Ο Κώστας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (6 Votes)
Πριν ξεκινήσω θα σας πω για μένα. Είμαι αρκετά ψηλός και γυμνασμένος αλλά όχι μυώδης. Θα σας πω μια ιστορία που την κρατάω κρυφή εδώ και 2 δεκαετίες. Συνέβη όταν ήμουν 15 χρονών.

Η οικογένειά μου είχε μια φιλική οικογένεια με πολλά παιδιά. Από μικρός -8 χρονών - και λόγω των γονέων, είχα αναπτύξει φιλία με τα αγόρια της φιλικής οικογένειας. Πήγαινα πολύ συχνά σπίτι τους και κυρίως έπαιζα με τα 2 αγόρια της ηλικίας μου. Το τρίτο αγόρι, ο Κώστας, ήταν 2 χρόνια μεγαλύτερος από μένα. Ήταν πολύ άτακτος και τον τιμωρούσαν συχνά και οι γονείς του, αλλά και στο σχολείο. Με αυτόν δεν είχα πολύ καλές σχέσεις γιατί όσους δε χώνευε τους έδερνε ή μπορεί να σε πείραζε με καρπαζιές. Τα χρόνια πέρασαν και έγινα 15 χρονών. Συνέχιζα να πηγαίνω στο σπίτι τους. Ο Κώστας -17 χρονών- είχε πάρει τον κακό το δρόμο. Δεν είχε τελειώσει το σχολείο και έτρεχε με γκόμενες και μηχανάκια. Ήταν κοντός, πολύ γεροδεμένος και μυώδης. Πολύ δυνατός. Δεν τον έκανε κανείς καλά. Είχε μια αγριόφατσα με μεγάλα χείλια και κατσαρό μαύρο μαλλί. Εγώ τον θεωρούσα αγροίκο και άξεστο. Τα κορίτσια της ηλικίας μου δεν τον χώνευαν. Η μάνα μου μόνο θυμάμαι που έλεγε ότι ο Κώστας είναι πολύ ωραίο παιδί. Άντρας.

Τότε ο Κώστας έμενε σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο από το υπόλοιπο σπίτι, στην αυλή του σπιτιού, που το είχε διαμορφώσει αυτός όπως ήθελε. Το δωμάτιο ήταν γεμάτο με συστήματα ήχου και ανταλλακτικά από το παπάκι, σκόρπια από εδώ κι από εκεί. Ένα χάος. Είχε κι ένα βρώμικο καναπέ. Κι εδώ ξεκινάει η ιστορία μου.

Μια μέρα που πήγα στο σπίτι, δε βρήκα τα δύο αδέλφια με τα οποία έκανα παρέα και πήγα στο δωμάτιο του Κώστα να περιμένω μήπως και γυρίσουν. Το έκανα συχνά αυτό. Από το δωμάτιο του Κώστα περνούσε πολύς κόσμος. Μπαίνοντας μέσα, ο Κώστας με υποδέχτηκε γυμνός από τη μέση και πάνω. Φαινόταν φέτες. Με το που έκατσα στον καναπέ, συνέβη κάτι που δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ. Ο Κώστας με την φωνή αγροίκου που είχε, μου λέει:

-    Έχω καύλες. Θα μου πάρεις μια πίπα;

Ήμουνα συνηθισμένος σε τέτοιες καφρίλες από το Κώστα. Σας είπα και πριν ότι πείραζε όλο τον κόσμο. Ήταν αντικοινωνικός. Και κάφρος. Κι εγώ ήμουν μια χαρά νορμάλ παιδί. Χαμογέλασα και του λέω:

-    Άσε μας ρε Κώστα τώρα.

Ο Κώστας επέμενε. Και σε αυτό ήμουν συνηθισμένος. Ήταν πολύ ενοχλητικός και το είχα συνηθίσει. Τότε ο Κώστας πάτησε στο τζιν του τις παλάμες του, αριστερά και δεξιά του πέους του, για να φανεί πόσο καυλωμένος είναι. Φαινόταν πολύ καυλωμένος και μου επιβεβαίωσε άλλη μια φορά το πόσο κάφρος είναι. Εγώ πάλι χαμογέλασα και του είπα:

-    Όλο μαλακίες είσαι!

