην αγκαλιά μου ενώ εκείνος μου έγλειφε τις ρόγες. Η ηδονή μας είχε χτυπήσει κόκκινο.

Σηκώθηκα πήγα πίσω το τραπεζάκι από το σαλόνι, άνοιξα τα πόδια του και έγειρα μπροστά. Άρχισα να μυρίζω το σώμα του και να χουφτώνω την πούτσα του η οποία ήταν ήδη σκληρή. Ακούμπησα το μάγουλο μου πάνω από το παντελόνι του και έτριβα τα γενιά μου πάνω του. Μετά έπιασα το λάστιχο από το σορτσάκι του ανασηκώθηκε και είχα μπροστά μου ένα θέαμα που παρακαλούσα τόσες μέρες να έχω. Το Σλιπάκι του άσπρο κλασικό αλλά γεμάτο με την καυλάρα του, κριμένη από τρίχες. Άρχισα να του το σαλιώνω  και να μαγκώνω την καυλάρα του κάτω από το σλιπάκι. Αφού το μούσκεψα καλά πήγα να το βγάλω. Σηκώνεται όρθιος και εγώ γονατιστός όπως ήμουν τον είδα σα γίγαντα. Κατεβάζει το σλιπάκι του και αποκαλύπτεται το μεγαλείο του. Μια ψωλάρα, κοντά 18 εκατοστά και κάτι τεράστιες αρχιδάρες που κρέμονταν γεμάτες σπέρμα. Είχα καυλώσει απίστευτα με τον πατέρα του κολλητού μου και τον ήθελα πάρα πολύ.

Αφού του πήρα μια πίπα και άρχισα να καταλαβαίνω ότι είναι έτοιμος να τελειώσει σταμάτησα και πήγα να γλείψω τις αρχιδάρες του. Τον έβαλα και κάθισε ξανά στον καναπέ άνοιξε τα πόδια του  και με έβαλε να του γλείψω τον κώλο πράγμα που έκανα με μεγάλη προθυμία. Όλη η περιοχή ήταν καλυμμένη με πυκνές γκρίζες τρίχες. Η τρυπούλα του χάνονταν πίσω από αυτές αλλά ήθελα να του χαρίσω στιγμές μεγάλης ηδονής. Αφού τον έγλειψα για λίγη ώρα ακόμη σηκώθηκα και έβγαλα το παντελονάκι και το μποξεράκι μου και συνέχισα το γλείψιμο παίζοντας πλέον με τον πούτσο μου. Ο κύριος Κώστας με τα δυο του χέρια άνοιξε τα κωλομάγουλα του για να διευκολυνθώ και εγώ έχωσα ακόμη πιο βαθιά τη γλωσσά μου και το πρόσωπο μου. Μετά άρχισα να του βάζω δαχτυλάκι αφού τα σάλιωνα καλά και το ευχαριστιόταν. Έπαιξα με την τρυπά του για λίγη ώρα, σηκώθηκα τον έβαλα να καθίσει μέσα στον καναπέ και ανέβηκα όρθιος στον καναπέ και του τον έδωσα να μου πάρει πίπα. Ήταν πολύ κάλος σε αυτό. Με ρουφούσε με δύναμη και τραβήχτηκα δυο φορές να μην τελειώσω πάνω στο πρόσωπο του. Ήταν νωρίς ακόμη. Έπειτα έσκυψα να του δώσω ένα γλωσσόφιλο και μου είπε ψιθυριστά πως θέλει να με γαμήσει. Δεν ήθελα να χαλάσω χατίρι σε αυτόν τον άντρακλα και έτσι  άρχισα να προσγειώνομαι πάνω στο καυλί του.

-    ΚΚ: Τι έτσι χωρίς σάλιο θα σε γαμήσω;

-    Ναι θέλω να τον νιώσω για τα καλά.

