O πατέρας μου κι εγώ (4ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από ilidek
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (2 Votes)

Προηγούμενο μέρος: O πατέρας μου κι εγώ (3ο μέρος)

Μετά από εκείνη τη μέρα λάτρεψα ακόμα περισσότερο την πούτσα του πατέρα, δεν έχανα ευκαιρία να τον καυλώνω. Μου άρεσε να του γλείφω την τεράστια ψωλάρα του και να την καταπίνω όλη στο λαρύγγι μου, μέχρι να του γίνεται σκληρή σαν ξύλο.

Γινόταν ταύρος από την καύλα και τότε με πήδαγε αργά και γλυκά τις πρώτες φορές και σιγά-σιγά πιο γρήγορα και πιο βίαια ξεσκίζοντας την τρύπα μου. Του άρεσε να παίζει με τον κώλο μου έγλειφε την τρυπούλα μου και με  εκπαίδευσε πως να παίρνω την πούτσα του, σε όλες τις στάσεις.

Αλλά και το χέρι του ήταν υπέροχο, του άρεσε όπως μου άρεσε και εμένα να μου βάζει κωλοδάχτυλο και μετά δύο και τρία μαζί, μέχρι και όλο το χέρι μέσα μου την ώρα που με τσιμπούκωνε. Πολλές φορές, γαμιόμασταν μία και δύο φορές κάθε βράδυ, τελείωνε μία φορά στο στόμα μου και μία γαμώντας τον κώλο μου. Το καλύτερο μου όμως ήταν κάτι βράδια που καθώς κοιμόμουν αισθανόμουν την πούτσα του να μπαίνει γλυκά μέσα στο κωλί μου για τρίτη φορά. Αυτά τα βράδια ήταν τα καλύτερα, μου άρεσε που με πήδαγε όποτε γούσταρε.

Μία φορά θυμάμαι αφού με γαμούσε για αρκετή ώρα κάποια στιγμή έχυσα, εκείνος συνέχισε, λέγοντας μου να χαλαρώσω γιατί δεν τελειώσαμε ακόμα. Πράγματι εκείνος συνέχισε να με πηδάει γλύκα και να μου μιλάει πρόστυχα, έτσι μετά από λίγα λεπτά καύλωσα ξανά και ευχαριστήθηκα το γαμήσι πιο πολύ. Με εκπαίδευσε να γαμιέμαι για πολλές ώρες και να το χαίρομαι χύνοντας μία και δύο και τρείς φορές, καθώς αυτός δε χόρταινε να πηδάει το κωλαράκι μου.

Ο καιρός περνούσε υπέροχα. Ένα βράδυ μου είπε πως περιμέναμε επίσκεψη ένα παλιό του φίλο από τότε που ήταν αθλητής, και πως θα ήθελε να τον περιποιηθούμε καθώς θα έμενε μαζί μας όλο το σαββατοκύριακο. Πράγματι το ίδιο απόγευμα, χτύπησε το κουδούνι και εμφανίστηκε στην πόρτα ένας υπέροχος άντρας. Ψηλός, 1.96, γεροδεμένος, με φαρδιές πλάτες, δυνατά χέρια και πόδια, πολύ καλογυμνασμένος. Μόλις τον αντίκρισε ο πατέρας αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν όπως φιλιόταν και μαζί μου.

Μετά γύρισαν και οι δύο προς τα εμένα και είπε ο ξένος…

-    αυτό είναι το αγόρι σου; Είναι πολύ ωραίο αγόρι!

Όλο την υπόλοιπη μέρα ο ξένος είχε τα μάτια του κολλημένα επάνω μου, αλλά και ο πατέρας ήταν πολύ διαχυτικός μαζί μου όπως κάθε μέρα, με φιλούσε και μου έβαζε χέρι μπροστά του. Αλλά κι εγώ δε μπορούσα να ξεκολλήσω τα μάτια μου από τον ξένο, περισσότερο μου έκαναν εντύπωση τα τεράστια χέρια του, και σκεφτόμουν πως θα ήθελα πολύ να με πάρει στην αγκαλιά του.

Το βράδυ στο τραπέζι αφού φάγαμε και ήπιαν αρκετό κρασί, τη στιγμή που μάζευα τα πιάτα, ο πατέρας με άρπαξε και άρχισε να με φιλάει με πάθος. Τότε ο φίλος του, είπε…

-    με καυλώνετε με αυτά που κάνετε!