Περίμενα να σταματήσει τις μαλακίες, αλλά αντί γι' αυτό, ο Κώστας ξεκούμπωσε το τζιν και το κατέβασε κάτω μαζί με το βρακί του. Φάνηκαν τα μυώδη του πόδια και ανάμεσα από αυτά ένα πέος που δεν είχα ξαναδεί ποτέ μου τέτοιο. Εγώ δε μπορώ να πω ότι έχω μεγάλο πέος, αλλά ούτε και μικρό. Είναι 14 εκ. σε πλήρη διέγερση. Αλλά το πέος μου είναι λεπτό. 3; 3.5 εκ.; Κάπου εκεί. Έχω βέβαια μεγάλα αρχίδια. Για πρώτη φορά έκανα ακαριαία στο μυαλό μου μια σύγκριση του δικού μου πέους με ένα άλλο πέος. Του Κώστα. Δεν είχα ξαναδεί ποτέ άλλο πέος εκτός από το δικό μου. Ήταν αξύριστος και παρά τα μεγάλα μου αρχίδια αυτός είχε τεράστια. Το πέος του (ποιο πέος του;), η πουτσάρα του, δεν ήταν υπερβολικά μακρύτερη από το δικό μου. Πρέπει να ήταν 16 με 18 εκ. αλλά το πάχος της ήταν κάτι το ασύλληπτο για μένα εκείνη την εποχή. Πραγματικά σας μιλάω, αν δεν υπήρχε ο Κώστας θα πίστευα ότι όλοι αυτοί οι χοντροί πούτσοι στις τσόντες είναι ψέμα. Πρέπει να ήταν 6 με 7 εκ. Τερατούργημα. Αφύσικα χοντρή. Ακαριαία είχε περάσει από το μυαλό μου τότε ότι δε θα χωράει σε κανένα μουνί. Δεν είχα βέβαια και καμία εμπειρία στο σεξ πέρα από τις μαλακίες που έριχνα.

Εν τω μεταξύ, πέρα από τις διαστάσεις, ο Κώστας ήταν απίστευτα καυλωμένος. Η πουτσάρα του πρέπει να ήταν πέτρα και όλα τα νεύρα και οι φλέβες είχαν πεταχτεί έξω. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ένα πανικό και του είπα νευριασμένος.

-    Ε, είσαι μαλάκας. Το έχεις παρακάνει. Φεύγω…

και κινούμαι προς την πόρτα. Ο Κώστας με αρπάζει και με πετάει στον καναπέ. Πλησιάζει προς το μέρος μου πιάνοντας με το χέρι του την πουτσάρα του και κουνώντας την αργά πάνω-κάτω ώστε μια να ξεπροβάλει ο μεγάλος του πουτσοκέφαλος και μια να κρύβεται. Σας είπα ότι ήμουν και είμαι νορμάλ αλλά έτσι όπως ήμουν πεταγμένος στον καναπέ και έχοντας μπροστά μου έναν γεροδεμένο άγριο άντρα με μια τεράστια πουτσάρα στο ύψος των ματιών μου, νιώθεις ένα δέος. Έχω ακούσει και γυναίκες π.χ. να νιώθουν δέος όταν τα βυζιά μιας φίλης τους που είναι ήδη μεγάλα έχουν πρηστεί περισσότερο. Κάτι παρόμοιο. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα μια ταπείνωση. Πρώτη φορά ένιωθα ανήμπορος σε σεξουαλική κακοποίηση. Φοβόμουν. Πήγα να σηκωθώ αλλά που να κάνεις καλά το Κώστα. Με ξάπλωσε στον καναπέ, άρπαξε τα πόδια μου από τους μηρούς, τα άνοιξε, κόλλησε την πουτσάρα του πάνω στη σχισμή μου και την έτριβε πάνω κάτω. Μια έβλεπα το πουτσοκέφαλο του και μια χανόταν.

