Με την Κική και την Κοκό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (3 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Με τον 68αρη συνάδελφο Κώστα και τον ξάδελφο Κώστα (6ο μέρος)

Τα γεροντάκια μου έχουν φτάσει τα 70, από τότε που τους γαμάω και τους δύο έχει περάσει 1,5 χρόνος. Έχουμε καταντήσει σαν τα παντρεμένα ζευγάρια. Βρισκόμαστε κάνουμε σεξ τις περισσότερες φορές βαρετά. Σαββατοκύριακο στο εξοχικό του ξάδελφου Κώστα, πάω αποφασισμένος να κάνουμε κάτι άλλο. Να δώσω ένταση. Φτάνω Παρασκευή απόγευμα στις 7:00. Με περίμεναν και οι δύο. Μπαίνω και με το καλωσόρισμα αρχίζουμε τα γλωσσόφιλα με πάθος. Είναι καυλωμένοι για γαμήσια, αλλά δεν έχω σήμερα όρεξη, είμαι πολύ κουρασμένος. Πίνουμε καφέ και αρχίζουν να με χαϊδεύουν μαζί.

-    Είστε καυλωμένες πουτανίτσες για πούτσα;… τους ρωτάω.

-    Θέλουμε ξεκώλιασμα μου απαντάει ο συνάδελφος Κώστας.

-    Εσύ Κωστάκη;… ρωτάω τον ξάδελφο

-    Θέλω να με φωνάζεις Κοκό, μου λέει.

Σηκώνομαι από τον καναπέ και τους λέω

-    Πουτανίτσες δεν έχω όρεξη, ξακαυλώστε μαζί και θα σας τραβάω βίντεο.

Παίρνω τη μηχανή και δε χάνουν καθόλου χρόνο. Αρχίζουν να φιλιούνται με γλωσσόφιλα ενώ βγάζοντας τα ρούχα ο συνάδελφος Κώστας δεν φοράει ούτε σλιπ. Τσιμπουκώνονται και η Κοκό θέλει να τον γαμήσει. Η Κική στήνεται στα τέσσερα. Ο ξάδελφος  βάζοντας λιπαντικό στον κώλο της Κικής με τρία δάκτυλα του τον ανοίγει. Σηκώνεται και χώνει, σχεδόν με μία, όλο το χοντρό πούτσο του στον κώλο και κάνει τον συνάδελφο Κώστα να βγάλει μια μικρή κραυγή πόνου αλλά μετά απόλαυσης. Παίρνω με την κάμερα από όλες τις πλευρές, ενώ αυτό τους καυλώνει περισσότερο. Αναστεναγμοί και φωνές όπως «γάμα με Κοκό μου», «πουστάρα ξάδελφε έχεις κώλο για ξεκώλιασμα», «δώσε μου τσιμπούκι γαμιά μου να τα παίρνω και τους δύο πούτσες»  και άλλα πολλά. Μου έχει σηκωθεί αλλά δε θέλω να χύσω. Η Κοκό μετά από λίγο αρχίζει να χύνει στην κωλοτρυπίδα της Κικής ενώ και αυτός χύνει στο καναπέ.

Το βράδυ έφυγε η Κική ενώ μας είπε να καθίσουμε φρόνιμα και ότι ζηλεύει και η Κοκό μου ζήτησε να κοιμηθούμε μαζί. Δέχομαι. Ξαπλώνουμε, μου ζητάει να τον αγκαλιάσω και αρχίζει να τρίβει το κώλο του πάνω μου. Μου σηκώθηκε και άρχισα να ανταποκρίνομαι. Δεν τον αφήνω να κάνει τίποτε άλλο και του ζητάω να κάτσει στα τέσσερα. Του γλείφω την κωλοτρυπίδα, ενώ του ρίχνω και σφαλιάρες στα κωλομέρια. Δε διαμαρτύρεται, σηκώνομαι και του τη βάζω με τη μια. Ζορίζομαι λίγο αλλά μπαίνει όλος μέσα ενώ αυτός φωνάζει ότι πονάει. Τον ρωτάω αν θέλει να σταματήσω αλλά μου λέει όχι. Δεν αργώ και αρχίζω να χύνω. Μόλις τον βγάζω, σκύβει και τον καθαρίζει με τη γλώσσα του, ενώ τον παίζει και χύνει λίγο. Κοιμόμαστε χωρίς πολλές κουβέντες γυμνοί.

