Με την Κική και την Κοκό και το τέλος; Θα δούμε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.17 (3 Votes)
Μετά από λίγο ο σ. Κώστας φεύγει γιατί στο σπίτι είναι η «δικιά του» και σε λίγο θα φύγει. Στις 7:00 ο ξ. Κώστας πάει να πάρει με το αυτοκίνητο τον άλλο Κώστα. Άργησαν αρκετά αλλά δεν έδωσα σημασία. Αράξαμε ήπιαμε τις μπύρες μας στο μπαλκόνι δίνοντας και κανένα πεταχτό, αλλά παθιασμένο φιλί. Κάποια στιγμή κατά τις 23:00 τους χάνω. Σε λίγο με φωνάζουν να μπω μέσα και τους βλέπω ντυμένους με τα γυναικεία εσώρουχα που τους είχα πάρει αλλά ξυρισμένους εντελώς στο στήθος και τους δύο. Το θέαμα για τον σ. Κώστα δε μου αρέσει, γουστάρω το ότι είναι τριχωτός. Ο ξ. Κώστας δεν έχει μεγάλη διαφορά γιατί δεν έχει όπως και εγώ πολλές τρίχες στο στήθος, ενώ αυτός δεν έχει τρίχες ούτε στο καλοφτιαγμένο για πούτσο κωλαράκι του.

-    Ξυριστήκαμε για να μας πηγαίνουν καλύτερα τα δώρα σου… λέει ο σ. Κώστας.

-    Γι’ αυτό αργήσατε καριόλες το απόγευμα;

-    Θέλουμε να δείχνουμε πουτάνες και όχι μόνο να είμαστε… λέει ο ξάδελφος.

-    Αφού θέλετε να είστε και να δείχνετε πουτάνες, ετοιμαστείτε τότε και να γίνετε.

Τους κάνω νόημα με το χέρι να γυρίσουν γύρω-γύρω και βλέπω ότι είναι ξυρισμένοι ακόμα και στις πλάτες. Έκαναν ολοκληρωμένη δουλειά οι πουτανόγεροι. Βγάζω τα ρούχα μου και μένω μόνο με το εφαρμοστό κολλητό μαύρο μποξεράκι μου ενώ η καύλα μου δεν κρύβεται. Τους παίρνω αγκαλιά και τους οδηγώ στην κρεβατοκάμαρα. Τους αφήνω όρθιους για να πάρω την κάμερα και αυτοί αρχίζουν μεταξύ τους τα γλωσσόφιλα. Αρχίζω να τους τραβάω από κοντά, από όλες τις πλευρές κι αυτοί αρχίζουν να κάνουν νάζια στην κάμερα και να στέλνουν φιλιά. Τραβάω κατεβαίνοντας και χαϊδεύοντας πάνω από το ροζ σουτιέν το χωρίς τρίχες στήθος του σ. Κώστα. Οι ρώγες του τώρα φαίνονται πιο μεγάλες και είναι καυλωμένες. Κάνω το ίδιο και στον ξάδελφο με το κόκκινο σουτιέν. Προχωράω και βάζω το χέρι μου μέσα στο μαύρο ημιδιαφανές κιλοτάκι του ξάδελφου και δεν πιάνω πουθενά τρίχες. Έχουν ξυριστεί παντού οι πορνόγεροι. Είναι ήδη σηκωμένος και του τον παίζω λίγο, ενώ η ανάσα του ακούγετε βαριά. Πάω στο συνάδελφο Κώστα. Το ροζ κιλοτάκι δεν είναι διαφανές. Βάζω το χέρι μου μέσα και αμέσως χουφτώνω την μισοκαυλωμένη πούτσα του χωρίς τρίχες, ενώ τα αρχίδια του κι αυτά ξυρισμένα, μου γεμίζουν την παλάμη. Βγάζω το χέρι μου και ανεβάζω τη κάμερα στο πρόσωπο. Του χαϊδεύω το μάγουλο και το μουστάκι και του λέω:

-    Τι θες Κική μου απόψε;

-    Θέλω να με ξεσκίσεις όπως την πρώτη φορά, μου απαντάει.

