Εκείνος

Δημοσιεύθηκε από Lusteange
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.83 (3 Votes)
Ως παιδί της Αθήνας που ασφυκτιούσε, περίμενα συνεχώς την κατάλληλη ευκαιρία για να βρίσκομαι συνεχώς στη γενέτειρα της μάνας, σ' ένα μικρό χωριό, όπου έμεναν μόνιμα οι παππούδες και ο αδελφός της. Οι εκδηλώσεις συνεχείς (γάμοι, πανηγύρια κτλ) και φυσικά η παρουσία μου αδιάλειπτη. Η ιστορία τοποθετείται το 2000, όταν ένα νέο παιδί του χωριού θα αρραβωνιαζόταν την καλή του. Το έθιμο απαιτούσε το γλέντι να γίνει στα μέρη της νύφης, σε ένα χωριό της Πελοποννήσου. Έτσι, ένα κομβόι αυτοκινήτων ξεκίνησε από την κεντρική Στερεά Ελλάδα, προκειμένου να συνοδεύσει τον επίδοξο γαμπρό στο μέρος της νύφης. Εγώ είχα επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του θείου, όπου βρίσκονταν ακόμα η τότε αρραβωνιαστικιά του και η μητέρα μου. Το ταξίδι πολύωρο και η στάση στο Αντίρριο αναγκαία. Και εκεί αντικρίζω μετά από καιρό έναν πόθο μου μεγάλο. Στα 40 του εκείνος, γοητευτικός, με το ανάστημα του έμπειρου άντρα, και εγώ στα 17. Αφού έχουμε σταματήσει και έχουμε κατέβει από τα αυτοκίνητα, έρχεται προς το μέρος μας για να χαιρετήσει.  Εκεί νιώθω το σώμα μου να πάλλεται και να ερεθίζεται. Χαιρετάει τους υπόλοιπους και κατόπιν γυρίζει προς τα εμένα με ένα διαπεραστικό βλέμμα και μου λέει:

-    Πώς μεγάλωσες και πόσο ομόρφυνες;

Δεν άντεχα! Τον ήθελα σαν τρελός μέσα μου. Το ταξίδι συνεχίστηκε και το μυαλό μου ήταν σταματημένο σε εκείνη τη στιγμή. Κατά το σούρουπο, φτάσαμε στον προορισμό μας, που ήταν μια ταβέρνα σε κεντρικό σημείο του χωριού της νύφης. Αφού έγιναν τα διαδικαστικά και αφού φάγαμε, ξεκίνησε το γλέντι. Άμαθος στο ποτό, ξεκίνησα να πίνω τις πρώτες μου γουλιές από το κρασί που είχα στο ποτήρι μου και η πρώτη μέθη ήδη ξεκίνησε να κάνει την εμφάνισή της. Σε εκείνο το σημείο η φύση με καλούσε και έτσι παραπατώντας ελαφρά, κατευθύνθηκα στις τουαλέτες της συμπαθητικής ταβέρνας που συνταρασσόταν από τους δυνατούς ήχους των κλαρίνων. Και ενώ ήμουν στην τουαλέτα ακούω βήματα, χωρίς να δώσω σημασία. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω στο νιπτήρα εκείνον να πλένει τα χέρια του και να με κοιτάζει μέσα από τον καθρέφτη.

-    Επ, μου κάνει. Καλά είσαι;

-    Λίγο ζαλισμένος, αλλά καλά…

του απαντώ. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει, ενώ θα πρέπει να παρατήρησε ότι ήμουν αναψοκοκκινισμένος. Με πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής και με ρωτά:

-    Πώς τα περνάς μικρέ μου;

Δεν απάντησα αμέσως, καθώς ερεθιζόμουν όλο και περισσότερο από τη μυρωδιά του κρασιού ανακατεμένη με αυτή του τσιγάρου που ανέβλυζε το στόμα του και σε συνδυασμό με την εικόνα των κηλίδων ιδρώτα του πουκαμίσου του.

-    Πολύ όμορφα…

καταφέρνω να αποκριθώ.

