O πατέρας μου κι εγώ (7ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από ilidek
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.67 (6 Votes)

Προηγούμενο μέρος: O πατέρας μου κι εγώ (6ο μέρος)

Γύρισα σπίτι και ο μπαμπάς έλειπε, μου είχε πει ότι θα αργούσε, έτσι στρώθηκα στο διάβασμα.

Το άλλο πρωί όταν ξύπνησα είχε ήδη φύγει για τη δουλειά, αλλά περνώντας από το δωμάτιο του, παρατήρησα ότι το κρεβάτι του ήταν στρωμένο και το σώβρακο του πεταμένο στο πάτωμα. Το μάζεψα και παρατήρησα ότι ήταν λερωμένο με χύσια. Αντί να ζηλέψω αισθάνθηκα πολύ καλύτερα γιατί είχα και εγώ τις ενοχές μου, απλά θα ήθελα να ξέρω τι έγινε, μύριζε υπέροχα και ερεθίστηκα, ποιο μουνάκι άραγε έφαγε την ψωλάρα του, η μήπως κανένα κωλαράκι, από αυτά που τον περιτριγύριζαν στο γυμναστήριο.

Το απόγευμα που γύρισε σπίτι, ήταν η ώρα που μόλις είχε έρθει ο καθηγητής, έτσι πήρε τα πράγματα του και έφυγε αμέσως για το γυμναστήριο.  Μόλις έφυγε, ο καθηγητής άρχισε να με φιλάει με πάθος στο στόμα, μετά στο λαιμό ενώ τα χέρια του εξερευνούσαν όλο μου το κορμί και ειδικά τις ρόγες μου τσιμπώντας τες με βία, κάτι που μου άρεσε παρά πολύ.

Αμέσως ερεθίστηκα τόσο, που έτρεμα από την καύλα, ενώ αυτός με έγδυνε σιγά-σιγά με φιλούσε και με χάιδευε παντού, στο στόμα στο λαιμό στα βυζάκια μου, μέχρι που έφτασε στο κωλαράκι μου.

-    Αγόρι μου εσύ καυλώνεις και άγιο…

μου είπε, τη στιγμή που μου κατέβαζε τη φόρμα, φανερώνοντας τον υπέροχο κώλο μου. Δάγκωσε τα κωλομάγουλα και μου έβαλε κωλοδάχτυλο. Ξεκούμπωσε το παντελόνι του, έβγαλε την καυλωμένη πούτσα του και μου ζήτησε να κάτσω στον καυλωμένο πούτσο του. Δεν είχε καν προλάβει να βγάλει τα ρούχα του, ενώ εγώ είχα απομείνει ολόγυμνος.

-    Με τρελαίνεις, με το που σε βλέπω, θέλω να σε πηδάω συνέχεια…

ήταν τα λόγια του καθώς καθόμουν πάνω του και ο πούτσος του έμπαινε γλυκά μέσα μου, ενώ ένοιωθα τα χέρια του να ανοίγουν τα κωλομέρια μου.

Με γαμούσε για έτσι αρκετή ώρα ενώ προσπαθούσε να μου βάλει και τα δάχτυλα του μέσα μου, ανοίγοντας μου ακόμα περισσότερο τα κωλομάγουλα. Τη στιγμή που έχωνε τα δάχτυλα του στην τρύπα μου μαζί με τον πούτσο του, ανοίγοντας μου τον κώλο, άρχισα να χύνω ενώ την ίδια στιγμή αισθάνθηκα τον πούτσο του να αδειάζει το χύσι του μέσα μου.

Το βράδυ που γύρισε ο πατέρας, ο καθηγητής ήταν ακόμα σπίτι και ευτυχώς κάναμε μάθημα. Κανένας δεν είχε καταλάβει ότι η ώρα είχε περάσει και ήταν σχεδόν 12 τα μεσάνυχτα. Περίεργο ο πατέρας να γυρίσει από το γυμναστήριο τα μεσάνυχτα.