Το πρωί τους ακούω να είναι στο σαλόνι. Η Κοκό λέει για το χθεσινό γαμήσι.

-    Ήταν ωραίο, έτσουζε ο κώλος μου από τα σκαμπίλια και γλύκαινε με τον πούτσο που είχα μέσα μου.

Σηκώνομαι και τους βλέπω γυμνούς αραγμένους στον καναπέ. Έχουν όρεξη για πρωινό παιχνίδι. Με καλημερίζουν και γυρίζουν τους κώλους τους οι οποίοι γράφουν Κική και Κοκό με δύο γράμματα ανά κωλομέρι αλλά αντίθετα. Δηλαδή στον κώλο του συναδέλφου Κώστα γράφει Κοκό και στον κώλο του ξάδελφου Κώστα γράφει Κική.  Πηγαίνω μπροστά και τους ρίχνω από ένα χαστούκι. Τα χάνουν.

-    Θέλετε να με κοροϊδέψετε καριόλες;… τους ρωτάω.

Τους βουτάω από τα μαλλιά και τους πηγαίνω στο μπάνιο.

-    Καθίστε στη ντουζιέρα στα γόνατα, τους λέω και τους ρίχνω ένα χαστούκι ακόμα.

Πηγαίνω τον μισοκαυλωμένο πούτσο μου πάνω από τα κεφάλια τους και αρχίζω να τους κατουράω. Η Κική τάχει εντελώς χαμένα ενώ άλλος δείχνει να χαμογελάει. Δεν τους λέω αυτή τη φορά να ανοίξουν τα στόματά τους να τα πάρουν μέσα. Τους κατούρησα αρκετά. Τελειώνω και τους λέω

-    Σκουπίστε τον καριόλες εναλλάξ

Άρχισε η Κοκό, τον έπαιρνε και τον ρούφαγε να βγει και η τελευταία σταγόνα. Τον βγάζω και τον δίνω στο στόμα στην Κική. Άρχισε να μου τον γλείφει με πάθος. Μου τον σήκωσε και αποφάσισα να τους κάνω δώρο ένα πρωινό τσιμπούκι. Ο άλλος άρχισε να μου γλείφει τα αρχίδια, ενώ του έχει σηκωθεί και τον παίζει. Ο συνάδελφος Κώστας δεν αφήνει το πούτσο μου. Έχει να μου κάνει τέτοιο τσιμπούκι από τότε στο σπίτι του στο κρεβάτι του. Τον πιάνω και τον σηκώνω από τα λίγα μαλλιά του που δεν έχουν στεγνώσει ακόμα από τα κάτουρα και τον τραβάω χωρίς να αφήσει το τσιμπούκι. Κάθομαι στη λεκάνη συνεχίζει να με τσιμπουκώνει ενώ η Κοκό πάει πίσω του και του ετοιμάζει τη κωλοτρυπίδα με τη γλώσσα του για να τον γαμήσι. Η Κική βογκάει από ευχαρίστηση και ηδονή, ενώ μόλις του τον χώνει ο ξάδελφος πόνεσε και ρουφάει το πούτσο μου για να τον ξεριζώσει.

Η Κοκό αρχίζει να τον γαμάει δυνατά και να βογκάει. Ο άλλος, η Κική, χάνει τον ειρμό που είχε στο τσιμπούκι με αποτέλεσμα μόλις τον χώνει ο άλλος να φτάνει στο τέρμα του πούτσου μου και μετά να ανεβαίνει απότομα. Ο ξάδελφος Κώστας δεν αργεί και αρχίζει να χύνει ενώ συμπαρασύρει και εμένα γιατί ο άλλος ρουφάει με δύναμη. Χύνω και δε νομίζω να πρόλαβε να τα καταπιεί ήταν τόσο βαθύ το τσιμπούκι που  πήγαν όλα μόνα τους κάτω. Η Κική σηκώνεται όρθιος. Τον γυρίζω και όπως έχει μέσα τα χύσια της Κοκώς αρχίζω να του βάζω δάκτυλο. Γρήγορα μπαίνουν τρία δάκτυλα ενώ το καυλί του σηκώθηκε. Κάνω νόημα στον ξάδελφο να σκύψει. Του δίνω ένα δυνατό χαστούκι και του λέω:

-    Κάνε τον να χύσει!