-    Έλα…

μου κάνει και μπαίνουμε και οι δυο στη μια τουαλέτα, κλειδώνοντας την πόρτα. Δε λέγαμε τίποτα, παρά μόνο κοιταζόμασταν για λίγο. Το σώμα μου έτρεμε. Ξαφνικά το χέρι του πιάνει τον κώλο μου, πάνω από το παντελόνι, με φέρνει προς το μέρος του, με ακουμπάει πάνω στον ερεθισμένο πούτσο του και με τον μέσο προσπαθεί να τρίψει την τρύπα μου. Κλείνω τα μάτια και αφήνομαι και τότε αρχίζει και με φιλάει με ένα απερίγραπτο πάθος στο στόμα, στο λαιμό, στο αυτί. Σε κλάσματα δευτερολέπτου με έχει στηρίξει στον τοίχο, με έχει ανεβάσει πάνω του και έχω τυλίξει τα πόδια μου τη μέση του. Με τα παντελόνια "εμπόδιο", ξεκινάει να τρίβει τον πούτσο του στην τρύπα μου, ενώ με φιλούσε. Τον ήθελα σαν τρελός μέσα μου. Και εκείνη τη στιγμή με πιάνει ελαφρά από τον λαιμό, με κοιτάζει, μου δίνει ένα φιλί και έρχεται προς το αυτί μου για να μου ψιθυρίσει:

-    Απόψε θα γίνεις δικιά μου!

Ανοίγει την πόρτα και φεύγει. Με όσες δυνάμεις διέθετα βγαίνω και εγώ και κάθομαι στο τραπέζι όπου βρίσκονταν οι δικοί μου. Ξαφνικά τον βλέπω να έρχεται προς το τραπέζι μας, δήθεν για να τα πει με το θείο μου με τον οποίο γνωρίζονται αρκετά καλά. Το κέφι φούντωνε όλο και περισσότερο, πράγμα που τον έκανε να με κερνάει συνέχεια κρασί και να μου λέει:

-    Άσπρο πάτο μικρέ!

Ήταν γεγονός είχα μεθύσει και ταυτόχρονα του είχα παραδοθεί σαν υπνωτισμένος. Με έκανε ό,τι ήθελε. Σε κάποιο σημείο γυρίζει προς το αυτί μου και με την καυτή του ανάσα μου ψιθυρίζει:

-    Είμαι πολύ καυλωμένος! Απόψε θέλω να σε σκίσω. Έχω σχέδιο.

Επειδή το γλέντι θα τελείωνε το χάραμα ως συνήθως και ο θείος μου θα ήταν αδύνατο να οδηγήσει για την επιστροφή μας, το δικό μας σχέδιο ήταν να καταλήγαμε σε κάποιο από τα ξενοδοχεία που υπήρχαν στη γειτονική κωμόπολη, κάτι που θα έκαναν και ορισμένοι από τους υπόλοιπους συντοπίτες. Η μητέρα μου, ωστόσο, αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα με κάποιο ζευγάρι που δε θα κατέλυε σε κάποιο ξενοδοχείο. Εγώ βρήκα την ευκαιρία να της πω ότι θα καθίσω με το θείο και συμφώνησε. Κάποια στιγμή το γλέντι τελειώνει, η μητέρα ήδη έχει φύγει και προσπαθούμε να συνεννοηθούμε για το ξενοδοχείο. Τότε, πετάγεται εκείνος και προτείνει στο θείο μου να κοιμηθεί εκείνος με εμένα στο ίδιο δωμάτιο με την πρόφαση ότι ο θείος ήταν φρέσκο-αρραβωνιασμένος και καλύτερα θα ήταν να μείνουν μόνοι τους. Η στιγμή που λαχταρούσα πλησίαζε!

Πάμε στο ξενοδοχείο, αλλά ήταν διαθέσιμο μόνο ένα δωμάτιο (για καλή μας τύχη) κι έτσι εκείνος προτείνει να μείνει ο θείος εκεί και θα βρίσκαμε αλλού εμείς. Είχαμε μείνει μόνοι στο αυτοκίνητο και μέχρι να βρούμε το ξενοδοχείο όπου θα γινόταν η σεξουαλική μου μύηση, είχε πέσει πλήρης σιωπή. Βρίσκουμε κάποια στιγμή ένα παρακμιακό ξενοδοχείο, ζητάμε ένα δωμάτιο και ανεβαίνουμε. Ήταν στον πρώτο όροφο και το φως της πινακίδας φώτιζε αχνά το δωμάτιο. Οι σκιές μας διακρίνονταν αχνά.

Μπαίνουμε κι εκείνος κάθεται στην άκρη του κρεβατιού.