Έβαλα τα χεριά μου στους ώμους του κι εκείνος έπιασε το καυλί του και καθώς κατέβαινα προσπαθούσε να στοχεύσει σωστά. Μόλις πλησίασα το καυλί του πήγα μπρος πίσω για να πασαλείψει τα ξεροχύσια του πάνω στην τρύπα μου. Και μετά άρχισα να τον παίρνω μέσα μου σιγά-σιγά. Ήταν χοντρή η ψωλή του και η σούφρα μου έτσουζε αλλά η πουτσαρά μου ήταν τέντα και έσταζε από καύλα. Μετά από λίγο είχα συνηθίσει  και δεν καταλάβαινα πόνο πια, άπλα απολάμβανα το γαμήσι από τον πατέρα του κολλητού μου φίλου. Κάποια στιγμή πιάστηκα από το καθιστό και του είπα να αλλάξουμε στάση. Με έστησε στον καναπέ έβαλε το κεφάλι μου στο μπράτσο και ήρθε να με γαμήσει από πίσω. Έφτυσε δυο φορές, μια στον κώλο μου και μια στο καυλί του και μετά μου τον έχωσε με φορά μέσα,  ενώ εγώ είχα παραδοθεί στην ψωλάρα του. Με γάμησε για λίγο μέχρι που κατάλαβα ότι ήταν έτοιμος να χύσει. Τραβήχτηκε και καυτά χύσια έλουσαν την πλάτη μου. Ήταν ότι πιο καυλωτικό είχα κάνει μέχρι εκείνη την στιγμή. Τα χύσια του έτρεχαν από την πλάτη μου. Ήταν τόσα πολλά που έφτασαν μέχρι το σβέρκο μου. Έτρεξα κατευθείαν στο μπάνιο για να μην λερώσω στον καναπέ. Μετά από λίγο ήρθε και ο κύριος Κώστας.

-    ΚΚ: Εσύ τελείωσες; Με ρώτησε.

-    Όχι ακόμη. Αλλά δεν ήθελα να λερώσουμε.
 
Ήρθε και με αγκάλιασε. Εγώ ήδη είχα ανοίξει την ντουζιέρα. Και φιλιόμασταν κάτω από το ντους. Όσο αγκαλιαζόμασταν του χούφτωνα το κωλαράκι. Έρχεται και μου ψιθυρίζει στο αυτί.

-    Θέλω να με γαμήσεις κι εσύ, τώρα, εδώ στο μπάνιο…

και με φιλάει στο σβέρκο. Αυτό ήταν, τα είχα δει όλα. Ήθελα να τα κάνω όλα μαζί του και δεν του το αρνήθηκα. Δεν τολμούσα όμως να το προτείνω γιατί νόμισα ότι δε γούσταρε. Ενώ το ντους έτρεχε, τον έβαλα να σκύψει για να έχω το πεδίο ελεύθερο. Το κωλαράκι του καταβρέχονταν από το ντους ήταν έτοιμο από πριν και είχε έρθει η ώρα να μπω μέσα του. Πλησίασα και αφού έτριψα λίγο το καυλί μου στα τριχωτά κωλομέρια του άρχισα να πιέζω την τρυπά του όπου αμέσως δέχτηκε την ψωλάρα μου. Εκείνος αναστέναξε και εγώ συνέχισα να τον γαμάω. Είχα φτάσει κοντά στο να χύσω αλλά κρατιόμουν ήθελα να τα δώσω όλα και άρχισα να αυξάνω την ένταση που τον γαμούσα, ώσπου δεν άντεξα άλλο και άρχισα να χύνω μέσα του ενώ εκείνος βόγκαγε από την ηδονή. Αμέσως τραβήχτηκα και εξακοντιστήκαν ακόμη δυο ριπές στην πλάτη του.

Μετά από αυτό, κάθισα στο πάτωμα του ντους εξουθενωμένος από την πιο καυλιάρικη φάση που είχα ποτέ. Ο κύριος Κώστας με σήκωσε, φιληθήκαμε και αγκαλιαστήκαμε κάτω από το ντους. Μετά κάναμε μπανάκι και πέσαμε για ύπνο. Το επόμενο πρωί κάναμε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Περιμέναμε τη στιγμή που θα μείνουμε ξανά μονοί μας.Copyright protected OW ref: 104893