Αρχίζει να τον τσιμπουκώνει με λύσσα, δίνω και στο συνάδελφο χαστούκια στα κωλομέρια  ενώ το χέρι μου ίσως και να μπορεί να μπει όλο μέσα στη κωλοτρυπίδα του. Δεν το επιχειρώ όμως αυτή τη φορά. Σύντομα αρχίζει να χύνει μέσα στο στόμα του ξάδελφου βγάζοντας άναρθρες κραυγές.  

Κάναμε μπάνιο

-    Σας έχω κι άλλα πουτανίτσες, τους λέω και αράξαμε.

Δεν έκαναν κουβέντα για ότι έγινε το πρωί. Είχαν όμως ένα παράξενο χαμόγελο. Μόλις φάγαμε είχα καύλες. Βλέποντας το συνάδελφο Κώστα να πλένει τα πιάτα αποφάσισα να συνεχίσω. Πάω στο δωμάτιο και παίρνω τα «δώρα». Γυρίζω.

-    Άσε τα πιάτα, του λέω και γδυθείτε. Βάλτε αυτά που σας πήρα.

Βάζω την κάμερα να γράφει. Χωρίς καμιά κουβέντα αρχίζουν να ξεντύνονται. Μόλις γδυθήκαν κοιτάζουν τα τσαντάκια. Η Κική βγάζει ένα ροζ δαντελένιο κιλοτάκι και σετ σουτιέν διαφανές. Η Κοκό ένα μαύρο βραζιλιάνικο κιλοτάκι ημιδιαφανές και κόκκινο σουτιέν ημιδιαφανές. Βάζουν τα κιλοτάκια και η καύλα μου έχει χτυπήσει κόκκινο. Βοηθάει ο ένας να βάλει το σουτιέν του άλλου. Ο σ. Κώστας, η Κική, είναι σκέτη καύλα. Το σουτιέν φαίνεται   μέσα από τις άσπρες τρίχες του και οι ρόγες ξεχωρίζουν. Το ροζ κιλοτάκι σε συνδυασμό με τις πολλές τρίχες του πούτσου του που βγαίνουν από τα πλάγια και με τα μουστάκια του με καυλώνει ακόμα περισσότερο. Ο ξ. Κώστας, η Κοκό με τις λίγες τρίχες στο στήθος το σουτιέν του είναι τέλειο. Το κιλοτάκι του κρύβει ιδανικά τον πεσμένο ακόμα πούτσο του ενώ του κάνει τον άτριχο κώλο του θεσπέσιο για γαμήσι.

-    Φιληθείτε πουτάνες, τους λέω… και δε θέλω κουβέντα.

Αρχίζουν να φιλιούνται.

-    Μη βγάλετε τα εσώρουχα, θέλω να κάνετε πλακομούνι και να μου δείξετε πόσο πουτάνες είστε, τους διατάζω.

Η Κοκό πιάνει αμέσως το νόημα. Είναι ήδη καυλωμένος. Ξαπλώνει την Κική στον καναπέ, αρχίζει να τον χαϊδεύει αισθησιακά, ενώ του γλείφει τις ρώγες πάνω από το σουτιέν. Κατεβαίνει του σηκώνει τα πόδια και αρχίζει να γλείφει την κωλοτρυπίδα του με δύναμη πάνω από το κιλοτάκι για αρκετή ώρα. Ξαπλώνει κι αυτός στον καναπέ βάζοντας τα πόδια του ανάμεσα στις Κικής και αρχίζει να τρίβει τα αρχίδια του πάνω στα αρχίδια του άλλου. Για πρώτη φορά βλέπω τον πούτσο της Κικής να του σηκώνετε χωρίς πούτσα ή δάκτυλο. Έχουν πιάσει τα χέρια τους, τραβιούνται και τρίβονται με καύλα για πάρα πολλή ώρα. Γδύνομαι και πάω στη Κική που αρχίζει να με τσιμπουκώνει ενώ του χαϊδεύω τις ρώγες του πάνω από το σουτιέν. Φεύγω και πάω στην Κοκό. Είναι έτοιμος να με τσιμπουκώσει. Αρχίζει με δύναμη και πάθος ενώ μερικές φορές τον χάνει. Δε μπορεί να τον πιάσει με τα χέρια. Συνεχίζουν να τρίβουν τα αρχίδια τους, τραβώντας ο ένας τον άλλο πάνω του, ενώ οι πούτσες τους αρχίζουν να βγαίνουν από τα κιλοτάκια. Βγάζω το πούτσο από το στόμα του ξ. Κώστα και του ρίχνω χαστούκι.