-    Έλα εδώ μανάρι μου…

μου κάνει, χτυπώντας το χέρι στο κρεβάτι δίπλα του για να μου υποδείξει πού θα καθίσω, κάτι που έκανα. Μου βγάζει την μπλούζα και με κοιτάζει σαν το θηρίο που ετοιμάζεται να κατασπαράξει το θήραμά του. Αρχίζει και με φιλάει έντονα ενώ τα χέρια του παίζουν με τις ρώγες μου και εγώ με τη σειρά μου του έτριβα τον πούτσο και τα αρχίδια πάνω από το παντελόνι. Με φιλάει παντού πάλι. Τον κοιτάζω και του λέω:

-    Σε παρακαλώ! Γάμησε με…

για να μου απαντήσει:

-    Θέλει πούτσο το πουστάκι μου; Όχι ακόμα. Γδύσου…

και υπακούω. Εκείνος ντυμένος ακόμα, με οδηγεί στο μπάνιο και μου λέει:

-    Θα σου δείξω πρώτα πώς να πλυθείς από πίσω για να είσαι καθαρή.

Με τρέλαινε που μου μιλούσε στο θηλυκό. Αφού μου δείχνει, μου λέει:

-    Σε περιμένω έξω.

Ολοκληρώνω την περιποίηση, βγαίνω στο σκοτεινό δωμάτιο και τον βλέπω γυμνό, αραγμένο στο κρεβάτι, με το ένα χέρι να καπνίζει και με το άλλο να παίζει με τον καλοσχηματισμένο και χοντρό πούτσο του, έτοιμο για να δράσει.

-    Έλα εδώ πουστάκι μου όμορφο…

μου λέει. Αμήχανος ξαπλώνω δίπλα του ανάσκελα, αφήνει το  χέρι με το οποίο μαλακιζόταν για να με αγκαλιάσει, ενώ με το άλλο συνέχιζε να καπνίζει. Κάποια στιγμή το σβήνει και μου λέει:

-    Ήρθε η στιγμή να σε κάνω πουτανάκι μου, όμορφό μου πουστάκι! Θέλω να σε σκίσω σαν να μην υπάρχει αύριο…

και χίμηξε πάνω μου. Αυτός στα πλαγιαστά να με φιλάει έντονα, ενώ εγώ ανάσκελα ανοίγω λίγο τα πόδια μου, έτσι… ώστε να βρει πρόσβαση το δεξί του χέρι. Το αριστερό το είχε περάσει πίσω από το κεφάλι μου και τα δάχτυλά του ερέθιζαν την ήδη καυλωμένη ρώγα μου, ενώ το δεξί είχε χωθεί ανάμεσα στα πόδια μου και με τα δάχτυλά του έτριβε δυνατά την τρύπα μου. Με έκφραση θαυμασμού μου λέει:

-    Δηλαδή θα σκίσω παρθένα κωλότρυπα, πουτανάκι μου, απόψε;…

και του γνέφω θετικά. Νιώθω την τρύπα μου να φλέγεται. Πλησιάζει το  κωλοδάχτυλο και μου λέει:

-    Φτυσ' το πουστάκι μου, φτυσ' το πουτανάκι μου…

και τον υπακούω. Με επιβραβεύει λέγοντάς μου με την βαριά και γεμάτη καύλα φωνή του

-    Έτσι μπράβο…

και σε κάθε "έτσι μπράβο" να χώνει βαθιά, αργά και βασανιστικά στην τρύπα μου το δάχτυλό του.

-    Καίγεται το κωλόμουνο σου πουστάκι μου, διψάει για ψώλα. Πρώτα, όμως, θα καυλώσεις τον γαμιά σου πουτανάκι μου!

Σηκώνεται όρθιος, πάνω στο κρεβάτι, με την πούτσα του έτοιμη να εκραγεί.

-    Πέσε στα γόνατα πουστάκι μου, να γευτείς την καύλα του γαμιά σου!

