Με τον καθηγητή της φυσικής μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.07 (7 Votes)
Γεια σας, είμαι ο Νίκος 18 χρονών. Είμαι 1,90 , 90 κιλά με κοιλίτσα. Είμαι straight αλλά πάντα μου άρεσε η εικόνα ενός μεγάλου πούτσου. Συχνά βλέπω τσόντες γκέι και δεν είναι λίγες οι φορές που βάζω δάκτυλο στο χοντρό κώλο μου.   

Από το γυμνάσιο είχα φαντασιώσεις για τον καθηγητή της φυσικής μου. Ο κύριος Αντρέας είναι ψηλός και γεροδεμένος με το πιο σέξι βλέμμα που υπάρχει. Τυχαίνει επίσης να είναι χωρισμένος και καλός φίλος του πατέρα μου. Έτσι λοιπόν δεν είναι λίγες οι φορές που επισκέπτεται το σπίτι μας. Όταν ήμουν λοιπόν στη Β λυκείου ένα απόγευμα ο πατέρας μου ανακοίνωσε ο Αντρέας θα έρθει να μείνει σπίτι μας μερικές μέρες επειδή έπαθαν βλάβη οι σωλήνες στο σπίτι του.

Τις πρώτες μέρες της επίσκεψης όλα κυλούσαν φυσιολογικά. Το απόγευμα της τέταρτης μέρας, ο Αντρέας είχε μείνει μόνος του στο σπίτι καθώς όλοι έλειπαν για δουλειές. Όταν τέλειωσα τις δουλειές μου πήγα σπίτι και μπήκα από την πίσω πόρτα. Κατευθύνθηκα στο σαλόνι. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Εκείνη την ώρα ο Αντρέας έβλεπε τσόντες και μάλιστα γκέι, ενώ τραβούσε μαλακία. Η πούτσα ήταν μεγάλη γύρω στα 19 εκατοστά παχιά και λευκή. Εκείνος σάστισε όταν με είδε. Δεν ήξερε τι να πει. Εγώ είχα καυλώσει τρελά. Του είπα ότι δε θα πω τίποτα σε κανέναν και ότι και εγώ μερικές φορές βλέπω γκέι τσόντες. Μου πρότεινε να καθίσουμε να τη δούμε μαζί.

Εκείνος έβλεπε την τσόντα και τραβούσε μαλακία ενώ εμένα τα μάτια μου είχαν καρφωθεί στη τεράστια πούτσα του. Πόσο ήθελα να τη βάλω στο στόμα μου, να τη χώσω μέσα μέχρι τα αρχίδια, μέχρι να πνιγώ.

-    Το χέρι μου κουράστηκε…  είπε.

-    Μπορώ να βοηθήσω;… απάντησα.

-    Θες να μου τον παίξεις;

-    Θέλω πολύ.

Ο πούτσος του ήταν τόσο σκληρός. Ανεβοκατέβαζα το χέρι μου πάνω κάτω κι εκείνος βογκούσε από ηδονή. Κάποια στιγμή σηκώθηκα όρθιος και με το χέρι μου στο πούτσο του τον οδήγησα στο καναπέ.

-    Θέλω τα χειλάκια σου στον πούτσο μου, μου είπε.

Άρχισα να το γλείφω όλο το μπούτι από κάτω μέχρι πάνω, μέχρι που έφτασα στα αρχίδια του. Τι τεράστια αρχίδια που είχε. Μετά ανέβηκα προς τα πάνω μέχρι το κεφαλάκι. Το έγλειφα αρκετή ώρα μέχρι που άρχισα να χώνω τη πούτσα του στο στόμα μου. Με το ένα χέρι έπιανα τα αρχίδια του και με το άλλο του την έπαιζα, ενώ η ψωλάρα του μπαινοέβγαινε στο στόμα μου. Τα υγρά του είχαν γεμίσει στο στόμα μου. Τα ρουφούσα όλα δεν άφηνα τίποτα. Κάποια στιγμή κατέβηκα προς τα κάτω και άρχισα να ρουφάω τις τεράστιες μπάλες του. Εκείνος βογκούσε από ηδονή χωρίς να κάνει κινήσεις. Τότε έπιασα τα χέρια του τα έβαλα στο κεφάλι μου και του είπα:

-    Είμαι η πουτάνα σου, ξέσκισε μου το στόμα

Αυτό έκανε. Έχωνε τη ψωλάρα του τόσο γρήγορα στο στόμα μου, που δε μπορούσα να πάρω ανάσα. Τότε με μια κραυγή ηδονής γέμισε το στόμα μου με τα καυτά υγρά του. Τα ήπια όλα. Με πήρε αγκαλιά και μου είπε:

-    Πρέπει να το συνεχίσουμε!

Έρχεται η συνέχεια…Copyright protected OW ref: 104394