-    Σας είπα να μην βγάλετε τα κιλοτάκια πουτάνες, φωνάζω.

-    Κι εμένα βγήκε φωνάζει ο σ. Κώστας

Πάω πάνω του, του ρίχνω δύο σφαλιάρες.

-    Βούλωστο πουτάνα, του λέω, θέλω να ακούω μόνο τους αναστεναγμούς σας, συνεχίστε το πλακομούνι.

Αρχίζουν πάλι με δύναμη να τρίβονται ο ένας πάνω στον άλλο. Δίνω ένα χαστούκι στην Κοκό και αμέσως σκύβω και πιπιλίζω τις ρόγες του, πάνω από το σουτιέν. Πάω στην Κική, του γλείφω τις ρώγες που ξέρω ότι τον καυλώνει τρελά και του δίνω ένα χαστούκι, αλλά αμέσως σκύβω και τον φιλάω. Μου έχει πάρει τη γλώσσα και βογκάει από καύλα. Σηκώνομαι πάω πάνω από τις πούτσες τους, κατεβάζω τα κιλοτάκια και αρχίζω να τους παίρνω τσιμπούκι. Πρώτα τη Κική που νιώθω ότι είναι έτοιμος να χύσει τον αφήνω και παίρνω της Κοκώς. Είναι τρελά καυλωμένος. Τους τον παίζω με το χέρι και απολαμβάνω το θέαμα. Τις δύο πούτσες των καυλιάρηδων γερόντων μου σηκωμένες και έτοιμες να χύσουν.

Τους μαλακίζω δύο φορές και ταυτόχρονα αρχίζουν να χύνουν πετώντας τα χύσια τους ψηλά. Δεν έχω δει το σ. Κώστα να έχει ξαναχύσει τόσο πολύ ενώ ο ξ. Κώστας κλασικά δεν έχει πολλά χύσια. Η καύλα μου έχει χτυπήσει κόκκινο. Σηκώνομαι, σκουπίζω τα χύσια τους πάνω στο πούτσο μου και με που τον παίζω μία αρχίζω να χύνω πάνω στα καυλιά τους και στα δικά τους χύσια. Πάω στην Κική και τον παίρνει αμέσως να το καθαρίσει. Κάνω το ίδιο και στην Κοκό. Η Κική σηκώνεται και γλείφει όλα τα χύσια από την Κοκό, την ώρα που με τσιμπουκώνει ενώ το ίδιο κάνει και η Κοκό στη Κική. Με τα χύσια ακόμα στο στόμα τους αρχίζουμε να φιλιόμαστε εναλλάξ. Οι δύο τους δεν λένε να ξεκολλήσουν από τα φιλιά. Ξαπλώνουν στο καναπέ αγκαλιά είναι απόλαυση να τους βλέπω έτσι.

-    Είναι ότι πιο καυλιάρικο έχουμε κάνει λέει ο ξ. Κώστας.

-    Ήταν τέλειο λέει ο σ. Κώστας ισάξιο με το σπίτι μου στο κρεβάτι μου, αλλά θέλω και να γαμηθούμε, ο κώλος μου έχει στέρηση.

-    Πολύ μου άρεσε όλο τα πακέτο νταβατζή, μου λέει η Κοκό.

-    Κι εμένα, απαντάει ο άλλος, να το ξανακάνουμε αυτό, αλλά και το πρωινό ήταν σκέτη καύλα και απρόσμενο.

-    Το βράδυ θα μείνεις εδώ λέω στο σ. Κώστα, για να δούμε όλο αυτό και να συνεχίσουμε.Copyright protected OW ref: 95602