Πράγματι, κάθομαι γονατιστός, με σφίγγει απαλά στο λαιμό και μου λέει:

-    Θα σε κατευθύνω εγώ πουτανάκι μου! Τα χεράκια κάτω, θα με κοιτάς στα μάτια και αφέσου σε εμένα, εντάξει;

-    Εντάξει…

του αποκρίθηκα. Με κοιτάζει, μου πιάνει τα μαλλιά και οδηγεί τον πούτσο στο στόμα μου. Ως δια μαγείας, σαν να μεταμορφώθηκα σε επαγγελματία και αρχίζω να πιπιλάω το πουτσοκέφαλο λαίμαργα, ενώ με την άκρη της γλώσσας μου να προσπαθώ να εισέρθω στην ουρήθρα. Με ένα βλέμμα όλο έκπληξη μου λέει:

-    Σκροφάκι μου εσύ! Τι στοματάκι είναι αυτό; Τι τσιμπούκια θα κάνεις;…

και με μιας μου χώνει με δύναμη το καυλί του στο στόμα μέχρι τη ρίζα. Άρχισαν να δακρύζουν τα μάτια μου αλλά δε με πείραζε. Κουνούσε το καυλί του μέσα έξω παράλληλα με το κεφάλι μου που το κρατούσε και το έσπρωχνε προς το καυλί του. Η καύλα μας είχε χτυπήσει κόκκινο και οι κινήσεις γίνονταν όλο και πιο έντονες.

-    Πούστρα μου, καύλα μου, ρούφα το γαμιά σου για να σε σκίσει αλύπητα…

έβγαιναν από το στόμα του με τη μπάσα, καυλιάρικη φωνή. Κάποια στιγμή βγάζει τον πούτσο από το στόμα μου, μου δίνει δύο ελαφρές σφαλιάρες και τον βυθίζει ξανά. Ξάφνου νιώθω τους πρώτους χυμούς στο στόμα. Μου κρατάει σταθερά το κεφάλι, βάζει όλον τον πούτσο μέσα και αρχίζει να αδειάζει τα αρχίδια του, παραληρώντας.

-    Παρ' τα μωρή πόρνη, παρ' το το ψωλόχυμα μου πουτανάκι μου, κατάπιε τα όλα τσουλάκι μου…

πράγμα που έκανα με ευχαρίστηση.

-    Μπράβο κοπέλα μου! Στήσου τώρα στα τέσσερα σα σκύλα!

Πλέον ήμουν πλήρως υποταγμένος και σαν υπνωτισμένος έκανα ό,τι επιθυμούσε. Αλλά δε με πείραζε γιατί ένιωθα ότι εξυπηρετώ την απόλυτη καύλα του. Με στήνει στην άκρη του κρεβατιού. Κάθεται με τα γόνατα στο πάτωμα και ξεκινά να περιεργάζεται την τρύπα μου. Βάζει κωλοδάχτυλο στην αρχή και μετά και το δείκτη. Αφού παίζει την τρύπα μου με τα δάχτυλα, τα βγάζει και αρχίζει να με γλείφει και με δαγκώνει απαλά. Μια στιγμή ανείπωτη. Τα πόδια μου έτρεμαν από την καύλα. Ένιωθα τη γλώσσα του να παίζει με γρήγορες κινήσεις την τρύπα μου, να τη φτύνει και εν συνεχεία να την τρίβει με τα δάχτυλά του ενωμένα, πολύ γρήγορα. Κάποια στιγμή βρίσκω τις δυνάμεις μου και του λέω:

-    Σε παρακαλώ! Γάμησε με! Σκίσε με! Δεν αντέχω άλλο!

Σταματάει και σηκώνεται όρθιος.

-    Θέλει πούτσο το πουτανάκι ε; Θες να σε πηδήξει ο γαμιάς σου σκρόφα ε;

-    Ναι πολύ…

του απαντώ.

-    Ε φάε τον τότε!...

και με μιας μου βυθίζει τον πούτσο του στην τρύπα μου. Πόνος ανυπόφορος, γι' αυτό και έμεινε ακίνητος για λίγο. Με αργές κινήσεις, έχοντας πάντα την πούτσα στον κώλο μου, με οδηγεί στο μέσο του κρεβατιού, προκειμένου να ανέβει κι εκείνος. Μου οδηγεί στο να σπάσω στη μέση μου να ξαπλώσω τον κορμό μου στο κρεβάτι και να τουρλώσω το κωλαράκι μου. Και τότε ξεκινάει να με πηδάει με ξέφρενους ρυθμούς. Με κρατούσε από τη μέση και με κάρφωνε βαθιά.

-    Σ' αρέσει ψώλα μου; Σου αρέσει που σε σκίζει ο γαμιάς σου; Θέλω να πηδάω το κωλόμουνο σου συνέχεια.