Τον γυρίζω πλάτη και κατεβαίνω προς τα κάτω. Φτάνω στο κωλαράκι του και του κατεβάζω το κιλοτάκι. Εννοείται πως και το κωλαράκι του είναι ξυρισμένο. Σκύβει και η καυλωμένη για πούτσα κωλοτρυπίδα του είναι έτοιμη να υποδεχθεί το καυλί μου. Κάνω το ίδιο και στον ξ. Κώστα.

-    Τι θέλεις Κοκό μου;… τον ρωτάω.

-    Θέλω να με κάνεις πουτάνα σου απόψε… μου απαντάει η Κοκό.

Στήνω την κάμερα και ξαπλώνω.

-    Γδυθείτε αργά πουτανάκια μου… τους διατάζω.

Αρχίζουν να χαϊδεύονται και να φιλιούνται. Θέλουν να με καυλώσουν καλά κι αυτό φαίνεται από τις κινήσεις τους. Γλείφουν τα βυζιά ο ένας στον άλλο πάνω από τα σουτιέν και συνεχίζουν μόλις τα έβγαλαν. Κάνουν το ίδιο και με τις πούτσες τους πάνω από τα κιλοτάκια αλλά και αφού τα έβγαλαν. Αυτό κράτησε αρκετά, ενώ ο πούτσος μου πάει να ξεσκίσει το μποξεράκι μου. Συντονισμένα έρχονται προς εμένα. Σταματούν στο μποξεράκι και γλείφουν με τις γλώσσες τους το καυλί μου. Το κατεβάζουν και πετάγεται σαν ελατήριο καυλωμένο και έτοιμο για παιχνίδια. Αρχίζουν να τον τσιμπουκώνουν με νάζι αλλά και πολύ πάθος. Τους χαϊδεύω τα μαλλιά και τις πλάτες, αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω ποια είναι ποιού. Αυτό δεν περίμενα ότι θα με καύλωνε ακόμα περισσότερο. Μετά από ώρα ανεβαίνουν  και αρχίζουν να ασχολούνται με τις ρώγες μου.

Τις γλείφουν, τις πιπιλάνε και τις ρουφάνε. Έχουμε καιρό να κάνουμε έτσι γαμήσια, τόσο αργά και τόσο καυλιάρικα. Αφού τις άφησαν κατακόκκινες, έρχονται και αρχίζουν τα γλωσσόφιλα. Η καύλα τους χτυπάει κόκκινο και αυτό το αισθάνομαι και από τα φιλιά αλλά και από τις ανάσες τους. Πέφτουν και οι δύο πάνω μου ένας από τη μια πλευρά και ένας από την άλλη. Αγκαλιαζόμαστε χαϊδευόμαστε και φιλιόμαστε για αρκετή ώρα. Πρέπει να αρχίσω το παιχνίδι. Σηκώνομαι στα γόνατα και αρχίζω το δικό μου γλείψιμο. Ο ένας δίπλα στο άλλο περιμένουν  τη σειρά τους. Ανταλλάσουν κάποια φιλιά αλλά είναι σε αναμονή για το τι θα τους κάνω. Σηκώνομαι και παίρνω δυο μαξιλάρια. Τα βάζω κάτω από τη μέση τους και τους σηκώνω τα πόδια. Δεν τους παίρνω τσιμπούκι αλλά πάω κατευθείαν στις τρύπες τους. Αρχίζω να τις γλείφω και οι καύλες τους βγαίνουν με αναστεναγμούς και κραυγές.