Επειδή ήταν αργά, ο πατέρας του πρότεινε, προς μεγάλη μου έκπληξη, να μείνει στο σπίτι να κοιμηθεί αφού εμείς θα μοιραζόμασταν το διπλό κρεβάτι του πατέρα όπως κάνουμε συνήθως. Ξαπλώσαμε και ο πατέρας άρχισε να μου μιλάει για ότι του είχε συμβεί τις τελευταίες ημέρες. Μου είπε για την κυρία που έχει γνωρίσει και που γάμησε την ημέρα που βρήκα το σλιπ του, αλλά και για το τεκνό που του την έπεσε σήμερα στο γυμναστήριο και το γάμησε κι αυτό. Μάλιστα παρατήρησε ότι τους έπαιρνε μάτι ο γυμναστής. Μου είπε ακόμα ότι έχει καταλάβει ότι κάτι παίζετε με τον καθηγητή, και για αυτό έχει περισσότερες καύλες.

Από τις περιγραφές του μου σηκώθηκε κι έτσι όπως τον κρατούσα αγκαλιά  άρχισα να τον χαϊδεύω. Όσο καύλωνε τόσο πιο περιγραφικός γινόταν στις διηγήσεις του. Το κοντάρι του είχε γίνει σκληρό σαν ξύλο όταν άρχισα να του τη γλείφω. Του ρουφούσα την πούτσα, ενώ εκείνος έπαιζε με την τρύπα μου χώνοντας της τρία δάχτυλα. Με τα χάδια και τα φιλιά μας πέρασε η ώρα και ξεχάσαμε ότι είχαμε καλεσμένο, έτσι αφού τον καύλωσα για τα καλά, σήκωσα τα πόδια μου και τον άφησα να μπει μέσα μου.

Σε κάποια στιγμή και ενώ η γλυκιά του πούτσα καρφωνόταν πια με δύναμη μέσα μου, είδαμε τον καθηγητή να στέκεται στην πόρτα γυμνός, να χαϊδεύει την καυλωμένη πούτσα του.

-    Με καύλωσαν τα βογκητά σας…

μας είπε και πλησίασε στο κρεβάτι. Η εμφάνιση του αντί να μας κόψει, μας καύλωσε ακόμα περισσότερο, έτσι ο πατέρας μου συνέχισε να με γαμάει. Ο καθηγητής μας πλησίασε καυλωμένος, έβαλε την πούτσα του ανάμεσα μας, και άρχισα να του την γλείφω. Σε λίγο αλλάξαμε στάση με τον πατέρα μου να έρχεται να με πηδάει από πίσω ώστε ο καθηγητής να μπορεί να με τσιμπουκώνει καλύτερα. Ήταν υπέροχο η υπέρτατη ηδονή που είχα ζήσει, ο ένας με πηδούσε από τον κώλο και ο άλλος από το στόμα. Ήμουνα στα τέσσερα και πηδιόμουνα και από τους δύο, όσο πιο πολύ μου τον έχωνε ο πατέρας από τον κώλο τόσο πιο πολύ μπουκωνόμουνα από την πούτσα του καθηγητή.

Ο πατέρας έσπρωχνε με το ένα χέρι το κεφάλι μου ώστε να καταπίνω ολόκληρη την πούτσα του καθηγητή. Μπουκωμένος όπως ήμουν και από τις δύο πλευρές άρχισα να χύνω, μουγκρίζοντας από ηδονή. Συγχρόνως έχυνε και ο πατέρας μου μέσα στο κωλάντερο μου, παροτρύνοντας με να καταπιώ τα χύσια του καθηγητή.

-    Έλα αγόρι μου να πάρεις τις βιταμίνες σου, ρούφηξε τον.

Ακούγοντας τον ο καθηγητής έπιασε το κεφάλι μου και άδειαζε το ζεστό του χύσι βαθιά μέσα στο λαρύγγι μου. Έσκυψε και με φίλησε γλείφοντας τα χύσια του από το στόμα μου.

-    Μην ανησυχείτε, μας είπε, το μυστικό σας θα μείνει μεταξύ μας, μόνο που θα ήθελα να παίζω κι εγώ μαζί σας καμιά φορά, και τα μαθήματα κανονικά.

