Πώς έγινα πούστης (3 μέρος)

Δημοσιεύθηκε από gerois
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (2 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Πώς έγινα πούστης (2 μέρος)

Τον πρώτο καιρό δουλεύαμε με το νταβατζή της Μόνικας. Έπρεπε να μάθουμε καλά τα κόλπα της πιάτσας και να αποκτήσουμε πελάτες. Ο νταβατζής μας σπίτωσε σε ένα μπουρδέλο κάπου στο Μεταξουργείο μαζί με μια νταρντάνα Βραζιλιάνα τη Μπέλα, τον  Όμαρ, ένας μαροκινό επιβήτορα, το Χασάν, ένα  πουστράκι από το Πακιστάν και τη Ναταλία, μια πιτσιρίκα Ελληνίδα.

Το σπίτι κάλυπτε όλα τα γούστα και τις ανωμαλίες. Καθημερινά δεχόμαστε πολλούς πελάτες. Ικανοποιούσαμε όλα τα γούστα! Υπήρχαν κάμερες σε όλα τα δωμάτια όπου μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε από ένα δωμάτιο τους "συναδέλφους μας εν δράσει".

Ο Ομάρ με το εργαλείο των 26πόντων και η  Μπέλα με τους 21πόντους  γαμούσαν και ξεκώλιαζαν  όλους τους πελάτες τους. Οι υπόλοιποι συνήθως γαμιόμασταν, εκτός από την Ναταλία που γαμούσε και μερικούς με στραπόν. Εγώ συνήθως γαμιόμουν με 10-12 πελάτες τη μέρα. Με κάποιους πελάτες πού μου άρεσαν τους δινόμουν κανονικά. Σιγά  σιγά με τη Μόνικα  αρχίσαμε να αποκτούμε μόνιμη πελατεία.

Άρχισα να την πέφτω στον Ομάρ, ήθελα να δοκιμάσω τη μεγάλη και χονδρή ψωλάρα του. Τον παρακολουθούσα να γαμάει τους πούστηδες πελάτες του. Τους ξεκώλιαζε κάνοντας τους να ουρλιάζουν από τον πόνο και τη καύλα. Τους άνοιγε τελείως τη κωλότρυπα. Μερικοί δυσκολευόντουσαν να περπατήσουν.

Θα θυμάμαι πάντα τη πρώτη φορά που του στήθηκα. Δε χωρούσε καλά στο στόμα μου. Όταν όμως μετά από πολλή προσπάθεια ο πούτσος του πέρασε τον σφιγκτήρα μου ένιωσα ότι χάνομαι. Με άφησε λίγο να τον συνηθίσω πριν αρχίσει να με σφυροκοπά. Πονούσα πολύ, ένιωθα τη τρύπα μου να ζορίζεται. Έχασα το κόσμο,  γαμούσε βρίζοντας με ξεκωλιάζοντας την τρύπα μου. Αφού πέρασε ο πόνος άρχισα σιγά-σιγά να το απολαμβάνω. Είχα τρελαθεί από τη καύλα και το πόνο. Φοβόμουν μην πάθω ζημιά. Με έχυσε στον κώλο. Όταν έβγαλε το πούτσο του από τον ξεσκισμένο μου κώλο ένιωσα ένα τεράστιο κενό μαζί με φόβο ότι δύσκολα η τρύπα μου θα επανερχόταν. Ευτυχώς σε λίγες μέρες η κωλότρυπα μου έκλεισε και επανήλθε στη πρότερη της κατάσταση. Από τότε δεν του έκατσα ξανά. Απορούσα πως οι πελάτες του έπαιρναν μέσα τους αυτό το θηρίο. Πρέπει να είχαν πιο ανοιχτούς κώλους. Η έκπληξη όμως ήταν η νταρντάνα η Μπέλα που γαμιόταν μαζί του. Στηνόταν στα τέσσερα και σχετικά εύκολα έπαιρνε στη κωλάρα της τους 26 πόντους του Ομάρ.

Άρχισα και εγώ να παίρνω θηλυκές ορμόνες ώστε να γίνω πιο θηλυπρεπής και να αποκτήσω μικρά βυζάκια. Ντυνόμουν μόνο με γυναικεία ρούχα. Απόκτησα πλούσια γυναικεία γκαρνταρόμπα. Σιγά-σιγά άφηνα πλέον πίσω μου τη παλιά ζωή ως Γιώργος, άνδρας και γαμιάς και μεταμορφωνόμουν σε γυναίκα, τη Γωγώ τη γαμιόλα που πουλούσε το κορμί της σε ένα μπουρδέλο. Με τη Μόνικα περνούσαμε ωραία στο λίγο ελεύθερο μας χρόνο, γαμιόμασταν και σκεφτόμασταν πώς να δουλέψουμε μόνες μας χωρίς νταβατζή.

Πέρασαν 2 χρόνια από τη μέρα που μπήκα στη πορνεία και σπιτώθηκα στο μπουρδέλο του Μεταξουργείου. Πόσο άλλαξε η ζωή μου αφότου γνώρισα τον κύριο Σωτήρη, πού με βίασε και με έκανε πούστη και γκόμενα του; Νομίζω όμως ότι έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω τον πραγματικό μου εαυτό. Αυτόν του πούστη, του γαμιόλη και της τραβεστί πουτάνας. Να προσφέρω το κορμί μου σε άνδρες γαμιάδες. Να βγάλω τη γυναίκα που έκρυβα βαθιά μέσα μου.

Με τη Μόνικα συνεχίζουμε να ζούμε μαζί και είμαστε ένα αγαπημένο ζευγάρι. Δουλεύουμε πια μόνες σε δικό μας χώρο και χωρίς νταβατζή. Κάνουμε το κέφι μας και πληρωνόμαστε. Κερδίζουμε αρκετά χρήματα. Θέλουμε όταν θα αποτραβηχτούμε να μπορούμε να ζούμε  με άνεση και αξιοπρέπεια.Copyright protected OW ref: 96975