Τους έχω πλάι-πλάι και η μία κωλοτρυπίδα είναι πιο γευστική από την άλλη. Σε λίγο δε θυμάμαι ποιόν γλείφω και ποιόν αφήνω. Τα ξυρισμένα κωλαράκια τους είναι θεσπέσια. Συνεχίζω το γλείψιμο πολλή ώρα. Ταυτόχρονα πιάνω τους πούτσους τους  που είναι και οι δύο σηκωμένοι, αλλά διαφορετικοί, χοντρή κανονική και με μεγάλο κεφάλι ο ξάδελφος, μικρή και μα μεγάλα αρχίδια ο συνάδελφος και εκεί αντιλαμβάνομαι ποια τρύπα ξεσκίζω με τη γλώσσα μου. Σηκώνομαι και αρχίζω να τους χαϊδεύω τις κωλοτρυπίδες με το πουτσοκέφαλο και μόνο με το σάλιο που τους έχω αφήσει. Αναστενάζουν και καυλώνουν. Αρχίζω και χώνω το πουτσοκέφαλο στην Κική, μόνο αυτό, ενώ αναστενάζει και περιμένει. Τον βγάζω και τον βάζω στην Κοκό.

-    Γάμα με πουτσαρά μου…

φωνάζει είναι τα πρώτα λόγια μετά από ώρα. Τον βγάζω και αρχίζω να τον βάζω πότε στον ένα και πότε στον άλλο εναλλάξ. Έχουν σκυλιάσει και φωνάζουν να τους γαμήσω.

-    Πουτανιές θέλατε αγάπες μου;… θα τις έχετε, τους λέω.

Τους το κάνω πολύ ώρα αυτό τόσο που στο τέλος αισθάνομαι ότι η κωλοτρυπίδα τους θα μου ρουφήξει όλο το καυλί μου. Σταματάω. Ξαπλώνω και λέω στην Κοκό να ανέβει πάνω μου για να κάνουμε 69. Δεν το ξέρει. Του εξηγώ και αρχίζουμε να τσιμπουκωνόμαστε. Ο σ. Κώστας πάει στην κωλοτρυπίδα της Κοκό και αρχίζει να τη γλείφει. Τα ξυρισμένα του αρχίδια είναι γλυκά. Με τσιμπουκώνει και μουγκρίζει από ηδονή με το γλείψιμο της τρύπας του. Τον κατεβάζω. Γυρίζω στο πλάι και αρχίζω 69 με την Κική. Μου ρουφάει τον πούτσο για να τον ξεκολλήσει. Η Κοκό πάει πίσω μου αρχίζει να με γλείφει στην πλάτη και κατεβαίνει προς τα κάτω. Έχω ανατριχιάσει ολόκληρος. Φτάνει στον κώλο μου τον φιλάει περιμετρικά και προσπαθεί να βάλει τη γλώσσα του στην τρύπα μου. Σταματάω το γλείψιμο στον σ. Κώστα την ώρα που έχω στο στόμα μου το αρχίδι του, που μου φαίνεται τεράστιο σαν μπαλάκι του τένις.

-    Σας έχω πεί ότι δεν το γουστάρω αυτό, μη με αναγκάσετε να φύγω. Αν το θελήσω θα το ζητήσω.

-    Ήθελα να νιώσεις την καύλα της κωλοτρυπίδας, μου λέει ο ξάδελφος. Εντάξει αν δε γουστάρεις δεν συνεχίζω.

Σταματάει και αρχίζει να γλείφει την κωλοτρυπίδα της Κικής. Πρέπει να είχε πολύ πάθος γιατί αυτός άρχιζε να φωνάζει για την καύλα που είχε από το γλείψιμο, αλλά και από το τσιμπούκι που του έκανα στον επιτέλους καυλωμένο πούτσο του. Μετά από λίγο η Κοκό μου τραβάει το κεφάλι για να σταματήσω.

-    Δε θέλω να χύσω ακόμα, λέει, θέλω να με γαμήσετε, να μου ξεσκίσετε τον κώλο.

