Πώς πούστεψα (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από sexyLara
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.20 (10 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Πώς πούστεψα (1ο μέρος)

Πριν 30 χρόνια πήγα για πρώτη φορά σε τσοντάδικο (το συγκεκριμένο έχει κλείσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια) μαζί μ’ έναν φίλο μου, τον Γ. Με το που μπήκα καύλωσα αμέσως βλέποντας δύο τεράστιες βυζάρες να κουνιούνται σ’ ολόκληρη την οθόνη. Μετά ο φακός κατέβηκε κι έδειξε έναν ψώλαρο να βγαίνει απ’ το μουνί και ν’ αμολάει τα χύσια του. Καθίσαμε κι όταν συνήθισαν τα μάτια μου στο σκοτάδι, είδα ότι ο φίλος μου τον είχε βγάλει έξω. Στην αρχή μου φάνηκε ότι τον έπαιζε, όμως μετά πρόσεξα ότι δεν ήταν το δικό του χέρι που ανεβοκατέβαινε αλλά του διπλανού του. Αλληλομαλακιζόταν. Σε κάποιο χύσιμο της οθόνης έχυσαν κι οι δύο κι εγώ βλέποντας τα ζουμιά τους να πετιούνται απ’ τις ψωλές τους τα έφερα πάνω μου μέσα απ’ το παντελόνι, χωρίς να ‘χω αγγίξει τον πούτσο μου. Ο Γ αφού ξαλάφρωσε, με ρώτησε αν θα φύγουμε. Του είπα ότι θα μείνω λίγο ακόμη. Μόλις έφυγε, κατέβασα το παντελόνι μου για να σκουπιστώ, αλλά η καύλα μου μεγάλωνε, όχι γι’ αυτά που έδειχνε η οθόνη αλλά γιατί έβλεπα έναν, στη διπλανή σειρά, με κατεβασμένα τα παντελόνια να τρομπάρει ένα εντυπωσιακό παλαμάρι και να καυλομαχάει τόσο δυνατά που τον άκουγα. Όταν τον είδα ν’ αδειάζει, έχυσα κι εγώ τόσο δυνατά που πιτσίλισα την πλάτη της μπροστινής καρέκλας. Τότε είδα κι έναν που στεκόταν από πάνω μου και με παρακολουθούσε να χύνει κι εκείνος. Η όλη φάση όχι μόνο δε μ’ ενόχλησε, αλλά μου άρεσε κιόλας.

Δύο μέρες μετά ξεκίνησα την περιήγηση στους πορνοσινεμάδες της Αθήνας. Από τότε μέχρι σήμερα όταν ήταν να πάω σε κινηματογράφο ξεκινούσα απ’ το σπίτι χωρίς σλιπάκι μέσα απ’ το παντελόνι. Μόλις έμπαινα στην αίθουσα κατέβαζα το παντελόνι και μαλακιζόμουν ξεδιάντροπα. Όποιος ήθελε μου τον έπαιζε ή με πίπωνε. Δεν πήγαινα ποτέ στις τουαλέτες αν μου το ζητούσαν.

Τρεις μήνες μετά το βάπτισμα, ανακάλυψα ότι τα τσοντάδικα λειτουργούσαν απ’ το πρωί. Τετάρτη το έμαθα και περίμενα πότε θα ξημερώσει Σάββατο για πάω πρωί. Πάλι στο «E» πήγα. Λίγο μετά που μπήκα έγινε κι η δεύτερη ανακάλυψη. Πριν καλά-καλά συνηθίσουν τα μάτια μου στο σκοτάδι βρέθηκα μέσα σε παρτούζα. Κάποιος που γαμιόταν, μου άρπαξε τον πούτσο καθώς περνούσα από μπροστά του και τον κατάπιε λαίμαργα. Μόλις τέλειωσε αυτός που τον ξέσκιζε, χώθηκα εγώ μέσα του χωρίς καπότα κι όταν έχυσα συνέχισα να τον γαμάω μέχρι που ξανάχυσα. Αυτό που με καύλωσε πιο πολύ ήταν ότι η πούτσα του ήταν σκληρή. Γαμώντας τον είχα σκύψει πάνω του και του την έπαιζα.  Έτσι άρχισε η προτίμησή μου για το κωλογαμήσι και μάλιστα το αντρικό. Κυρίως γιατί μπορούσα να το απολαμβάνω σε κοινή θέα.

