Ο φαντάρος που με έβαλε στη θέση μου (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από loxias85
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.67 (6 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Ο φαντάρος που με έβαλε στη θέση μου (1ο μέρος)

Ξεκίνησα να πάω στο λόχο και είχα ακόμα τη γεύση από τα πηχτά του χύσια στο στόμα μου. Η στολή μου ήταν μέσα στις λάσπες και στις πατημασιές. Ο μόνος μου φόβος ήταν να μη με δει κανείς μπαίνοντας στο κτήριο και να προλάβω να αλλάξω πριν έρθει ο Κώστας. Έτσι τον έλεγαν. Φτάνοντας στο λόχο, βλέπω έναν άλλο φαντάρο να κάθεται στις σκάλες να παίζει με το κινητό του. Σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ απασχολημένος για να με προσέξει. Περνάω από δίπλα του χωρίς να δώσω σημασία.

-    Τελείωσε η έφοδος κύριε λοχία;

-    Ναι Σωτήρη. Πάω μέσα. Εσύ δε θα ξαπλώσεις;

-    Δε με πιάνει ο ύπνος και κατέβηκα να αράξω λίγο και να κάνω και κανένα τσιγάρο να περάσει η ώρα μέχρι να νυστάξω.

Ο Σωτήρης ήταν 19 χρονών γύρω στα 1.70 και με ελαφριά κοιλίτσα. Γενικά από την αρχή μου φάνηκε ήρεμος χαρακτήρας. Εκείνη τη στιγμή θυμήθηκα τον Κώστα και σκεφτόμουν τι με περιμένει και έλεγα από μέσα μου γιατί να μην είχε σκοπιά ο Σωτήρης. Πιο εύκολα θα τον έκανα κουμάντο και ούτε που θα μίλαγε. Δεν σχολίασε καθόλου τα χώματα στα γόνατά μου, ούτε έδωσε σημασία.

-    Κάτσε να μου κάνεις παρέα και μετά πάνε μέσα κάνε ότι θέλεις, μου λέει.

Του απαντάω ότι δε μπορώ και καλά θα κάνει και αυτός να πάει μέσα.

-    Κάτσε λίγο και θα σου δείξω το νέο γκομενάκι που θα σκίσω σύντομα.

Άντε λέω από μέσα μου να κάτσω ένα λεπτό . Σκέφτηκα θα μου έδειχνε κάνα δυο φωτογραφίες και θα τελείωνε εκεί. Εν τω μεταξύ πριν μου δείξει βλέπω τον Κώστα να έρχεται, ενώ από μακριά βλέπω να πιάνει επιδεικτικά τα αρχίδια του. Δε μου δίνει σημασία και πάει μέσα να αφήσει το όπλο του. Ο Σωτήρης τον βλέπει. του ρίχνει ένα βλέφαρο και μου λέει να κάτσω δίπλα να μου δείξει αυτό που θέλει. Του λέω ότι το μετάνιωσα και θα πάω μέσα τελικά.

-    Σου φαίνεται γνωστό αυτό το πουτανάκι; Και με το που γυρίζω βλέπω την φωτογραφία μου με την πουτσα του Κώστα στο στόμα μου και γεμάτος από τα χύσια του.

Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα τι να πω. Απλά έμεινα κάγκελο και φοβόμουν για το που μπορεί να φτάσει όλο αυτό. Ο Κώστας κατέβηκε και μου έπιασε τον κώλο και με επανέφερε απότομα στην πραγματικότητα. Ένα ειρωνικό χαμόγελο έπιασε το Σωτήρη και εκεί κατάλαβα ότι εμένα εννοούσε όταν έλεγε για το πουτανάκι που θα γαμήσει σύντομα.

-    Πάμε στο δωμάτιο σου λοχία και θα σου εξηγήσουμε τι και πως.

Μπήκαμε μέσα και καθίσαμε.

-    Άκου λοιπόν. Εμείς οι δυο γουστάρουμε να ξεκολιάζουμε αγοράκια σαν και εσένα. Για να μη σε κάνουμε βούκινο σε όλο το στρατόπεδο θα πρέπει να μας ξελαφρώνεις όποτε γουστάρουμε.

Δε μου άφηναν άλλη επιλογή. Τους είχα πει ότι μόνο γαμάω, αλλά μου απάντησαν ότι αυτό σύντομα θα αλλάξει. Με διέταξε ο Κώστας να κλειδώσω και να μείνω γυμνός μπροστά τους. Άρχισαν να με χουφτώνουν και οι δύο λαίμαργα ενώ εμένα ήταν σαν να με διαπέρασε ρεύμα. Ήταν η πρώτη φορά που δεν είχα το έλεγχο στις κινήσεις και ήταν κάτι που δεν είχε περάσει καν από το μυαλό μου.

