Ένα γρήγορο με τον Ινδό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.67 (3 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Ο πρώτος (και τελευταίος;) οργασμός της πεθεράς μου

Πρωινό-πρωινό ξύπνημα στο εξοχικό στο Λουτράκι, λίγο πριν τις 7. Σχεδόν όλα έτοιμα και καθαρισμένα, εκτός από μερικές λεπτομέρειες τις οποίες μπορούσαμε κάλλιστα και να αφήσουμε. Σηκώνομαι να πιω καφέ, αλλά δε θέλω να ξυπνήσω και τον Αλί μήπως είχε ανάγκη από λίγο ύπνο ακόμη. Η πεθερά μου κοιμόταν ακόμη, οπότε ούτε συζήτηση για τον παραμικρό θόρυβο. Όπως σέβομαι τον ύπνο και την ξεκούραση των άλλων, έτσι θέλω να σέβονται και οι άλλοι τη δική μου. Εκτός βέβαια... αν υπάρχει ανάγκη και ο χρόνος πιέζει.

Γελάστηκα όμως και πάλι για τον Αλί, όταν βγήκα από το μπάνιο. Αν και… εδώ που τα λέμε, έκανα λίγο θόρυβο με το νερό, γιατί ήθελα να πλυθώ λίγο από κάτω, μόνο που επίτηδες δε σκουπίστηκα τελείως καλά. Εδώ να σας πω ότι, συνήθως όταν ξυπνάω τα πρωινά, ο πούτσος μου είναι "τούμπανο" γιατί η κύστη μου έχει γεμίσει. Μόλις πάω στο μπάνιο και την αδειάσω, κανονικά σε 1 λεπτό πέφτει. Δε συνέβη το ίδιο και τώρα, αλλά δεν ήθελα να χύσω ακόμη. Ο Αλί ήταν ακόμη ξαπλωμένος, είχε ξυπνήσει και έτριβε τα μάτια του προσπαθώντας να ξυπνήσει. Μπήκα στο δωμάτιό του αθόρυβα και πήγα να καθίσω δίπλα του.

- Καλημέρα, ψιθύρισα.

- Καλημέρα.

- Ξεκουράστηκες;

τον ρωτάω και τον σπρώχνω να μου κάνει χώρο για να καθίσω δίπλα του. Ευτυχώς τα κρεβάτια ήταν αθόρυβα.

- Ε... όχι πολύ. Αλλά πρέπει να ξυπνήσω. Δεν ξέρω κυρία Σοφία τι ώρα ξυπνάει. Αλί πάει λίγο κατουρήσει, πλυθεί και έρχεται αμέσως.

Δε χρειάστηκε πάνω από 3 λεπτά με το ρολόι, μέχρι να πλυθεί.Γύρισε και ξαναξάπλωσε.

- Αργεί ακόμη η κυρά-Σοφία. Μην ανησυχείς. Για λέγε τι έγινε εχθές; Καλό μουνί;

- Ναι, καλό μουνί. Αλλά Αλί δεν έχυσε μέσα. Έχυσε στα βυζιά.

- Και μετά έπεσες ξερός ε;

- Ε, δεν άντεχα άλλο. Εσύ;

- Γάμησα κι εγώ. Ήρθε μετά σε μένα. Και εγώ στα βυζιά της έχυσα. (δεν ήθελα να του αποκαλύψω ότι έχυσα μέσα της)

Μετά μπήκα στο "ψητό". Ώρα για λίγο καβλί στον κώλο, πριν τον καφέ. Είχαμε χρόνο, δεν υπήρχε βιασύνη. Γδύθηκα επιτόπου από κάτω και ξάπλωσα δίπλα του.

- Για να δούμε τώρα ποιός έχει πιο μεγάλο πούτσο; Εγώ ή εσύ;

Του είπα να γυρίσει στο πλάι προς εμένα. Έχωσα το χέρι μου μέσα από το σώβρακό του και άρχισα να του τον χαϊδεύω και να τον παίζω απαλά. Κάβλωσε στο λεπτό και άρχισε να με χαϊδεύει στα μπούτια μου που τα είχα ανοίξει ελαφρά.

- Θέλω να με γαμήσεις μωρό μου.

- Κι εγώ θέλω πολύ.

