Η πρώτη μου εμπειρία. Η ζωή μου άλλαξε

Δημοσιεύθηκε από TaniaCross
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.06 (8 Votes)
Τότε ήμουν ο Άκης, ένα αγόρι 1.83 ύψος, αδύνατο έως νορμάλ σώμα, μάτια μελί πράσινο, μαλλί κοντό σγουρό καστανόμαυρο. Είχα τελειώσει το στρατό στα 22, μου με εμπειρίες μόνο εφηβικές. Οι τσόντες, οι αλληλομαλακίες, το να παίρνω πίπες βαθιές ήταν ότι γνώριζα και θεωρούσα ότι μου αρκεί να γνωρίζω ότι η καύλα φτάνει μέχρι εκεί. Τελειώνοντας το στρατό με πολύ μεγάλη εγκράτεια και ατέλειωτες ώρες ατομικής μαλακίας για να μην προδοθεί καμία μου προτίμηση, έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά για τα επόμενα δύο χρόνια, χωρίς να αφιερώνω χρόνο για μένα. Στα 24 μου, παίρνω την απόφαση θα πάω διακοπές έστω και χωρίς παρέα. ΚΤΕΛ για Πάτρα, καράβι, κατάστρωμα για Αγκώνα, τρένο στην Ιταλία για Βενετία, Μιλάνο, Τοσκάνη, Φλωρεντία και με πολύ κούραση επιστρέφω στην Αγκόνα για να γυρίσω Ελλάδα. Χρειαζόμουν ξεκούραση και έτσι η επιστροφή δεν έλεγε για κατάστρωμα και ζητάω καμπίνα.

Τετράκλινη και από την ώρα που μπήκα μέσα, μάλλον θα ήμουν και μόνος. Αφήνω τα πράγματα μου να κάνω μία βόλτα στο καράβι και επιστρέφοντας, αντικρίζω τρία άτομα να με κοιτάνε δυσαρεστημένοι μέσα στην καμπίνα. Οδηγοί νταλικέρηδες, στραβωμένοι που είχαν άτομο όχι συνάδελφο τους στην καμπίνα. Δύσκολη διαμονή κι εγώ ήθελα χαλάρωση, ξεκούραση, και χρόνο για τις καύλες μου. Δεν είπαμε πολλά πέρα από ένα τυπικό γεια. Το πλοίο ξεκίνησε, ευκαιρία να ζητήσω αλλαγή καμπίνας αλλά άτυχος. High Season, τα πάντα γεμάτα σε καμπίνες. Η συγκατοίκηση ήταν αναγκαστική. Αυτοί έλεγαν τα δικά τους. Κάποια στιγμή συστηθήκαμε (δεν θυμάμαι ονόματα), ο ένας Πολωνός, ο άλλος Ιταλός και ο άλλος Ρουμάνος, συνάδελφοι στην ίδια εταιρεία απ’ ότι κατάλαβα. Μου λένε πάνε για φαγητό στο club των οδηγών και βρίσκω ευκαιρία όσο λείπουν να μπω για ένα ντουζάκι, μία αγχωμένη μαλακία και μετά άραγμα. Με το νερό να τρέχει και τη μαλακία σύννεφο, ούτε που κατάλαβα ότι γύρισαν γιατί όπως έμαθα μετά δεν υπήρχε τραπέζι και θα ξαναπήγαιναν αργότερα. Βγαίνω από το ντους ολόγυμνος. Μένω κόκκαλο εγώ μπροστά τους χωρίς πετσέτα μένουν κόκκαλο και αυτοί με τις μπύρες στο χέρι.