Έπαθα σοκ και κάθε αντίδρασή μου έπεσε. Τον παρακαλούσα να σταματήσει. Δεν είχε νόημα να αντισταθώ γιατί δεν είχα ούτε το ένα δέκατο της δύναμής του. Ένιωθα την καυλωμένη του πουτσάρα πολύ καλά πάνω από την αθλητική φόρμα που φορούσα. Την πίεζε πάνω στον κώλο μου και την έτριβε ανάμεσα από τα πόδια μου. Θυμάμαι απλά να μένω ακίνητος και να τον παρακαλάω να σταματήσει.

-    Θέλεις να σε κάνω πούστη;… με ρώτησε. Θέλεις να σου σκίσω τη σούφρα; Θα μου πάρεις πίπα; Έλα! Πάρε μου μια πίπα! Έλα ρε, γίνε ο πουστράκος μου.

Εγώ συνέχιζα να μένω ακίνητος και σκεφτόμουν τι να κάνω. Αν προσπαθούσε να μου αφαιρέσει τα ρούχα θα άρχιζα να ουρλιάζω. Άρχισε να παίζει την πουτσάρα του ακριβώς πάνω μου με μεγάλη ταχύτητα. Αυτό κράτησε 2 λεπτά. Δεν προσπαθούσα καθόλου να κινηθώ, όπως οι αντιλόπες όταν τις έχουν αρπάξει τα λιοντάρια μένουν ακίνητες για να μην ενεργοποιήσουν τα άγρια αντανακλαστικά των λιονταριών. Σε κάποια φάση ενώ τον έπαιζε, κάνει ένα βήμα πίσω και αρχίζει να χύνει. Άσπρα πηκτά χύσια ανάβλυζαν από το τεράστιο πέος του και έσταζαν κάτω στη μοκέτα. Δεν ξέρω κι εγώ πόση ποσότητα άδειασαν τα αρχίδια του. Αλλά τότε κατάλαβα όλοι αυτοί οι λεκέδες στη μοκέτα και στον καναπέ που καθόμουν τι ήταν.

-    Παρ’ τα μωρή ξεκωλιάρα…

μου είπε και με πλησίασε λέγοντάς μου:

-    Θέλεις να γλείψεις την πούτσα μου και να την καθαρίσεις από τα χύσια;

Δεν απάντησα. Το πέος του άρχιζε να λυγίζει χωρίς ακόμη να χάνει το πάχος του και με άφησε να σηκωθώ και να φύγω. Δεν είπα ποτέ τίποτα σε κανέναν. 2 χρόνια αργότερα ο Κώστας σκοτώθηκε. Το μυστικό έμεινε κρυφό μέχρι σήμερα. Έχω μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή. Δε μου αρέσουν οι άντρες. Ωστόσο η τεράστια πουτσάρα του Κώστα έχει με τον τρόπο της επηρεάσει τη ζωή μου. Όποτε φαντασιωνόμουν ότι πηδάω μια γυναίκα π.χ. για να τον παίξω, φαντασιωνόμουν ότι το κάνω με την πούτσα του Κώστα. Στις φαντασιώσεις μου μπορώ να έχω όποια πούτσα θέλω και νομίζω ότι του Κώστα θα προσέφερε πολλούς οργασμούς. Εδώ και 6 χρόνια, φαντασιώνομαι και πιο προχωρημένα πράγματα που δεν είναι νορμάλ.

