O θείος με εκπαίδευσε, με ξεκώλιασε και γούσταρα

Δημοσιεύθηκε από Boy4StrongTop
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (8 Votes)
Πριν μερικά χρόνια και στην ηλικία των 16 με τις καύλες να χτυπάνε κόκκινο, γνώρισα (επιτέλους) το Θείο Γιώργο που μέχρι τότε μόνο άκουγα σαν παιδί. Έλειπε από έφηβος απ’ το χωριό που μεγάλωσε και οι ιστορίες που άκουγα ήταν πολύ ενδιαφέρουσες. Με λίγα λόγια είχα καταλήξει πως σαν παιδί θα ήταν ο κλασικός "αλητάκος" του χωριού, μαγκιά, "κακές" παρέες, γκόμενες κλπ. Γύρω στα 18, ή κάπου εκεί, έφυγε απ το χωριό για την Αθήνα να ζήσει τη ζωή που ήθελε. Το μαύρο πρόβατο βλέπετε. Στα χρόνια που πέρασαν παντρεύτηκε, έκανε παιδιά, μεγάλωσε, αλλά το χούι για τις γκόμενες και τις αταξίες γενικότερα θα τον ακολουθούσε μια ζωή. Στα 46 του τον παράτησε η γυναίκα του και επέστρεψε στο χωριό να ζήσει εκεί. Εκείνο το διάστημα τον γνώρισα και εγώ που τον επισκεφθήκαμε ένα απόγευμα μόλις έμαθαν οι δικοί μου ότι ήρθε για να μείνει. Μια περιγραφή για να σας δώσω μια εικόνα: Πολύ ψηλός (1.95), γεμάτος και μυώδης, πολύ μελαχρινός, αρκετά μακριά μαλλιά τύπου χαίτη, με ελάχιστες γκρίζες και μουσάτος. Αγριόφατσα, καμία σχέση με κλασική ομορφιά, αλλά απίστευτα καυλιάρης και με πολύ έκφυλο βλέμμα. Τυπικός κωλομπαράς.

Στην αρχή με ξένισε όλο αυτό γιατί εκτός της μπρουτάλ εμφάνισης μιλούσε και πολύ ωμά και χύμα. Αφού τελείωσαν με τις ιστορίες και τα παλιά, πέρασε και σε μένα η κουβέντα, λέγοντας μου ότι είχε να με δει από την βάπτιση μου, πόσο μεγάλωσα, πως τα πάω με το σχολείο και...

-   Πολύ ωραίο αγόρι έγινες, θα χεις επιτυχίες με τις γκόμενες εσύ!

Που να ήξερες έλεγα από μέσα μου. Όντως πολύ ωραίο παιδί -απ ότι λένε. Ίσως παραπάνω απ' όσο πρέπει για αγόρι, είχα ήδη σεξουαλικές εμπειρίες με αγόρια απ’ τα 15 μου (και έχοντας ολοκληρώσει λίγους μήνες πριν απ’ όλο αυτό), αλλά δεν περίμενα τα γούστα που θα μου έβγαζε ο "θα μπορούσε να είμαι πατέρας σου" θείος μου. Αν και απ’ ότι μου είπε μετά, με κατάλαβε απ την πρώτη στιγμή που με είδε. Οι εβδομάδες πέρασαν και μετά από μερικές ακόμα επισκέψεις και αφού είχε καλοκαιριάσει, άρχισα να τον παρατηρώ καλύτερα. Ήταν τεράστιος ο τύπος, πάνω από 100/110 κιλά και είχε τεράστια μυώδη πόδια και χέρια, πολύ δουλεμένα με τα πιο χοντρά δάχτυλα που έχω δει ποτέ (και έχω πάρει), πολύ τριχωτός και κυκλοφορούσε μόνο με σορτσάκι και σαγιονάρα δίχαλο (τελείως 80's) στο σπίτι του. Αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να δω καλύτερα το τεράστιο φούσκωμα που έκρυβε κάτω απ’ το σορτσάκι καθώς και τα πολύ μεγάλα πόδια του (που έμελλε να γίνει το μεγαλύτερο φετίχ μου). Για ένα παράξενο λόγο, πάντα τεντωνόταν και καθόταν πολύ αραχτός και ασυναίσθητα (η και όχι) "τακτοποιούσε" το καυλί του κάθε τρεις και λίγο μπροστά μου (ήταν φως φανάρι ότι τον πέρναγα ακτινογραφία και ότι καρφωνόμουν εκεί όπως μου είπε μετά τα "αποκαλυπτήρια").

Έχοντας αρχίσει πια οι επισκέψεις να γίνονται πιο συχνές, με Κυριακές που ψήναμε κοψίδια, βλέποντας ταινίες κλπ, άρχισε να γίνεται πιο φιλικός μαζί μου, τη μια φορά ζητώντας το κινητό μου, για να τον "περπατήσω" στην κοντινή μας πόλη καμιά φορά αφού έλειπε χρόνια, την άλλη να περνάω απ' το σπίτι για κάνα καφέ, άσχετα αν πάμε οικογενειακή επίσκεψη ή όχι για να τα λέμε... και να ξέρω πόσο παραπέρα σκεφτόταν αφού δεν έζησε στο χωριό. "Κλειστά μυαλά εδώ ανιψιέ, χωριάτες»! Όλα αυτά βέβαια σε στιγμές που οι δικοί μου δεν άκουγαν. Αυτό ήταν. Είχα αρχίσει να νιώθω κάτι στον αέρα (άτιμο γκέι ραντάρ) και ένα βράδυ που τον έπαιζα και έβαζα δάχτυλο, κατάλαβα ότι αυτόν σκεφτόμουν. Τα μάτια του, το έκφυλο ύφος του, πως τεντωνόταν στην καρέκλα και πόσο τέλεια πόδια είχε και δάχτυλα. Οι καύλες μου χτυπούσαν καμπανάκι για αυτόν τον τόσο μεγαλύτερο άντρα που ήταν Θείος μου. Πόσο έμπειρος γαμιάς θα ήταν και πόσο ήθελα να γίνει ο δικός μου γαμιάς. Είχα αποφασίσει να κάνω κίνηση. Προσεκτική βέβαια αλλά κίνηση. Ένα απόγευμα τον πήρα τηλέφωνο και του είπα αν θέλει παρέα.