Όσο με χάιδευε, άνοιξα κι άλλο τα πόδια μου και κουνούσα τη λεκάνη μου πάνω-κάτω ηδονισμένος, παροτρύνοντάς τον να κατεβάσει το χέρι του στον κώλο μου. Όπως κι έκανε. Του είπα να γλείφει τη χούφτα του και να χώνει το δάχτυλό του συνέχεια στην τρύπα μου, μέχρι να ανοίξει καλά. Εκείνος όμως προτίμησε να με γλείψει με τη γλώσσα του. Άρχισε να με γλείφει και κάποια στιγμή έκανε το απίστευτο ρούφηγμα της κωλοτρυπίδας που μου κάνει η Μαίρη, ώστε να ανοίξει η τρύπα μου για τα καλά. Όχι μόνο άνοιξα, αλλά ήδη έτρεχαν και τα πρώτα υγρά μαζί με το σάλιο του.

- Κάτσε έτσι και άνοιξε τα πόδια… μου είπε.

Άνοιξα τα πόδια μου, σήκωσα λίγο τη λεκάνη μου για να τον βοηθήσω και σιγά-σιγά ακούμπησε το χοντρό πουτσοκέφαλο του και άρχισε να χώνεται αργά-αργά μέσα μου.

- Μην κουνιέσαι πολύ δυνατά για να μη μας ακούσει η κυρά-Σοφία.

- Όχι, Αλί προσέχει. Δεν κάνει δυνατά.

Έγειρε από πάνω μου και στηρίχτηκε στις παλάμες του. Ένιωθα το περιττό δέρμα του πούτσου του να μπαινοβγαίνει γλιστρώντας υγρό και ζεστό μέσα μου και την κάβλα που του προκαλούσα να τον σκληραίνει ακόμα πιο πολύ.

- Αχ, αρέσει πολύ Αλί κώλος σου. Αρέσει εσένα πούτσο μου;

- Αγόρι μου με τρελαίνεις. Είναι τόσο γλυκός μέσα μου. Είναι πιο χοντρός από του Πακιστανού και νιώθω να με γεμίζεις.

- Αλί χύνει καλύτερα από Πακιστανό;

- Ναι μωρό μου, πιο πολύ και πιο ζεστό...

Ήμουν τόσο πολύ καυλωμένος, που τον ήθελα κυριολεκτικά όλο μέσα μου. Πέρασα τα χέρια μου από κάτω και άνοιξα όσο μπορούσα περισσότερο τα κωλομέρια μου, λέγοντάς του να τον χώσει όλο μέσα. Τώρα πια δεν είχε πρόβλημα με τόσα υγρά. Κουνιόταν μέσα μου και το πλατσούρισμα της τριβής ακουγόταν.

- Αχ αγόρι μου, δεν σε χορταίνω... θέλω να με χύνεις συνέχεια.

- Κι εμένα αρέσει χύνει μέσα... θέλω να χύσω.

- Πόσο θα ήθελα τώρα να έχω και εγώ μουνί και να χύσεις.

- Τρύπα σου είναι σαν μουνί.

Άπλωσα τα χέρια μου και χάιδευα την πλάτη του. Ξάπλωσε πάνω μου και πέρασε τα χέρια του πάνω από τα μπούτια μου. Άρχισε να χαϊδεύει όσο κουνιόταν για να του έρθει να χύσει. Ένιωθα τη βαριά ανάσα του στο αυτί μου και τον άκουγα να βγάζει αναστεναγμούς. Σε λίγο θα τέλειωνε.

- Αλί θέλει χύσει το μουνί σου.

- Έλα αγόρι μου... χύσε μέσα μου... τίναξέ τα όλα.

Ψιθύρισα στο αυτί του. Αυτό ήταν. Δεν άντεξε πολλά κουνήματα ακόμα. Ένιωσα πάλι αυτή τη σκληράδα στον πούτσο του και σε δευτερόλεπτα τους παλμούς του πριν το σπέρμα του τιναχτεί ζεστό. Πραγματικά ζεστό. Έσπρωξε για να χωθεί βαθιά και να τα ρίξει όλα μέσα. Η αίσθηση του ζεστού σπέρματός του ήταν υπέροχη καθώς κυλούσε μέσα μου. Ο Αλί ήταν ασύγκριτα καλύτερος γαμιάς από τον Μαχμούτ. Βέβαια, αυτό δε σήμαινε ότι θα σταματούσα την σεξουαλική σχέση μου μαζί του, γιατί ο Αλί έμενε μακριά. Και όπως ανέφερα σε προηγούμενη ιστορία μου, με τον Αλί θα συναντηθούμε και πάλι το Πάσχα.

Κάπου εδώ τελείωσε και αυτό το γαμήσι. Ήδη κόντευε 8 και χρειαζόμουν επειγόντως καφέ και τσιγάρο. Σε λίγο θα ξυπνούσε και η πεθερά μου, οπότε πήγαμε και οι δύο για πλύσιμο και ετοιμασία.Copyright protected OW ref: 95527