Δύο χρόνια μετά και πάλι στο «E», ξεκίνησα τα τσιμπούκια. Καθόμουν στα πίσω καθίσματα κι ένας πούστης ανεβοκατέβαινε στην ψωλή μου κι έκανε τσιμπούκι σ’ έναν που είχε καβαλήσει το μπροστινό κάθισμα. Κάποια στιγμή ένας ψηλός στάθηκε δίπλα μου, προφανώς για να πάρει  σειρά για την πούστρα. Κατέβασε το παντελόνι του και τινάχτηκε από μέσα μια πραγματική γαϊδουροψωλάρα. Χωρίς να την αγγίζει στεκόταν οριζόντια και τιναζόταν προς την κοιλιά του. Όπως ήταν στο ύψος του προσώπου μου, έβλεπα όλες τις φουσκωμένες φλέβες και το γυαλιστερό απ’ την καύλα ψωλοκέφαλο. Χωρίς να το σκεφτώ άπλωσα το χέρι μου και την άγγιξα. Ο ιδιοκτήτης του θαυμάσιου εργαλείου, χωρίς καμιά άλλη κουβέντα, γύρισε και μου το έχωσε στο στόμα. Η ψωλάρα ήταν πολύ καθαρή κι η γεύση της με μέθυσε. Άρχισε να μου γαμάει το στόμα και μετά από μερικά έμπα-έβγα άδειασε τα μισά χύσια στο στόμα μου και τα υπόλοιπα στα μάτια μου. Αυτό μ’ έκανε να χάσω τον έλεγχο και να χύσω μέσα στον κώλο της πουστάρας. Αμέσως μετά, με το ένα χέρι έπιασα το κωλομάγουλο της για να σταματήσω την κίνηση πάνω-κάτω κι άρχισα να κουνιέμαι εγώ μανιασμένα μέσα της, ενώ με τ’ άλλο χέρι άρπαξα τον πούτσαρο και τον ξανάβαλα στο στόμα μου. Σε λιγότερο από τρία λεπτά ξανάχυσε κι εγώ άδειασα για δεύτερη φορά μέσα στην πουστοκωλάρα. Η καύλα μου ήταν τέτοια με το καινούργιο παιχνίδι, που πήρα άλλα τρία τσιμπούκια σε κάποιους θαμώνες πριν φύγω.

Την ίδια μέρα βρήκα κι άλλο παιχνίδι. Επειδή απέφευγα τις τουαλέτες των τσοντάδικων για να μη μου την πέφτουν και θέλουν να το κάνουμε εκεί μέσα, φεύγοντας απ’ το τσοντάδικο πήγα στο σταθμό για να πάρω τον ηλεκτρικό. Κατουριόμουν και βλέποντας μπροστά μου την τουαλέτα, μπήκα για να ξαλαφρώσω. Αμ δε! Ήταν και οι τρεις θέσεις πιασμένες. Στην ακριανή ένας έδειχνε ένα υπέροχο εργαλείο και στις άλλες δύο ήταν αυτοί που τον θαύμαζαν και μαλακιζόταν. Δε μού έφτανε αυτό, αλλά πίσω μου στις κλειστές πόρτες, ακουγόντουσαν βογκητά και μάλιστα η μια πόρτα τρανταζόταν ολόκληρη. Έχοντας φρέσκια στο στόμα μου τη γεύση απ’ τις ψωλές και τα χύσια, δεν το πολυσκέφτηκα. Έσκυψα και κατάπια το σκληρό ματσούκι. Δεν ήθελε και πολύ για να τ’ αδειάσει στο λαρύγγι μου λέγοντας «παρ’ τα όλα πούστη». Ήταν η πρώτη φορά που άκουσα τον τίτλο κι η πρώτη μου επαφή με τις δημόσιες τουαλέτες. Το ίδιο απόγευμα πήρα σβάρνα όλες τις τουαλέτες που ήξερα και που δεν είχα μπει μέσα για να δω την μαγεία της πούτσας, και μέχρι το επόμενο βράδυ είχα ανακαλύψει κι άλλες που δεν ήξερα.

Για τα επόμενα έξι χρόνια γαμούσα κώλους, έδινα κι έπαιρνα τσιμπούκια στις δημόσιες τουαλέτες, στα πάρκα και στα τσοντάδικα.

Πολλές φορές (ειδικά τα Σαββατοκύριακα), κάλυπτα όλους τους παραπάνω χώρους, πολλές φορές μέσα στη μέρα. Οι προτιμήσεις μου είχαν παγιωθεί στα εξής χαρακτηριστικά. Ήθελα να γαμάω ξεσκισμένες τρύπες (οι στενές δεν μ’ ενθουσίαζαν) και να τσιμπουκώνω μεγάλες και χοντρές ψωλές.

Πολλές φορές, αν αυτός που γαμούσα είχε ωραία πούτσα, έκανα πάσα τον κώλο σ’ άλλον κωλομπαρά για να γονατίσω να τσιμπουκώσω την πούστρα και να πάρω τα χύσια της.Copyright protected OW ref: 103890