-   Βέβαια ανιψιέ, κερνάω καφέ, έλα να τα πούμε…

ότι και καλά έχω κάποιες απορίες για κάποιους δίσκους που είχα δει σπίτι του (ροκάς ο θείος με πάρα πολλά βινύλια). Αφού πήγα και τον βρήκα με την ίδια αμφίεση (σορτσάκι και δίχαλο), με κέρασε τσιγάρο, ήπιαμε καφέ, αναλύσαμε και κάποια θέματα για τους δίσκους. Σιγά - σιγά η κουβέντα άρχισε να γίνεται πιο προσωπική. Τι κάνω, αν παίζω με γκομενίτσες, τι γουστάρουν τώρα τα κοριτσάκια, αν έχω γαμήσει κλπ. Στην αρχή κόλλησα και ετοιμάστηκα να πω ψέματα, αλλά το κατάλαβε και μου πετάει.

-   Ανιψιέ ξεκόλλα, ότι πούμε μεταξύ μας, έχω δει πολλά στην Αθήνα και έχω κάνει άλλα τόσα!

Αυτό είναι λέω, μου κάνει πάσα, αλλά εγώ διπλωμάτης από μικρός. Το πήγα διαμέσου Λαμίας.

-   Θείε, (παύση), είμαι σε μια φάση που δοκιμάζω διάφορα. Έχω κάνει κάποια πράγματα.

-   Και με αγόρια και με κορίτσια;

-   Εχμ... ναι.

-   Μια χαρά, εμπειρίες είναι όλα. Απλά πρόσεχε. Πολύ κλειστή κοινωνία εδώ και δε λέει να μαθευτεί. Και πάντα καπότα ρε!

-   Ναι, βέβαια, ξέρω.

-   Έχεις ολοκληρώσει;

-   Ναι, πριν μερικούς μήνες.

-   Και με τα 2;

-   Εχμ... σχεδόν!

-   Τι, μόνο με αγόρι;

-   Βασικά ναι... και με κορίτσι κάτι λίγα (ψέματα φυσικά).

-   Ενεργητικό η παθητικό έκανες;

Ώπα λέω, ξέρει και την ορολογία!

-   Παθητικό μόνο.

-   Πόνεσε;

-   Ναι, ήταν στην ηλικία μου και δεν ήξερε…

σα να του έλεγα «θέλω έμπειρο γαμιά».

-   Το μαλακισμένο ρε, οι μεγαλύτεροι να ξέρεις είναι πιο έμπειροι, αλλά να προσέχεις όπως σου είπα, μικρή κοινωνία. Τώρα πρέπει να σε αφήσω να ετοιμαστώ, έχω έξοδο απόψε με γκόμενα και ότι είπαμε μεταξύ μας, στο υπόσχομαι.

Με άφησε μαλάκα ο μαλάκας(!) και δεν πίστευα στ' αυτιά μου. Νόμιζα ότι θα έκανε κίνηση επιτέλους, αλλά με άφησε σύξυλο να τον κοιτάω.

-   Ναι θείε, βέβαια, φεύγω και καλά να περάσεις απόψε.

-   Οk μικρέ μου, (χαμόγελο και κλείσιμο ματιού), θα μιλήσουμε. Και φρόνιμα ε;

Αφού έφυγα απογοητευμένος, άρχισα να σκέφτομαι την όλη συζήτηση. Άρχισα να σκέφτομαι μήπως ήταν στη φαντασία μου όλα αυτά και μήπως παρεξήγησα την όλη κατάσταση απ την τόση καύλα. Αλλά απ την άλλη μου έδειχνε σημάδια ότι γουστάρει και πως δεν ήταν τυχαία όλα αυτά. Πέρασαν κάποιες μέρες και ενώ σκεφτόμουν ακόμα όλα αυτά, ένα βράδυ είχα κανονίσει να βγω με ένα παιδί από το site που είχαμε γνωριστεί. Αν και σκεφτόμουν το Θείο πολύ έντονα εκείνη την βδομάδα. Οι μαλακίες που είχα τραβήξει για πάρτη του πολλές. Αφού βγήκαμε, είπαμε 2-3 μαλακίες και αποφάσισα να γυρίσω σπίτι. Μετά από λίγο μου έρχεται μήνυμα στο κινητό απ’ το θείο και ένιωσα την καρδιά μου να χτυπάει μόλις είδα το όνομα του στην οθόνη. Μου έγραφε πως με είδε έξω με έναν νεαρό (μικρή πόλη με τα κεντρικά μαγαζιά συγκεντρωμένα) και πως ελπίζει να "πέρασα καλά", αν και ήταν πολύ μικρός απ ότι κατάλαβε. Αυτό που κατάλαβα όμως εγώ εκείνο το βράδυ ήταν πως έπρεπε να αναλάβω δράση. Και αυτό έκανα.

Η συνέχεια σύντομα…(Copyright protected OW ref: 91564)