Κοίταξα τον πατέρα μου με τη λαχτάρα μικρού παιδιού κι εκείνος δε μπορούσε παρά να συμφωνήσει, μιας και του άρεσε τόσο πολύ το σεξ. Έτσι πέσαμε για ύπνο και οι τρεις μαζί, τι ύπνο δηλαδή, που ήμασταν και οι τρεις καυλωμένοι όλο το βράδυ. Την άλλη μέρα ο καθηγητής δε μπορούσε να μείνει μαζί μας, έτσι βρήκαμε την ευκαιρία για άλλες εξομολογήσεις. Του είπα ότι έκανα με τον καθηγητή και με το γυμναστή και ότι θέλω να δοκιμάσω και άλλους άντρες. Με πήρε αγκαλιά και μου είπε ότι θα με αγαπάει πάντα αλλά θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός. Με  πήρε ο ύπνος στην αγκαλιά του, αλλά κάποια στιγμή ξύπνησα όταν αισθάνθηκα τον πούτσο του να μπαίνει στο πεινασμένο για γαμήσι κωλαράκι μου.

Τις επόμενες ημέρες γαμιόμουνα και από τους δύο σχεδόν σε καθημερινή βάση, ήταν υπέροχοι. Μία μέρα, μετά το μάθημα που κάναμε με τον καθηγητή, μου ζήτησε να τον ευχαριστήσω, για τις υπηρεσίες του κι εγώ πρόθυμος του είπα ότι θα έκανα ότι μου ζητούσε.

Αφού γδύθηκα όπως μου ζήτησε, με έβαλε να στηθώ στα τέσσερα για να βλέπει το κωλαράκι μου στον καθρέφτη την ώρα που με τσιμπούκωνε. Φάε τον πούτσο μου και τα αρχίδια μου και χώσε τα δάχτυλα σου στον κώλο σου. Μου κρατούσε το κεφάλι και μου γαμούσε το στόμα, τη στιγμή που εγώ έβαζα τα δάχτυλα μου στο κωλαράκι μου. Τον κατάπινα ολόκληρο έτσι όπως είχα μάθει, ευτυχώς η πούτσα του ήταν λίγο μικρότερη του πατέρα μου. Την είχε κατά-βρεί  όπως μου είπε, κανείς ποτέ δεν του τον κατάπινε τόσο όμορφα. Έχυσε μετά από λίγο πασαλείβοντας το πρόσωπο μου, ενώ εγώ δεν είχα κέφι να χύσω. Έσκυψε και με φίλησε, μου χάιδεψε το πρόσωπο με τα χύσια του, και μου έχωσε τα δάχτυλα στο στόμα μου. Του έγλειφα τα δάχτυλα μέχρι που τα  καθάρισα από τα χύσια του. Σηκώθηκα και τον έγδυσα με αργές κινήσεις, φιλώντας τον σε κάθε σημείο του κορμιού του. Τον πήρα από το χέρι και πήγαμε μαζί στο μπάνιο. Άρχισα να τον σαπουνίζω, ήθελα να τον περιποιηθώ όπως και τον πατέρα. Του σαπούνισα την ψωλή κι εκείνος έπλενε το κωλαράκι μου. Μας είχε σηκωθεί ξανά την ώρα που μπήκε μέσα ο πατέρας, γυρνώντας από το γυμναστήριο στην ώρα του.

-    Τι βλέπω, έχουμε πάρτι σήμερα;…

μας είπε και άρχισε να γδύνεται απολαμβάνοντας το θέαμα. Ο καθηγητής προσπαθούσε να βάλει όλο το χέρι του μέσα στην ανοιγμένη σούφρα μου, προσπαθώντας να δείξει τις προθέσεις του. Ο πατέρας γδύθηκε με γρήγορες κινήσεις αποκαλύπτοντας τον υπέροχο καυλωμένο πούτσο του. Τον πλησιάσαμε και αρχίσαμε να χαϊδευόμαστε και να φιλιόμαστε και οι τρεις μαζί.

Βγήκαμε από το μπάνιο και πήγαμε στο δωμάτιο, ο πατέρας κάθισε στο κρεβάτι και άρχισε να χαϊδεύει την καυλωμένη πούτσα του, κλείνοντας μου το μάτι. Αμέσως κατάλαβα τι ήθελε. Έσκυψα και την πήρα στο στόμα μου. Τον ρουφούσα όσο καλύτερα μπορούσα, βάζοντας τον βαθιά μέχρι το λαρύγγι μου, που ήξερα πόσο του άρεσε. Ο καθηγητής ήταν δίπλα μου και με χάιδευε παντού, στο στήθος τσιμπώντας τις ρόγες, ενώ με το άλλο χέρι αφού σάλιωσε καλά τα δάχτυλα του συνέχισε το κωλοδάχτυλο. Παίζαμε για λίγο έτσι ο πατέρας μου έκανε νόημα στον καθηγητή, ο οποίος πήρε θέση πίσω μου, και με δύναμη, μου τον κάρφωσε. Ο πούτσος μου άρχισε να ξεροχύνει από την καύλα, χωρίς καν να τον αγγίξω.