-    Τι κώλος είναι αυτός ρε πούστη;

Με σπρώχνει ο Σωτήρης και ακουμπώ τα χέρια στο γραφείο και αρχίζει να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα, ενώ ο Κώστας αρχίζει να του γλείφει τα αρχίδια. Άρχισα να αναστενάζω και να βγαίνουν πουτανίστικες κραυγές από το στόμα μου, μέχρι που ένιωσα να μπαίνει μέσα στον κώλο μου το δάχτυλο του. Ξεκίνησε να παίζει με την τρύπα μου και τότε μου βγήκε αυθόρμητα:

-    Σκίστε με. Δε μπορώ άλλο ο πούστης.

-    Είδες που σου είπα ότι θα μας παρακαλάς παλιομαλάκα;

Νιώθω να ακουμπάει την παρθένα τρύπα μου το πουτσοκέφαλο του.

-    Μπορείς πλέον να αποχαιρετήσεις την παρθενιά σου…

και με αυτά τα λόγια άρχισε να πιέζει ώσπου νιώθω το καυλί του να περνά και να ανοίγει το σφικτήρα μου. Ο Κώστας για να μη φωνάξω μου έβαλε το μποξεράκι του στο στόμα μου. Μετά από λίγο σκέφτηκε ότι θα ήταν καλύτερα να μου χώσει το καυλί του. Σιγά-σιγά η πούτσα του Σωτήρη έφτασε μέσα και ένιωθα τα αρχίδια του να με ακουμπούν και πλέον είχα δυο πούτσες να με γαμούν. Η μία το στόμα και η άλλη τον κώλο μου.

Αφού μπήκε μέσα την κράτησε για λίγο και μετά άρχισε σιγά-σιγά να μπαινοβγαίνει. Ο πόνος ήταν μεγάλος. Αν και δεν την είδα την ψωλή του καταλάβαινα ότι ήταν αρκετά μεγάλος. Σταδιακά συνήθισα και πλέον ο πόνος έδωσε τη θέση στην καύλα. Αύξησε την ταχύτητα. Η τρύπα μου είχε ήδη μουδιάσει.

Ήρθε η ώρα να αλλάξουν θέσεις και πιάνει θέση ο Κώστας. Ο Κώστας ένιωθα ότι μπήκε πιο εύκολα και ο Σωτήρης έρχεται μπροστά και άρχισε να μου γαμάει αυτός το στόμα. Με το που τον είδα τρόμαξα. Ήταν σίγουρα πιο μεγάλη από του Κώστα. Άρχισε να μου γαμάει πλέον το στόμα και ένιωθα τη γεύση του κώλου μου πάνω στο καυλί του.

Ο Σωτήρης δεν άντεξε άλλο και με έλουσε με τα πηχτά του χύσια. Ένας μακρόσυρτος ήχος από το στόμα του ήταν το προμήνυμα ότι ήρθε η ώρα να τελειώσει.

-    Παρ’ τα μωρή γαμιόλα… όλα δικά σου!

Τα χύσια έσταζαν στο πάτωμα και κάθισε στην καρέκλα να κάνει ένα τσιγάρο μέχρι να τελειώσει και ο Κώστας. Δεν άργησε να έρθει και η ώρα του. Έβγαλε το καυλί του από τον κώλο μου και έχυσε πάνω στην γαμημένη τρύπα μου.

Κάθισαν και οι δύο και με κοιτούσαν για λίγο, ενώ εγώ σκουπιζόμουν και έσκυψα το κεφάλι γεμάτος ντροπή και φόβο για το που θα φτάσει όλο αυτό. Ο Κώστας κατάλαβε το φόβο μου και μου είπε να μη φοβάμαι και ότι όλο αυτό θα μείνει μεταξύ μας. Με φίλησαν και οι δυο και πήγαν για ύπνο στο θάλαμο τους. Μου άρεσε πιο ένιωσα τα σαρκώδη χείλη τους πάνω στα δικά μου.

Δεν μπορούσα όμως να κοιμηθώ χωρίς να την παίξω κι εγώ. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και αφού την έπαιξα και έχυσα με πήρε ο ύπνος.

Ήταν μια υπέροχη βραδιά. Όλο το βράδυ που έμεινε μέχρι να ξημερώσει τους σκεφτόμουν. Εξάλλου δε μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Η τρύπα μου δε μου άφηνε περιθώρια να ξεχάσω.

Συνεχίζεται…Copyright protected OW ref: 96433