Δεν ήμουν σε θέση να του απαντήσω, μιας και η καύλα με είχε κατακυριεύσει. Έβγαινε ολόκληρος από μέσα μου και ξαναβύθιζε τον πούτσο του με ορμή. Με έπιανε από τη μέση και με δύναμη με τραβούσε πάνω του. Στεκόταν ακίνητος, δεν με άγγιζε και μου έλεγε "Γαμήσου σαν καλό πουτανάκι πάνω στον πούτσο μου", ενώ χαστουκίζει τα κωλομέρια μου, συνεχίζοντας να με βρίζει. Κάποια στιγμή σηκώνεται και κάθεται στην καρέκλα που ήταν μπροστά από το τραπεζάκι με τον καθρέφτη.

-    Έλα να κάτσεις στο καυλί μου σκροφάκι μου. Έλα να χοροπηδήσεις στην πούτσα του γαμιά σου.

Πηγαίνω προς το μέρος του, στέκομαι πάνω από το επίμαχο σημείο και ξεκινώ την κατάβαση. Η πούτσα του σιγά-σιγά βυθιζόταν μέσα στην κωλότρυπα μου. Στηρίζω το αριστερό μου πόδι στο πλαϊνό ενδιάμεσο ξύλο της ξύλινης καρέκλας, το δεξί αντίστοιχα και αρχίζω εκστασιασμένος έναν τρελό χορό στην πούτσα του γαμιά μου, του οποίου τα μάτια είχαν κοκκινίσει από την καύλα και την ορμή.

-    Σκρόφα μου, τι κωλόμουνο είναι αυτό; Έτσι! Χοροπήδα στο καυλί…

ενώ σε κάποια στιγμή με πιάνει από το λαιμό ελαφρά και με σφίγγει, μου δίνει δύο χαστούκια και ξεκινάει ένα ξέφρενο γαμήσι, καθώς ο γαμιάς μου ανεβοκατέβαινε κι αυτός. Είχαμε βρει έναν απίστευτο έντονο ρυθμό και μια άγρια ένταση, συνεχίζοντας να με βρίζει, να μου δίνει πότε-πότε ελαφρά χαστούκια και να με σφίγγει ελαφρά στο λαιμό. Τα βογγητά μας, οι ανάσες και οι φωνές του γαμιά μου πρέπει να είχαν γίνει αντιληπτά από τους γύρω, αλλά ήταν τέτοια η καύλα μας που δεν μας ένοιαζε τίποτα. Κάποια στιγμή με σταματά και απλά κάθομαι πάνω στο καυλί του και φιλιόμαστε βαθιά. Και εκείνη τη στιγμή αρχίζω να κινώ τη μέση και το κωλαράκι μου κυκλικά. Μετά από λίγο Εκείνος μου λέει:

-    Πουτανάκι! Θέλω να σε χύσω. Στήσου όρθιος με τα χέρια στο τραπεζάκι και να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη.

Αφού στέκομαι και μου υποδεικνύει να σκύψω λίγο περισσότερο, μπαίνει με δύναμη στην τρύπα μου και αρχίζει ένα ανελέητο σφυροκόπημα. Με αρπάζει από τα μαλλιά, με σηκώνει προς τον καθρέφτη και μου λέει:

-    Κοίτα τσουλάκι μου πώς σε ξεκωλιάζει ο γαμιάς σου. Κοίτα πώς θα χύσει μέσα στο κωλόμουνο σου και θα σε γκαστρώσει παλιό πόρνη.

Αφού μου δίνει δύο σφαλιάρες στο κωλαράκι μου, με ακινητοποιεί πάνω του και νιώθω την τρύπα μου να πλημμυρίζει με ψωλόχυμα, ενώ ο γαμιάς μου έβγαζε κραυγές ύψιστης καύλας και έντασης. Όταν έβγαλε τον πούτσο από την τρύπα μου έτρεξαν λίγα χύσια ανακατεμένα με λίγο αίμα. Πέσαμε αμέσως στο κρεβάτι εξουθενωμένοι. Αφού κάναμε ένα τσιγάρο (εγώ το πρώτο μου), μας πήρε ο ύπνος στα πλάγια και αγκαλιά. Κάπου μέσα στον ύπνο ένιωσα να βάζει τον πούτσο στην τρύπα μου και ξανακοιμηθήκαμε. Και έτσι, ξεκίνησε η περιπέτειά μου στους δρόμους της καύλας και της ηδονής που τους αναζητώ έως και σήμερα.Copyright protected OW ref: 96164