Η ιδέα όμως και η αίσθηση της γύμνιας μπροστά σε τρείς άνδρες μου τίναξε την καύλα, τις ορμόνες, την αδρεναλίνη στα ύψη, όλα μαζί. Και μέσα σε τέτοια σύγχυση καλώς ή κακώς υπερισχύει η καύλα και όχι η λογική. Μία ανάσα και τα παίζω όλα για όλα. Περνάω μπροστά τους γυμνός, σκύβω να ψάξω για τα ρούχα μου στο σάκο και αρχίζει η πουτανιά μου να ξεχειλίζει αργώντας να βρω τι ψάχνω και παραμένοντας στημένος με τουρλωμένο το κωλαράκι μου. Αντίδραση καμία κι εγώ να καίγομαι από το αν τελικά θα τις φάω ή θα τα πιώ θεωρώντας ότι από 3 νταλικέρηδες μόνο πίπες αρκούσαν. Και πάνω που απογοητεύτηκα και χωρίς να γνωρίζω τι γινόταν πίσω από την πλάτη μου νιώθω ένα χάδι στο κωλομέρι. Πάγωσα αν και μέσα μου καιγόμουνα. Έμεινα ακίνητος, σηκώθηκα αργά και πίσω ήταν όρθιος ο Ιταλός. Μου ζούληξε τα κωλομέρια, τα μάλαζε κι εγώ απλώνω το χέρι και πιάνω το φούσκωμα του παντελονιού του. Τον κοιτάω στα μάτια, του κάνω με τη χούφτα μου τη χαρακτηριστική κίνηση της πίπας και με σπρώχνει κάτω στα γόνατα μου.

Οι άλλοι άρχισαν να γελάνε και στα αγγλικά να του λένε ότι είναι τυχερός. Εκείνος να τους απαντάει τυχερός θα είναι αυτός (εγώ δηλαδή), όταν μας πάρει και τους τρείς. Κατεβάζω το παντελόνι του, κατεβάζω το σλιπάκι του και ετοιμάζομαι να γλείψω τον πούτσο του και τα αρχίδια. Τότε ο Ιταλός με σταματά μου ζητάει να ανοίξω το στόμα όπως είμαι στα γόνατα, χύνει μπύρα και μου βάζει την πούτσα του. Αρχίζω να ρουφάω. Οι άλλοι δύο αρχίζουν να γδύνονται και όσο καυλώνω τον Ιταλό με πίπα, αυτοί τραβάνε μαλακία και παίζουν με την τρύπα μου. Ο Ιταλός ξαπλώνει και με βάζει να τον ρουφάω, έτσι ώστε να τουρλώνω το κωλαράκι μου στους άλλους δύο, και όπως ήμουνα αρχίζω να νοιώθω κάτι σαν σπασμούς, κάτι σα ρίγη γιατί ο Ρουμάνος και ο Πολωνός άρχιζαν να μου βάζουν δάχτυλα. Ούτε κι εγώ ξέρω πόσα. Θεωρώντας ότι γαμιέμαι, ενώ μέχρι τότε δεν είχα ξαναθυμηθεί αντιδρώ. Πάω να σηκωθώ και ο Ρουμάνος μου σκάει χαστούκι στη μούρη, με γονατίζει απότομα και μου καρφώνει την πούτσα του στο λαρύγγι. Νοιώθω να πνίγομαι. Μου γαμούσε το λαρύγγι σα μουνάκι, μου έκλεινε τη μύτη κι εγώ να σκάω και να σαλιώνω των πούτσα του. Την έβγαζε να πάρω αέρα και μέχρι να πάρω δυο ανάσες μου έσκαγε πουτσοσκάμπιλα.

Ακόμα ένοιωθα το χαστούκι του στο μάγουλό μου. Με σηκώνει και μου δίνει ένα κουτάκι μπύρα να το πιώ μονορούφι. Μόλις το ήπια μου δίνει καπάκι δεύτερο. Δεν το καταφέρνω όλο και το υπόλοιπο το χύνει πάνω στη μούρη μου και στην πούτσα του Πολωνού. Με στήνει στα τέσσερα να ρουφώ εναλλάξ τον Ιταλό και τον Πολωνό και ετοιμάζεται να με γαμήσει. Πάω να σηκωθώ και με κρατάνε ο Ιταλός και ο Πολωνός. Ευτυχώς με προφυλακτικό, αλλά πιθανόν ασάλιωτα. Νοιώθω το πουτσοκέφαλο του να παίζει με την τρύπα μου. Ο Ρουμάνος ήταν προικισμένος, όχι τόσο σε μήκος όσο σε πάχος. Ήξερα ότι κάποτε θα γινόταν αλλά με φόβιζε ότι θα γινόταν από χοντροψώλη. Έπαιζε με την τρύπα μου και οι άλλοι με έβριζαν μπουκώνοντας το στόμα μου με πούτσα. Ξαφνικά νοιώθω μία έντονη πίεση. Κάτι να σκίζεται μέσα μου, τα γόνατά μου να μην τα ορίζω σαν λάμψεις λιποθυμιάς και ένα αίσθημα παράδοσης. Σα να σταμάτησε για λίγο ο χρόνος. Μέσα σε όσα έλεγαν μόνο ένα well done συγκράτησα από τον Ρουμάνο. Μούδιασμα επικράτησε στην κωλοτρυπίδα μου και τότε μια δύναμη από μέσα μου ένιωσα να με καθοδηγεί.

