Big Daddy

Δημοσιεύθηκε από Mrmatronic
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.22 (9 Votes)
Από την ηλικία του γυμνασίου είχα καταλάβει ότι είμαι ομοφυλόφιλος. Δεν είχα όμως ποτέ αρκετή αυτοπεποίθηση για να κάνω οτιδήποτε για αρκετό διάστημα. Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσω αλλά και πάλι δεν είχα καταφέρει να βρω το θάρρος να κάνω κάτι με κάποιον άντρα. Παρ' όλα αυτά τα σεξουαλικά μου ενδιαφέροντα ήταν πολύ προχωρημένα σε σχέση με την έλλειψη εμπειρίας μου. Το καλοκαίρι του 2014 επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη και η ζωή μου άλλαξε άρδην. Δεν μπορούσα πια να κρατήσω τις σεξουαλικές μου ορμές και το αίσθημα αυτό με έκανε να ξεπεράσω κάθε ντροπή.

Χρησιμοποιώντας το ίντερνετ γνώρισα τον Άρη. Είχα ξαναχρησιμοποιήσει ξανά το ίντερνετ αλλά ποτέ δεν το συνέχιζα αρκετά με κάποιον. Αρχίσαμε να μιλάμε για κάποιο άσχετο θέμα και καταλήξαμε να μιλάμε σεξουαλικά. Αυτός ήταν 38 και εγώ 21 και όπως ήταν αναμενόμενο, αυτός είχε πάρει τον ρόλο του κυρίαρχου στις συζητήσεις μας πράγμα που απολάμβανα αφάνταστα. Μου ζήτησε να του στείλω μια φωτογραφία γυμνός, στα γόνατα με τον κώλο μου προς την κάμερα και το έκανα με μεγάλη προθυμία. Αυτός στη συνέχεια μου έστειλε φωτογραφίες με την πούτσα του και για λίγο ανταλλάξαμε φωτογραφίες και υποσχέσεις για το τι θα κάναμε ο ένας στον άλλον από κοντά. Κανονίσαμε ραντεβού το επόμενο βράδυ στην παραλία για να γνωριστούμε. Μεταξύ άλλων μου είχε πει πως ήταν σε ελεύθερη σχέση, αλλά μου άρεσε τόσο που δεν με ένοιαζε και ήθελα απλά να εκτονώσω τις ορμές μου μαζί του.

Ήταν η πρώτη μου συνάντηση με κάποιον και ήμουν αρκετά αγχωμένος. Τον περίμενα για αρκετή ώρα και νομίζω έμεινα εκεί να περιμένω γιατί είχα τόση μεγάλη επιθυμία για σεξ. Ο Άρης ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση, με ένα πολύ χαλαρό ντύσιμο (αθλητικά παπούτσια, κοντό, μακό παντελόνι ένα t-shirt και ένα καπέλο). Μου άρεσε που μπορούσα να διακρίνω αρκετά σημεία αρρενωπότητας πάνω του. Είχε ξυρισμένο κεφάλι κάτω από το καπέλο και καλοσχηματισμένο μούσι. Τα πόδια του και τα χέρια του ήταν φυσικά τριχωτά. Ήταν αυτό που θα μπορούσε να πει κανείς hairy daddy, δηλαδή ακριβώς αυτό που έψαχνα. Εκείνη τη στιγμή μάλλον με σκάναρε κι αυτός. Εγώ ήμουν μελαχρινός, με μούσι, αρκετά τριχωτός παντού, κανονικού βάρους και ύψους. Δεν ήμουν ιδιαίτερα γυμνασμένος αλλά έχω από τη φύση μου ανοιχτές πλάτες και σφιχτό σώμα, αυτό που απλά λέγεται hairy cub.

Μιλούσαμε για αρκετή ώρα και δυστυχώς δεν έγινε τίποτα και ούτε έκανε κάποια κίνηση για να με πλησιάσει. Φαντάστηκα ότι τελικά δεν ήμουν αυτό που έψαχνε, αλλά όταν έφτασα σπίτι μου έστειλε ότι ήθελε να ξαναβρεθούμε. Δώσαμε ραντεβού μεσημέρι στο σπίτι του και αυτή τη φορά ξέραμε και οι δύο τι θέλαμε. Καθίσαμε σε ένα σχετικά σκοτεινό δωμάτιο. Μου έφερε νερό (το οποίο το τελείωσα αμέσως γιατί είχε ξεραθεί ο λαιμός μου από την αγωνία). Μιλούσαμε για διάφορα, γιατί είχε καταλάβει την αμηχανία μου, με καθησύχασε και απότομα πετάχτηκε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει. Ακόμα και τώρα μετά από μερικά χρόνια δεν ξέρω αν ζαλίστηκα γιατί φιλούσε τόσο υπέροχα ή επειδή ήταν η πρώτη μου φορά. Η μεγάλη γλώσσα του έκανες βόλτες στο στόμα μου και με είχε σχεδόν καταστήσει λιπόθυμο. Με έπιασε από το χέρι και με τράβηξε να πάμε στο υπνοδωμάτιο. Ίσα-ίσα μπορούσα να περπατήσω μετά από το τρέμουλο της επιθυμίας και αυτό το φιλί.

