Το πρώτο σεξ με το θείο μου

Δημοσιεύθηκε από aggel17
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.57 (7 Votes)
Ήταν Σάββατο πρωί και εγώ είχα πάει να μείνω στο θείο μου το Σου-Κου γιατί δεν ήταν καλά από τον πρόσφατο χωρισμό του. Εγώ τότε ήμουν 17 χρονών μαθητής Λυκείου και ο θείος μου 41 και δούλευε σε χρηματαποστολές, οπότε με ερέθιζε η στολή της δουλειάς του. Τέλος πάντων… εκείνο το πρωί ο θείος είχε πάει για ντους χωρίς πετσέτα οπότε με φώναξε να του πάω μια. Έτρεξα κατευθείαν γιατί ήταν μία φαντασίωση μου το σεξ με το θείο. Άνοιξα την πόρτα του μπάνιου και αντίκρισα έναν Θεό με το μποξεράκι του και με κάτι πλάτες, με κάτι κοιλιακούς, με κάτι πόδια και κάτι χέρια καλογυμνασμένα και με φλέβες και τρίχες. Οπότε έπαθα σοκ. Μπήκα μέσα και κλείδωσα την πόρτα πίσω μου. Ο θείος μου έμεινε σαν άγαλμα και μου είπε:

-    Τι κάνεις εκεί Άγγελε;

Πήρα όλο το θάρρος που είχα και του είπα κατευθυνόμενος πάνω του.

-    Θείε σε γουστάρω και θέλω να με γαμήσεις.

-    Άγγελε ξέρεις ότι αυτό δε γίνετε γιατί είμαι θείος σου, τι θα πω στην μάνα σου αν το μάθει;

-    Δε θα το μάθει, θα είναι το μικρό μας μυστικό.

Τον έβαλα να καθίσει πάνω στο καπάκι της  τουαλέτας και κάθισα πάνω του, ενώ τον γλωσσοφιλούσα. Κάποια στιγμή σηκώθηκε έτσι πως ήμασταν και με έβαλε να καθίσω πάνω στο νεροχύτη ενώ μου έβγαζε τα ρούχα. Όταν με ξέντυσε, κάθισα στα γόνατα μου και κατέβασα το μποξεράκι του. Πετάχτηκε από μέσα ένα θηρίο 23+ πόντους. Στην αρχή τρόμαξα με το… που θα μπει όλος αυτός ο πούτσος του θείου, αλλά περνώντας η ώρα το ξέχασα εντελώς. Με το που τον βάζω στο στόμα μου ακούω τον θείο να μουγκρίζει και να λέει:

-    Αχ... Άγγελε, τι στοματάκι είναι αυτό ρε πούστρα;

Καθώς είχα στο στόμα μου μια τον πούτσο, μια τα αρχίδια και μια τα φτισίδια του θείου μου λέει:

-    Θέλω να κατουρήσω.

-    Κατούρα εμένα θείε, τα κάτουρα σου είναι νερό για εμένα.

Έτσι ξεκίνησε να με κατουράει καθώς του έγλειφα τις πατούσες. Όταν τελείωσε με το κατούρημα, ξαναπήρα στο στόμα μου τον πούτσο του και στα επόμενα 5 λεπτά τον άκουσα να λέει:

-    Χύνω, χύνω μωρή αδερφάρα...

και έριξε τα μισά στο στόμα και τα άλλα στην μάπα μου. Έσκυψε με έγλειψε σε όλο το πρόσωπο, μάζεψε όλα τα φλόκια με τη γλώσσα και μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο φωτιά. Με πήρε αγκαλιά και μπήκαμε μέσα στη ντουζιέρα και άνοιξε το νερό να τρέχει, καθώς με έβαλε στον τοίχο με πλάτη προς αυτόν και μου έκανε γλειφοκώλι. Γκάριζα από την ευχαρίστηση. Τότε είδα τον πούτσο του ξανά όρθιο άρα ήταν η μεγάλη στιγμή που περίμενα.

-    Είσαι έτοιμος;

-    Ναι… γάμησε με όπως δεν έχεις ξαναγαμήσει γυναίκα. Θέλω να μη μπορώ να περπατάω αύριο.

Είδα εκείνο το πρόσωπο του θείου πριν τον χωρισμό του. Μπήκε κατευθείαν μέσα μου, χωρίς να νοιάζεται για εμένα. Έβγαλα μια δυνατή φωνή, που ήρθε το χέρι του θείου μου και την κάλυψε με μια γερή σφαλιάρα στο πρόσωπο.

-    Σκάσε μαλακισμένο!

Εκείνη τη στιγμή έκανα το λάθος και αντιμίλησα. Βγήκε από μέσα μου, άνοιξε την πόρτα και έφερε το γκλοπ. Τρόμαξα γιατί δεν ήξερα τι το ήθελε, αλλά το ανακάλυψα λίγο μετά που ξαναμπήκε μέσα μου απότομα και έσπρωξε και το γκλοπ μαζί. Άρχισα να τσιρίζω από τον πόνο και να τρέχει αίμα από τον κώλο μου. Ο θείος το ευχαριστιόταν όλο αυτό και μόλις τελείωσε μέσα μου φώναζε:

-    Σε γκάστρωσα και εσένα πουστράκι και θα σε γκαστρώνω κάθε Σαββατοκύριακο που θα μένεις εδώ και θα φέρνω και φίλους να σε πηδάμε όλοι μαζί για να μείνεις έγκυος και να μην ξέρεις ποιανού είναι.

Με έκανε μπάνιο, με φρόντισε και με πήρε στα χέρια του, με πήγε στο κρεβάτι για να συνεχίσουμε το πρώτο μας Σαββατοκύριακο σα ζευγάρι. Η συνέχεα άλλη φορά.Copyright protected OW ref: 104502