Ξαπλώνω και του λέω να κάτσει πάνω στον πούτσο μου. Έρχεται πρόσωπο με μένα και χωρίς λιπαντικό μόνο με τα σάλια του ξάδελφου αρχίζει να βάζει το καβλί μου μέσα, ενώ ο άλλος με βυζαίνει με δύναμη. Το χέρι μου πάει στο κώλο, τον τεντώνει και αρχίζω να παίζω με την κωλοτρυπίδα του χώνοντας σιγά-σιγά τρία δάκτυλα. Ο σ. Κώστας συνεχίζει να παίρνει όλο τον πούτσο μου μέσα του. Του πιάνω τον πούτσο που είναι τρελά καυλωμένος. Πέρασε αρκετή ώρα που λέω στην Κική να κατέβει και αμέσως η Κοκό αρπάζει τον πούτσο μου και τον τσιμπουκώνει με λύσσα.

-    Έχει καυλιάρικη γεύση, θέλω κι εγώ πούτσα, φωνάζει.

Βάζω τη Κική μπρούμυτα στο κρεβάτι βάζοντας το κωλαράκι του σε μαξιλάρι για να ανασηκωθεί.

-    Γάμησε τον… λέω στην Κοκό.

Είναι ανοικτός πλέον ο ξάδελφος και αρχίζει να βάζει το χοντρό πουτσοκέφαλο του μέσα στον κώλο του ξάδελφου. Μόλις μπαίνει μέσα όλος αρχίζω να προετοιμάζω τη δική του τρύπα που είναι και αυτή ανοικτή από τα δάκτυλα που του έβαλα γλείφοντάς τη. Αρχίζω να βάζω το καυλί μου μέσα αναστενάζει. Νιώθω τη κωλοτρυπίδα του να μου τον ρουφάει μέσα. Δεν μπορώ να αντισταθώ. Αρχίζω να τον γαμάω δυνατά, ενώ το ίδιο κάνει και αυτός στον ξάδελφο.

-    Συνέχισε δυνατά, φωνάζει ο σ. Κώστας. Όταν του τον χώνεις δυνατά τρελαίνεται ο πούτσος του και με γαμάει καλύτερα.

-    Ξέσκισε τη κωλοτρυπίδα μου γαμιά μου… φωνάζει ο ξ. Κώστας.

Όσο πέρναγε η ώρα όλο και πιο δυνατό γινόταν το γαμήσι. Η τρύπα του έχει βεντουζάρει το παλούκι μου και το φέρνει όλο και πιο κοντά στον οργασμό. Ενώ προσπαθώ να κρατηθώ, ένας παρατεταμένος δυνατός ήχος απόλαυσης  βγαίνει από το στόμα του ξ. Κώστα μόλις έχυσε μέσα στο κώλο του ξάδελφου. Αμέσως ο σ. Κώστας χύνει και φωνάζει:

-    Τι ξεκώλιασμα είναι αυτό σήμερα πουτσαράδες μου;… χύνω, δεν κρατιέμαι άλλο.

Με το που αρχίζει να χύνει ο κώλος της Κοκός αρχίζει να σφίγγει και να ρουφάει όλο και πιο πολύ τον πούτσο μου. Και να ήθελα να τον βγάλω ήταν αδύνατον. Αρχίζω να χύνω σχεδόν ταυτόχρονα με τον σ. Κώστα. Ο πούτσος μου σαν ηφαίστειο χύνει πάρα πολύ. Έχω έρθει πραγματικά σε οργασμό. Καταλαβαίνω ότι έχυσα τόσο πολύ όταν αφού τελείωσα και τον έβγαλα, δύο φορές του τον έβγαλα μισό, όλον ακούστηκε σαν να ανοίξαμε το πώμα από ένα μπουκάλι. Ξαπλώσαμε αποκαμωμένοι. Κοιτάζω το ρολόι και η ώρα ήταν 04:30 τα ξημερώματα. Με έβαλαν στη μέση τους πήρα αγκαλιά στο στήθος μου και κοιμηθήκαμε γυμνοί και χωρίς μπάνιο, αφού πρώτα συζητήσαμε πόσο καιρό είχαμε να περάσουμε τόσο καυλιάρικα.