Στο υπνοδωμάτιο κατάλαβα ότι δεν αστειευόμασταν πια και το βλέμμα και το ύφος του είχαν αλλάξει. Με έβαλε να κάτσω στο κρεβάτι και αυτός στάθηκε όρθιος πάνω στο κρεβάτι. Ήρθε μπροστά μου. Ντυμένος ακόμα έφερε την πούτσα του μπροστά στο στόμα μου και μπορούσα να αισθανθώ την ζέστη αύρα καύλας που εξέπεμπε. Δεν έκανε κίνηση. Ήθελε να με κάνει να το ζητήσω. Του κατέβασα το παντελόνι και το εσώρουχο με μία κίνηση και είχα την πούτσα του μπροστά μου. Πριν από μερικά λεπτά είχα φιληθεί για πρώτη φορά και τώρα έβλεπα μπροστά μου ένα όμορφο χοντρό καυλί. Με περιέργεια την έπιασα στο χέρι μου και χωρίς δισταγμό την έβαλα στο στόμα μου. Ήταν κάτι που ένιωθα ολόκληρο το σώμα να θέλει να κάνω. Ίσως και να το απολάμβανα περισσότερο από αυτόν. Εκείνος έβαλε το χέρι του πίσω από το κεφάλι μου και μου έδινε ρυθμό. Δεν του είχα πει ότι ήμουν παρθένος και μάλλον ήμουν αρκετά καλός ώστε να μην το καταλάβει, αν και δε μπόρεσα να την πάρω στο στόμα μου ολόκληρη.

Μετά από λίγο, είχε ξαπλώσει πίσω, απολάμβανε την πίπα και με ρωτούσε αν μου αρέσει το καυλί του daddy. Εγώ αφοσιωμένος στην πούτσα του, δεν την έβγαλα ούτε για να απαντήσω, αλλά φαντάζομαι ότι μπορούσε να καταλάβει ποια θα ήταν η απάντηση. Μετά από μερικά λεπτά με γυρνάει και με βάζει να ξαπλώσω με τα γόνατα πάνω στο κρεβάτι να κοιτάω το κεφαλάρι. Αρχίζει να μου γλείφει τον κώλο τόσο καλά που ένιωθα λες και είχα μαστουρώσει. Την έβρισκε πάρα πολύ που είχα τριχωτό κώλο και μου είπε να μην τον ξυρίσω ποτέ. Ένιωθα τη γλώσσα του γύρω από την τρύπα μου, αλλά και μέσα και με άφησε να στάζω σάλιο και καύλα. Πήρε λίγη απόσταση για να απολαύσει το θέαμα του στημένου κώλου μπροστά του και άρχισε να χαϊδεύει με την πούτσα του την τρύπα μου. Αν και με είχε ανοίξει με το τέλειο γλείψιμο, χρειάστηκε λιπαντικό για να μπει. Στην έκσταση της καύλας δεν του ζήτησα να βάλει προφυλακτικό αλλά εκείνη την στιγμή δεν μπορούσα να σκέφτομαι τέτοια πράγματα.

Με μαλάκωσε ακόμα πιο πολύ βάζοντας το δάχτυλό του μέσα μου με το λιπαντικό και μετά το έβγαλε και μπήκε απότομα με το πουλί του. Η χοντρή του πούτσα γλίστρησε μέσα μου και την ένιωσα αμέσως να χτυπάει στον προστάτη μου. Η δική μου πούτσα είχε σηκωθεί ήδη από πριν, αλλά τώρα ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Με πατούσε με τα χέρια του στον κώλο και με γαμούσε ανελέητα. Ένιωθα την τριχωτή κοιλιά του να ακουμπάει πάνω στον κώλο μου και με καύλωνε ακόμα πιο πολύ. Δεν άργησε να χύσει γιατί η τρύπα μου ήταν πολύ στενή ακόμα. Ξάπλωσε στο κρεβάτι κι εγώ θαύμαζα το κορμί του. Φιλούσα τα μπράτσα του, έγλειφα τις μασχάλες του, ρουφούσα τις ρώγες του και απολάμβανα το ιδρωμένο κορμί του. Δεν άργησε να ξανακαυλώσει. Αυτή τη φορά όμως ήθελε κάτι διαφορετικό. Πήγε για λίγα λεπτά σε ένα άλλο δωμάτιο. Είχα αρχίσει να αγχώνομαι και πάλι για το τι πήγε να φέρει.