Φαντασιώνομαι τι θα γίνονταν αν έπεφτα στα γόνατα, άρπαζα τον πούτσο του Κώστα, τον έβαζα στο στόμα μου και τον τσιμπούκωνα με μανία μέχρι τα αρχίδια. Αν κατάπινα όλα του τα χύσια ή τον άφηνα να τα χύσει όλα στο πρόσωπό μου και μετά καθάριζα την πούτσα του από τα χύσια. Αν του έλεγα «Κώστα μου αρέσουν τα χύσια σου και μου αρέσει πολύ να γλείφω την πουτσάρα σου. Όποτε θα έχεις καύλες θέλω να ξεκαυλώνεις πάνω μου. Θέλω να με χύνεις, να με φτύνεις και να με εξευτελίζεις με βρισιές». Φαντάζομαι τι θα γίνονταν αν γινόμουν ένας μικρός δουλάκος του, που συμφωνούσα σε όλα μαζί του, έπαιρνα πάντα το μέρος του και του έκανα όλα τα θελήματα. Φαντασιώνομαι να μου μιλάει πρόστυχα και εξευτελιστικά και με ανάβει. Φαντασιώνομαι τη μάνα μου (που έλεγε ότι της άρεσε ο Κώστας) να πάει στο δωματιάκι του και να τη γαμάει με την πουτσάρα του και να τη γκαστρώνει.

Σε όλες τις σχέσεις που είχα μέχρι τώρα, αλλά και για γυναίκες που μου άρεσαν, φαντασιώνομαι να μου τις γαμάει ο Κώστας κι εγώ να είμαι ο ταπεινός του δούλος. Να πάω την κοπέλα μου στον Κώστα να μου τη γαμήσει και την επόμενη μέρα να πάω να την παίρνω τσαλακωμένη και να μυρίζει χύσια. Να τον καλώ σπίτι σε μια γιορτή και να μου ξεσκίζει την γυναίκα στην κρεβατοκάμαρα κι εμένα ή να με κλειδώνει έξω ή να με βάζει να τραβάω βίντεο πως γαμάει τη γυναίκα μου. Όποτε είχα κοπέλα με μικρό στήθος, φαντασιώνομαι να τελειώνει πάνω στο στήθος της. Όποτε είχα με μεγάλο στήθος φαντασιώνομαι να τελειώνει μέσα της και να τη γκαστρώνει και να τον κάνουμε νονό του παιδιού του. Μερικές φορές σκέφτομαι να κρατάω ανοικτά τα μουνόχειλα της γυναίκας μου και να τον παρακαλάω να χώσει μέσα την πούτσα του.

Άλλες φορές φαντασιώνομαι να ξεμουνιάζει στο πήδημα τη γυναίκα και όταν του βγαίνει το πέος από το μουνί να μου ζητάει να την πιάσω και να την βάλω μέσα στο μουνί της. Κι εγώ σε αυτές τις περιπτώσεις σκέφτομαι ότι του την τσιμπουκώνω πρώτα. Έχω σκεφτεί να έχω μια γυναίκα που να κρατάει τους τύπους και να τον έχουμε φιλοξενούμενο στο εξοχικό μας. Να χρειαστεί εγώ να φύγω για μια ώρα και στο διάστημα αυτό να βιάσει τη γυναίκα μου όπως είχε προσπαθήσει να βιάσει εμένα. Στην αρχή η γυναίκα μου να μη θέλει, αλλά στο τέλος να τυλιχτεί πάνω στο κορμί του και να δεχτεί όλα του τα χύσια μέσα της. Όταν γυρίσω να είναι σα να μην συνέβη τίποτα. Και την επόμενη μέρα να χρειαστεί να ξαναφύγω και να μη φέρει αντίρρηση. Και την επόμενη μέρα να μου θυμίσει αυτή τη δουλειά που πρέπει να κάνω για να φύγω.

Φαντάζομαι να χύνει μέσα στη γυναίκα μου και μετά ο Κώστας να μου ζητάει να του καθαρίσω την πούτσα με τη γλώσσα μου και η γυναίκα μου να μου ζητάει να της καθαρίσω το μουνί, γλείφοντας και ρουφώντας τα χύσια του Κώστα. Κώστα, θα ήθελα να ήξερα τι θα σκεφτόσουν όταν 12 χρόνια αργότερα, με έβλεπες από εκεί ψηλά, να γαμάω την αδελφή σου και να τη χύνω στην κοιλιά και το στήθος. Εγώ πάντως θα ήθελα να ήσουν εκεί μαζί μου και να την παίρναμε παρτούζα.(Copyright protected OW ref: 94340)