Το πρωί τους καταλαβαίνω ότι σηκώνονται. Ρίχνω κλεφτή ματιά στο ρολόι η ώρα είναι 08:10. ακούω τον ξ Κώστα να μου λέει:

-    Απλώσου γαμιά μας να ξεκουραστείς, έχουμε συνέχεια σήμερα.

Αράζω και απλώνομαι μπρούμυτα στο υπέρδιπλο κρεβάτι. Κάποια στιγμή αποκοιμήθηκα όταν αισθάνομαι υγρασία στη κωλοτρυπίδα μου. Κάποιος είναι και μου τη γλείφει με τη γλώσσα. Δε περιμένω γυρίζω και δίνω μια κλωτσιά, είναι ο ξ. Κώστας που στα χαμένα μου λέει:

-    Ήθελα να γευτώ τη κωλοτρυπίδα σου.

Σηκώνομαι και του ρίχνω δύο δυνατά χαστούκια. Δεν θέλω να τον χτυπήσω πολύ, είναι και μεγάλος και μπορεί να μου μείνει στα χέρια. Χωρίς δεύτερη σκέψη βάζω το παντελόνι χωρίς σλιπ και ρίχνω τα πράγματά μου στο σάκο μου. Έρχεται και ο σ. Κώστας που δεν έχει καταλάβει τι έχει γίνει. Ο ξ. Κώστας ζητάει συγνώμη, ενώ με παρακαλάει να μη φύγω. Δεν ακούω τίποτα.

-    Είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι θα κάνουμε μόνο ότι αρέσει στον καθένα μας χωρίς να καταπατήσουμε τα όρια του άλλου. Κατάλαβες τι έκανες σήμερα καριόλη;… φωνάζω στο ξάδελφο.

-    Ζητάω συγνώμη… ήθελα μόνο να γευτώ τη κωλοτρυπίδα σου, δεν θα έκανα κάτι άλλο…

λέει αυτός ενώ τα μαγουλά του είναι κόκκινα από τις σφαλιάρες.

-    Σας πίεσα εγώ να κάνουμε κάτι που δεν θέλατε; Εσείς δεν μου τα ζητάγατε όλα και προχωρούσαμε; Μετά από πόσο καιρό σε γάμησα εσένα Κωστάκη;…  απευθύνομαι στον συνάδελφο, παρόλο που ήθελα να σε ξεσκίσω από την πρώτη μέρα που σε γνώρισα.

-    Δε με πίεσες είναι αλήθεια, αλλά εντάξει, έκανε μαλακία, μην τα χαλάσουμε όλα τώρα…

απαντάει αυτός. Βουτάω το σάκο μου και περνώντας από τον ξάδελφο Κώστα, του ρίχνω ένα ακόμα δυνατό χαστούκι. Κάθεται στην άκρη του κρεβατιού, δεν αντιδρά και λέει σιγά:

-    Συγνώμη… μη φεύγεις!

Παίρνω το κράνος μου και βγαίνω. Είναι αλήθεια ότι θα ήθελα να μείνω, γιατί τους γουστάρω, αλλά και τους λυπήθηκα γιατί δείχνουν να περνάν καλά μαζί μου, αλλά αν το κάνω αυτό θα χάσω το πάνω χέρι. Φεύγω. Φτάνω στο σπίτι μου στην Αθήνα. 29 μηνύματα συγνώμης από τον ξάδελφο. Έχουν περάσει 5 εβδομάδες από το επεισόδιο και καθημερινά στέλνει μηνύματα συγνώμης, αλλά και τρυφερά είναι αλήθεια. Μηνύματα αγάπης. Βρεθήκαμε με τον συνάδελφο Κώστα. Μου ζητάει να τον συγχωρήσω και να γίνουμε όπως ήμασταν. Μου το ζήτησε και την ώρα που τον γαμούσα δείχνοντας πόσο πολύ το θέλει να είμαστε όλοι μαζί. Δεν απάντησα αλλά είναι αλήθεια ότι μου λείπει και ο άλλος πουστόγερος. Θα δούμε.Copyright protected OW ref: 101630