-    Μα αυτό θέλουμε… είπε ο πατέρας. Έτσι δεν είναι μωρό μου;

Είχα μείνει με ανοικτό το στόμα, και την ίδια στιγμή εκείνος ξεκούμπωνε το παντελόνι του και έβγαζε την πούτσα του έξω. Έλα αγόρι μου να μου τον γλείψεις, να δει ο φίλος μου πως τον καταπίνεις ολόκληρο. Υπάκουσα και του έκανα ένα καταπληκτικό τσιμπούκι, κάνοντας τον να καυλώσει πολύ γρήγορα. Ό πατέρας, μόλις καύλωσε, σηκώθηκε όρθιος και κρατώντας το κεφάλι μου, μου γαμούσε το στόμα χώνοντας την πούτσα του όλη μέσα.

-    Είδες πως την παίρνει όλη μέσα του;…

είπε στον φίλο, ενώ εκείνος είχε ξεκουμπώσει το παντελόνι του και χάιδευε την πούτσα του.

-    Έλα μωρό μου, μου είπε, να δει ο φίλος μας πως ξέρεις να τα καταπίνεις όλα…

και γαμώντας με, άρχισε να αδειάζει όλο το σπέρμα του στο στόμα μου. Μόνο τελειώνοντας την έβγαλε έξω, ώστε να δει ο φίλος του τα χύσια που είχαν γεμίσει το στόμα μου. Ο φίλος του που είχε καυλώσει πολύ ζήτησε και αυτός να χύσει στο στόμα μου και στη στιγμή ο πατέρας με έσπρωξε προς το μέρος του για να τον πάρω στο στόμα μου.

Ο πούτσος του ήταν ακόμα πιο μεγάλος από του πατέρα, λίγο πιο χοντρός και με μεγάλο κεφάλι. Το κεφάλι αυτού του πούτσου ήταν σχεδόν σαν μπαλάκι του τένις. Παρ’ όλα αυτά κατάφερα με δυσκολία να τον πάρω κι αυτόν όλο στο στόμα μου. Είχα καυλώσει ήδη και μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που με έβαζε να κάνω ο πατέρας. Την ώρα που έπαιρνα την πούτσα του φίλου, ο πατέρας μου κατέβαζε το σορτσάκι και φτύνοντας στη χούφτα του μου έβαζε τα δάχτυλα του στο κωλαράκι μου. Αυτό μου άρεσε πολύ και έτσι πήρα ακόμα πιο βαθειά την υπέροχη πούτσα του φίλου μας μέχρι το λαρύγγι μου, μέχρι που τα αρχίδια του ακούμπησαν το πιγούνι μου.

-    Ο μικρός είναι υπέροχος…

άκουσα τον φίλο να λέει.

-    Έχει καλό δάσκαλο, είπε ο πατέρας.

-    Θα χύσω…

είπε ο φίλος, και άρχισε να χύνει το ζεστό του σπέρμα κατευθείαν στο στόμα μου. Εγώ δεν είχα χύσει και ο πατέρας ανέλαβε να με περιποιηθεί. Ήμουνα όρθιος με ανοικτά τα πόδια και ο πατέρας μου, μου έβαζε κωλοδάχτυλο, μου τσιμπούσε και μου φύλαγε τα βυζάκια. Ο φίλος μπήκε στο παιγνίδι βάζοντας μου και αυτός δάχτυλο στον κώλο. Μου άρεσε παρά πολύ, μου ανοίγανε τον κώλο και έβαζαν τα δάχτυλα τους, δεν άργησα να χύσω.

Σε λίγο άρχισε και ο δεύτερος γύρος, αφού και οι δύο δεν είχαν ξεκαυλώσει, με έβαλαν να τους γλείψω λίγο ακόμα και άρχισαν να με γαμάνε πρώτα ο ένας και μετά ο άλλος, με είχαν στήσει στα τέσσερα και με γαμούσαν εναλλάξ. Βογκούσα από καύλα, ένοιωθα υπέροχα που δυο άντρες, δυο μπαμπάδες με είχαν στη μέση και με γαμούσανε.

Κάποια στιγμή συγχρονίστηκαν και με γαμούσε ένας στο κωλαράκι και ένας από το στόμα. Εκείνοι  υπερηφανεύονταν ποιος με γαμούσε καλύτερα, κάποια στιγμή συμφώνησαν να με χύσουν συγχρόνως, όπως έκαναν όταν ήταν πιο νέοι. Έτσι ο ένας με έχυσε στον κώλο και ο άλλος με έχυσε στο πρόσωπο. Το ζεστό τους σπέρμα υπήρχε παντού στο κορμί μου. Μαζί τους έχυσα και εγώ. Μετά πήγαμε όλοι μαζί στο μπάνιο για να πλυθούμε, και  κοιμηθήκαμε όλοι μαζί με εμένα στη μέση.Copyright protected OW ref: 96566