Ο ένας πούτσος, μου γαμούσε τον κώλο ενώ εγώ έγλειφα έναν άλλο, όσο πιο βαθιά μου τον κάρφωνε στον κώλο ο καθηγητής, τόσο πιο βαθιά κατάπινα τον πούτσο του πατέρα μου. Ήταν υπέροχο τα βογκητά τους με τρέλαιναν από καύλα.

Μετά από λίγο ο καθηγητής έβγαλε τον πούτσο του και ο πατέρας μου ζήτησε να ανέβω και να κάτσω πάνω στο τεράστιο παλούκι του. Έλα αγόρι μου να κάτσεις στην πούτσα του μπαμπά. Έκατσα  πάνω του, αφού πρώτα μου έβαλαν και οι δύο μπόλικη κρέμα στην τρύπα μου, και εκείνος άρχισε να με ανεβοκατεβάζει πάνω στον πούτσο του. Ο καθηγητής, χάιδευε το στήθος μου γλείφοντας και τσιμπώντας τις ρώγες μου, ενώ το ένα χέρι του πήγε στο κωλαράκι μου που γαμιόταν από την πούτσα του πατέρα μου. Μου έδωσε ένα ελαφρύ χαστουκάκι στο κωλομάγουλο που μου άρεσε πολύ. "Κι άλλο…" του ζήτησα και συνέχισε να παίζει με τον κώλο μου καθώς γαμιόμουν, δίνοντας του χαστουκάκια, ενώ σε μια στιγμή μου έβαλε κωλοδάχτυλο, μαζί με την πούτσα που έτρωγα. Πόνεσα αλλά αυτό μου άρεσε πάρα πολύ. Άρχισα να φωνάζω και να τον παρακαλάω να βάλει κι άλλο και εκείνος μου έβαλε πρώτα δύο και μετά τρία δάχτυλα μαζί με την πούτσα του πατέρα μου.

Ο κώλος μου όλο και άνοιγε κι εγώ πρέπει να βρισκόμουν σε κατάσταση παροξυσμού. Τότε πήρε θέση πίσω μου και άρχισε να βάζει κι αυτός τον πούτσο του μέσα μου μαζί με την πούτσα του πατέρα μου που με γαμούσε ήδη, ξεσκίζοντας τα τοιχώματα του κώλου μου. "Έτσι… ναι-ναι!", φώναζα από πόνο λέγοντας τους πως ήθελα και άλλο. Τι καύλα ήταν αυτή, ήταν υπέροχο, οι δύο πούτσες με ξεσκίζανε ενώ έμπαιναν ταυτόχρονα μέσα μου. Με πήδαγαν έτσι ενώ ο ένας με φιλούσε στο στόμα για να μη φωνάζω ενώ ο άλλος με δάγκωνε ελαφρά στο σβέρκο.  

Ο πούτσος μου τριβόταν στη κοιλιά του πατέρα μου και κάποια στιγμή άρχισε να χύνει. Έχυνα και έχυνα ατελείωτα και οι φωνές μου μπερδεύτηκαν με τα βογκητά των γαμιάδων μου που συνέχιζαν να με πηδάνε. Μετά από ώρα και ενώ ήμουν ακόμα καυλωμένος, ο πούτσος του πατέρα μου άρχισε να χύνει το σπέρμα του στο κωλάντερο μου, και μετά από λίγο, έχυσε και ο καθηγητής.

Ήταν υπέροχο το πρώτο μου διπλό γαμήσι. Στην ζωή μου θα έτρωγα πολλές πούτσες αλλά πάντα θα θυμάμαι την πρώτη φορά. Οι εξετάσεις τελείωσαν αλλά με όλα αυτά τα γαμήσια, ίσα που κατάφερα να τελειώσω το σχολείο, βεβαίως ούτε λέξη για να μπω σε κάποια σχολή. Η σεξουαλική μου ζωή όμως είχε πάρει άριστα.Copyright protected OW ref: 100860