Ότι έπρεπε να ανοίξω περισσότερο τα γόνατα, να χαμηλώσω τη λεκάνη μου, να αφεθώ σε ένα σφυροκόπημα. Μάλλον με είχε προετοιμάσει καλά ανοίγοντας με. Όταν σηκώθηκε ήρθε ο Ιταλός. Μούδιασμα και κάψιμο στην κωλοτρυπίδα μου. Συνέχισαν απολαμβάνοντας μία γλυκύτητα, μία ιταλική λεπτότητα, ο Ιταλός με γαμούσε και παράλληλα έσκυβε και με έπαιρνε αγκαλιά όσο τσιμπούκωνα τον ένα και μαλάκιζα τον άλλο. Ο πολωνός ξάπλωσε ανάμεσα στα κρεβάτια. Μου ζήτησε να καθίσω πάνω του. Μπροστά μου ο Ρουμάνος όρθιος. Ξεκίνησα να κάθομαι σιγά-σιγά μέχρι που ο Ρουμάνος μου σπρώχνει του ώμους και καρφώνομαι. Νόμιζα ότι είχα σκιστεί από τον Ρουμάνο, αλλά με το απότομο κάθισμα ένιωσα να ξανασκίζομαι. Ο Πολωνός μου ανεβοκατέβαζε τη λεκάνη και μου μάλαζε το στήθος, μου τσίμπαγε τις ρώγες. Ο Ρουμάνος όρθιος να με πουτσοσκαμπιλιάζει και μου μπουκώνει το στόμα και από πίσω μου ο Ιταλός να με χαϊδεύει, να με φιλάει και να νοιώθω την πούτσα του στην πλάτη μου να τρίβεται. Ήμουν σε μία ημιλυπόθυμα κατάσταση, ανάμεικτη με καύλα, ηδονή, πόνο, γλυκύτητα, ρίγη. Υγρά σημεία πάνω μου λίγο δάκρυ και σάλια. Αδιάφορη για αυτούς αποδοχή μου στα γούστα τους.

Με ξάπλωσαν ανάσκελα κι αυτοί όρθιοι. Μου ζήτησαν να κρατήσω το στόμα μου ανοιχτό. Άρχισαν να χύνουν. Άλλα πήγαιναν στο πρόσωπο, άλλα στο στόμα, άλλα στο στήθος. Με στείλανε για ντους κι αυτοί ντυθήκαν να πάνε για φαγητό. Βγήκα από το ντους και λείπανε. Ένιωσα σαν όλο αυτό να ήταν φαντασίωση και ότι η ζωή συνέχιζε από το σημείο που έβγαινα στην αρχή γυμνός από το ντους. Ο πόνος όμως στην τρύπα μου, τα πεταμένα προφυλακτικά, η πετσέτα με οσμή ακαθαρσίας με προσγείωσαν απότομα. Όλα είχαν γίνει και ίσως να είχαν και συνέχεια. Έβαλα το εσώρουχό μου και μαζεύτηκα στο κρεβάτι μου. Πλέον δεν ήξερα τι ήθελα. Σκέφτηκα να πάρω τα πράγματα και να βγω από την καμπίνα. Σκέφτηκα να μείνω και πως να ξαναγίνουν δεν μπορεί να είναι πιο χάλια. Ζαλιζόμουν απ’ τις μπύρες και αποκοιμήθηκα. Δυστυχώς ο ύπνος δεν κράτησε μέχρι να φτάσω Πάτρα. Ναι πήγαινα γυρεύοντας, αλλά ότι ακολούθησε με έκανε να τα ξανασκεφτώ αλλιώς. Η πουτανιά μάλλον μου πάει και αν ο χρόνος γυρνούσε πίσω, πάλι τελικά γυρεύοντας θα πήγαινα.

Σας ευχαριστώ!(Copyright protected OW ref: 92942)