Τον είδα να έρχεται και πάλι προς το κρεβάτι με την πούτσα του όρθια και με μια παλιά δερμάτινη ζώνη στα χέρια του. Του είχα πει ήδη από τα μηνύματα ότι έχω προχωρημένες φαντασίες και ότι ήθελα να πειραματιστώ. Μου έδεσε τα χέρια πίσω από την πλάτη μου και με είχε να στέκομαι στα γόνατα. Μου έβαλε ένα δάκτυλο και βρήκα ακόμα τα χύσια του μέσα μου. Άρχισε να μπαίνει μέσα μου. Το σπέρμα που είχε αφήσει πριν λειτουργούσε τώρα ως λιπαντικό. Με γαμούσε άγρια. Έβγαινε εντελώς και ξαναέμπαινε με φόρα. Η τρύπα μου είχε ανοίξει και εγώ μόνο το απολάμβανα. Με τα χέρια δεμένα δεν μπορούσα ούτε να κρατηθώ από το κρεβάτι. Άρχισε να με γαμάει δυνατά και να χτυπάει τον προστάτη μου και πάλι. Ο προστάτης μου ήδη ερεθισμένος από πριν ήταν ευαίσθητος και προσπαθούσα να τραβηχτώ πιο μπροστά αλλά με έπιανε από τις γαμολαβές και με τραβούσε πάνω στην πούτσα του. Φώναζα από την ηδονή.

Λίγο μετά αφού με γαμούσε με αφάνταστη δύναμη, ξαναέχυσε μέσα μου. Εκείνος ξάπλωσε στο κρεβάτι κι εγώ διπλά του ακόμα δεμένος με τα χέρια πίσω μου. Είχα χάσει τον εαυτό μου μέσα στο σεξ, δε μπορούσα να νιώσω και να σκεφτώ τίποτα άλλο εκείνη την στιγμή. Είχα γίνει κι εγώ μούσκεμα από τον δικό του ιδρώτα και το μόνο που ένιωθα ήταν η μυρωδιά του. Μου είπε να πάω να πλυθώ και να φύγω μετά. Πήγα να κάνω έναν ντους και περίμενα πως θα με ακολουθήσει, αλλά δεν το έκανε. Όταν τελείωσα, γύρισα στο δωμάτιο όπου ακόμα ξάπλωνε γυμνός και άρχισα να ντύνομαι. Σηκώθηκε να με πάει προς την πόρτα αλλά όπως περπατούσε μπροστά μου, έκλεισε την πόρτα του διαδρόμου και μπήκε μπροστά μου. Με κοιτούσε με ένα ωραίο πονηρό βλέμμα. Με τράβηξε από το χέρι πάνω του. Τα σχετικά καθαρά μου ρούχα μούλιαζαν τώρα στα σωματικά μας υγρά πάνω του. Με έβαλε να κοιτάω την πόρτα και μου κατέβασε το παντελόνι.

Κατέβηκε πίσω μου και μου έγλειφε και δάγκωνε την παραμορφωμένη πια τρύπα μου. Είχαμε καυλώσει και οι δύο πάλι. Σηκώθηκε και με ευκολία τρύπωσε τον πούτσο του μέσα μου. Εγώ πάλι φώναζα από καύλα. Με γαμούσε δυνατά χτυπούσα στην πόρτα και πονούσα αλλά δεν με ένοιαζε. Όπως ήμασταν όρθιοι με τραβούσε από την μέση και με φορούσε στην πούτσα του. Όσο σπέρμα είχε απομείνει στον κώλο μου, τώρα έσταζε πάνω στα αρχίδια μας. Την έχωσε ολόκληρη τέρμα μέσα και με έχυσε άλλη μια φορά. Εγώ δεν είχα χύσει ακόμα, γιατί λίγο από το άγχος της πρώτης φορά, λίγο από το ότι έβαζα πρώτο στο μυαλό μου να ευχαριστήσω τον daddy δεν μπόρεσα. Αφού έχυσε λοιπόν και πάλι μέσα μου κατέβηκε και έγλειφε τα χύσια του από την ξεχαρβαλωμένη τρύπα μου. Με το ένα χέρι του έπιασε τη πούτσα μου και με το άλλο έσπρωχνε όλα τα δάχτυλα μαζί μέσα μου. Με αυτή την απίστευτη πίεση στην τρύπα μου και με το χέρι του στην πούτσα μου έχυσα πάνω στην πόρτα. Έπειτα δε μιλήσαμε πολύ, σήκωσα το παντελόνι μου και έφυγα, όπως ήμουν γεμάτος από το σπέρμα και τη μυρωδιά του.(Copyright protected OW ref: 94182)